Τα καλύτερα ασύρματα πληκτρολόγια για ταξίδια

Με την άνοδο του ταξιδιώτη απομακρυσμένου εργάτη, υπάρχει μια ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογία που θα κάνει την εμπειρία τους πιο βολική και άνετη. Ένα κρίσιμο εργαλείο που χρειάζονται οι ταξιδιώτες είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.

Τα ασύρματα πληκτρολόγια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά όλα συμβάλλουν στη δημιουργία πλάτης χωρίς πόνο και άνετους σταθμούς εργασίας. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες χρειάζονται επίσης πληκτρολόγια που χωρούν αβίαστα στις αποσκευές τους, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός και η σύζευξη πολλών συσκευών είναι χαρακτηριστικά που μπορεί επίσης να έχουν ενδιαφέρον.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ασύρματα πληκτρολόγια για ταξίδια που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Οι κορυφαίες επιλογές μας για ασύρματα πληκτρολόγια ταξιδιού το 2023

Logitech K380

Καλύτερο Συνολικά

Ένα οικονομικό πληκτρολόγιο για σύνδεση σε πολλές συσκευές

$30 $40 Εξοικονομήστε
$10

Το Logitech K380 είναι η καλύτερη επιλογή ασύρματου πληκτρολογίου για ταξιδιώτες που πρέπει να συνδεθούν με πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Μπορεί να συνδυαστεί με έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να πληκτρολογείτε στο τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας άνετα και άνετα. Το πληκτρολόγιο είναι επίσης πολύ αθόρυβο και προσφέρει αξιοσημείωτη διάρκεια μπαταρίας, λεπτές διαστάσεις και μια ευχάριστη τιμή.

Πλεονεκτήματα

  • Καθολική συμβατότητα
  • Προμηθευτός
  • Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας
  • Άνετα, χαμηλού προφίλ και αθόρυβα πλήκτρα
  • Ωραίες χρωματικές επιλογές

Μειονεκτήματα

  • Η συμπαγής διακυβεύει ορισμένα βασικά μεγέθη
  • Χωρίς οπίσθιο φωτισμό

Εάν χρειάζεστε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με πολλές συσκευές ταυτόχρονα, το Logitech K380 είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα από τη σύνταξη ενός μηνύματος κειμένου στο τηλέφωνό σας στην πληκτρολόγηση στον φορητό υπολογιστή σας και στη συνέχεια στο tablet σας με απλά πάτημα κουμπιών, κρατώντας σας στη στιγμή και συγκεντρωμένοι.

Ωστόσο, δεν είναι απλώς ένα πληκτρολόγιο για ταξιδιώτες. Οι υπάλληλοι γραφείου και τηλεκατευθυνόμενοι υπάλληλοι θα λατρέψουν επίσης τα χαμηλού προφίλ και αθόρυβα κλειδιά του. Αν και το πλαστικό ABS μπορεί να αισθάνεται λίγο από την πλευρά της χαμηλής ποιότητας, συμβάλλει στη σιωπηλή απόδοση. Τα πλήκτρα ψαλιδιού είναι επίσης στρογγυλεμένα και ελαφρώς τυλιγμένα ώστε να ταιριάζουν με τα δάχτυλά σας για άνεση.

Όσον αφορά τις διαστάσεις, αυτό το πληκτρολόγιο είναι σχετικά μικρό και λεπτό. Δεν είναι το ελαφρύτερο με περισσότερο από 14 ουγγιές, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ελαφρύ για να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να το βάλουν αβίαστα στις αποσκευές τους πριν μπουν στο αεροπλάνο ή το τρένο για τον επόμενο προορισμό τους.

Δύο μπαταρίες AAA τροφοδοτούν το K380 και του δίνουν μια αξιοσημείωτη διάρκεια ζωής 24 μηνών. Η φόρτιση είναι ένα βάρος για το οποίο δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε και η αγορά μπαταριών αντικατάστασης είναι κάτι που σπάνια θα χρειαστεί να κάνετε.

Logitech MX Keys Mini

Καλύτερο Premium

Ένα Premium πληκτρολόγιο με λειτουργίες και κατασκευή υψηλής τεχνολογίας

$90 $100 Εξοικονομήστε
$10

Το Logitech Keys Mini είναι ένα premium ασύρματο πληκτρολόγιο με εξαιρετική κατασκευή και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτή η συμπαγής έκδοση των MX Keys παραλείπει το αριθμητικό πληκτρολόγιο, καθιστώντας το μια πιο συμπαγή επιλογή για τους ταξιδιώτες. Μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές και εύχρηστες λειτουργίες όπως η σίγαση συστήματος και τα πλήκτρα υπαγόρευσης προσθέτουν στην ευκολία.

Πλεονεκτήματα

  • Ωραία επιλογή χρωμάτων
  • Διατίθεται ειδική έκδοση για Mac
  • Άνετο, εργονομικό πληκτρολόγιο
  • Μπορεί να συνδεθεί με τρεις συσκευές ταυτόχρονα
  • Με οπίσθιο φωτισμό

Η Logitech κυκλοφόρησε μια συμπαγή έκδοση του ασύρματου πληκτρολογίου MX Keys της εταιρείας με το Logitech MX Keys Mini. Στα 18 oz, είναι στην πραγματικότητα λίγο μεσαίο βάρος. Ωστόσο, η κατασκευή είναι σταθερή και το πληκτρολόγιο εξακολουθεί να είναι εύκολα φορητό, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του.

Το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι η πιο σημαντική παράλειψη για να το βοηθήσει να επιτύχει την κατάσταση «μίνι». Έτσι, εάν είστε ταξιδιώτης που εργάζεται με αριθμούς, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε την πλήρη έκδοση.

Η πληκτρολόγηση είναι μια άνετη εμπειρία. Τα πλήκτρα έχουν σχεδίαση ‘scooped’ για καλύτερη εργονομία και ευχάριστη απτική ανάδραση. Ωστόσο, εάν προτιμάτε μια επίπεδη εμπειρία πληκτρολόγησης, η μόνιμη κλίση του πληκτρολογίου μπορεί να μην ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το MX Keys Mini διαθέτει επίσης έναν βολικό «Easy Switch» που σας επιτρέπει να κάνετε σύζευξη με έως και τρεις συσκευές. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα κλειδί σίγασης συστήματος που θέτει σε σίγαση το μικρόφωνό σας σε όλη την επιφάνεια, μαζί με χρήσιμα πλήκτρα emoji και υπαγόρευσης.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει απαλό οπίσθιο φωτισμό που φωτίζεται αυτόματα όταν τα χέρια σας είναι κοντά. Είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό που ορισμένα πληκτρολόγια παρόμοιας τιμής δεν περιλαμβάνουν. Ωστόσο, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε για να διατηρήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επεκτείνοντάς το από κατά μέσο όρο 10 ημέρες σε έως και πέντε μήνες.

Arteck HB030B

Η καλύτερη αξία

Ένα οικονομικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό

Αν ψάχνετε για ένα οικονομικό ασύρματο πληκτρολόγιο που εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα, σκεφτείτε το Arteck HB030B. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο προσιτό, έχει έναν βολικό οπίσθιο φωτισμό που διασφαλίζει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία σας έξω, ακόμη και μετά τη δύση του ήλιου. Υπάρχει ακόμη και μια λειτουργία αυτόματης αναστολής λειτουργίας που βοηθά στη διατήρηση της ήδη εξαιρετικής διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Οι ταξιδιώτες θα λατρέψουν επίσης τις συμπαγείς και ελαφριές διαστάσεις που το καθιστούν απαραίτητο.

Πλεονεκτήματα

  • Επιλογή χρώματος οπίσθιου φωτισμού και επιπέδου φωτεινότητας
  • Προμηθευτός
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας
  • Αυτόματος ύπνος
  • Συμπαγές και ελαφρύ

Μειονεκτήματα

  • Σύζευξη μίας συσκευής
  • Μπορεί να είναι ακατάλληλο για μεγάλα χέρια

Η αναζήτηση ενός οικονομικού αλλά αξιόπιστου ασύρματου πληκτρολογίου για την ολοκλήρωση της εργασίας ενώ ταξιδεύετε είναι μια δύσκολη υπόθεση. Παρόλο που δεν έχει ένα πιασάρικο όνομα, το Arteck HB030B είναι μια εξαιρετική επιλογή με πολύ προσιτή τιμή.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει οπίσθιο φωτισμό. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να επιλέξετε από επτά βαθιά και πλούσια χρώματα, που κυμαίνονται από βαθύ μπλε έως μοβ. Υπάρχουν επίσης δύο επίπεδα φωτεινότητας και μια λειτουργία αυτόματης αναστολής λειτουργίας. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα βολικό, καθώς θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας όταν σας απασχολεί αυτή η συζήτηση για ένα διάλειμμα για καφέ στο χώρο εργασίας.

Από την άποψη της φορητότητας, το πληκτρολόγιο είναι 10×6 ίντσες και ζυγίζει λίγο περισσότερο από έξι ουγγιές, καθιστώντας το εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ. Θα μπει εύκολα σε οποιαδήποτε χειραποσκευή ή ημερήσια τσάντα, καθώς έχει πάχος μόλις ένα τέταρτο της ίντσας. Ενώ μπορεί να το βρείτε λίγο στενό αν έχετε μεγάλα χέρια, η πληκτρολόγηση είναι ήσυχη και άνετη.

Αυτό το πληκτρολόγιο είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και σύμφωνα με την Arteck, οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής 6 μηνών. Ωστόσο, η εταιρεία βασίζει αυτή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε δύο ώρες πληκτρολόγησης την ημέρα με τον οπίσθιο φωτισμό σβηστό.

Apple Magic Keyboard

Το καλύτερο για την Apple

Το διάσημο Magic Keyboard για χρήστες Apple

Το Apple Magic Keyboard έχει σχεδιαστεί για προϊόντα Apple. Είναι ένα λεπτό, ελαφρύ πληκτρολόγιο που μόλις και μετά βίας γίνεται αντιληπτό όταν ταξιδεύετε και είναι άνετο να πληκτρολογείτε για ώρες. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα ασύρματα πληκτρολόγια, αλλά η μπαταρία έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και η ρύθμιση είναι απρόσκοπτη.

Πλεονεκτήματα

  • Ελαφρύ και λεπτό
  • Καλή ποιότητα κατασκευής
  • Περιλαμβάνεται καλώδιο USB-C σε Lightning
  • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς οπίσθιο φωτισμό
  • Η διάταξη πληκτρολογίου ταιριάζει καλύτερα στα προϊόντα Apple

Το Apple Magic Keyboard είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο υψηλής τιμής που θα ικανοποιήσει την ανάγκη κάθε ταξιδιώτη για μια άνετη και ήσυχη εμπειρία πληκτρολόγησης. Αν και η Apple έχει φυσιολογικά διαθέσει αυτό το πληκτρολόγιο ειδικά στους χρήστες της, στην πραγματικότητα, λειτουργεί καλά με φορητούς υπολογιστές Windows και συσκευές Android, αν και η διάταξη πληκτρολογίου είναι φυσικά η καταλληλότερη για συσκευές Apple.

Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου είναι μεγάλης διάρκειας. θα τροφοδοτήσει το πληκτρολόγιό σας για περίπου ένα μήνα κατά μέσο όρο και η ρύθμιση του είναι απλή. Μπορείτε απλά να το αντιστοιχίσετε με τη συσκευή σας και να ξεκινήσετε αμέσως τη δουλειά.

Το πληκτρολόγιο είναι λεπτό στο κάτω μέρος και ελαφρώς παχύτερο στο επάνω μέρος. Το ύψος στο τέλος του διαστήματος είναι μόλις 0,16 ίντσες. Για εργονομικούς σκοπούς, αυτό το ύψος αυξάνεται σταθερά σε λιγότερο από μισή ίντσα στην κορυφή, καθιστώντας το απίστευτα λεπτό. Και, με βάρος μόλις μισό κιλό, μετά βίας θα παρατηρήσετε ότι αυτό το πληκτρολόγιο γλίστρησε σε οποιαδήποτε αποσκευή ή τσάντα.

Ένα πιθανό πρόβλημα είναι ότι δεν έχει οπίσθιο φωτισμό, επομένως η χρήση του σε χαμηλό φως μπορεί να είναι πρόβλημα. Αυτό το μοντέλο επίσης δεν διαθέτει αναγνωριστικό αφής ή αριθμητικό πληκτρολόγιο. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα σε άλλα μοντέλα. Ωστόσο, πριν από την αγορά, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να εξετάσουν το πρόσθετο κόστος, το μήκος και το βάρος που θα προσθέσουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πτυσσόμενο πληκτρολόγιο Bluetooth Samsers

Καλύτερο πτυσσόμενο

Ένα αναδιπλούμενο ασύρματο πληκτρολόγιο για συμπαγή ταξίδια

$30 $39 Εξοικονομήστε
$9

Εάν θέλετε να βάλετε το ασύρματο πληκτρολόγιό σας σε μια πίσω τσέπη ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, θα χρειαστείτε ένα αναδιπλούμενο μοντέλο. Το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο Bluetooth της Samsers κάνει ακριβώς αυτό, ενώ παραμένει λεπτό. Είναι συμβατό με σχεδόν κάθε συσκευή και συνοδεύεται από δωρεάν θήκη τηλεφώνου. Επιπλέον, οι λειτουργίες αυτόματης ενεργοποίησης και γρήγορης εκκίνησης διασφαλίζουν ότι μπορείτε να πληκτρολογείτε γρήγορα.

Πλεονεκτήματα

  • Στιβαρό κάλυμμα από συνθετικό δέρμα
  • Εύκολο ζευγάρωμα
  • Ευρεία συμβατότητα
  • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση
  • Περιλαμβάνεται βάση τηλεφώνου

Ένα αναδιπλούμενο ασύρματο πληκτρολόγιο είναι μια επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να το βάλουν στην πίσω τσέπη ή στην τσάντα ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Μόλις διπλωθεί, αυτό το πληκτρολόγιο Samsers έχει μέγεθος παλάμης και εξακολουθεί να είναι σχετικά λεπτό. Και έχει ένα ελάχιστα αισθητό βάρος μόλις 5,5 ουγκιές.

Το πληκτρολόγιο φαίνεται κομψό και διαθέτει διακόπτες με ελατήρια και κάλυμμα από συνθετικό δέρμα ανθεκτικό στη φθορά. Ενεργοποιείται και ζευγαρώνει με την τελευταία σας συσκευή αυτόματα όταν την ξεδιπλώνετε και απενεργοποιείται όταν την διπλώνετε ξανά. Παρόλο που μπορείτε να πληκτρολογήσετε γρήγορα, η εμπειρία απαιτεί λίγη εξοικείωση, επειδή ορισμένα μεγέθη πλήκτρων είναι μικρότερα από το συνηθισμένο λόγω του κεντρικού μεντεσέ.

Το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο Bluetooth της Samsers είναι συμβατό με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android και Windows. Έρχεται με μια δωρεάν θήκη τηλεφώνου, η οποία είναι χρήσιμη εάν εργάζεστε από το τηλέφωνό σας ή θέλετε να στείλετε μηνύματα σε φίλους και συγγενείς ενώ εργάζεστε στον φορητό υπολογιστή σας.

Ωστόσο, οι δύο μπαταρίες AAA δεν έχουν αξιοσημείωτη διάρκεια ζωής όπως άλλα ασύρματα πληκτρολόγια. Όμως, με δυνατότητα 40 ωρών συνεχούς χρήσης, εξακολουθεί να μην χρειάζεται άβολη φόρτιση κάθε δεύτερη μέρα.

Πληκτρολόγιο Microsoft Designer Compact

Καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ένα συμπαγές πληκτρολόγιο με απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

$60 $70 Εξοικονομήστε
$10

Το Microsoft Designer Compact Keyboard μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα ασύρματα πληκτρολόγια, αλλά προσφέρει πολλές βολικές λειτουργίες. Ένα από αυτά είναι το Expressive Input Key, το οποίο παρέχει εύκολη πρόσβαση σε μια ποικιλία emoji. Είναι ένα άνετο πληκτρολόγιο για πληκτρολόγηση, έχει εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και είναι συμπαγές και ελαφρύ, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για κάθε είδους ταξιδιώτη.

Πλεονεκτήματα

  • Πολύ λεπτός
  • Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας
  • Εξαιρετική ασύρματη εμβέλεια
  • Πλήκτρα εκφραστικής εισαγωγής και αποκοπής οθόνης
  • Βελτιστοποιημένη απόσταση μεταξύ πλήκτρων και διαδρομή κλειδιού

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς ρυθμιζόμενες βάσεις ποδιών
  • Χωρίς οπίσθιο φωτισμό

Ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό του Designer Compact Keyboard είναι αυτό που η Microsoft αναφέρει ως Expressive Input Key, το οποίο είναι βασικά ένα κουμπί γρήγορης πρόσβασης για emoji. Επιπλέον, υπάρχει το Screen-Snipping Key για εύκολη λήψη, αντιγραφή, επικόλληση και κοινή χρήση.

Έχει αξιοσημείωτο πάχος 0,38 ιντσών και ακόμη και με τις τέσσερις απαιτούμενες μπαταρίες λιθίου-μετάλλου, εξακολουθεί να είναι ελαφρύ στα 10 oz. Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τριών συνδεδεμένων συσκευών και είναι συμβατό με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, χρήσιμο για ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν διαφορετικές συσκευές εν κινήσει.

Είναι ένα πολύ άνετο, χαμηλού προφίλ πληκτρολόγιο για πληκτρολόγηση με βελτιστοποίηση στη γωνία, την απόσταση των πλήκτρων και τη διαδρομή των πλήκτρων. Είναι πιο άνετο και αξιόπιστο από τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια, ειδικά αν σκεφτείτε την ασύρματη εμβέλεια των 33 ποδιών. Αυτή η αξιοπιστία επεκτείνεται στην εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 36 μηνών του πληκτρολογίου που παρέχεται από τις τέσσερις μπαταρίες λιθίου-μετάλλου.

Ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο που πωλείται χωριστά είναι επίσης διαθέσιμο εάν είστε ταξιδιώτης λογιστής, αναλυτής δεδομένων ή κάτι παρόμοιο και εισάγετε πολλούς αριθμούς όταν εργάζεστε.

Logitech K480

Το καλύτερο για Smartphones

Μια ενσωματωμένη βάση για smartphone και φορητούς υπολογιστές

$35 $50 Εξοικονομήστε
$15

Για ταξιδιώτες που εργάζονται από τηλέφωνο ή tablet, το Logitech K480 διαθέτει μια ενσωματωμένη βάση για να κρατά τη συσκευή σας στη θέση της. Αν και αυτό αυξάνει το βάρος και τον όγκο του πληκτρολογίου, δεν θα χρειαστεί να συσκευάσετε ξεχωριστή βάση. Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε το πληκτρολόγιο με έως και τρεις συσκευές με το βολικό Easy-Switch Dial, ενώ είναι επίσης ανθεκτικό και ανθεκτικό στα χυμένα.

Πλεονεκτήματα

  • Μπορεί να γίνει σύζευξη με τρεις συσκευές ταυτόχρονα
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας
  • Εύκολη εναλλαγή καντράν
  • Ανθεκτικό σε διαρροή

Μειονεκτήματα

  • Βαρύτερο από τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια

Εάν είστε ο τύπος ταξιδιώτη που εργάζεται από τηλέφωνο ή tablet, μπορεί να σας ενδιαφέρει το Logitech K480. Αν και είναι βαρύτερο από τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια λόγω μιας επιπλέον ενσωματωμένης βάσης, ακυρώνει την ανάγκη για πρόσθετη βάση για το τηλέφωνο ή το tablet σας ενώ ταξιδεύετε.

Η επικοινωνία με συναδέλφους στο τηλέφωνό σας ενώ εργάζεστε στο tablet σας είναι απλή, χρησιμοποιώντας το βολικό Easy-Switch Dial. Σας επιτρέπει να εργάζεστε ή να παίζετε με έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες.

Το πληκτρολόγιο είναι άνετο στη χρήση, αλλά δεν έχει premium αίσθηση. Ωστόσο, δεν είναι επίσης μια συσκευή υψηλής τιμής. Αυτό που παίρνετε είναι ένα καλό πληκτρολόγιο που εκτελεί πολύ καλά την κύρια λειτουργία του σύζευξης και εναλλαγής μεταξύ τριών συσκευών. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η ανθεκτικότητά του και η αντοχή σε διαρροή έως και 60 ml τυχαίας διαρροής.

Πληκτρολόγιο OMOTON Ultra-Slim Bluetooth

Το καλύτερο για iPad

Μια εναλλακτική λύση μαγικού πληκτρολογίου Apple για iPad και iPhone

$16 $21 Εξοικονομήστε
$5

Για ταξιδιώτες με iPad και iPhone που δεν θέλουν να επενδύσουν σε ένα ακριβό Magic Keyboard της Apple, το OMOTON Ultra-Slim είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα με τα MacBook, είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για τα περισσότερα άλλα προϊόντα της Apple. Είναι ελαφρύ και εξαιρετικά λεπτό και πρέπει να μπαίνει εύκολα σε οποιαδήποτε βαθιά τσέπη ή θήκη.

Πλεονεκτήματα

  • Ωραία επιλογή χρωμάτων
  • Ελαφρύ και λεπτό
  • Προμηθευτός
  • Αυτόματη λειτουργία ύπνου
  • Σχεδίαση με κορυφαία εμφάνιση

Μειονεκτήματα

  • Απόσταση λειτουργίας 10 μέτρων
  • Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται

Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν iPad ή iPhone όταν βρίσκονται εν κινήσει αλλά δεν θέλουν να επενδύσουν σε ένα κορυφαίας τιμής Apple Magic Keyboard μπορεί να ενδιαφέρονται για το OMOTON Ultra-Slim. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να νομίζετε ότι είναι στην πραγματικότητα ένα Apple Magic Keyboard. Ωστόσο, είναι μια πολύ πιο προσιτή επιλογή εάν είστε στην ευχάριστη θέση να θυσιάσετε μια στιβαρή κατασκευή από αλουμίνιο για πλαστικό.

Τα iPad και τα iPhone είναι οι πρωταρχικές προθέσεις αυτού του πληκτρολογίου. Λειτουργεί ανεπίσημα με άλλα λειτουργικά συστήματα, αλλά τα πλήκτρα πρόσβασης ενδέχεται να μην λειτουργούν με ακρίβεια. Θα λειτουργεί επίσης με MacBook αλλά με περιορισμένη λειτουργικότητα.

Για ταξιδιωτικούς σκοπούς, είναι ελαφρύ σε βάρος κάτω από 10 oz και έχει συμπαγείς διαστάσεις, ειδικά το απίστευτο πάχος των 0,2 ιντσών. Ωστόσο, η θήκη στο κάτω μέρος όπου στεγάζετε τις μπαταρίες εμποδίζει την απόλυτη απλοποίηση της συσκευασίας. Ωστόσο, η θήκη προσφέρει στο πληκτρολόγιο μια άνετη εργονομική ανύψωση.

Από πλευράς ισχύος, έχετε περίπου 30 ημέρες χρήσης. Ωστόσο, η OMOTON ισχυρίζεται ότι μπορείτε να το επεκτείνετε σημαντικά βάζοντας το πληκτρολόγιο σε λειτουργία αυτόματης αδράνειας για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και έξι μήνες.

Τι να αναζητήσετε σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ταξιδιού

Όταν αγοράζετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτα είναι οι διαστάσεις. Θα χωρέσει το πληκτρολόγιο εύκολα στη χειραποσκευή ή στο ημερήσιο πακέτο σας; Τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια θα το κάνουν, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε ξανά εάν αγοράζετε ένα με αριθμητικό πληκτρολόγιο. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το βάρος. Αν και ορισμένα είναι βαρύτερα από άλλα, τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια είναι αρκετά ελαφριά για ταξίδια.

Η συμβατότητα είναι ένα άλλο ζήτημα. Πολλά ασύρματα πληκτρολόγια έχουν καθολική συμβατότητα, αλλά μερικά μπορεί να λειτουργούν καλύτερα με ένα λειτουργικό σύστημα από άλλα. Το Apple Magic Keyboard, για παράδειγμα, έχει σχεδιαστεί για προϊόντα Apple, αλλά μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε με τα Windows, αν και μπορεί να μην λειτουργούν όλα όπως αναμένεται.

Η άνεση του πληκτρολογίου είναι μια άλλη ανησυχία. Τα ασύρματα πληκτρολόγια χρησιμοποιούν γενικά μηχανισμούς ψαλιδιοδιακόπτη, οι οποίοι είναι άνετοι και αθόρυβοι. Ορισμένα λιγότερο ακριβά πληκτρολόγια ενδέχεται να χρησιμοποιούν διαφορετικούς μηχανισμούς, όπως διακόπτη μεμβράνης. Εξακολουθούν να είναι άνετα και αθόρυβα, αλλά λιγότερο ανθεκτικά και μπορεί να μην ανταποκρίνονται για τους παίκτες. Το Arteck HB030B ανήκει στην τελευταία κατηγορία, αλλά το αποκορύφωμά του είναι η προσιτή τιμή του. Από την άλλη πλευρά, το Logitech MX Keys Mini διαθέτει άνετα, εργονομικά σχεδιασμένα πλήκτρα που είναι εξαιρετικά στην πληκτρολόγηση αλλά είναι πολύ πιο ακριβά.

Άλλα ζητήματα είναι ο οπίσθιος φωτισμός, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η δυνατότητα σύνδεσης με πολλές συσκευές και, φυσικά, η τιμή. Η κορυφαία επιλογή μας είναι το Logitech K380. Μπορείτε να συνδεθείτε σε έως και τρεις συσκευές και διαθέτει ένα αθόρυβο, άνετο πληκτρολόγιο και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διατίθεται επίσης σε εξαιρετική τιμή λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητά του.

Logitech K380

Καλύτερο Συνολικά

Ένα οικονομικό πληκτρολόγιο για σύνδεση σε πολλές συσκευές

$30 $40 Εξοικονομήστε
$10

Το Logitech K380 είναι η καλύτερη επιλογή ασύρματου πληκτρολογίου για ταξιδιώτες που πρέπει να συνδεθούν με πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Μπορεί να συνδυαστεί με έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να πληκτρολογείτε στο τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας άνετα και άνετα. Το πληκτρολόγιο είναι επίσης πολύ αθόρυβο και προσφέρει αξιοσημείωτη διάρκεια μπαταρίας, λεπτές διαστάσεις και μια ευχάριστη τιμή.

Πλεονεκτήματα

  • Καθολική συμβατότητα
  • Προμηθευτός
  • Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας
  • Άνετα, χαμηλού προφίλ και αθόρυβα πλήκτρα
  • Ωραίες χρωματικές επιλογές

Μειονεκτήματα

  • Η συμπαγής διακυβεύει ορισμένα βασικά μεγέθη
  • Χωρίς οπίσθιο φωτισμό
  Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση για τα Μαθηματικά στο Microsoft Word