Πώς να συνδέσετε το Instagram με το Snapchat Story

Γεια σας, γνώστες της τεχνολογίας, γεια σας από την άλλη πλευρά της οθόνης! Στους περισσότερους από εμάς αρέσει να δημιουργούμε μια ιστορία ως καθημερινή ενημέρωση στις λαβές Instagram και Snapchat. Η προσθήκη μιας ιστορίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστείτε και να παρουσιάσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματικά τον χρόνο να συνομιλήσετε με τους φίλους σας στο διαδίκτυο. Συχνά συνδέουμε τις ιστορίες του Facebook με το Instagram, αλλά μπορούμε να το κάνουμε και με το Snapchat; Ναι μπορούμε! Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθουμε πώς να συνδέσουμε το Instagram με την ιστορία του Snapchat. Θα κατακτήσετε επίσης τα hacks για το πώς να προσθέσετε περισσότερα στην ιστορία σας στο Instagram όταν δεν είναι άμεσα ορατή σε εσάς, όπως ήταν δυνατό για τις προηγούμενες εκδόσεις στο Instagram. Εάν έχετε παρόμοιες αμφιβολίες και απορίες σχετικά με τις ιστορίες Instagram και Snapchat, αυτός ο χρήσιμος οδηγός για το πώς να συνδέσετε τις ιστορίες Snapchat με το Instagram θα είναι ένας θησαυρός! Θα μάθετε επίσης πώς να συνδέσετε το Instagram στο Snapchat. Ας μπούμε αμέσως!

Πώς να συνδέσετε το Instagram με το Snapchat Story

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να συνδέσετε το Instagram με την ιστορία του Snapchat λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς προσθέτετε μια ιστορία στην ιστορία σας;

Εάν θέλετε να προσθέσετε την ιστορία κάποιου άλλου στην ιστορία σας, δεν μπορείτε να το κάνετε μέχρι και αν σας επισημανθεί σε αυτήν. Στο Instagram, το παν είναι η συναίνεση, βλέπετε! Ο χρήστης που διαθέτει ιδιωτικό λογαριασμό του οποίου την ιστορία θέλετε να μοιραστείτε με την ιστορία σας πρέπει να σας προσθέσει ετικέτα στην ιστορία του. Τότε μόνο εσείς μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία τους με την ιστορία σας.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο Instagram;

Πώς προσθέτετε την ανάρτηση κάποιου στην ιστορία σας;

Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να προσθέτετε μια ανάρτηση στην ιστορία σας, ας δούμε μερικούς περιορισμούς των ρυθμίσεων κοινής χρήσης ιστορίας. Αυτές οι δυνατότητες θα σας βοηθήσουν όταν προσπαθείτε να προσθέσετε μια ιστορία στην ιστορία σας. Εάν πρόκειται για δημόσιο λογαριασμό, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας IG με τα κατάλληλα διαπιστευτήρια.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο Κοινή χρήση κάτω από την επιθυμητή ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε.

4. Πατήστε Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας από το μενού που ακολουθεί.

5. Θα μεταφερθείτε απευθείας στη σελίδα της ιστορίας σας. Πατήστε στην ιστορία σας για να προσθέσετε την ανάρτηση στην ιστορία σας.

Στο Snapchat, δεν μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία κάποιου άλλου εάν δεν σας προσθέσει ετικέτα στην ιστορία του. Η προσθήκη ετικέτας σε κάποιον στην ιστορία κάποιου γίνεται τότε τρόπος συναίνεσης. Έτσι, ακόμα κι αν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας κάποιου άλλου στο Snapchat, θα λάβει μια ειδοποίηση που θα καθορίζει τις ενέργειές σας. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να συνδέσετε το Instagram με την ιστορία του Snapchat.

Πώς μοιράζεστε τις ιστορίες Instagram;

Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε μια όμορφη ιστορία που μπορείτε να δημοσιεύσετε στον λογαριασμό σας στο Instagram αλλά δεν ξέρετε πώς μπορείτε να τη μοιραστείτε με κάποια άλλη εφαρμογή; Είμαστε εδώ για να σας ξεπεράσουμε γρήγορα! Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε πώς να μοιράζεστε ιστορίες Instagram.

1. Ανοίξτε το Instagram στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Πατήστε στο εικονίδιο της ιστορίας σας για να ανοίξετε την ήδη ανεβασμένη ιστορία σας.

3. Πατήστε Περισσότερα από την κάτω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε Κοινή χρήση σε… για να δείτε όλες τις επιλογές κοινής χρήσης.

5. Θα εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές όπου μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία σας στο Instagram. Επιλέξτε την εφαρμογή ανάμεσα σε όλες τις εφαρμογές όπου θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας στο Instagram.

6. Επιλέξτε τον παραλήπτη σας και πατήστε Κοινή χρήση για να μοιραστείτε την ιστορία σας στο Instagram.

Γιατί δεν υπάρχει προσθήκη στην ιστορία σας στο Instagram;

Το Instagram δεν σας παρέχει ξεχωριστή επιλογή για να προσθέσετε περισσότερα στην ιστορία σας. Ωστόσο, απλώς ακολουθήστε τα επερχόμενα βήματα για να προσθέσετε πολλές ιστορίες στη σελίδα της ιστορίας σας.

  Πώς να ταξινομήσετε τα σχόλια στο Instagram

Πώς προσθέτετε περισσότερα στην ιστορία σας στο Instagram;

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα στην ιστορία σας στο Instagram. Απλά μείνετε συντονισμένοι μαζί μας μέχρι το τέλος και θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα.

1. Εκκινήστε το Instagram και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της ιστορίας σας από την επάνω γραμμή.

2. Πατήστε Προσθήκη στην ιστορία σας για να προσθέσετε περισσότερα στην ιστορία σας.

3. Επιλέξτε την εικόνα ή το βίντεο που θέλετε.

4. Πατήστε την ιστορία σας για να προσθέσετε περισσότερα στην ιστορία σας.

Πώς κάνετε τη διαφάνεια στο Snapchat;

Αφού είστε ευέλικτοι με το πώς να προσθέσετε περισσότερα στην ιστορία σας στο Instagram, ας μάθουμε πώς να κάνετε τη διαφάνεια στο Snapchat. Αυτή η δυνατότητα του Snapchat έχει λάβει μεγάλη εκτίμηση, καθώς μπορείτε να κοιτάξετε το προσωπικό πλαίσιο συνομιλίας χωρίς να το ανοίξετε εντελώς. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να κάνετε τη λειτουργία διαφάνειας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας Android ή iOS συσκευή.

2. Σύρετε προς τα δεξιά από την αρχική οθόνη του Snapchat για να εμφανιστεί η οθόνη Chat.

Αυτό είναι! Με τρία απλά βήματα, μπορείτε να εκτελέσετε τη λειτουργία διαφάνειας, η οποία είναι μία από τις πιο ελκυστικές λειτουργίες στο Snapchat. Τώρα που έχετε αποκτήσει τη δυνατότητα διαφάνειας, ας δούμε πώς μπορείτε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο ιστορίας στο Snapchat.

Πώς μοιράζεστε έναν σύνδεσμο ιστορίας στο Snapchat;

Μπορείτε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο ιστορίας στο Snapchat εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία να ανεβάσετε την ιστορία ξεχωριστά στο Snapchat.

1. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο ιστορίας που θέλετε να μοιραστείτε στο Snapchat.

2. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat στο κινητό σας τηλέφωνο.

3. Κάντε ένα στιγμιότυπο και πατήστε στο εικονίδιο καρφίτσας.

4. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε ή επικολλήστε το σύνδεσμος ιστορίας που έχετε αντιγράψει για κοινή χρήση στο Snapchat σας.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στο πληκτρολόγιό σας.

6. Πατήστε Επισύναψη στο Snap για να προσθέσετε τον σύνδεσμο στην ιστορία σας.

7. Πατήστε στην επιλογή Ιστορία για να μοιραστείτε με επιτυχία τον σύνδεσμο της ιστορίας στο Snapchat.

8. Πατήστε Προσθήκη για να ολοκληρώσετε την προσθήκη του συνδέσμου στην ιστορία σας στο Snapchat.

Τώρα, που μάθατε πώς να μοιράζεστε έναν σύνδεσμο στο Snapchat, ας μάθουμε πώς να συνδέσουμε το Instagram με την ιστορία του Snapchat.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Nametag για το προφίλ σας στο Instagram

Μπορείτε να συνδέσετε το Instagram στο Snapchat;

Όχι, δεν μπορείτε να συνδέσετε το Instagram στο Snapchat. Ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε το Instagram με την ιστορία του Snapchat. Εξετάστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Πώς να συνδέσετε το Instagram με το Snapchat Story;

Μπορείτε να συνδέσετε το Instagram με την ιστορία του Snapchat ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακόλουθοί σας στο Snapchat θα μάθουν επίσης για τον λογαριασμό σας στο Instagram. Μπορούν επίσης να σας ακολουθήσουν στο Instagram με ένα πάτημα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Κωδικός QR > Εικονίδιο κοινής χρήσης > Σημειώσεις.

4. Αντιγράψτε μόνο τον σύνδεσμο λογαριασμού.

5. Τώρα, ξεκινήστε το Snapchat και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο καρφίτσα εικόνισμα.

7. Επικολλήστε τον σύνδεσμο του λογαριασμού σας Instagram στην ενότητα Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL.

8. Πατήστε στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού για να αναζητήσετε τη σύνδεση του λογαριασμού.

9. Πατήστε Επισύναψη κουμπώματος > Προσθήκη.

Ο σύνδεσμος του λογαριασμού σας στο Instagram θα συνδεθεί πλέον με επιτυχία στην ιστορία σας στο Snapchat. Καλή σύνδεση!

Πώς συνδέετε τις ιστορίες Snapchat με το Instagram;

Δεν μπορείτε να συνδέσετε τις ιστορίες Snapchat με το Instagram, καθώς το Instagram δεν προωθεί καμία άλλη εφαρμογή. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε ή να μοιραστείτε ιστορίες Snapchat στο Instagram. Δοκιμάστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και μεταβείτε στην ήδη ανεβασμένη ιστορία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο Save για να το αποθηκεύσετε στον φάκελο Snaps.

4. Πατήστε στο εικονίδιο Snaps.

5. Ανοίξτε την αποθηκευμένη εικόνα.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

7. Πατήστε στο Send Snap.

8. Πατήστε στο εικονίδιο Instagram > Εικονίδιο αποστολής.

9. Στη συνέχεια, πατήστε Ιστορίες για να μοιραστείτε την αποθηκευμένη σας φωτογραφία.

10. Από την ιστορία σας στο Instagram, πατήστε τις ιστορίες σας για να προσθέσετε την ιστορία σας στο Snapchat στο Instagram.

Τώρα, που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε τις ιστορίες Snapchat με το Instagram, ας δούμε αν μπορείτε να μοιραστείτε μια ιστορία Snapchat με την ιστορία σας.

Μπορείτε να μοιραστείτε μια ιστορία Snapchat στην ιστορία σας;

Όχι, δεν μπορείτε να μοιραστείτε τυχαία μια ιστορία Snapchat με την ιστορία σας. Μόλις τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας τους, θα το μάθουν αμέσως. Ωστόσο, η συναίνεση είναι σημαντική σε αυτή την περίπτωση. Μόλις το καταλάβετε, θα μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία τους όταν τη μοιραστούν μαζί σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να συνδέσετε το Instagram με την ιστορία του Snapchat. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.