Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά Echo για τον έλεγχο των συσκευών Smarthome

Τα κουμπιά Echo κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, αλλά μόλις πρόσφατα η Amazon πρόσθεσε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιεί για τον έλεγχο των smarthome συσκευών σας. Αυτή η νέα δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αντιστοιχίσετε ρουτίνες στα κουμπιά Echo σας, επιτρέποντάς σας ουσιαστικά να ελέγχετε πολλές συσκευές smarthome ταυτόχρονα με το πάτημα ενός κουμπιού. Δείτε πώς μπορείτε να τα ρυθμίσετε όλα.

Πριν ξεκινήσετε, αυτός ο οδηγός προϋποθέτει ότι τα κουμπιά Echo είναι ήδη σε λειτουργία. Εάν δεν έχουν ήδη αντιστοιχιστεί με το Echo σας, έχουμε έναν οδηγό που σας καθοδηγεί στη διαδικασία.

  Πώς να αποσυνδεθείτε από έναν λογαριασμό Facebook σε όλες τις συσκευές

Για να αντιστοιχίσετε ένα κουμπί Echo σε μια εργασία smarthome, πρέπει να δημιουργήσετε μια ρουτίνα Alexa. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις Ρουτίνες, έχουμε έναν εύχρηστο οδηγό για το πώς να τις ρυθμίσετε. Θα ακολουθήσετε τις ίδιες οδηγίες κατά την ενσωμάτωση του κουμπιού Echo, αλλά με μια μικρή διαφορά.

Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής Alexa, ξεκινήστε πατώντας το κουμπί μενού επάνω στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Επιλέξτε «Ρουτίνες» από τη λίστα επιλογών.

Πατήστε το κουμπί «+» στην επάνω δεξιά γωνία για να δημιουργήσετε μια νέα ρουτίνα. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα ρουτίνα για να προσθέσετε το κουμπί Echo.

  Πώς να μετακινήσετε το Google Authenticator σε ένα νέο τηλέφωνο (ή σε πολλά τηλέφωνα)

Επιλέξτε “Όταν συμβαίνει αυτό” προς την κορυφή.

Πατήστε την επιλογή “Echo Button”.

Πατήστε το κουμπί Echo και μετά πατήστε «Προσθήκη» στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Στη συνέχεια, θα επιλέξετε τι συμβαίνει κάθε φορά που πατάτε το κουμπί Echo. Πατήστε την επιλογή «Προσθήκη ενέργειας».

Μπορείτε να ελέγξετε όλα τα είδη των πραγμάτων με το κουμπί Echo, ακόμη και τις μη έξυπνες εργασίες. Για αυτόν τον οδηγό, θα εστιάσουμε στο smarthome, επομένως πατήστε «Smart Home» στη λίστα επιλογών.

Μπορείτε να ελέγξετε μια μεμονωμένη συσκευή, πολλές συσκευές ταυτόχρονα ή μια συγκεκριμένη σκηνή που έχετε ρυθμίσει.

Θέλω να μπορώ να απενεργοποιήσω ολόκληρο το σύστημα ψυχαγωγίας μου με το πάτημα του κουμπιού Echo, οπότε θα επιλέξω τη σκηνή “TV” που δημιούργησα με το Logitech Harmony Hub μου.

  Παραβιάστηκε ο λογαριασμός TikTok – Πώς να ανακτήσετε και να προστατέψετε τον λογαριασμό σας

Επιλέξτε τι θέλετε να κάνει το κουμπί Echo όταν πατηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, θέλω να απενεργοποιήσει το σύστημα ψυχαγωγίας μου. Οπότε θα πατήσω για να επιλέξω “Off” στον διακόπτη εναλλαγής.

Μετά από αυτό, μπορώ να προσθέσω άλλη ενέργεια αν θέλω, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Πατήστε “Δημιουργία” στο κάτω μέρος όταν είστε έτοιμοι.

Η νέα ρουτίνα Alexa που ελέγχεται με το Echo Button θα εμφανίζεται τώρα στη λίστα με τις υπάρχουσες Ρουτίνες και είναι έτοιμη!