Πώς να συλλέξετε χρήσιμα tweets ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα αργότερα [iOS]


Το Twitter έχει δανειστεί ορισμένες από τις δυνατότητες του Facebook στο παρελθόν, η πιο πρόσφατη από τις οποίες ήταν η αντικατάσταση του κουμπιού «Αγαπημένο» με το κουμπί «Μου αρέσει». Οι αλλαγές που κάνει το δίκτυο είναι συχνά λειτουργικές και ή UI αλλά σπάνια εισάγεται μια νέα δυνατότητα. Εάν υπήρχε μια λίστα επιθυμιών με λειτουργίες που θα έπρεπε να εισαγάγει το Twitter, θα έπρεπε να υπάρχει κάτι παρόμοιο με τη λειτουργία Αποθήκευση του Facebook. Επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ενδιαφέρον περιεχόμενο στον λογαριασμό τους στο Facebook και έχει επεκταθεί ώστε να εργάζεται και εκτός Facebook. Προς το παρόν, οι χρήστες του Twitter μπορούν μόνο να κάνουν “Μου αρέσει” ή να κάνουν retweet ένα tweet εάν θέλουν να μπορούν να το βρουν ξανά, αλλά τα tweets που σας άρεσαν μπορεί να είναι δύσκολο να τα αναζητήσετε όσο περνάει ο καιρός. Το Charm είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που λειτουργεί σαν το Pocket αλλά προορίζεται αποκλειστικά για την αποθήκευση tweets. Τα tweets μπορούν να αποθηκευτούν μέσα από την εφαρμογή Twitter μέσω της επέκτασης της εφαρμογής Charm. Μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε σε συλλογές και να τα επισκεφτείτε ξανά όποτε θέλετε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα οθόνης για να αντισταθμίσετε την αχρωματοψία στο iOS 10

Εγκαταστήστε το Charm και συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Twitter. Εάν έχετε διαμορφώσει πολλούς λογαριασμούς Twitter στο iPhone σας, μπορείτε να επιλέξετε ποιον θέλετε να συνδέσετε. Αφού συνδέσετε έναν λογαριασμό Twitter, μεταβείτε στην εφαρμογή Twitter και περιηγηθείτε στο χρονολόγιό σας. Όταν δείτε ένα tweet που θέλετε να αποθηκεύσετε, πατήστε το πρώτα για να μεταβείτε στο ίδιο το Tweet.

Πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” στο κάτω μέρος του Tweet και στο μενού που ανοίγει, πατήστε “Κοινή χρήση μέσω”.

Στην κάτω σειρά ενεργειών, μεταβείτε στο τέλος και πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” εδώ. Ενεργοποιήστε το Charm και μετά επιστρέψτε στο προηγούμενο μενού. Η εφαρμογή Charm θα εμφανιστεί ως επέκταση. Πατήστε το και επιλέξτε τη συλλογή στην οποία θέλετε να αποθηκεύσετε το Tweet. Εάν είναι η πρώτη φορά που αποθηκεύετε ένα tweet, πατήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος για να δημιουργήσετε μια νέα συλλογή και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το tweet σε αυτό.

  Πώς να εξάγετε κωδικούς πρόσβασης από το Chrome σε iOS

Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα tweet χωρίς να χρειαστεί ποτέ να φύγετε από την εφαρμογή Twitter. Για να δείτε τα αποθηκευμένα tweets θα πρέπει να μεταβείτε στην ίδια την εφαρμογή. Το Charm δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για Android, αλλά για μένα θα είναι φύλακας.

Εγκαταστήστε το Charm από το App Store