Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Snap στο Zoom

Μοιάζεις με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων! Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια τέτοια παρατήρηση, τότε αυτό το άρθρο μπορεί να σας υποσχεθεί μια μέθοδο που κάνει αυτήν την παρατήρηση πραγματικότητα. Αυτό το άρθρο θα παρουσιάσει τον τρόπο χρήσης του φίλτρου κινουμένων σχεδίων Snap Camera στο Zoom. Με άλλα λόγια, το άρθρο έχει την απάντηση στο πώς να χρησιμοποιήσετε το Snap Camera με Zoom ή πώς να χρησιμοποιήσετε το Snap Camera στο Zoom. Το περιεχόμενο του άρθρου ασχολείται με την εφαρμογή Snap Camera Zoom. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα φίλτρα Snapchat στο Zoom.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάμερα Snap στο Zoom

Η μέθοδος χρήσης της κάμερας Snap στο Zoom συζητείται σε αυτήν την ενότητα. Για τις μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Snap Camera και το Google Chrome στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Η μέθοδος που περιγράφεται εδώ χρησιμοποιεί την Ενσωματωμένη κάμερα στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική κάμερα συνδεδεμένη μέσω μιας θύρας USB στον υπολογιστή σας ως εναλλακτική λύση.

Απαιτήσεις συστήματος για Snap Camera

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένη την κάμερα Snap στο σύστημά σας, αλλά θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα φίλτρα Snapchat στο Zoom, πρέπει να εγκαταστήσετε την κάμερα Snap. Επισκέψου το Επίσημη σελίδα Snap Camera και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση. Οι εφαρμογές, συγκεκριμένα το Snap Camera, χρησιμοποιούν πολύ χώρο στον υπολογιστή σας και αυτές οι εφαρμογές απαιτούν ένα εξαιρετικά συμβατό λειτουργικό σύστημα. Δεδομένου ότι το άρθρο εστιάζει αποκλειστικά σε υπολογιστή Windows 10, οι απαιτήσεις συστήματος για την εγκατάσταση των εφαρμογών στον υπολογιστή Windows 10 αναλύονται παρακάτω.

  • Λειτουργικό σύστημα: Ο υπολογιστής σας πρέπει να διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 10 (64 bit) για τη σύνδεση των εφαρμογών χωρίς κανένα πρόβλημα.

  • Υλικό: Το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας πρέπει να έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις ενός Intel Core i3 2,5 GHz ή Intel HD Graphics 4000 ή νεότερης έκδοσης.

  • Ανάλυση οθόνης: Να θυμάστε ότι η ανάλυση οθόνης πρέπει να είναι 1280 × 768 ή μεγαλύτερη.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τον τρόπο χρήσης του φίλτρου κινουμένων σχεδίων Snap Camera στην εφαρμογή Zoom.

1. Αναζητήστε το Snap Camera και ξεκινήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Η Snap Camera πρέπει να εκκινηθεί στο σύστημά σας πριν τη χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

2. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο Cartoon στο πρόσωπό σας, μπορείτε να αναζητήσετε τον όρο cartoon στη γραμμή αναζήτησης και να πειραματιστείτε με τον παρεχόμενο φακό.

Σημείωση: Συνιστάται να επιλέξετε εκ των προτέρων τον επιθυμητό φακό στην εφαρμογή Snap Camera και να συνδεθείτε στο Zoom. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα λάβετε μήνυμα σφάλματος και θα χρησιμοποιήσετε φίλτρα Snapchat στη βιντεοκλήση Zoom.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Έναρξη, πληκτρολογήστε ζουμ και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Zoom στο σύστημά σας, μπορείτε να κάνετε λήψη της Ανίπταμαι διαγωνίως εφαρμογή από τον επίσημο ιστότοπο στον υπολογιστή σας.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας στις γραμμές διαπιστευτηρίων και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Zoom.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας της εφαρμογής Zoom.

6. Μεταβείτε στην καρτέλα Βίντεο στο αριστερό τμήμα της σελίδας Ρυθμίσεις.

7. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από την Κάμερα στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.

8. Επιλέξτε Snap Camera από τη λίστα που εμφανίζεται για να επιλέξετε Snap Camera ως κάμερα εισόδου.

9. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής σας, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή Νέα σύσκεψη και κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη με βίντεο.

10. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί Νέα συνάντηση για να ξεκινήσετε μια νέα συνάντηση με τους φίλους σας.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μια εκ των προτέρων προγραμματισμένη σύσκεψη, μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί Συμμετοχή και να εισαγάγετε το αναγνωριστικό σύσκεψης για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη.

11. Θα δείτε το πρόσωπό σας με το φίλτρο Snap που έχει επιλεγεί στην κλήση Zoom.

Σημείωση 1: Καθώς ο φακός Cartoon επιλέχθηκε στην εφαρμογή Snap Camera, η κλήση Zoom θα έχει επίσης τον ίδιο φακό.

Σημείωση 2: Εάν θέλετε να αλλάξετε τον φακό στην κλήση σας, πρέπει να τον αλλάξετε στην εφαρμογή Snap Camera. Μπορείτε να δείτε την αλλαγή στην κλήση Zoom καθώς αλλάζετε τον φακό στην εφαρμογή κάμερας Snap.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα Snapchat σε βιντεοκλήσεις Zoom.

Πρόσθετη μέθοδος: Αλλάξτε την κάμερα ζουμ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης

Ακολουθήστε οποιαδήποτε από τις επιλογές που δίνονται για να αλλάξετε την κάμερα Zoom κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

Επιλογή I: Επιλέξτε απευθείας Snap Camera

Εάν είστε σε κλήση και ξεχάσατε να αλλάξετε την είσοδο Κάμερας στη ρύθμισή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης μόνο εάν η Snap Camera εκκινηθεί πριν από την εφαρμογή Zoom.

1. Κάντε κλικ στο επάνω βέλος δίπλα στο κουμπί Διακοπή βίντεο.

2. Επιλέξτε Snap Camera στο μενού που εμφανίζεται.

Επιλογή II: Μέσω ρυθμίσεων βίντεο

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε την κάμερά σας σε Snap Camera κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

1. Κάντε κλικ στο επάνω βέλος δίπλα στο κουμπί Διακοπή βίντεο στην κλήση Zoom.

2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις βίντεο… στο μενού.

3. Αυτή η επιλογή θα εμφανίσει την οθόνη για τις ρυθμίσεις βίντεο παρόμοιες με αυτές που ανοίξατε χρησιμοποιώντας την επιλογή Ρυθμίσεις στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Zoom.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στην κάμερα Snap στο Zoom;

Απ. Πρέπει πρώτα να ανοίξετε την εφαρμογή Snap Camera και να εκκινήσετε την εφαρμογή Zoom. Οι εφαρμογές ενδέχεται να είχαν διακοπεί εάν δεν είχατε ακολουθήσει αυτήν τη σειρά.

Ε2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Snap Camera στο Zoom Web στο Google Chrome;

Απ. Μπορείτε να συνδεθείτε σε μια κλήση Zoom χρησιμοποιώντας το Zoom Web, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Snap Camera στον Ιστό. Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Zoom για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Snap Camera.

Ε3. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το φίλτρο κινουμένων σχεδίων στην κλήση Zoom;

Απ. Αναζητήστε το φίλτρο Cartoon στην εφαρμογή Snap Camera και κάντε κλικ στον αγαπημένο σας φακό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φίλτρο στην κλήση Zoom, όπως συζητείται σε αυτό το άρθρο.

***

Αυτό το άρθρο θα μπορούσε να σας δώσει μια πολλά υποσχόμενη απάντηση και πρέπει να έχει απαντήσει στα ερωτήματά σας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της κάμερας Snap στο Zoom. Καταθέστε τις πολύτιμες ερωτήσεις ή προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder με τρία απλά βήματα