Πώς να χρησιμοποιήσετε το Voicemod στο Discord [Mobile and PC]

Το Voicemod και το Discord φτιάχνουν έναν αγώνα φτιαγμένο μόνο για τον άλλον.

Τα εργαλεία αλλαγής φωνής χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό από gamers και influencers σε όλο τον κόσμο. Και το Voicemod είναι ένα εργαλείο στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες λύσεις αλλαγής φωνής.

Τι είναι το Voicemod;

Είναι κυρίως ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τροποποιείτε τη φωνή σας ενώ μιλάτε με άλλα άτομα. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να κάνετε τροποποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και να εφαρμόζετε διάφορα εφέ. Λειτουργεί επίσης ως ηχητικός πίνακας, χρησιμοποιώντας τον οποίο μπορείτε να παίξετε με διάφορα εφέ ήχου και να δημιουργήσετε έτοιμα προς χρήση φωνητικά skins.

Τι κάνει το Voicemod;

Εργαλεία όπως το Voicemod είναι δημοφιλή μεταξύ των παικτών, των YouTubers και των δημιουργών περιεχομένου. Σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τροποποιητές φωνής στους ήχους σας, όπως τσιπάκι, ρομπότ, δαίμονας, άντρας, γυναίκα ή οτιδήποτε άλλο. Το Voicemod μπορεί να λειτουργήσει με διάφορες εφαρμογές ροής. Είναι συμβατό και με παιχνίδια.

Έτσι, για την επόμενη ροή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορα μια ζωντανή αλλαγή φωνής και να δημιουργήσετε τα φωνητικά σας avatar για πλατφόρμες multiverse και metaverse. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το Voicemod και να επεξεργαστείτε το εγγεγραμμένο βίντεο αργότερα.

  Διορθώστε το σφάλμα 1105 Discord στα Windows 10

Μερικοί από τους υπαλλήλους του τηλεφωνικού κέντρου που θέλουν να βάλουν μάσκα στην αρχική τους φωνή χρησιμοποιούν επίσης Voicemod. Αλλάζοντας τη φωνή τους, θέλουν να φαίνονται πιο ακουστοί στους πελάτες τους.

Γιατί χρειάζεστε το Voicemod στο Discord;

Το Discord είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας μέσω κειμένου, φωνής ή βίντεο, δημιουργώντας μια τεράστια κοινότητα. Και η πλειοψηφία των ανθρώπων εδώ θέλει να μείνει αγνώριστος. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούν εργαλεία αλλαγής φωνής όπως το Voicemod. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να κρύψουν το πραγματικό τους φύλο και επομένως να προσθέσουν εφέ στη φωνή τους.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, αυτά τα εργαλεία έχουν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βγουν με δημιουργικά πράγματα.

Ας δούμε τώρα πώς να χρησιμοποιήσετε το Voicemod στο Discord σε διάφορες συσκευές.

Υπολογιστής με Windows

Εάν πιστεύετε ότι η χρήση του Voicemod με το Discord είναι αρκετά αποθαρρυντική, αυτό θα αλλάξει την άποψή σας. Και πρέπει απλώς να κατεβάσετε το εργαλείο Voicemod και να είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε. Ας δούμε τον οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Voicemod with Discord στον υπολογιστή σας με Windows.

#1. Λήψη Voicemod: Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Voicemod. Θα δείτε έναν σύνδεσμο “Λήψη Voicemod Free”. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και θα σας ζητήσει να συνδεθείτε μέσω λογαριασμού Google, Twitch ή Discord. Αφού συνδεθείτε, τα αρχεία εγκατάστασης για το Voicemod θα ληφθούν στον υπολογιστή σας.

  Πώς να προσκαλέσετε κάποιον σε έναν διακομιστή στο Discord

#2. Ρύθμιση του μικροφώνου σας: Επιλέξτε το μικρόφωνο που θα χρησιμοποιήσετε για την εισαγωγή της φωνής σας.

#3. Επιλογή φίλτρων φωνής: Αφού επιλέξετε την είσοδο-έξοδο, είναι καιρός να ελέγξετε εκ των προτέρων πολλά φίλτρα στη φωνή σας. Θα δείτε ότι προστίθενται καθημερινά νέα φίλτρα σε αυτό. Υπάρχει ένα όριο στα διαθέσιμα φίλτρα για ένα δωρεάν μέλος. Για να απολαύσετε όλα τα φίλτρα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε έκδοση premium.

#4. Ρυθμίσεις για το Voice: Μπορείτε να συνδέσετε το Voicemod με το Discord ανοίγοντας τον λογαριασμό σας Discord. Μόλις ανοίξει, μεταβείτε στις ρυθμίσεις. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, επιλέξτε «Φωνή και βίντεο». Αλλάξτε τη συσκευή εισόδου σε «Voicemod Virtual Audio Device» από «Προεπιλογή».

Κινητά Android

Το Voicemod μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο δικό σας Android κινητό συσκευές. Μπορεί να βρεθεί με το όνομα “Voicemod clips”. Το Voicemod φέρνει ένα σύνολο φίλτρων που συνδέονται με την κάμερά σας και φίλτρα φωνής για κινητές συσκευές. Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου, αυτή η δυνατότητα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο.

Ας δούμε πώς να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε στο smartphone Android σας.

#1. Ανοίξτε το “Google Play Store” στο τηλέφωνό σας Android. Αναζητήστε το “Voicemod Clips” στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης.

  Τι είναι το Local Mute in Discord

#2. Μόλις γίνει λήψη της εφαρμογής, ανοίξτε την για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του προφίλ. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των φίλτρων φωνής και βίντεο. Χρησιμοποιώντας το Voicemod για το τηλέφωνό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο για Instagram, Snapchat κ.λπ.

#3. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Discord στο smartphone σας. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις.

Επιλέξτε την επιλογή «Φωνή και βίντεο». Επιλέξτε «Voicemod» κάτω από την επιλογή «συσκευή εισόδου». Τώρα κάτω από τις επιλογές συσκευής εξόδου, επιλέξτε “ακουστικό”.

Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε ένα φίλτρο στη φωνή σας μέσω του Voicemod.

Κινητά iOS

Το Voicemod είναι διαθέσιμο για iOS επισης. Για να το χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας, ακολουθούν τα βήματα:

#1. Ανοίξτε το “App Store” της Apple και αναζητήστε Κλιπ Voicemod στο πλαίσιο αναζήτησης. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση.

#2. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στο iPhone σας και θα δείτε ένα εικονίδιο οδοντωτού τροχού. Πατήστε πάνω του. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις. Πατήστε στην επιλογή «Φωνή και βίντεο». Επιλέξτε Voicemod ως επιλογή συσκευής εισόδου. Κάτω από την επιλογή συσκευής εξόδου, επιλέξτε Ακουστικά.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε.

συμπέρασμα

Το Voicemod είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για επιτραπέζιους υπολογιστές καθώς και για χρήστες κινητών. Έτσι, είτε είστε gamer στο Discord είτε δημιουργός περιεχομένου, μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα τη φωνή σας στις ισχύουσες και να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο.