Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth για το αυτοκίνητό σας

Από την απόλαυση των αγαπημένων σας μελωδιών και podcast μέχρι τη λήψη κλήσεων hands-free, τα ηχεία αυτοκινήτου Bluetooth προσθέτουν νέα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στο ταξίδι σας.

VeoPulse

Το VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 είναι μια ελαφριά συσκευή καλού μεγέθους που κουμπώνει στη μάσκα του αυτοκινήτου σας. Με μεγάλα κουμπιά ελέγχου για βασικές λειτουργίες, δεν θα χρειαστεί να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο. Δέχεται επίσης φωνητικές εντολές μέσω του τηλεφώνου σας: ένα απλό «ναι» ή «όχι» δέχεται ή απορρίπτει κλήσεις, ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να πραγματοποιείτε κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα.

Τα διπλά ηχεία 3W σημαίνουν ότι οι συνομιλίες είναι αρκετά δυνατές και η ποιότητα κλήσης είναι καλή. Οι φωνές είναι δυνατές και καθαρές και το μεγάφωνο διαθέτει επίσης αποτελεσματική μείωση του θορύβου περιβάλλοντος.

Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε μουσική και podcast ή να λάβετε προφορικές οδηγίες μέσω της αγαπημένης σας εφαρμογής χάρτη.

VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2

Καλύτερο Συνολικά

Συμπαγές και ελαφρύ, το VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 κουμπώνει άνετα στη μάσκα σας. Προσφέρει φωνητικές εντολές, καθαρές κλήσεις με μείωση θορύβου, αισθητήρα κίνησης που ενεργοποιείται όταν μπαίνεις και βγαίνεις από το αυτοκίνητο και ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πλεονεκτήματα

  • Ποιότητα αισθητήρα κίνησης
  • Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης και μετασχηματιστής ρεύματος
  • Χρόνος κλήσης 12 ωρών
  • Μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα
  • Περιλαμβάνεται σφιχτό κλιπ προσωπίδας

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι το πιο δυνατό ηχείο για να ακούτε μουσική

Προσδιορίστε

Εάν έχετε προϋπολογισμό, το ηχείο αυτοκινήτου Bluetooth Besign BK06 προσφέρει εξαιρετική αξία. Παρέχει πολλές από τις λειτουργίες που υπάρχουν σε πιο ακριβά ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός αυτόματου αισθητήρα κίνησης που ανιχνεύει και συνδέεται όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο και αποσυνδέεται όταν φεύγεις. Επιπλέον, έχετε κλήσεις hands-free και πρόσβαση στο Siri ή στο Google Assistant.

Οι κλήσεις είναι καθαρές και ευκρινείς, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αξιοπρεπής για την τιμή. Με 20 ώρες χρόνο ομιλίας, θα περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να χρειαστεί να φορτίσετε ξανά το ηχείο. Ωστόσο, με έξοδο 4W, ταιριάζει καλύτερα ως ενισχυτής ήχου όταν ακούτε μουσική παρά ως ανεξάρτητο ηχείο.

Besign BK06

Καλύτερος προϋπολογισμός

$30 $33 Εξοικονομήστε
$3

Το Besign BK06 προσφέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι ακριβότεροι ανταγωνιστές του. Χαρακτηριστικά όπως ένας αυτόματος αισθητήρας κίνησης, οι κλήσεις hands-free με φωνητικές εντολές και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας κάνουν τη φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή ακόμα πιο ελκυστική.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστήριξη πολλαπλών σημείων για σύνδεση δύο συσκευών
  • Συμπαγές και ελαφρύ
  • Καλή ποιότητα κλήσης με μείωση θορύβου περιβάλλοντος
  • Περιλαμβάνεται κλιπ γείσου
  Οι καλύτερες συσκευές Apple M1

Μειονεκτήματα

  • Η έξοδος 4W δεν είναι ιδανική για ακρόαση μουσικής

Jabra

Η Jabra είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηχείων κλήσεων hands-free. Αν και το Jabra Tour δεν είναι η καλύτερη συσκευή για τους λάτρεις της μουσικής, το μεμονωμένο ηχείο 3W είναι ιδανικό για φωνητικές κλήσεις. Είναι μικρό και συμπαγές και ο σχεδιασμός του κλιπ εξασφαλίζει εύκολη προσάρτηση στο αλεξήλιο σας.

Έχετε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για αποτελεσματικές κλήσεις hands-free. Το ηχείο διαθέτει επίσης βασικές ενσωματωμένες φωνητικές εντολές και μπορείτε να συνδεθείτε με το Siri ή το Google Assistant.

Μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα και η ποιότητα ήχου είναι τέλεια για να λαμβάνετε κλήσεις και να ακούτε podcast και ηχητικά βιβλία.

Jabra Tour Bluetooth μεγάφωνο εντός αυτοκινήτου

Το καλύτερο για φωνητικές εντολές

Αν ψάχνετε για μεγάφωνο κυρίως για φωνητικό έλεγχο, το ηχείο Bluetooth In-Car της Jabra Tour σας καλύπτει. Είναι μικρό και συμπαγές και εφαρμόζει άνετα σε ένα αλεξήλιο. Οι κλήσεις είναι καθαρές και έχει ενσωματωμένες φωνητικές εντολές και εξαιρετική ενσωμάτωση με βοηθούς φωνής.

Πλεονεκτήματα

  • Ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης
  • Στιβαρή ποιότητα κατασκευής
  • Περιλαμβάνεται καλώδιο USB
  • Έως 20 ώρες ομιλίας

Jabra

Εάν θέλετε ένα ηχείο αυτοκινήτου Bluetooth με ισχυρό ήχο, το Jabra Freeway διαθέτει μέγιστη ισχύ 10 W από τρία ηχεία, δημιουργώντας τον ήχο Virtual Surround της Jabra. Για ένα ηχείο αυτού του τύπου, ο ήχος είναι ισχυρός. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας με την απλή στη χρήση λειτουργία μετάδοσης FM.

Οι φωνητικές εντολές είναι επίσης καλές και το ηχείο έχει διάφορες ενσωματωμένες εντολές, που διευκολύνουν την απάντηση ή την απόρριψη κλήσεων, την επανάκληση ή την επανάκληση, ενώ έχετε επίσης πρόσβαση στις εντολές τηλεφώνου της συσκευής σας. Η ποιότητα κλήσης είναι εξίσου εξαιρετική με την ποιότητα της μουσικής και έχετε επίσης μια λειτουργία αισθητήρα κίνησης.

Ηχείο Bluetooth εντός αυτοκινήτου Jabra Freeway

Το πιο δυνατό ηχείο Bluetooth

Το Jabra Freeway διαθέτει τρία ηχεία με τον ήχο Virtual Surround της Jabra. Ζώνες μουσικής με υπέροχα ισορροπημένους τόνους, ενώ τα ηχητικά βιβλία και τα podcast είναι παρθένα. Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε στο στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας για ακόμα καλύτερο ήχο. Το Freeway διαθέτει επίσης εξαιρετικό έλεγχο hands-free και όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από μια premium επιλογή.

Πλεονεκτήματα

  • Περιλαμβάνεται καλώδιο Micro-USB
  • Χρόνος ομιλίας 14 ωρών
  • Εξαιρετικός ήχος
  • Αποτελεσματικός ήχος surround
  • Καλός αισθητήρας κίνησης
  Πώς να κάνετε το Spotify Top Ten n-gen Art

Μειονεκτήματα

  • Δεν αποτελεί έκπληξη ογκώδης
  • Ακριβός

Motorola

Εάν το κύριο μέλημά σας είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Motorola Mobile Accessories Sonic Ride προσφέρει εκπληκτικές 45 ώρες ομιλίας. Εάν σχεδιάζετε ένα επικό ταξίδι εκτός χώρας και χρειάζεστε ένα αξιόπιστο ηχείο αυτοκινήτου που σπάνια θα χρειαστεί να φορτίσετε, αυτό θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο για εσάς.

Το ηχείο 2W δεν είναι εντυπωσιακό όσον αφορά την έξοδο ήχου για μουσική, αλλά οι κλήσεις είναι καθαρές και καθαρές και το ηχείο διαθέτει ηχώ και μείωση θορύβου. Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας και να στέλνετε μηνύματα hands-free, ενώ θα λαμβάνετε επίσης πληροφορίες για το ποιος καλεί και προειδοποιήσεις όταν τελειώσει η μπαταρία.

Motorola Mobile Accessories Sonic Rider

Η καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

$40 $60 Εξοικονομήστε
$20

Το Motorola Mobile Accessories Sonic Rider είναι η καλύτερη επιλογή εάν χρειάζεστε ένα μεγάφωνο με εξαιρετική μπαταρία. Με ομιλία 45 ωρών και χρόνο αναμονής 5 μηνών, πρωτοπορεί στην απόδοση ισχύος. Και με εξαιρετική μείωση θορύβου και κλήσεις hands-free, αξίζει να το σκεφτείτε για μεγάλες διαδρομές.

Πλεονεκτήματα

  • Τεχνολογία πολλαπλών σημείων για χρήση δύο συσκευών
  • Εξαιρετική ποιότητα φωνής
  • Εύκολη ρύθμιση

Μειονεκτήματα

  • Η μουσική δεν ακούγεται τέλεια

FAQ

Ε: Τι είναι το Bluetooth;

Το Bluetooth είναι μια ασύρματη τεχνολογία μικρής εμβέλειας που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή δεδομένων. Σας επιτρέπει να συνδέεστε και να ανταλλάσσετε πληροφορίες μεταξύ μιας μεγάλης γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων οικιακών gadget, όπως θερμοστάτες και ηχεία ή ασύρματες συσκευές όπως ακουστικά και εκτυπωτές.

Ε: Μπορώ να βάλω απλώς ένα ηχείο Bluetooth στο αυτοκίνητό μου;

Ναι, μπορείτε να βάλετε ένα ηχείο Bluetooth στο αυτοκίνητό σας. Ωστόσο, εάν θέλετε το ηχείο Bluetooth να ενισχύει το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας, βεβαιωθείτε ότι το στερεοφωνικό είναι συμβατό με Bluetooth.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ηχείο Bluetooth ως ανεξάρτητη πηγή ήχου στο αυτοκίνητό σας για την αναπαραγωγή μουσικής από άλλη συσκευή, όπως το smartphone σας, να θυμάστε ότι η ποιότητα του ήχου θα εξαρτηθεί από το ηχείο σας. Τα ηχεία Bluetooth γενικά δεν ακούγονται τόσο καλά όσο τα στερεοφωνικά ηχεία αυτοκινήτου και δεν είναι σχεδιασμένα για την ακουστική των οχημάτων.

  14 Καλύτερα Συντομευτικά URL για Μάρκετινγκ επωνυμίας

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το μέγεθος και την τοποθέτηση του ηχείου. Μερικά μπορεί να είναι ογκώδη, ειδικά αν πρόκειται για όγκο και η εύρεση θέσης για αυτό στο ταμπλό ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να είναι δύσκολη. Θα πρέπει επίσης να τηρείτε τις προφυλάξεις ασφαλείας και να μην αφήνετε ένα ογκώδες ηχείο Bluetooth να εμποδίζει την προβολή σας.

Ε: Μπορεί ένα ηχείο Bluetooth να αντικαταστήσει το στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου μου;

Οι κατασκευαστές σχεδιάζουν στερεοφωνικά συστήματα έχοντας κατά νου την ακουστική του οχήματος. Επομένως, είναι απίθανο να έχετε την ίδια απόδοση ήχου που θα κάνατε από ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η ενσωμάτωση ενός ηχείου Bluetooth στο σύστημά σας μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Αυτά περιλαμβάνουν οικονομική βελτίωση ήχου, καθώς και φωνητικό έλεγχο και κλήσεις hands-free, εάν δεν διαθέτετε ήδη αυτήν τη δυνατότητα. Η δυνατότητα προσθήκης συνδεσιμότητας Bluetooth σε ένα παλαιότερο στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να έχετε ένα ηχείο Bluetooth.

Ε: Πρέπει να συνδέσετε ένα ηχείο Bluetooth για να το χρησιμοποιήσετε;

Όχι, επειδή τα περισσότερα ηχεία Bluetooth έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Τα μεγαλύτερα, πιο ισχυρά ηχεία Bluetooth ενδέχεται να απαιτούν πρίζα AC. Ωστόσο, τα φορητά ηχεία Bluetooth με ενσωματωμένες μπαταρίες είναι μια πιο πρακτική επιλογή για χρήση στο αυτοκίνητο.

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ηχείου Bluetooth και ενός ασύρματου ηχείου;

Οι δύο όροι χρησιμοποιούνται συνήθως εναλλακτικά. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά. Ένα ηχείο Bluetooth χρησιμοποιεί Bluetooth για ασύρματη σύνδεση, ενώ ένα ασύρματο ηχείο μπορεί να συνδεθεί χρησιμοποιώντας Bluetooth καθώς και άλλες ασύρματες τεχνολογίες όπως το Wi-Fi.

Ε: Είναι κακό το Bluetooth για την ποιότητα της μουσικής;

Το Bluetooth μπορεί να έχει κάποια επίδραση στην ποιότητα της μουσικής. Για παράδειγμα, για να μειώσει το μέγεθος των αρχείων ήχου, το Bluetooth χρησιμοποιεί συμπίεση με απώλειες. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια λεπτών λεπτομερειών και την πιστότητα στην αναπαραγωγή ήχου. Ωστόσο, οι νεότεροι κωδικοποιητές Bluetooth είναι πιο αποτελεσματικοί και η απώλεια ποιότητας ήχου είναι πολύ λιγότερο αισθητή.

Το Bluetooth μπορεί επίσης να εισάγει καθυστέρηση, η οποία μπορεί να είναι προβληματική για τους DJ ή τους παίκτες. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα ηχείο Bluetooth στο αυτοκίνητό σας.

Ε: Γιατί να απενεργοποιήσω το Bluetooth αν δεν το χρησιμοποιώ;

Η συσκευή σας θα σαρώνει συνεχώς για άλλες συσκευές Bluetooth όταν είναι ενεργοποιημένη. Αυτό καθιστά τη συσκευή σας ευάλωτη σε ζητήματα ασφαλείας, όπως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή μολύνσεις από κακόβουλο λογισμικό. Θα εξαντλήσει επίσης την μπαταρία σας, ακόμη και όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, ενώ το Bluetooth μπορεί επίσης να επηρεάσει άλλες ασύρματες συσκευές, όπως οι οθόνες μωρών.