Πώς να ρυθμίσετε μια Google Fi eSIM σε ένα iPhone

Το Google Fi μπορεί να μην είναι ένα από τα τρία μεγάλα δίκτυα στις ΗΠΑ—Verizon, AT&T και T-Mobile—αλλά προσφέρει εξαιρετική κάλυψη σε προσιτή τιμή. Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε το Google Fi, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας eSIM. Και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά την eSIM ή είστε ακόμα στο φράχτη για την εγγραφή σας στο Google Fi, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Τι είναι το Google Fi;

Το Google Fi είναι ένας MVNO (Mobile Virtual Network Operator) όπως το Mint Mobile, ένας φορέας με ένα από τα φθηνότερα οικογενειακά προγράμματα. Αυτό σημαίνει ότι η Google δεν χρησιμοποιεί τους δικούς της πύργους δικτύου για την παροχή υπηρεσιών. Αντίθετα, το Google Fi βασίζεται στους πύργους κινητής τηλεφωνίας της T-Mobile. Τα δίκτυα MVNO νοικιάζουν πύργους για να παρέχουν υπηρεσίες χρησιμοποιώντας έναν μεγάλο μεταφορέα.

  Πώς να αλλάξετε το μέγεθος μιας εικόνας [from Any Device]

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώσετε φθηνότερη τιμή και να έχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι όταν η κυκλοφορία δικτύου είναι υψηλή, μπορεί να μην λαμβάνετε το καλύτερο σήμα.

Πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε μια Google Fi eSIM στο iPhone σας

Εάν δεν έχετε αποφασίσει ή είστε περίεργοι να μάθετε πώς λειτουργεί η eSIM, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Google Fi. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε έναν ενεργό λογαριασμό Google και να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Fi από το App Store. Μετά τη λήψη, μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το δίκτυο Google Fi.

  Πώς να ελέγξετε το μοντέλο Mac

Κατεβάστε: Google Fi Wireless (Απαιτείται συνδρομή, διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή)

Η Google κάνει εξαιρετική δουλειά εξηγώντας πώς λειτουργεί η δωρεάν δοκιμή, αλλά μόλις φτάσετε στην οθόνη εγκατάστασης, η Google θα σας ζητήσει να ανοίξετε έναν σύνδεσμο στον υπολογιστή σας. Θα χρειαστείτε το iPhone σας για να σαρώσει τον κωδικό QR από αυτόν τον σύνδεσμο, αλλά αν δεν έχετε άλλη συσκευή, μπορείτε να την προσθέσετε μη αυτόματα. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία διαρκεί περισσότερο.

Μόλις ανοίξετε αυτήν τη σελίδα, μεταβείτε στο Cellular > Προσθήκη eSIM > Χρήση κωδικού QR στο iPhone σας. Στη συνέχεια, απλώς σαρώστε τον κωδικό QR και η eSIM θα εγκατασταθεί αυτόματα στη συσκευή σας. Εφόσον το κάνατε αυτό μέσω του λογαριασμού σας Google, όλα είναι ήδη συνδεδεμένα με το όνομά σας.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο Spotify

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google Fi με τον τρέχοντα αριθμό σας, μπορείτε να το κάνετε εύκολα και το Google Fi θα μεταφέρει τον αριθμό σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Google Fi όσο και την τρέχουσα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας, μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας σε ποια θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πότε.

Αξίζει το Google Fi τα χρήματά σας;

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν κουραστεί να εγγραφούν σε ένα δίκτυο MVNO, ειδικά όταν αυτά τα δίκτυα χρησιμοποιούν τους πύργους κινητής τηλεφωνίας άλλων δικτύων. Ωστόσο, η Google έχει ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο και δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τους πύργους της T-Mobile, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο προσιτά είναι τα απεριόριστα πακέτα, που ξεκινούν από 40 $ ανά γραμμή, πιστεύουμε ότι το Google Fi είναι μια εξαιρετική επιλογή φορέα.