Πώς να προσθέσετε την προφύλαξη οθόνης Aerial View του Apple TV στα Windows 10


Πείτε αυτό που θέλετε για την Apple και τα προϊόντα της. μπορεί να είναι υπερτιμημένα, υπερβολικά διαφημισμένα και υπεραγορασμένα, αλλά είναι όμορφα σχεδιασμένα. Είναι δύσκολο να φταίει κανείς για οτιδήποτε, από το υλικό μέχρι το λογισμικό και συχνά είναι ο εκπληκτικός σχεδιασμός που ωθεί τους ανθρώπους να αγοράσουν τα προϊόντα ή να τους δοκιμάσουν. Είναι δύσκολο να μην θέλεις να τσεκάρεις κάτι που φαίνεται τόσο άψογο. Η Apple ανέκαθεν έκανε τα προϊόντα της οπτικά εντυπωσιακά και αυτό δεν αφορά μόνο το υλικό ή τις εφαρμογές που θέλει να χρησιμοποιείτε, αλλά για όλα όσα δεν παρατηρείτε ότι χρησιμοποιείτε, όπως μια προφύλαξη οθόνης. Το Apple TV διαθέτει μια πραγματικά συναρπαστική προφύλαξη οθόνης με κινούμενα σχέδια που δείχνει εναέριες όψεις της Νέας Υόρκης, της Κίνας, του Σαν Φρανσίσκο κ.λπ. Αν σας αρέσει η οπτική, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την ίδια προφύλαξη οθόνης στα Windows 10 χρησιμοποιώντας το Aerial.

  Πώς να εμφανίσετε κρυφά αρχεία στα Windows 11

Το Aerial είναι μια συλλογή της προφύλαξης οθόνης Apple TV που μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10. Κάντε λήψη και αποσυμπίεση των αρχείων. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο που έχει την επέκταση .SRC και επιλέξτε «Εγκατάσταση» από το μενού περιβάλλοντος. Για να ενεργοποιήσετε την προβολή επεκτάσεων αρχείων, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων, μεταβείτε στην καρτέλα Προβολή και επιλέξτε την επιλογή «Προβολή επεκτάσεων αρχείων».

Μόλις εγκατασταθεί, οι ρυθμίσεις της προφύλαξης οθόνης θα πρέπει να ανοίξουν. Εάν δεν το κάνουν, ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και αναζητήστε τα. Προσαρμόστε πότε πρέπει να εμφανίζεται η προφύλαξη οθόνης.

  Δημιουργήστε ένα για Windows ή Mobile

Θα περιηγηθεί στις διαφορετικές εναέριες προβολές που έχει το Apple TV.

Ίσως θέλετε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις τροφοδοσίας έτσι ώστε η οθόνη να μην σβήνει πριν προλάβει η προφύλαξη οθόνης να εμφανιστεί. Εάν σκοπεύετε να αφήσετε το σύστημά σας χωρίς επίβλεψη στο χώρο εργασίας, ίσως θελήσετε επίσης να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Στη συνέχιση, εμφάνιση της καταγραφής στην οθόνη» στις ρυθμίσεις της προφύλαξης οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που απορρίπτετε την προφύλαξη οθόνης, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά αποτρέποντας μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημα.

Εγκατάσταση κεραίας για Windows

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα com.apple.mobilephone 1035