Πώς να παρακολουθείτε αυτόματα τις εκπομπές Anime και τα Manga σας

Εάν είστε κάποιος που παρακολουθεί τακτικά τηλεοπτικές σειρές και ταινίες anime, ξέρετε πόσο κουραστικό μπορεί να είναι να παρακολουθείτε όλα όσα παρακολουθείτε ή έχετε μεταδώσει πρόσφατα. Μπορεί να είναι κουραστικό να ανοίξετε το MyAnimeList, το AniList ή άλλους ιστότοπους παρακολούθησης anime για να ενημερώσετε ποια επεισόδια έχετε δει και πού κάνατε παύση. Λοιπόν, έχουμε μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα. Σας φέρνουμε ένα εκπληκτικό εργαλείο που ονομάζεται MAL-Sync που παρακολουθεί αυτόματα όλα τα anime που παρακολουθείτε, είτε πρόκειται για Chainsaw Man είτε One Piece, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, εάν διαβάζετε manga στο διαδίκτυο, αυτό το εργαλείο μπορεί ακόμη και να παρακολουθεί όλα τα κεφάλαια manga που έχετε διαβάσει και να σας βοηθήσει να ενημερώνεστε για την πρόοδό σας. Τούτου λεχθέντος, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε αυτόματα ταινίες anime και τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθείτε.

Auto-Track Anime Online You’re Watching (2023)

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε για την επέκταση του Chrome MAL-Sync και ξεκινήστε την αυτόματη παρακολούθηση του anime που παρακολουθείτε στις καλύτερες υπηρεσίες ροής που αναφέρονται εδώ. Επιπλέον, έχουμε εξερευνήσει ορισμένες εναλλακτικές λύσεις για το MAL-Sync που λειτουργούν εκτός σύνδεσης και βοηθούν στην παρακολούθηση anime που έχετε κατεβάσει στη συσκευή σας.

Εισαγωγή στην επέκταση Chrome MAL-Sync

Εάν παρακολουθείτε το μεγαλύτερο μέρος του anime online, το MAL-Sync είναι το ιδανικό εργαλείο για εσάς. Το MAL-Sync είναι μια επέκταση του Chrome που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν αυτόματα τα επεισόδια που παρακολουθούν σε δημοφιλείς ιστότοπους ροής anime όπως Crunchyroll, Netflix, Hulu, Funimation και Prime Video. Επιπλέον, ενσωματώνεται σε ιστότοπους παρακολούθησης anime όπως λογαριασμούς MyAnimeList, AniList, Kitsu και Simkl για να προσθέτει αυτόματα anime που αρχίζετε να παρακολουθείτε και να ενημερώνει την πρόοδό σας. Επιπλέον, το MAL-Sync έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως:

  • Παρακολουθήστε εύκολα επεισόδια αυτόματα καθώς τα ολοκληρώνετε σε πραγματικό χρόνο
  • Παρέχει μια επισκόπηση του anime και των χαρακτήρων που παρακολουθείτε.
  • Εάν θέλετε να δείτε τις κριτικές πριν ξεκινήσετε ένα anime, το MAL-Sync σας έχει ήδη καλύψει.
  • Έχει επίσης τη δυνατότητα να προτείνει anime παρόμοιο με αυτό που παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή.

Δεδομένου ότι πολλά δημοφιλή προγράμματα περιήγησης βασίζονται στη βάση κώδικα του Chromium, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση MAL-Sync σε Opera, Microsoft Edge και άλλα προγράμματα περιήγησης Windows. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλους τους ιστότοπους ροής που υποστηρίζονται από το MAL-Sync μέσω του σύνδεσμος εδώ.

Πώς να εγκαταστήσετε την επέκταση Chrome MAL-Sync

Καθώς τα βασικά δεν υπάρχουν, ας δούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς μπορείτε να προσθέσετε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιούμε το Google Chrome για αυτό το σεμινάριο, αλλά η διαδικασία παραμένει η ίδια σε Edge, Opera και άλλα προγράμματα περιήγησης. Δείτε πώς να το κάνετε:

  Οι 10 καλύτεροι δωρεάν πόροι για να μάθετε το Git – Σύστημα ελέγχου έκδοσης

1. Επισκεφτείτε το Chrome Web Store και αναζητήστε MAL-Sync. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε απευθείας τη σελίδα επέκτασης κάνοντας κλικ εδώ. Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Chrome” και η επέκταση θα εγκατασταθεί αμέσως. Ίσως χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση σε ένα αναδυόμενο παράθυρο.

2. Μετά την εγκατάσταση, θα ανοίξει μια νέα καρτέλα και θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο του MAL-Sync. Εδώ, θα σας ζητήσει να επιλέξετε τη βάση δεδομένων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση anime και manga. Κάτω από τις διαθέσιμες επιλογές, μπορείτε να επιλέξετε τον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε.

3. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή, κάντε κλικ στο κουμπί “Authenticate” για να παραχωρήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας στη βάση δεδομένων anime. Χρησιμοποιούμε το AniList για τους σκοπούς αυτού του σεμιναρίου.

4. Τώρα θα ανακατευθυνθείτε στον κατάλληλο ιστότοπο για να συνδεθείτε και να ελέγξετε την ταυτότητα της σύνδεσης. Στην περίπτωσή μας, το MAL-Sync μας μεταφέρει στη σελίδα σύνδεσης του AniList. Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και πατήστε το κουμπί «Είσοδος».

5. Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε ένα μήνυμα από το MAL-Sync που λέει, “Token αποθηκεύτηκε. Μπορείτε να κλείσετε τη σελίδα τώρα.”

6. Αυτό είναι όλο. Εγκαταστήσατε με επιτυχία την επέκταση MAL-Sync στο πρόγραμμα περιήγησής σας και είστε έτοιμοι να παρακολουθείτε αυτόματα τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες anime χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενημέρωση της λίστας σας.

Πώς να παρακολουθείτε αυτόματα επεισόδια anime με το MALSync

1. Αφού εγκαταστήσετε την επέκταση του Chrome, πλοηγηθείτε στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε τακτικά για ροή anime ή ανάγνωση manga. Χρησιμοποιούμε το Netflix για να επιδείξουμε αυτήν τη δυνατότητα σε αυτό το σεμινάριο.

2. Απλώς κάντε κλικ στο anime που θέλετε να παρακολουθήσετε. Τώρα, ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στο επάνω μέρος της οθόνης για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε αρχίσει να παρακολουθείτε το anime. Κάντε κλικ στο “OK” στο αναδυόμενο παράθυρο “Έναρξη παρακολούθησης” και το MAL-Sync θα αρχίσει να λειτουργεί.

3. Το MAL-Sync θα παρακολουθεί τώρα την πρόοδό σας στην προβολή. Μόλις μεταδώσετε σχεδόν το 80% του επεισοδίου, θα επισημανθεί ως παρακολουθημένο στο προφίλ σας. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε την παρακολούθηση του επεισοδίου στο κάτω μέρος.

4. Μπορείτε να αναιρέσετε το ίδιο εάν έχετε προωθήσει κατά λάθος το επεισόδιο ή μεταπηδήσατε ένα επεισόδιο στην ουρά. Επιπλέον, εάν κλείσετε ποτέ την καρτέλα ενώ παρακολουθείτε μια εκπομπή, το MAL-Sync θυμάται τη χρονική σήμανση από την οποία φύγατε. Κάθε φορά που μεταδίδετε ξανά αυτό το επεισόδιο, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα λέει “Συνέχιση στις [timestamp]” στην κορυφή.

  Πώς να εφαρμόσετε το AWS EFS για να μοιραστείτε το σύστημα αρχείων μεταξύ του EC2;

5. Επιπλέον, εάν το MAL-Sync δεν αναγνωρίσει την πρόοδο ή παρουσιάζει σφάλματα, μπορείτε να το ενημερώσετε μόνοι σας κάνοντας κλικ στη γραμμή προόδου στο κάτω μέρος της οθόνης.

6. Δείτε πώς θα φαίνεται η αυτόματη παρακολούθηση στη βάση δεδομένων των anime. Το MAL-Sync ενημερώνει αυτόματα την πρόοδό σας στο προφίλ σας AniList ή MyAnimeList. Αυτή η επέκταση θα γίνει σίγουρα μέρος της ρουτίνας παρακολούθησης anime μόλις αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Πρόσθετες λειτουργίες MAL-Sync που πρέπει να γνωρίζετε

Εκτός από την αυτόματη παρακολούθηση anime και manga, η επέκταση MAL-Sync Chrome προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες που πρέπει να ελέγξετε κατά τη χρήση αυτής της επέκτασης. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε αυτά τα χαρακτηριστικά:

1. Εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι ή στο εικονίδιο τριών γραμμών στην κάτω δεξιά γωνία, εμφανίζεται ένα νέο μικρό αναδυόμενο πλαίσιο στην οθόνη σας.

2. Σας παρέχει πρόσθετες πληροφορίες, όπως μια επισκόπηση του anime, κριτικές, ακόμη και προτάσεις παρόμοιες με αυτήν που παρακολουθείτε. Σας επιτρέπει επίσης να ενημερώσετε την πρόοδό σας, εμφανίζει τον ιστότοπο ροής που χρησιμοποιείτε για τη ροή του anime και πολλά άλλα.

3. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης MAL-Sync δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων (μπορεί να είναι κρυμμένο κάτω από το κουμπί επέκτασης) για να δείτε τι όλα τα anime και τα manga παρακολουθείτε αυτήν τη στιγμή και τι παρακολουθεί το MAL-Sync.

4. Εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο “Ρυθμίσεις” στο αναδυόμενο παράθυρο επέκτασης MAL-Sync, μπορείτε να προσαρμόσετε πολλές δυνατότητες, όπως ποιες ιστοσελίδες θέλετε να παρακολουθείτε κατά τη ροή anime. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα, το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, την εκτίμηση προόδου και άλλες λειτουργίες στις ρυθμίσεις επέκτασης.

MAL-Συγχρονίστε εναλλακτικές λύσεις για την αυτόματη παρακολούθηση Anime

Σημείωση: Οι εναλλακτικές που αναφέρονται εδώ είναι για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία εναλλακτική για online παρακολούθηση τώρα. Θα ενημερώνουμε τακτικά αυτόν τον οδηγό σε περίπτωση που κυκλοφορήσουν νέα εργαλεία.

Τάιγκα

Το Taiga είναι η καλύτερη εναλλακτική του MAL-Sync για χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθούν αυτόματα επεισόδια anime που έχουν ληφθεί ενώ παρακολουθούν εκτός σύνδεσης. Το UI της Taiga είναι απλούστερο και η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση. Υποστηρίζει και τις τρεις κύριες βιβλιοθήκες anime, συμπεριλαμβανομένων των MyAnimeList, Kitsu και AniList. Η εφαρμογή διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες όπως,

  • Αυτόματος εντοπισμός πολυμέσων: Εντοπίστε εύκολα το αρχείο που παρακολουθείτε και ενημερώστε τη λίστα των anime που παρακολουθήσατε.
  • Διαδραστικά γραφήματα σεζόν για να μάθετε όλα τα τελευταία νέα anime.
  • Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την επιλογή να μοιραστούν το τρέχον επεισόδιο anime που παρακολουθούν μέσω του Discord Rich Presence, μιας ανάρτησης στο Twitter και άλλων.

Δοκίμασε Τάιγκα

Ενημέρωση MAL

Αν προτιμάτε το MyAnimeList για παρακολούθηση anime σε σχέση με άλλους ιστότοπους, το MAL Updater είναι η τέλεια εφαρμογή για εσάς. Αυτό που το διακρίνει από άλλα είναι η επιλογή να ορίσετε θέματα, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε τα αγαπημένα σας θέματα anime. Υποστηρίζει μόνο το MyAnimeList και ενημερώνει όλη την πρόοδό σας στα anime μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν συνοδεύεται από πολλά χαρακτηριστικά, αλλά λειτουργεί τέλεια με απλά χαρακτηριστικά, όπως:

  • Παρακολουθήστε ομαλά αυτόματα τα επεισόδια που παρακολουθείτε εκτός σύνδεσης και ενημερώστε τα στη βιβλιοθήκη MyAnimeList.
  • Διαθέτει μια γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε νέες πληροφορίες σχετικά με το anime που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξεκινήσετε στη συνέχεια.
  • Έχει μια επιλογή θέματος για να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας θέμα διεπαφής χρήστη anime και να βελτιώσετε την εμφάνιση της εφαρμογής.
  8 από τα καλύτερα θέματα LXDE

Δοκίμασε Ενημέρωση MAL

Σόκο

Αν και η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής είναι λίγο χρονοβόρα, το Shoko είναι μια αξιόλογη εναλλακτική λύση στο MAL-Sync για τους θεατές anime εκτός σύνδεσης. Το Shoko είναι η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή βάσης δεδομένων anime σε αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή όχι μόνο για αυτόματη παρακολούθηση anime αλλά και για ροή anime μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων. Λάβετε επίσης υποστήριξη για εκτεταμένη διαχείριση αρχείων, βάση δεδομένων AniDB και πολλά άλλα. Η Shoko προσφέρει διάφορες δικές της εφαρμογές για την υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Μερικά από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Μια κεντρική βάση δεδομένων για τη σωστή ενημέρωση των επεισοδίων και τη διατήρησή τους.
  • Ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης αρχείων για εύκολη διαχείριση της βάσης δεδομένων σας.
  • Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, ενσωματώνει ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για να σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ροή anime σε οποιοδήποτε μέρος.

Δοκίμασε Σόκο

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι η επέκταση MAL-Sync νόμιμη και ασφαλής στη χρήση;

Αυτή η επέκταση είναι διαθέσιμη στο Chrome Web Store και μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι είναι απολύτως νόμιμη και ασφαλής στη χρήση.

Μπορείτε να κάνετε εισαγωγή από το MAL στο AniList;

Για να ενημερώσετε τη λίστα σας, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε το αρχείο mylist.xml από το MAL και να το εισαγάγετε στον λογαριασμό σας στο AniList.

Ποιο είναι το καλύτερο anime tracker;

Κάθε ιστότοπος βάσης δεδομένων anime έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, επομένως μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ένα που καλύπτει τις ανάγκες σας. Το Myanimelist, το AniList, το Kitsu και το AniDB είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν τώρα.

Το AniList κοστίζει χρήματα;

Όχι, το AniList είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και δεν απαιτεί καμία συνδρομή για την παρακολούθηση της προόδου των anime και manga.

Αυτόματη παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών anime

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για το πώς να παρακολουθείτε αυτόματα το anime που παρακολουθείτε ή το manga που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή. Τώρα, μπορείτε να το κάνετε χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ελπίζουμε ότι μπορέσαμε να παρουσιάσουμε αυτό το νέο εργαλείο στο οπλοστάσιό σας, διευκολύνοντάς σας να παρακολουθείτε αυτόματα όλες τις καλύτερες εκπομπές anime όπως το Death Note και τις ταινίες που παρακολουθείτε. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τους αυτόματους ανιχνευτές εκτός σύνδεσης που αναφέρονται παραπάνω και να επιλέξετε έναν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αφού το δοκιμάσετε, ενημερώστε μας ποιο εργαλείο αυτόματης παρακολούθησης και τον ιστότοπο βάσης δεδομένων anime χρησιμοποιείτε στα παρακάτω σχόλια.