Τα καλύτερα αξεσουάρ για το PSVR2 το 2024

Εάν έχετε κάνει μια βουτιά στο VR και έχετε αποκτήσει ένα PSVR2, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα καλύτερα αξεσουάρ για να το διατηρήσετε καθαρό και γυαλισμένο, προστατευμένο, πλήρως φορτισμένο και έτοιμο για δράση.

ΤΙΜΟΒΟ

Προστατέψτε τους φακούς σας PSVR2 και αποκτήστε λαβή (ή καλύτερο, τουλάχιστον) με αυτό το σετ προστατευτικών φακών και ελεγκτών TiMOVO PSVR2. Τα προστατευτικά φακών έχουν κοπεί για να ταιριάζουν με τις μετρήσεις του PSVR2 και είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη για να εξασφαλίζουν εφαρμογή χωρίς γρατσουνιές. Ένα μαξιλάρι σφουγγαριού βρίσκεται μέσα στο προστατευτικό του φακού για να παρέχει επιπλέον ενίσχυση.

Περιλαμβάνονται δύο σετ μαλακών μαξιλαριών σιλικόνης για πρόσθετη άνεση και πρόσφυση στα χειριστήρια VR, τα οποία διαθέτουν επίστρωση νανοκόλλας στην πλάτη τους. Αυτό διατηρεί τα τακάκια σταθερά στη θέση τους και επιτρέπει την εύκολη και χωρίς σημάδια αφαίρεση που δεν θα βλάψει τους ελεγκτές. Τα ίδια τα μαξιλαράκια είναι επίσης αντιολισθητικά και αντι-ιδρώτα.

Αυτό το σετ TiMOVO PSVR2 είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να διατηρείτε τους φακούς και τις επιφάνειες καθαρές και προστατευμένες και αξίζει να το σκεφτείτε για τους παίκτες του PSVR2.

Επιθέματα σιλικόνης TiMOVO PS VR2 Lens Protector & Controller

Καλύτερο κιτ αξεσουάρ

Το TiMOVO PSVR2 Lens Protector & Controller Silicone Pads είναι το ιδανικό κιτ αξεσουάρ για να διατηρείτε το PSVR2 σας σε καλή εμφάνιση και αίσθηση.

Πλεονεκτήματα

  • Δύο προϊόντα σε ένα
  • Διατηρεί τους φακούς καθαρούς και καθαρούς
  • Καλύτερη λαβή ελεγκτή με αντι-ιδρώτα μαξιλαράκια
  • Η κόλλα νανο δεν αφήνει σημάδια

Μειονεκτήματα

  • Εάν δεν σας ενοχλούν τα μαξιλαράκια του ελεγκτή, άλλα προστατευτικά καλύμματα φακών είναι διαθέσιμα για φθηνότερα

Sony

Ενώ το πακέτο PSVR2 θα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ακουστικών, ο σχεδιασμός του ίδιου του σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι τέτοιος που υποστηρίζει επίσης τη χρήση ασύρματων ακουστικών. Πολλοί παίκτες προτιμούν να φορούν ακουστικά αντί για ακουστικά, καθώς η εμπειρία ήχου που παρέχουν είναι αναμφισβήτητα πιο καθηλωτική. Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για το PlayStation 5, τα ασύρματα ακουστικά Pulse 3D της Sony είναι το καλύτερο ακουστικό για τους παίκτες του PS5.

Προσαρμοσμένο για ήχο 3D στο PS5, το Pulse 3D είναι εξοπλισμένο με διπλά μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου που παρέχουν κρυστάλλινη λήψη φωνής. Μαλακό και άνετο στα αυτιά, αυτό το ακουστικό επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ήχου για σόλο παιχνίδι και φωνητική συνομιλία. Και με πλήρη φόρτιση, μπορείτε να απολαύσετε 12 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής.

  Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Microsoft Outlook

Το Pulse 3D Wireless Headset είναι ο τέλειος σύντροφος για το PSVR2 και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών συμβατών με VR που κατευθύνονται προς το PS5.

Ασύρματο ακουστικό PlayStation 5 Pulse 3D

Τα καλύτερα ακουστικά PSVR2

Προσφέροντας έως και 12 ώρες ασύρματου παιχνιδιού και απίστευτο ήχο 3D, το PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset είναι ο τέλειος σύντροφος για παιχνίδια PSVR2.

Πλεονεκτήματα

  • Απίστευτος τρισδιάστατος ήχος
  • Άνετο στη χρήση
  • Ιδανικό για φωνητική συνομιλία
  • Αξιοπρεπής διάρκεια μπαταρίας

Χάστραϊθ

Μεταφέρετε το PSVR2 σας με στυλ με αυτό Θήκη μεταφοράς Hastraith. Σχεδιασμένο ειδικά για το PSVR2, προσφέρει αποκλειστικό και ασφαλή χώρο αποθήκευσης για τα ακουστικά PSVR2, τα VR2 Sense Controller και το σταθμό φόρτισης. Η δικτυωτή τσέπη με φερμουάρ στην αντίθετη πλευρά του εσωτερικού είναι ιδανική για την αποθήκευση ακουστικών, δίσκων παιχνιδιών και πρόσθετων αξεσουάρ.

Κατασκευασμένη από υλικό EVA σκληρού κελύφους, αυτή η θήκη δεν κουμπώνει κατά τη μεταφορά, πράγμα που σημαίνει ότι το πολύτιμο φορτίο σας παραμένει προστατευμένο και αβλαβές. Το εξωτερικό έχει μια εύχρηστη επίστρωση αδιάβροχη και η ίδια η θήκη παραμένει ωραία και ασφαλής χάρη στα στιβαρά φερμουάρ της.

Αυτή η ανθεκτική θήκη μπορεί να μεταφερθεί με έναν από τους δύο τρόπους, είτε με τη λαβή μεταφοράς στο επάνω μέρος είτε με τον ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους μεταφοράς του PSVR2.

Θήκη μεταφοράς Hastraith για PSVR2

Καλύτερη θήκη PSVR2

Διατηρήστε το PSVR2 σας και όλα τα αξεσουάρ του ασφαλή και ασφαλή εν κινήσει με τη θήκη μεταφοράς Hastraith για PSVR2. Κατασκευασμένο από υλικό EVA σκληρού κελύφους με προστασία από τις καιρικές συνθήκες, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε το κιτ σας ενώ ταξιδεύετε.

Πλεονεκτήματα

  • Κατασκευασμένο ειδικά για PSVR2
  • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό EVA
  • Περιέχει άφθονο χώρο για όλα τα απαραίτητα
  • Λογική τιμή

Μειονεκτήματα

  • Ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι ο πιο ελκυστικός

ΝΤΕΒΑΣΟ

Εάν έχετε αγοράσει ένα λαμπερό νέο PSVR2, θα πρέπει να φροντίσετε να φροντίσετε την επένδυσή σας και να διατηρήσετε αυτούς τους πολύ σημαντικούς φακούς σε αστραφτερή κατάσταση. Με το κιτ προστασίας φακών DEVASO, λαμβάνετε ένα σετ δακτυλίων κατά των γρατσουνιών για την προστασία των φακών των ακουστικών VR2, οι οποίοι λειτουργούν επίσης ως διαχωριστικά για τα γυαλιά, ώστε να μπορείτε να φοράτε άνετα και τα δύο ταυτόχρονα.

  Ποιο Πλαίσιο βαθιάς μάθησης να χρησιμοποιήσετε;

Εκτός από την προστασία από τη σκόνη και τις γρατσουνιές για τους φακούς σας, θα βρείτε ένα ζευγάρι εύκολα τοποθετήσιμους μπλε φακούς που μπλοκάρουν το φως για να προστατεύουν τα μάτια σας από τις επιβλαβείς μπλε ακτίνες και τη λάμψη UV. Η μαγνητική αναρρόφηση σημαίνει ότι η τοποθέτηση και η αποσύνδεση αυτών των προστατευτικών φακών είναι απλή, που σημαίνει ότι μπορούν να καθαρίζονται τακτικά χωρίς καμία ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο πανί από μικροΐνες.

Αυτό το κιτ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τους φακούς των ακουστικών σας κατά τη χρήση και εκτός χρήσης και να διατηρείτε τα πάντα σε κορυφαία κατάσταση.

Κιτ κάλυψης DEVASO Lens Protector για PSVR2

Καλύτερη προστασία φακού

Διατηρήστε τους φακούς PSVR2 προστατευμένους από γρατσουνιές και ζημιές από τη σκόνη με το κιτ κάλυψης φακών DEVASO. Διαθέτοντας διαχωριστικά γυαλιών, φακούς μπλε φωτός και αντιχαρακτική προστασία φακού, αυτό το κιτ είναι ιδανικό για να διατηρείτε τους φακούς VR σας σε άριστη κατάσταση.

Πλεονεκτήματα

  • Προστασία κατά των γρατσουνιών και της σκόνης
  • Περιλαμβάνει γυαλιά μπλε φωτός
  • Εύκολη μαγνητική εγκατάσταση
  • Εύκολο στο καθάρισμα

Μειονεκτήματα

  • Μπορεί να προκαλέσει τσίμπημα όταν φοριέται με γυαλιά

Sony

Διατηρήστε τα PSVR2 Sense Controller σας συμπληρωμένα μεταξύ των χρήσεων χωρίς να χρειάζεται να τα συνδέσετε στο PSVR2 με τον επίσημο σταθμό φόρτισης του Sony PlayStation VR2 Sense Controller. Ένας απλός σχεδιασμός κλικ-in σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ότι τα χειριστήρια σας φορτίζονται σωστά και μπορούν να φορτιστούν και τα δύο ταυτόχρονα με αυτόν τον βολικό σταθμό φόρτισης.

Απελευθερώνοντας τις θύρες USB της κονσόλας σας, μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη χρήση του PS5 ενώ περιμένετε να φορτιστούν τα χειριστήρια VR2. Και με τη γρήγορη φόρτιση και για τα δύο, δεν θα μείνετε σε αναμονή για πολύ, καθώς η πλήρης φόρτιση για τα χειριστήρια σας διαρκεί μόνο περίπου 1,5 ώρα.

Σταθμός φόρτισης Sony PlayStation VR2 Sense Controller

  Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ICO σε PNG χρησιμοποιώντας έναν διαδικτυακό μετατροπέα

Το καλύτερο για γρήγορη φόρτιση

Διατηρήστε τα χειριστήρια Sense του PSVR2 σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε τις θύρες USB του PS5 σας με το σταθμό φόρτισης του Sony PlayStation VR2 Sense Controller. Αυτό το εύχρηστο περιφερειακό είναι ιδανικό για την παροχή ταυτόχρονης γρήγορης φόρτισης για τα χειριστήρια σας.

Πλεονεκτήματα

  • Γρήγορη φόρτιση
  • Φορτίζει και τους δύο ελεγκτές ταυτόχρονα
  • Δεν απαιτεί σύνδεση PS5
  • Απλή σχεδίαση με κλικ

FAQ

Ε: Χρειάζομαι PS5 για να χρησιμοποιήσω το PSVR2;

Ναί. Το PSVR2 δεν είναι ένα αυτόνομο σετ VR, σε αντίθεση με ορισμένες από τις άλλες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδυαστεί με μια κονσόλα PS5 για να τη χρησιμοποιήσετε.

Ε: Μπορώ να παίξω παιχνίδια PSVR1 στο PSVR2;

Δυστυχώς, και όπως επιβεβαιώθηκε από τη Sony πριν από την κυκλοφορία του PSVR2, το PSVR2 δεν είναι συμβατό προς τα πίσω. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε κανένα από τα παιχνίδια σας PSVR.

Ε: Τι είδους οθόνη έχει το PSVR2;

Η οθόνη του PSVR2 αποτελείται από ένα διπλό πάνελ OLED με ανάλυση οθόνης 4K 2.000 x 2.040 pixel ανά μάτι. Έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και υποστηρίζει και HDR.

Ε: Πώς μπορώ να αποτρέψω την ασθένεια κίνησης με παιχνίδια VR;

Το εκτεταμένο παιχνίδι VR μπορεί να τείνει να προκαλέσει ασθένεια κίνησης στον χρήστη. Αυτό μπορεί να μειωθεί κάνοντας τακτικά διαλείμματα και διασφαλίζοντας ότι κάθε περίοδος παιχνιδιού έχει ένα χρονικό όριο.

Οι επιπτώσεις της ασθένειας κίνησης στο VR μπορούν επίσης να μειωθούν με το να κάθεστε αντί να στέκεστε, διασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας σε καλά αεριζόμενο χώρο και προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις VR στα ακουστικά σας.

Ε: Μπορώ να παίξω παιχνίδια VR με γυαλιά;

Ναι, το PSVR2 έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί χρήστες που φορούν γυαλιά καθώς και όσους δεν φορούν γυαλιά. Το ίδιο το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, επομένως θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε μια άνετη εφαρμογή ενώ βυθίζεστε σε VR.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από ένθετα γυαλιών που μπορείτε να αγοράσετε για το PSVR2, τα οποία μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη άνεση στους χρήστες γυαλιών, καθώς και ένα επιπλέον στρώμα προστασίας για τους φακούς σας.