ΣΗΜΕΙΩΣΗ Λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων και διαχείριση επαφών

Το να μιλάμε στο smartphone είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο αυτές τις μέρες. Και ενώ δεν είναι πλέον ασυνήθιστο να σας δουν να λαμβάνετε μια κλήση, αυτό που είναι μάλλον χρήσιμο σε ένα smartphone είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ενώ βρίσκεστε στη μέση μιας κλήσης. Το NOTEify (ή το Noteify για αυτό το θέμα) είναι μια μικρή εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να σημειώνετε σημειώσεις όταν είστε σε κλήση. Εμφανίζεται ως ένα αιωρούμενο παράθυρο που φέρει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όπου μπορείτε να προσθέσετε ελεύθερα πράγματα που μπορεί να θέλετε να θυμάστε σχετικά με μια συγκεκριμένη επαφή ή ακόμα και αν χρειάζεται να σημειώσετε εύκολα κάτι γρήγορα χωρίς να μεταβείτε στο Evernote.

  Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση εφαρμογών από το Microsoft Store στα Windows 10

Η διεπαφή του Noteify φαίνεται αρκετά απλή. Όταν εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, μπορεί να συγχρονίσει τις επαφές σας και εμφανίζει αυτόματα ένα μικρό αναδυόμενο πλαίσιο που φιλοξενεί τον αριθμό των επαφών σας, το email, τη φωτογραφία, το όνομα και άλλες λεπτομέρειες όταν φτάνει μια κλήση. Η διεπαφή χρήστη περιλαμβάνει δύο μικρές καρτέλες (Στοιχεία επικοινωνίας και Σημείωση επαφής), κουμπιά ελαχιστοποίησης και κλεισίματος και ένα εικονίδιο κίνησης για επανατοποθέτηση του Noteify.

Οι σημειώσεις μπορούν είτε να πληκτρολογηθούν εκ των προτέρων είτε να σημειωθούν εν κινήσει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης. Το lattar σας βοηθά να σημειώνετε τα πράγματα γρήγορα και εύκολα, χωρίς να διακόπτετε την ίδια την τηλεφωνική κλήση. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου προσφέρει επιλογές για τον καθορισμό γραμματοσειράς και χρώματος φόντου, αντιγραφή στο πρόχειρο, κοινή χρήση και αποθήκευση κ.λπ.

  ✨ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Emoji στα ονόματα αρχείων στα Windows 10

Εκτός από τις λειτουργίες που αναφέρονται παραπάνω, το Noteify έχει επίσης τα στοιχεία της επαφής από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες αργότερα. Το ενσωματωμένο βιβλίο διευθύνσεων σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία των επαφών όποτε θέλετε, ακόμη και να προσθέτετε νέες σημειώσεις σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή. Η φωτογραφία της επαφής σας εμφανίζεται επίσης μαζί με άλλες σχετικές λεπτομέρειες προσθέτοντας μια μικρή αλλά ωραία πινελιά στο συνολικό σχέδιο.

Εκτός από το συγχρονισμό της υπάρχουσας λίστας επαφών σας και τη δυνατότητα επεξεργασίας λεπτομερειών σχετικά με αυτές, χρησιμοποιώντας το Noteify μπορείτε επίσης να προσθέσετε νέα άτομα στη λίστα επαφών σας εάν το επιθυμείτε. Σας επιτρέπει να εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου, email, όνομα, φωτογραφία καθώς και άλλες λεπτομέρειες που θέλετε να εμφανίσετε. Ομοίως, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ομάδες επαφών και να ορίσετε την εμφάνιση του βιβλίου διευθύνσεων σε προβολή πλέγματος ή λίστας.

  Τρόπος κοινής χρήσης ενός αρχείου Εγγράφων, Φύλλων ή Διαφανειών Google ως ιστοσελίδα

Η οθόνη Ρυθμίσεις της εφαρμογής διαθέτει επιλογές για εναλλαγή του Noteify On ή Off, για εναλλαγή εμφάνισης της κύριας επαφής μετά την κλήση, αυτόματη αποθήκευση σημειώσεων, προβολή πλέγματος, εναλλαγή σε σκούρο θέμα κ.λπ.

Με λίγα λόγια, μια εξαιρετική μικρή εφαρμογή που είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε γρήγορα σημειώσεις ενώ πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις.

Εγκαταστήστε το Noteify από το Play Store