Πώς να συνδυάσετε δύο ηχεία Amazon Echo Alexa για στερεοφωνικό ήχο

Όπως τα προϊόντα ήχου Google Nest, δύο έξυπνα ηχεία Amazon Alexa μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους ως στερεοφωνικό ζεύγος! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε εύκολα την εμπειρία ήχου από μία μόνο συσκευή Amazon Echo. Δείτε πώς να το κάνετε!

Πώς να συνδυάσετε δύο ηχεία Amazon Echo Alexa

Αρχικά, επιλέξτε τα δύο έξυπνα ηχεία που θέλετε να συγχρονίσετε. Τα δύο ηχεία πρέπει να είναι ίδια. Έτσι, εάν έχετε ένα Amazon Echo Dot, πρέπει να το συνδυάσετε με ένα δεύτερο Echo Dot. Δεν θα σχηματίσει στερεοφωνικό ζεύγος με ένα Echo Plus. Πρέπει επίσης να τοποθετηθούν στον ίδιο χώρο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό χειριστήριο GameCube ή Wiimote στο Dolphin

Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Alexa στο δικό σας iPhone, iPad, ή Android συσκευή και βεβαιωθείτε ότι τα ηχεία σας είναι ήδη ρυθμισμένα. Επιλέξτε την καρτέλα «Συσκευές» στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επίλεξε το

Πατήστε το εικονίδιο “+” στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Ρύθμιση συστήματος ήχου” στο αναδυόμενο παράθυρο.

Επιλέγω

Επιλέξτε “Στερεοφωνικό ζεύγος”.

Επιλέγω

Επιλέξτε τα δύο ηχεία που θέλετε να αντιστοιχίσετε και μετά πατήστε «Επόμενο». Θυμηθείτε, τα δύο ηχεία πρέπει να είναι του ίδιου τύπου.

Στη συνέχεια, θα επιλέξετε ποιο ηχείο θα χρησιμοποιηθεί για το αριστερό κανάλι και ποιο για το δεξί. Η εφαρμογή θα ορίσει αυτόματα το πρώτο ηχείο που επιλέξατε ως αριστερό ηχείο. Εάν θέλετε να αλλάξετε κανάλια, απλώς πατήστε «Αλλαγή ηχείων». Μόλις τελειώσετε, πατήστε “Επόμενο”.

  Πώς να κάνετε ροή δωρεάν μουσικής με το Amazon Prime

Τέλος, θα επιλέξετε ένα όνομα για αυτό το ζευγάρι. Μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα με τα κοινά ονόματα ή να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δημιουργήσετε το δικό σας. Πατήστε «Αποθήκευση» και τελειώσατε!

Τώρα θα βλέπετε το νέο σας ζευγάρι ως ομάδα ηχείων στην εφαρμογή Amazon Alexa. Οποιαδήποτε μουσική παίζεται τώρα μέσω αυτής της ομάδας θα χωριστεί σε δύο στερεοφωνικά κανάλια.

Πώς να αποσυνδέσετε δύο ηχεία Amazon Echo Alexa σε στερεοφωνικό ζεύγος

Η κατάργηση σύζευξης των ηχείων Alexa είναι ακόμα πιο εύκολη από το να τα συνδέσετε μαζί. Πρώτα, πατήστε «Συσκευές» στην εφαρμογή Amazon Alexa (iPhone, iPad, ή Android) αρχική οθόνη.

  Μπορεί να χακαριστεί το iPhone σας;

Επίλεξε το

Επιλέξτε την ομάδα ηχείων που θέλετε να διαχωρίσετε.

Θα δείτε τα ηχεία να αποτελούν αυτό το ζευγάρι. Όταν επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να τα χωρίσετε, πατήστε «Κατάργηση σύζευξης».

Παρακέντηση

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα που σας ζητά να επιβεβαιώσετε. Πατήστε «Κατάργηση ζεύξης» για δεύτερη φορά.

Παρακέντηση

Αυτό είναι! Εάν θέλετε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο το έξυπνο οικιακό ηχητικό παιχνίδι σας, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο σε όλο το σπίτι σας με πολλές συσκευές με δυνατότητα Amazon Alexa ή ακόμα και να προσθέσετε ένα υπογούφερ Echo Studio σε ένα ζεύγος ηχείων.