Πώς να προσθέσετε θέματα στους τροχούς σας στο Instagram

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι τροχοί σας στο Instagram προσεγγίζουν τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους — και η λειτουργία Θέματα του Instagram είναι ένας από αυτούς.

Δεν είστε εξοικειωμένοι με τα θέματα του Instagram; Δείτε πώς διαφέρουν από τα hashtags και πώς να τα προσθέσετε στους κυλίνδρους σας.

Τι είναι τα θέματα του Instagram;

Όταν προσθέτετε θέματα στους κυλίνδρους σας, το Instagram τα ταξινομεί ανάλογα για να τα εμφανίσει σε άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά.

Μπορούμε ήδη να σας ακούμε να ρωτάτε, «Αυτό δεν κάνουν τα hashtags;».

Τα θέματα διαφέρουν από τα hashtags με διάφορους τρόπους:

  • Δεν μπορείτε να αναζητήσετε θέματα στο Instagram όπως μπορείτε με τα hashtags. Δεν θα βρείτε μια λίστα θεμάτων πουθενά στην εφαρμογή, παρά μόνο όταν τα προσθέτετε στους κυλίνδρους σας.
  • Ομοίως, δεν μπορείτε να περιηγηθείτε σε περιεχόμενο που δημοσιεύεται κάτω από θέματα όπως μπορείτε με hashtags. Για παράδειγμα, δεν θα βρείτε μια καρτέλα Θέματα στην εφαρμογή. Το Instagram αποφασίζει ποιους τροχούς θα σας δείξει με βάση τα ενδιαφέροντά σας και τα θέματα που προστίθενται στους κυλίνδρους χωρίς να το γνωρίζετε.
  • Τα θέματα περιορίζονται στους κυλίνδρους, ενώ τα hashtags μπορούν να προστεθούν σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου.
  • Μπορείτε να προσθέσετε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό θεμάτων, ενώ μπορείτε να προσθέσετε έως και 30 hashtags σε μια ανάρτηση.
  Πώς να μοιραστείτε το ζωντανό σας βίντεο στο Instagram για 24 ώρες

Η έκκληση είναι ότι είναι πιο πιθανό να απολαμβάνετε τους κυλίνδρους που σας εμφανίζονται με βάση τα θέματα στα οποία κατηγοριοποιήθηκαν. Με τα hashtags, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τσιτάτα και άσχετες φράσεις για να προσπαθήσουν να δουν το περιεχόμενό τους σε περισσότερα άτομα. Έτσι, μπορεί να καταλήξετε να βλέπετε περιεχόμενο που στην πραγματικότητα δεν σας ενδιαφέρει λόγω γέμισης λέξεων-κλειδιών.

Τα θέματα προσφέρουν μια πιο εστιασμένη προσέγγιση για την προσέγγιση του κατάλληλου κοινού.

Πώς να προσθέσετε θέματα στους τροχούς σας στο Instagram

Η σελίδα For You του TikTok σάς δείχνει περιεχόμενο που μπορείτε να απολαύσετε με βάση αυτό που σας αρέσει ήδη. Αυτό είναι παρόμοιο με τον τρόπο λειτουργίας των θεμάτων, επομένως θέλετε να προσθέσετε θέματα που θα σας προσγειώσουν στις ροές των σωστών ατόμων.

  Πώς να μοιραστείτε την ιστορία κάποιου άλλου στο Instagram

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε θέματα και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να δημιουργήσετε viral Instagram Reels:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο κινητό σας τηλέφωνο και πατήστε το κουμπί Μεταφόρτωση (εικονίδιο +).
  • Επιλέξτε την επιλογή Reel.
  • Επιλέξτε περιεχόμενο για μεταφόρτωση και ξεκινήστε να το επεξεργάζεστε κανονικά.
  • Όταν φτάσετε στην τελευταία σελίδα πριν από τη δημοσίευση, πατήστε Προσθήκη θεμάτων και επιλέξτε έως τρία. Μπορείτε να επιλέξετε θέματα από διαφορετικές κατηγορίες.
  • Πατήστε Τέλος όταν τελειώσετε και πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση για να δημοσιεύσετε τον τροχό σας.
  • Τα θέματα που έχετε επιλέξει δεν θα είναι ορατά στο Καρούλι σας. Επίσης, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα των θεμάτων που προσθέσατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε.

      Πώς να καταργήσετε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram

    Παίξτε με διάφορα θέματα για να δείτε πόσο αποτελεσματικά είναι. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τα ίδια θέματα στους κυλίνδρους σας (βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται στην ίδια θέση ή σε σχετικές θέσεις). Κάντε αυτό για λίγο για να παρακολουθήσετε την απόδοσή τους και μετά δοκιμάστε ένα διαφορετικό σύνολο θεμάτων και συγκρίνετε τα αποτελέσματα. Λάβετε υπόψη τυχόν αλλαγές στις επισκέψεις στο προφίλ, τις δεσμεύσεις και τις επόμενες. Αυτό θα σας βοηθήσει να μετρήσετε ποια θέματα και συνδυασμοί θεμάτων αποδίδουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

    Εάν οι τροχοί σας στο Instagram δεν λαμβάνουν προβολές, η ενσωμάτωση θεμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να επανέλθετε σε καλό δρόμο.

    Βοηθήστε τους τροχούς σας να ανακαλυφθούν στο Instagram

    Μάλλον κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Ίσως δημοσιεύετε με συνέπεια, παράγετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

    Εάν ασχολείστε με τα Reels, σκεφτείτε να προσθέσετε θέματα για να αυξήσετε τις πιθανότητες να τα δουν άτομα που μπορεί πραγματικά να τα νοιάζονται. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε σκόπιμοι σχετικά με τα θέματα που προσθέτετε, εάν θέλετε να δείτε πραγματικά αποτελέσματα.