Τα καλύτερα παιχνίδια Apple TV και ο λόγος που κρύβεται πίσω από τη δημοτικότητά τους

Το Apple Arcade είναι μια premium συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών που προσφέρεται από την Apple Inc. Τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Apple Arcade είναι διαθέσιμα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Στις πρώτες μέρες, το gaming αφορούσε τα arcades και τις κονσόλες. Παιδιά και ενήλικες επισκέπτονταν τις κοντινές στοές για να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για παιχνίδια. Οι εξελισσόμενες τεχνολογίες και η εισαγωγή του γρήγορου διαδικτύου έχουν καταστήσει τα διαδικτυακά παιχνίδια σε μια ακμάζουσα βιομηχανία.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο διαδίκτυο για να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν πέρα ​​από τα σύνορα. Πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια είναι διαθέσιμα στο Apple Arcade.

Σύμφωνα με το Global Entertainment and Media Outlook 2022–26 της PwC, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών θα δει εκθετική παγκόσμια ανάπτυξη. Η αναμενόμενη αξία του κλάδου θα είναι περίπου 321 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2026.

Ένας από τους εξέχοντες λόγους για αυτήν την επέκταση είναι η κοινωνική σύνδεση που δημιουργούν οι άνθρωποι ενώ παίζουν στο διαδίκτυο. Επιπλέον, τα διαδικτυακά παιχνίδια βοηθούν επίσης στην ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των ανθρώπων.

Παιχνίδια Apple TV

Τα παιχνίδια Apple TV είναι διαθέσιμα μέσω του Apple Arcade. Οι υπηρεσίες Apple Arcade ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη μέσω φωνητικών εντολών που τροφοδοτούνται από AI μέσω του “Siri”.

Κόστος συνδρομής Apple Arcade

Το κόστος του Apple Arcade ξεκινά από μια μηνιαία χρέωση 4,99 $ και μια δωρεάν δοκιμή. Η Apple παρέχει συχνά εκτεταμένες δοκιμές σε πελάτες που αγοράζουν νέα smartphone μέσω συμμαχιών όπως η Verizon. Προσφέρει επίσης οικογενειακά προγράμματα συνδρομής.

Για τις υπηρεσίες Apple Arcade, η Apple έχει συνεργαστεί με ανεξάρτητους δημιουργούς παιχνιδιών και γνωστά στούντιο τυχερών παιχνιδιών για την παροχή «νέων και αποκλειστικών» τίτλων.

Μερικά από τα κορυφαία και καλύτερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για το Apple TV παρατίθενται παρακάτω.

Άσφαλτος 8

Το Asphalt 8 κυκλοφόρησε το 2021 από την Gameloft στο Apple Arcade. Με εξαιρετικό gameplay και εκπληκτικά γραφικά, το Asphalt 8 έγινε ένα από τα πιο αξιαγάπητα παιχνίδια αγώνων και κέρδισε τεράστιο σεβασμό στην κοινότητα του gaming. Το Asphalt 8 έχει μια ρεαλιστική διαδρομή και ακολουθεί πολλούς νόμους της φυσικής.

  SQL Triggers: The Essential Guide

Υπάρχουν 4 στάδια του υποξειδίου του αζώτου που λειτουργούν στο παιχνίδι: μπλε, κίτρινο, μωβ και τέλειο άζωτο, δίνοντας στους παίκτες συγκίνηση ενώ οδηγούν τα αυτοκίνητά τους. Επιπλέον, διαθέτει 300 αδειοδοτημένα οχήματα και 75 πίστες βιώνουν ακροβατικά που αψηφούν τη βαρύτητα με πλήρως προσαρμόσιμα αυτοκίνητα.

Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε, κομμάτια βινυλίου και ζάντες αλουμινίου για το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο. Συλλέξτε όλα τα φανταχτερά αυτοκίνητα από Porsche, McLaren και Ferrari μέχρι Bugatti. Το παιχνίδι τρέχει σε tvOS 13.4 και νεότερες εκδόσεις.

Rush Rally 3

Το Rush Rally 3 της Brownmonster τα έχει όλα – ζωντανά γραφικά, δυναμικές προσομοιώσεις, ομαλό παιχνίδι και εξαιρετικά επαινετική φυσική που δίνουν μια αίσθηση ζημιάς και παραμορφώσεων του οχήματος σε πραγματικό χρόνο. Το παιχνίδι έρχεται με υπέροχο gameplay 60 fps και τρέχει ομαλά.

Το Rush Rally 3 επικεντρώνεται περισσότερο στον ρεαλισμό και μπορεί να σας προσφέρει μια αγωνιστική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα προκλητική και πλούσια σε χαρακτηριστικά. Μπορείτε να απολαύσετε ζωντανές εκδηλώσεις που σας επιτρέπουν να ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο σε μοναδικές πίστες με συναρπαστικά αυτοκίνητα.

Το παιχνίδι διαθέτει χαρακτηριστικά όπως multiplayer πολλαπλών παικτών, προσαρμογή θέσης HUD και βελτιωμένα γραφικά. Το παιχνίδι είναι συμβατό με tvOS 14.3 ή νεότερη έκδοση.

Η Οδύσσεια του Άλτο

Το Alto’s Odyssey κυκλοφόρησε στο Apple Arcade το 2021. Η ειδική έκδοση του Alto’s Odyssey θα σας κάνει χαρούμενους με κάθε ανακάλυψη, είτε είστε νέος στην κοινότητα του Alto είτε παίζετε τα παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό.

Ο στόχος της σειράς Alto ήταν πάντα να προκαλέσει την αίσθηση της εξερεύνησης στη φύση, της ανακάλυψης ενός ξένου σκηνικού και της επιθυμίας κάποιου για εξερεύνηση.

Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ολοκαίνουργιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και ένα άγνωστο σκηνικό, ενισχύοντας τη θεμελιώδη εμπειρία του παιχνιδιού όπως ποτέ πριν.

Η τελευταία έκδοση συνοδεύεται από μια ενημερωμένη εμπειρία παιχνιδιού. Λειτουργεί σε tvOS 11.0 και νεότερες εκδόσεις.

Dungeon Hunter 5

Το Dungeon Hunter 5 είναι ένα διάσημο δωρεάν παιχνίδι hack-and-slash που διατίθεται στο Apple Arcade. Ενώ το Dungeon Hunter 5 διατηρεί τη φόρμουλα περιπέτειας hack-and-slash που έχει κάνει τη σειρά δημοφιλή, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές περισσότερες τροποποιήσεις για τη βελτίωση των εμπειριών παιχνιδιού.

  17 καλύτερα προγράμματα θυγατρικών τυχερών παιχνιδιών για να κερδίσετε υψηλές προμήθειες

Οι αποστολές για έναν παίκτη είναι σύντομες και διατίθενται σε πολύ διαχειρίσιμες μερίδες. Εκτός από τις αποστολές για έναν παίκτη, μπορείτε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες στην κοινωνική λειτουργία “Stronghold” του Dungeon Hunter 5. Μπορείτε να βάλετε κάρτες minion που αποκτήθηκαν σε αποστολές ενός παίκτη στο φρούριο σας.

Με εντυπωσιακά γραφικά και γραφικά, το παιχνίδι έχει επιδείξει ωριμότητα στην εφαρμογή της έλξης και βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι συμβατό με tvOS 9.0 και νεότερες εκδόσεις.

Τρανζίστορ

Το Transistor είναι ένα παιχνίδι ρόλων με θέμα την επιστημονική φαντασία με πλήθος δράσης. Τα εξαιρετικά εντυπωσιακά φουτουριστικά γραφικά μεταφέρουν τους παίκτες σε έναν νέο κόσμο. Το τρανζίστορ είναι διάσημο μεταξύ των παικτών λόγω της μεθοδικής τους προσέγγισης στα διαφορετικά στάδια.

Υπάρχουν επίσης πολλές δεξιότητες που μπορούν να ξεκλειδωθούν και να προσαρμοστούν μόλις ξεκινήσετε. Η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού προσφέρει μια απόδραση σε έναν μαγευτικό κόσμο γεμάτο δράση, στρατηγική, μάχη και πολλά άλλα.

Το παιχνίδι τρανζίστορ απαιτεί τουλάχιστον ένα iPhone 5, iPad Mini 2 και iPad 4. Η Supergiant Games είναι ο πάροχος του παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι συμβατό με iOS 8.0 και νεότερες εκδόσεις σε iPhone και iPad. Για συσκευές Mac, απαιτεί ελάχιστο macOS 11.0.

Rayman Mini

Το Rayman Mini κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Apple Arcade το 2019 από την Ubisoft Montpellier και την Pastagames. Η μοναδικότητα του Rayman Mini είναι η γρήγορη εμπειρία του. Επιπλέον, ένα εύκολο σύστημα ελέγχου παρέχει μια άψογη εμπειρία παιχνιδιού με εκπληκτικά γραφικά.

Το παιχνίδι διαθέτει 40 επίπεδα που θα σας διασκεδάσουν. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε μερικούς χαρακτήρες και διασκεδαστικά ξεκλειδώματα όταν εκκαθαρίζετε ορισμένες αποστολές.

Είναι ένα από τα καλύτερα τρέχοντα παιχνίδια του είδους που είναι διαθέσιμα στο Apple Arcade και τρέχει σε tvOS 13.0 ή νεότερη έκδοση.

Battle Supremacy – Evolution

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των παιχνιδιών για κινητά, η Atypical Games, ανακοίνωσε το Battle Supremacy – Evolution στο Apple Arcade το 2015. Το Battle Supremacy Evolution είναι ένα επιστημονικής φαντασίας μορφοποιημένο παιχνίδι μάχης οχημάτων με συναρπαστική δράση και εντυπωσιακά γραφικά.

Πολεμήστε το σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο με εκπληκτικά τοπία και καταστρεπτά περιβάλλοντα. Οδηγήστε ή πετάξτε στις μελλοντικές πόλεις με τεράστιες γέφυρες και κρεμαστούς αυτοκινητόδρομους.

Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερες από 100 αποστολές για έναν παίκτη και λειτουργίες για πολλούς παίκτες όπως το Team Death Match και το Capture the Base.

  Ένας οδηγός για ισοπέδωση λίστας και λίστας λιστών στην Python

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τα οχήματά σας, να ανεβείτε στις τάξεις και να συμμετάσχετε στην πιο έντονη διαδικτυακή μάχη που έχετε δει ποτέ. Το gameplay θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε κερδίσει μια πραγματική μάχη. Το παιχνίδι μπορεί να τρέξει σε Apple TV, με tvOS 9.0 και άνω.

Shadowgun Legends

Η εγκατάσταση του Shadowgun Legends είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε ένα gamepad και θέλετε να παίξετε τρισδιάστατη λήψη στο Apple TV σας. Πυροβολήστε γύρω σας τέρατα, πολέμαρχους και εξωγήινους ενώ το αίμα πέφτει γύρω σας.

Με περισσότερες από 200 αποστολές, σώστε την ανθρωπότητα από την εισβολή εξωγήινων και γίνετε ήρωας. Τα παιχνίδια MADFINGERS έχουν κάνει μια προσπάθεια να προσφέρουν παιχνίδι χωρίς τριβές με φουτουριστικά γραφικά στους παίκτες στο Apple TV. Το παιχνίδι τρέχει ομαλά σε tvOS 10.0 και νεότερη έκδοση.

Σύγχρονη Μάχη 5

Το Modern Combat 5 διαπρέπει στο gaming τύπου μάχης. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να είναι κάτι άλλο από ένα με ακρίβεια σχεδιασμένο ταξίδι σε μακρινές τοποθεσίες.

Το παιχνίδι με αυτόματο σπριντ, αυτόματη σκύψιμο και υποβοήθηση στόχευσης στο μενού επιλογών θα σας προσφέρει μια από τις καλύτερες εμπειρίες σκοποβολής στο gaming. Η Gameloft δεν παραλείπει ποτέ να μας εντυπωσιάσει με τα ρεαλιστικά γραφικά και τον ήχο της. Το Modern Combat 5 είναι διαθέσιμο για iOS 9.0 και νεότερη έκδοση.

Sonic: The Hedgehog Classic

Το Sonic είναι ένα όνομα που γνωρίζει κάθε παιδί από τη δεκαετία του ’90. Διαφορετικές γενιές Sonic έφεραν τον καλύτερο συνδυασμό vintage και σύγχρονων στυλ παιχνιδιού Sonic και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ιστορίας της Sonic.

Αν και το Sonic Generations είχε σκοπό να προκαλέσει νοσταλγία, ποτέ δεν έκανε το λάθος να εξαρτηθεί αποκλειστικά από ζεστές, ασαφείς αναμνήσεις από το παρελθόν.

Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να ξαναζήσετε το παρελθόν στη σύγχρονη Apple TV σας. Λειτουργεί ομαλά σε Apple TV με tvOS 9.0 και άνω.

Τελικές Λέξεις

Η κοινότητα gaming αυξάνεται και οι παίκτες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την ευελιξία που προσφέρουν τα παιχνίδια της Apple. Τα παιχνίδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, τις εκπομπές και τις ταινίες. Υπάρχουν δωρεάν και επί πληρωμή παιχνίδια για όλους στο Apple TV.

Επιπλέον, το να παίζετε παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη θα σας μεταφέρει σε άλλο επίπεδο ψυχαγωγίας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω και απολαύστε την εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε όμορφα παιχνίδια για να παίξετε στο Apple Arcade.