Τα καλύτερα σακίδια πλάτης για φοιτητές με φορητούς υπολογιστές

Είτε μόλις ξεκινάτε το κολέγιο είτε επιστρέφετε στο σχολείο για άλλη μια χρονιά, θα θέλετε ένα σακίδιο πλάτης που να είναι ταυτόχρονα λειτουργικό και μοντέρνο. Και ένα που μπορεί επίσης να μεταφέρει τον φορητό υπολογιστή σας με ασφάλεια.

Θα πρέπει να χωράει όλα τα σχολικά βιβλία του κολεγίου σας και να παρέχει ασφαλή, ασφαλή αποθήκευση για το φορητό υπολογιστή σας και άλλα gadget. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα σακίδια πλάτης για φοιτητές με φορητούς υπολογιστές.

Οι κορυφαίες επιλογές μας για σακίδια πλάτης για φορητούς υπολογιστές το 2023

Σακίδιο πλάτης JanSport Main Campus

Καλύτερο Συνολικά

Ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης 32 λίτρων για φορητούς υπολογιστές 15 ιντσών

Το σακίδιο πλάτης JanSport Main Campus μπορεί να φιλοξενήσει φορητούς υπολογιστές έως και 15 ιντσών και τους προστατεύει με επένδυση και ανακυκλωμένο πολυεστέρα 600D για να απωθεί την ελαφριά βροχή. Διατίθεται σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια και έχει ευρύχωρη χωρητικότητα 32 λίτρων και πολλές τσέπες και θήκες.

Πλεονεκτήματα

  • 100% ανακυκλωμένη άβαφη επένδυση
  • Λαβή λαβής με ιμάντες
  • Πλαϊνοί ιμάντες συμπίεσης
  • Κλιπ κλειδιού
  • Μεγάλη χωρητικότητα

Μειονεκτήματα

  • Η διχτυωτή θήκη μπουκαλιών μπορεί να σχιστεί αν τραβήξει δυνατά

Το σακίδιο JanSport Main Campus Backpack είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη στέγαση του φορητού υπολογιστή σας ενώ βρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη. Προστατεύει φορητούς υπολογιστές έως και 15 ιντσών με επένδυση σε ειδικό περίβλημα. Υπάρχουν δύο ακόμη κύριες θήκες για την αποθήκευση βιβλίων και βιβλιοδεσιών και η συνολική συνολική χωρητικότητα είναι 32 λίτρα. Επιπλέον, υπάρχουν τσέπες με φερμουάρ στο εξωτερικό, μια τσέπη για μικροαντικείμενα από πάνω και μια πλαϊνή τσέπη που απλώνεται αρκετά ώστε να χωράει ένα μεγάλο μπουκάλι.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανακυκλωμένο πολυεστέρα 600D που μπορεί να αντισταθεί στην ελαφριά βροχή και την υγρασία, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα προστασίας στον φορητό υπολογιστή σας. Οι ιμάντες ώμου S-curve είναι εργονομικά σχεδιασμένοι για άνεση. Επιπλέον, το πίσω πλαίσιο είναι πλήρως γεμισμένο και διαθέτει πλέγμα αέρα με κανάλι αερισμού για να διατηρεί την πλάτη σας δροσερή.

Η τσάντα διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε προσιτές τιμές για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Σακίδιο πλάτης Laptop Travel Matein Mlassic

Η καλύτερη αξία

Εξαιρετική αξία για ένα σακίδιο πλάτης φορητού υπολογιστή κορυφαίας ποιότητας

$24 $40 Εξοικονομήστε
$16

Το σακίδιο πλάτης Matein Travel προσφέρει εξαιρετική αξία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Με πολλά μεγέθη, χρώματα και σχέδια διαθέσιμα, μπορείτε εύκολα να βρείτε το κατάλληλο για να προστατέψετε τον φορητό υπολογιστή σας και να κρατήσετε τις ανάγκες του κολεγίου σας. Με πολύτιμα χαρακτηριστικά όπως θύρα USB, αντικλεπτική τσέπη και αδιάβροχη κατασκευή από πολυεστέρα, είναι επίσης μια καλή επιλογή όταν ταξιδεύετε.

Πλεονεκτήματα

  • Γάντζος για μπρελόκ
  • Εξαιρετικά προσιτό
  • Διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια
  • Θύρα USB και καλώδιο
  • Ανθεκτικό και αδιάβροχο

Μειονεκτήματα

  • Οι θήκες για μπουκάλια στο πλάι δεν είναι πολύ βαθιές

Γνωστό και ως Matein Travel Backpack, το Mlassic προσφέρει εξαιρετική αξία και εξαιρετική ποιότητα. Αυτή η παραλλαγή 28 λίτρων, 18 x 12 x 7,8 ιντσών χωράει φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών. Αλλά υπάρχει μια ποικιλία μεγεθών με μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη τσάντα για εσάς και τον φορητό υπολογιστή σας.

Επιπλέον, δίνετε έμφαση στην άνεση και την ανθεκτικότητα σε μια ευχάριστη τιμή. Η τσάντα έχει καλό αερισμό και το πλέγμα είναι άνετο και υποστηρίζει καλά την πλάτη σας. Υπάρχει πιο μαλακή επένδυση στους ρυθμιζόμενους ιμάντες, ενώ μια λαβή με επένδυση από αφρό είναι άνετη στο κράτημα για παρατεταμένες περιόδους.

Δίπλα στη θήκη του φορητού υπολογιστή, υπάρχει ένα άλλο ευρύχωρο τμήμα για τη φύλαξη βιβλίων και βιβλιοδεσιών με πρόσθετες διχτυωτές τσέπες για χαρτικά. Ένα μπροστινό organizer διαθέτει τρεις ακόμη θήκες για να διατηρεί τα πάντα συστηματικά. Υπάρχει ακόμη και μια κρυφή αντικλεπτική τσέπη όπου μπορείτε να κρατήσετε το πορτοφόλι ή το τηλέφωνό σας μακριά από τσέπες. Η τσάντα διαθέτει επίσης μια εύχρηστη θύρα USB με ενσωματωμένο καλώδιο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το δικό σας power bank μέσα και να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο και ανθεκτικό πολυεστέρα που θα κρατήσει τον φορητό υπολογιστή σας ασφαλή σε ελαφριά βροχή και είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για ταξίδια μόλις φτάσουν οι διακοπές της άνοιξης. Τα check-in στο αεροδρόμιο είναι χωρίς ανησυχία, καθώς μπορείτε να ανοίξετε το διαμέρισμα κατά 180 μοίρες κατά τη διάρκεια των ελέγχων ασφαλείας. Υπάρχει επίσης ένας βολικός ιμάντας αποσκευών για ευκολία στη μεταφορά.

Σακίδιο πλάτης Incase ICON

Το καλύτερο μικρό σακίδιο πλάτης

Σακίδιο πλάτης για μαθητές που χρειάζονται κάτι μικρότερο

Το σακίδιο πλάτης Incase ICON είναι μια τσάντα 13 λίτρων κατασκευασμένη από σκληρό και ανθεκτικό βαλλιστικό νάιλον 840D. Όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά μπορεί να χρειαστεί και λίγο ρίξιμο. Μπορεί να φιλοξενήσει φορητό υπολογιστή 16 ιντσών και διαθέτει ειδική θήκη για το tablet ή το τηλέφωνό σας. Με την ενσωματωμένη θύρα καλωδίου, μπορείτε επίσης να φορτίζετε ή να ακούτε τις συσκευές σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Πλεονεκτήματα

  • Κανάλια ροής αέρα για εξαερισμό
  • Ρυθμιζόμενα επιθέματα ώμου με επένδυση
  • Η επένδυση από ψεύτικη γούνα προσφέρει πρόσθετη προστασία φορητού υπολογιστή
  • Ανθεκτικό υλικό

Μειονεκτήματα

  • Η χωρητικότητα 13 λίτρων μπορεί να μην είναι αρκετή για ορισμένους μαθητές

Το σακίδιο πλάτης Incase ICON είναι μια premium επιλογή που προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση για ένα σακίδιο φορητού υπολογιστή. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό βαλλιστικό νάιλον 840D. Αυτό το υλικό μπορεί να αντέξει τον τραχύ χειρισμό και έχει ανώτερη αντοχή στο σχίσιμο. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί και προσφέρει ένα αξιοπρεπές επίπεδο αντοχής στο νερό.

Η θήκη φορητού υπολογιστή μπορεί να φιλοξενήσει έναν υπολογιστή 16 ιντσών και είναι πλήρως γεμισμένη. Διαθέτει επίσης μαλακή επένδυση από ψεύτικη γούνα για λίγη επιπλέον προστασία, ιδιαίτερα από εσωτερικές γρατσουνιές που μπορεί να προκαλέσουν άλλες συσκευές και αξεσουάρ που μπορεί να έχετε μαζί σας. Επιπλέον, υπάρχει μια εύκολα προσβάσιμη πλαϊνή τσέπη για τη στέγαση ενός tablet ή ενός smartphone με μια θύρα καλωδίου για πρόσβαση στις μελωδίες σας εν κινήσει.

Η κύρια θήκη είναι όπου θα φυλάξετε τα βιβλία και τα βιβλιοδέματά σας, ενώ ένα δευτερεύον προσφέρει πολλές επιπλέον τσέπες και θήκες για να οργανώσετε τα μικρότερα αντικείμενα σας. Ωστόσο, με χωρητικότητα 13 λίτρων, οι μαθητές που μεταφέρουν πολλά πράγματα μπορεί να θέλουν να σκεφτούν κάτι μεγαλύτερο.

Σακίδιο πλάτης φορητού υπολογιστή AmazonBasics

Best Basic

Μια απλή τσάντα που κάνει αυτό που πρέπει

Τα είδη AmazonBasics είναι προσιτές εκδόσεις προϊόντων που διαφορετικά μπορεί να κοστίζουν πολύ περισσότερο. Ωστόσο, δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα και δεν απογοητεύουν. Το σακίδιο πλάτης φορητού υπολογιστή AmazonBasics είναι μια στιβαρή, καλοφτιαγμένη τσάντα για τη στέγαση φορητών υπολογιστών μεγέθους έως 15 ιντσών. Διαθέτει μια πληθώρα από τσέπες και θήκες, και με χωρητικότητα 36 λίτρων, θα φιλοξενήσει επίσης όλα τα βιβλία και τα βιβλιοδέματά σας.

Πλεονεκτήματα

  • Φιλικό προς τον προϋπολογισμό
  • Υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης
  • Οι πολλαπλές τσέπες διευκολύνουν την οργάνωση των αντικειμένων σας
  • Λειτουργικός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

  • Όχι υπερβολικά ασφαλές, με λίγες μόνο τσέπες με φερμουάρ

Η Amazon έχει τη δική της γκάμα από προσιτά είδη με την επωνυμία AmazonBasics. Σε αυτή τη σειρά περιλαμβάνεται το σακίδιο φορητού υπολογιστή AmazonBasics. Η τσάντα μπορεί να χωρέσει φορητούς υπολογιστές έως και 15 ιντσών, αν και υπάρχει επίσης ένα σακίδιο πλάτης φορητού υπολογιστή AmazonBasics 17 ιντσών.

Υπάρχουν πολλές εσωτερικές θήκες και τσέπες για εύκολη οργάνωση, καθώς και μια μικρή τσέπη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος για γρήγορη αποθήκευση. Δεν είναι το πιο ασφαλές, με μόνο το φερμουάρ για προστασία, επομένως ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε αντικείμενα υψηλής αξίας κάπου αλλού.

Οι διχτυωτές πλαϊνές τσέπες είναι ιδανικές για την αποθήκευση μπουκαλιών νερού ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Οι ιμάντες ώμου έχουν επένδυση, επομένως θα πρέπει να είναι άνετο στην πλάτη σας ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο.

Σακίδιο πλάτης Troubadour Apex

Καλύτερο Premium

Υψηλό στυλ και ποιότητα σε κορυφαία τιμή

Για ένα σακίδιο πλάτης κορυφαίας εμφάνισης και κορυφαίας ποιότητας, μην ψάξετε περισσότερο από το Troubadour Apex. Μπορεί να κοστίζει λίγο περισσότερο από άλλα σακίδια φορητών υπολογιστών, αλλά προσφέρει απαράμιλλο στυλ και ανθεκτικότητα. Είναι επίσης ιδανικό για φοιτητές με μεγάλους φορητούς υπολογιστές, καθώς μπορεί να χειριστεί μια οθόνη 17 ιντσών και διαθέτει πολλές άλλες τσέπες και θήκες και μια ευρύχωρη κύρια θήκη.

Πλεονεκτήματα

  • Κομψή, μινιμαλιστική σχεδίαση
  • Πολύπλευρος
  • Στεγάζει μεγάλους φορητούς υπολογιστές
  • Στιβαρό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες
  • Στιβαρά φερμουάρ

Μειονεκτήματα

  • Η χωρητικότητα 25 λίτρων μπορεί να μην είναι αρκετή για κάποιους

Εάν θέλετε να φαίνεστε πιο χαριτωμένοι στο κολέγιο και δεν σας πειράζει να πληρώσετε κάτι παραπάνω, το σακίδιο πλάτης Troubadour Apex προσφέρει στυλ πάνω από κορυφαία ποιότητα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάιλον και δέρμα, γεγονός που το καθιστά αδιάβροχο και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έναν φορητό υπολογιστή 17 ιντσών. Αυτά τα χαρακτηριστικά σημαίνουν ότι δεν είναι μόνο μια κομψή επιλογή για το κολέγιο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σακίδιο πλάτης όταν κάνετε πεζοπορία, ποδηλασία ή επαγγελματικά ταξίδια.

Πέρα από την εντυπωσιακή σχεδίαση και την κορυφαία κατασκευή του, είναι πολύ πιο ευρύχωρο από το διαφημιζόμενο 25L. Οι τσέπες είναι όλες με επένδυση από αφρό και η θήκη του φορητού υπολογιστή διαθέτει προστασία στη βάση, κάτι που συχνά παραλείπεται από τα λιγότερο premium σακίδια. Τα φερμουάρ είναι ορειχάλκινα με ματ φινίρισμα και οι μεταλλικές πόρπες είναι άκαμπτες, προσθέτοντας στη στιβαρότητα της τσάντας.

Το στιβαρό φερμουάρ ZipGlide ανοίγει ομαλά την κύρια θήκη, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες τσέπες και θήκες για να φιλοξενήσετε τα σύνεργά σας. Στο επάνω μέρος της τσάντας υπάρχει μια μικρή τσέπη για κομμάτια, όπως τα κλειδιά σας, ενώ και στις δύο πλευρές της συσκευασίας υπάρχει μια τσέπη για μπουκάλι νερού.

Αλλά, είναι η άνεση που είναι πρωταρχικής σημασίας με το Troubadour Apex. Οι χοντροί ιμάντες είναι καλά γεμάτοι με πυκνό αφρό που θα εκτιμήσουν οι ώμοι σας όταν η τσάντα είναι πλήρως εφοδιασμένη. Επιπλέον, το πίσω πάνελ προσφέρει καλό αερισμό, διατηρώντας σας δροσερό τις ζεστές εκείνες τις πρώτες μέρες του κολεγίου.

Γυναικείο βαμβακερό σακίδιο πλάτης Vera Bradley Campus

Το καλύτερο για γυναίκες

Ένα ανθεκτικό βαμβακερό σακίδιο φορητού υπολογιστή σχεδιασμένο από γυναίκες για γυναίκες

$75 $125 Εξοικονομήστε
$50

Το γυναικείο βαμβακερό σακίδιο Campus της Vera Bradley διατίθεται σε μια σειρά σχεδίων και χρωμάτων, από Classic Navy έως Pretty Posies. Είναι ένα ευρύχωρο σακίδιο 25 λίτρων με δύο θήκες για φορητούς υπολογιστές ή tablet έως 15 ιντσών. Αποτελείται από ανθεκτικό βαμβάκι με επένδυση και διαθέτει πληθώρα τσέπες.

Πλεονεκτήματα

  • Πλένεται στο πλυντήριο
  • Πολλές τσέπες
  • Πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων διαθέσιμα
  • Χωράει φορητό υπολογιστή 15 ιντσών
  • Επενδυμένοι και ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου

Μειονεκτήματα

  • Τα πολύχρωμα μοτίβα μπορεί να μην είναι του γούστου όλων

Η Vera Bradley ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη μάρκα ταξιδιών για γυναίκες. Η εταιρεία είναι γνωστή για το σχεδιασμό χαρούμενων και πολύχρωμων τσαντών με στόχο να κάνει τον κόσμο ένα πιο φωτεινό μέρος. Οι σχεδιαστές το πετυχαίνουν σίγουρα με τη σειρά Cotton Campus Backpack. Διατίθενται διάφορα μοτίβα και σχέδια και όλα διαθέτουν αυτή τη σημαντική θήκη φορητού υπολογιστή με επένδυση.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο εσωτερικές διχτυωτές τσέπες που μπορούν να χωρέσουν tablet ή φορητούς υπολογιστές έως 15 ίντσες. Το καπιτονέ βαμβάκι είναι ελαφρύ και ανθεκτικό. Ωστόσο, καθώς είναι βαμβακερό, δεν θα υπάρχει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Η επένδυση σε ένα αδιάβροχο κάλυμμα θα ήταν σοφό για εκείνες τις στιγμές που σε πιάνουν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Αυτή η τσάντα 25 λίτρων έχει επίσης πολλές άλλες τσέπες για μαθητές. Το εξωτερικό περιλαμβάνει δύο μπροστινές τσέπες με φερμουάρ, δύο τσέπες στο πλάι και μια κρυφή πίσω τσέπη με φερμουάρ για τη φύλαξη τιμαλφών. Στο εσωτερικό υπάρχουν εννέα τσέπες συνολικά, μεταξύ των οποίων τέσσερις τσέπες και τρεις για στυλό και άλλα χαρτικά στο μπροστινό τμήμα με φερμουάρ.

Οι μετρήσεις έχουν ύψος 17 ίντσες, πλάτος 11 και βάθος οκτώ με ρυθμιζόμενους ιμάντες 32 ιντσών και επένδυση. Υπάρχει επίσης μια λαβή 3 ιντσών στο επάνω μέρος και ένα μανίκι για τρόλεϊ αν αποφασίσετε να το ταξιδέψετε.

Σακίδιο πλάτης Timbuk2 Authority Deluxe Laptop

Το καλύτερο για μεγάλους φορητούς υπολογιστές

Μια κομψή τσάντα που χωράει έως και φορητό υπολογιστή 17 ιντσών

Για μια τόσο ανθεκτική τσάντα, το Timbuk2 Authority Deluxe Laptop Backpack προσφέρει επίσης στυλ. Είναι από τα καλύτερα πακέτα που μπορείτε να βρείτε για να φιλοξενήσετε μεγαλύτερους φορητούς υπολογιστές και μπορεί να φιλοξενήσει οθόνη έως και 17 ιντσών. Έχει επαγγελματική εμφάνιση και προσφέρει επιπλέον στεγανοποίηση σε κρίσιμους χώρους. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος στο εσωτερικό για όλα τα βιβλία και τα βιβλιοδέματά σας, καθώς και πολλές τσέπες και μανίκια για να είστε οργανωμένοι.

Πλεονεκτήματα

  • Ιμάντες συμπίεσης για τσιμπήματα
  • 100% ανακυκλωμένα υλικά στο κύριο σώμα της τσάντας
  • Airmesh αεριζόμενο πίσω πάνελ
  • Φερμουάρ YKK

Μειονεκτήματα

  • Οι μικρότεροι φορητοί υπολογιστές και ταμπλέτες δεν ταιριάζουν άνετα

Το σακίδιο Timbuk2 Authority Deluxe Laptop προσφέρει στους αγοραστές μια καλή επιλογή μεσαίας κατηγορίας με περίβλημα για μεγάλους φορητούς υπολογιστές έως 17 ιντσών. Έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό και διατίθεται σε διάφορα ουδέτερα και επαγγελματική εμφάνιση. Δεν είναι μόνο μια καλή επιλογή για τον συντηρητικό μαθητή, αλλά το σακίδιο πλάτης είναι μια εξαιρετική, συγκρατημένη επιλογή και για επαγγελματίες των επιχειρήσεων.

Το νάιλον ύφασμα 630D είναι σκληρό και προσφέρει κάποια αντοχή στο νερό. Το κάτω μέρος της τσάντας διαθέτει επίστρωση TPU για επιπλέον αντοχή στο νερό, καθιστώντας την μια ασφαλή επιλογή για να ακουμπήσετε την τσάντα σας στο έδαφος. Χάρη σε αυτή την επίστρωση, μπορείτε να αποφύγετε τις επιπτώσεις των διαρροών στην τάξη ή τις τυχαίες τοποθετήσεις σε λακκούβες όταν βρίσκεστε έξω.

Το σακίδιο έχει χωρητικότητα 20 λίτρων και η μεγάλη κύρια θήκη έχει αρκετό χώρο για τα σχολικά σας βιβλία και άλλα μεγάλα καθημερινά είδη για το κολέγιο. Μπορείτε ακόμη και να χωρέσετε το σακάκι σας μέσα τις γλυκές μέρες της άνοιξης, ενώ η ελαστική πλαϊνή τσέπη κρατά ένα μπουκάλι νερό για να σας κρατά ενυδατωμένη. Η μπροστινή θήκη διαθέτει μια πληθώρα από τσέπες και μανίκια όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα tablet ή ηλεκτρονικό αναγνώστη ενώ μπορείτε να οργανώσετε μικρότερα αντικείμενα όπως καλώδια, ακουστικά, χαρτικά και άλλα τέτοια αντικείμενα αποτελεσματικά.

Ποιο σακίδιο φορητού υπολογιστή για το κολέγιο είναι το κατάλληλο για εσάς;

Το μέγεθος είναι ο πιο προφανής παράγοντας όταν εξετάζετε ένα σακίδιο φορητού υπολογιστή για το κολέγιο. Οι περισσότεροι μαθητές χρειάζονται γενικά χωρητικότητα περίπου 20-30 λίτρων. Ωστόσο, οι μαθητές με χώρο αποθήκευσης στην πανεπιστημιούπολη ή όσοι προτιμούν απλώς μικρότερα πακέτα μπορούν να επιλέξουν ένα στο μέγεθος 10-15L. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, το σακίδιο πλάτης Incase ICON εξακολουθεί να έχει μια ευρύχωρη αίσθηση για αυτό παρά τη χωρητικότητά του 13 λίτρων και μπορεί να χωρέσει φορητό υπολογιστή 16 ιντσών.

Εάν θέλετε μια πιο προσιτή επιλογή, υπάρχουν πολλά ποιοτικά αλλά οικονομικά σακίδια που προσφέρουν καλή προστασία φορητού υπολογιστή. Μεταξύ αυτών είναι το σακίδιο πλάτης φορητού υπολογιστή AmazonBasics, το οποίο έχει ευρύχωρη χωρητικότητα 36 λίτρων και μπορεί να φιλοξενήσει φορητό υπολογιστή μεγέθους έως 17 ιντσών. Αν προτιμάτε κάτι λίγο μικρότερο και πιο κομψό, το Matein είναι 28L και μπορεί να μεταφέρει φορητό υπολογιστή έως 15,6 ίντσες.

Η καλύτερη συνολική μας επιλογή, ωστόσο, είναι το JanSport Main Campus Backpack. Κοστίζει λίγο περισσότερο από τις προσφορές AmazonBasics και Matein, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετική αξία. Είναι άνετο και ανθεκτικό, χωράει φορητό υπολογιστή 15 ιντσών και διατίθεται σε διάφορα κομψά σχέδια. Διαθέτει πολλές θήκες και τσέπες για την οργάνωση των βιβλίων, των βιβλιοδεσιών και των αξεσουάρ σας και προσφέρει ασυναγώνιστη αξία.

Σακίδιο πλάτης JanSport Main Campus

Καλύτερο Συνολικά

Ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης 32 λίτρων για φορητούς υπολογιστές 15 ιντσών

Το σακίδιο πλάτης JanSport Main Campus μπορεί να φιλοξενήσει φορητούς υπολογιστές έως και 15 ιντσών και τους προστατεύει με επένδυση και ανακυκλωμένο πολυεστέρα 600D για να απωθεί την ελαφριά βροχή. Διατίθεται σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια και έχει ευρύχωρη χωρητικότητα 32 λίτρων και πολλές τσέπες και θήκες.

Πλεονεκτήματα

  • 100% ανακυκλωμένη άβαφη επένδυση
  • Λαβή λαβής με ιμάντες
  • Πλαϊνοί ιμάντες συμπίεσης
  • Κλιπ κλειδιού
  • Μεγάλη χωρητικότητα

Μειονεκτήματα

  • Η διχτυωτή θήκη μπουκαλιών μπορεί να σχιστεί αν τραβήξει δυνατά
  Το Hover Hound συγκρίνει τις τιμές του Newegg με το Amazon και το Tiger Direct