Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες στο PS5 σας με το Sony Pictures Core

Βασικά Takeaways

  • Το Sony Pictures Core, παλαιότερα γνωστό ως Bravia Core, προσφέρει μια υπηρεσία ροής ταινιών με βιβλιοθήκη έως και 2.000 ταινιών από τη Sony Pictures.
  • Οι συνδρομητές των επιπέδων Premium ή Deluxe του PS Plus μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 100 ταινίες δωρεάν στην υπηρεσία.
  • Για να χρησιμοποιήσετε το Sony Pictures Core, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στην κονσόλα PS4 ή PS5, ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις HDCP, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και εξερευνήστε τον κατάλογο ταινιών.

Εάν τα παιχνίδια στο PlayStation 5 δεν είναι αρκετά, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε, να αγοράσετε ή να μεταδώσετε έως και 2.000 ταινίες στην κονσόλα σας χρησιμοποιώντας το Sony Pictures Core.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Sony Pictures Core και τι πρέπει να κάνετε για να ξεκλειδώσετε έως και 100 δωρεάν ταινίες στην πλατφόρμα, εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Τι είναι το Sony Pictures Core;

Το Sony Pictures Core (παλαιότερα γνωστό ως Bravia Core) είναι μια υπηρεσία ροής ταινιών που μπορείτε να αποκτήσετε σε κονσόλες PS4 ή PS5. Το Sony Pictures Core περιέχει μια τεράστια βιβλιοθήκη με έως και 2.000 ταινίες από τη Sony Pictures, παρέχοντας έγκαιρη πρόσβαση σε ορισμένους τίτλους, περιεχόμενο πίσω από τα παρασκήνια, σχόλια σκηνοθέτη και άλλες αποκλειστικές προσφορές.

  42 Ερωτήσεις και απαντήσεις συνέντευξης Python σε πραγματικό χρόνο [2022]

Η Sony Pictures Core προσφέρει επίσης επιπλέον προσφορές, όπως εκπτώσεις σε επτά ταινίες για επτά ημέρες ή πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο από το Crunchyroll. Αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μπορούν να αλλάξουν. Κατευθυνθείτε προς το Ιστοσελίδα PlayStation ή το Αρχική σελίδα Sony Pictures Core για να δείτε τυχόν προσφορές που προσφέρονται αυτήν τη στιγμή.

Δεν χρειάζεστε συνδρομή στο PS Plus για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ταινίες στο Sony Pictures Core, αλλά υπάρχουν αποκλειστικά προνόμια εάν είστε συνδρομητής στις βαθμίδες Premium ή Deluxe.

Τι χρειάζομαι για να παρακολουθώ δωρεάν ταινίες στο Sony Pictures Core;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν περιστρεφόμενο κατάλογο έως και 100 ταινιών δωρεάν στο Sony Pictures Core εάν διαθέτετε συνδρομή PS Plus Premium ή Deluxe.

Πίστωση εικόνας: PlayStation Blog

Αυτά είναι τα υψηλότερα επίπεδα διαθέσιμα για το PS Plus. Αλλά για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε τη μέση ταινία στη Sony Pictures Core, θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 3,99 έως 15,99 δολάρια.

Αν είστε λάτρης του κινηματογράφου, αυτές οι 100 δωρεάν ταινίες θα μπορούσαν να κάνουν λίγο πιο εύκολη την απόφαση μεταξύ των επιπέδων PS Plus Extra, Essential και Premium/Deluxe, και αυτό δεν λαμβάνει υπόψη τα άλλα αποκλειστικά προνόμια.

Πώς να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Sony Pictures Core στο PS5 σας

Το Sony Pictures Core είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για λήψη σε κονσόλες PS4 και PS5. Για πρόσβαση σε αυτό, μεταβείτε στην καρτέλα Media στο PS5 σας πατώντας R στο χειριστήριο σας ενώ βρίσκεστε στην αρχική οθόνη και επιλέξτε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην επάνω δεξιά γωνία για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για Sony Pictures Core. Μόλις εμφανιστεί, επιλέξτε την εφαρμογή και πατήστε Λήψη.

  Επαυξημένη πραγματικότητα (AR) έναντι εικονικής πραγματικότητας (VR): Οι διαφορές

Η χρήση του Sony Pictures Core απαιτεί να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις HDCP στο PlayStation σας. Το HDCP είναι διαφορετικό από το HDMI. Αντιπροσωπεύει την Ψηφιακή Πνευματικά Δικαιώματα/Προστασία Περιεχομένου Υψηλού εύρους ζώνης και σας αποτρέπει από τη δυνατότητα ροής ή εγγραφής περιεχομένου ενώ το παρακολουθείτε στην εφαρμογή.

Εάν οι ρυθμίσεις HDCP είναι ήδη ενεργοποιημένες, θα μπορείτε να εκκινήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Sony Pictures Core κανονικά. Εάν όχι, θα εμφανιστεί μια οθόνη σφάλματος, που θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Για να ενεργοποιήσετε το HDCP, επιλέξτε Μετάβαση στο HDMI. Το PlayStation σας θα σας κατευθύνει στην ακριβή ρύθμιση που πρέπει να αλλάξετε.

Μόλις εκκινήσετε το Sony Pictures Core, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο των επικών ταινιών της Sony Pictures. Η δημιουργία λογαριασμού είναι επίσης δωρεάν. Πατήστε Ξεκινήστε για να το ρυθμίσετε.

Η εφαρμογή θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό PS Plus του προφίλ που χρησιμοποιείτε. Εάν ο συνδεδεμένος λογαριασμός δεν είναι δικός σας, επιλέξτε τη διεύθυνση email και αλλάξτε τη στη σωστή.

  Οδηγός βήμα προς βήμα για την επισήμανση και τη διαγραφή διπλότυπων στα Φύλλα Google

Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε στους όρους και τις προϋποθέσεις. Επιλέξτε όλα τα πλαίσια και πατήστε Επόμενο.

Τέλος, θα ερωτηθείτε ξανά εάν θέλετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας PS Plus με το Sony Pictures Core. Αυτό είναι απαραίτητο εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις 100 δωρεάν ταινίες που συνοδεύουν μια συνδρομή PS Plus Premium ή Deluxe. Πατήστε Συμφωνώ και Συνέχεια για επιβεβαίωση.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας Sony Pictures Core, είστε ελεύθεροι να περιπλανηθείτε στην εφαρμογή. Κάντε κύλιση στις διάφορες κατηγορίες πατώντας προς τα κάτω το χειριστήριο και αριστερά και δεξιά για κύλιση στις ταινίες.

Για να βρείτε τις δωρεάν ταινίες που λαμβάνετε με μια συνδρομή PS Plus Premium ή Deluxe, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την ενότητα Περιλαμβάνεται με το PlayStation Plus.

Πατήστε το κουμπί αριστερού βέλους για να βρείτε το μενού, όπου μπορείτε να βρείτε πράγματα όπως τη γραμμή αναζήτησης, τη Βιβλιοθήκη σας και την Πρόσβαση στο Studio, όπου μπορείτε να βρείτε υλικό μπόνους, όπως διαγραμμένες σκηνές και σχόλια σκηνοθέτη.

Μόλις βρείτε μια ταινία που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την και πατήστε Ενοικίαση ή Αγορά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε όποιες ταινίες αγοράσετε ή νοικιάσετε στη βιβλιοθήκη σας.

Και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες της Sony στο PlayStation 5. Μετατρέψτε την κονσόλα σας σε συσκευή ροής ταινιών εκτός από μια συσκευή gaming.