Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Mods στο Google Snake Game

Υπάρχουν πολλά κρυφά παιχνίδια Google στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με μια γρήγορη αναζήτηση, αλλά το παιχνίδι Snake είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι που οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να έχουμε παίξει στα τηλέφωνά μας Nokia μεγαλώνοντας. Τώρα, χάρη στην κοινότητα, το παιχνίδι έχει αποκτήσει έναν τόνο βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένων νέων χαρτών και θεμάτων, με τη μορφή mods. Έτσι, αν σας αρέσει να παίζετε το παιχνίδι Snake στην αναζήτηση και θέλετε μια νέα πρόκληση, σας φέρνουμε ένα γρήγορο σεμινάριο για το πώς να χρησιμοποιείτε mods στο Google Snake Game. Προσθέσαμε λεπτομερή βήματα για το πώς να προσθέσετε mods παιχνιδιών Google Snake και να παίξετε το παιχνίδι στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Σε αυτό το σημείωμα, ας πηδήξουμε αμέσως.

  Κωδικοί δώρων State of Survival: Εξαργυρώστε τώρα

Χρήση Mods στο Google Snake Game (2022)

1. Αρχικά, πρέπει να κατεβάσετε το μενού mod για το Google Snake Game. Άνοιξε αυτό GitHub σελίδα και κάντε κλικ στο “MoreMenu.html”. Αυτό θα κάνει λήψη του mod Snake Game στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Chrome “Ctrl + Shift + O” για να ανοίξετε τη Διαχείριση σελιδοδεικτών.

3. Εδώ, κάντε κλικ στο μενού με τις 3 κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε «Εισαγωγή σελιδοδεικτών».

4. Τώρα, επιλέξτε το αρχείο “MoreMenu.html” που κατεβάσατε στο πρώτο βήμα.

5. Αυτό θα προσθέσει το μενού mod mod του Google Snake Game στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome στον υπολογιστή σας. Θα εμφανιστεί κάτω από το φάκελο “Εισαγωγή” στη Διαχείριση σελιδοδεικτών.

  Πώς να ηχογραφήσετε μια συνάντηση ζουμ

6. Τώρα, αναζητήστε «παιχνίδι φιδιού» στο Google και κάντε κλικ στο κουμπί «Παίξτε». Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο “οδοντωτός τροχός”.

7. Μόλις βρεθείτε στη σελίδα ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο μενού με τις 3 κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε «Σελιδοδείκτες». Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε τον φάκελο “Εισαγωγή”. Τέλος, κάντε κλικ στο «Περισσότερα στοιχεία μενού».

8. Θα προσθέσει αμέσως τα mods Snake Game σε αυτό το παιχνίδι της μηχανής αναζήτησης. Νέοι χάρτες, σκοτεινή λειτουργία, κινούμενα χρώματα και άλλα πράγματα θα εμφανιστούν αμέσως.

9. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε mods στο Google Snake Game, απλώς μην κάνετε κλικ στο “More Menu Stuff”, και μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

  13 καλύτερα θέματα πολλαπλών χρήσεων για τη δημιουργία μοναδικού ιστότοπου WordPress

Κατεβάστε το Google Snake Game Mods και διασκεδάστε

Έτσι, μπορείτε να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε mods στο διασκεδαστικό παιχνίδι Google Snake. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε δείξει τα βήματα για ένα δημοφιλές mod διαθέσιμο στο GitHub, αλλά αυτές οι οδηγίες θα λειτουργήσουν και για άλλα mods. Συνεχίστε λοιπόν και δοκιμάστε μερικά από τα καλύτερα mods του Google Snake Game μέσω του άρθρου που συνδέεται εδώ. Και για τα παιχνίδια του Google Assistant που μπορείτε να παίξετε στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τον οδηγό μας και βρείτε νέα και ενδιαφέροντα παιχνίδια για να σκοτώσετε χρόνο. Εκτός από αυτό, μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια Google Doodle. Και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.