Πώς να μοιραστείτε μια AirTag με άλλους

Ξεκινώντας με το iOS και το iPadOS 17, η Apple επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ένα AirTag με άλλους. Αυτό θα επιτρέψει σε περισσότερα από ένα άτομα να παρακολουθούν την τοποθεσία του. Θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να κάνετε για να μοιραστείτε ένα AirTag.

Πώς να μοιραστείτε το AirTag σας

Πριν ξεκινήσετε, υπάρχουν μερικές σημαντικές απαιτήσεις. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα AirTag μόνο με πέντε άλλους. Θα χρειαστεί επίσης να προστατεύσετε το Apple ID σας με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Το άλλο άτομο με το οποίο μοιράζεστε την τοποθεσία AirTag πρέπει να έχει το δικό του Apple ID και να είναι συνδεδεμένο στο iCloud. Όλοι χρειάζονται επίσης ενεργοποιημένο το iCloud Keychain.

  6 καλύτερα εργαλεία βελτιστοποίησης WAN που έχουμε θέσει σε δοκιμή το 2020

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Εύρεση μου και επιλέγοντας την καρτέλα Στοιχεία. Στη συνέχεια, επιλέξτε το AirTag που θέλετε να μοιραστείτε. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Share This AirTag και, στη συνέχεια, επιλέξτε Add Person. Προσθέστε το Apple ID του ατόμου ή των ατόμων με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε το AirTag. Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Κοινή χρήση στην επάνω δεξιά γωνία.

Στην κύρια οθόνη του αντικειμένου, μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλους όσους έχετε προσκαλέσει.

Όταν κάποιος αποδεχτεί την πρόσκληση, θα δει το κοινόχρηστο AirTag στην εφαρμογή Find My. Επίσης, δεν θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις παρακολούθησης όταν το AirTag είναι κοντά τους.

  Πώς να αποσυνδεθείτε από το Mac σας μετά από μια καθορισμένη περίοδο αδράνειας

Εάν η πρόσκλησή σας απορριφθεί, το όνομα του ατόμου θα εξαφανιστεί από τη λίστα σας.

Πώς να σταματήσετε να μοιράζεστε μια AirTag

Για να σταματήσετε να μοιράζεστε μια τοποθεσία AirTag, η διαδικασία είναι παρόμοια. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Find My app και μετά την καρτέλα Items. Επιλέξτε το AirTag και μετά το άτομο με το οποίο το μοιράζεστε. Επιλέξτε Διακοπή κοινής χρήσης δύο φορές.

Μόλις συμβεί αυτό, δεν θα βλέπουν πλέον την τοποθεσία AirTag και δεν θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις παρακολούθησης όταν το AirTag μετακινείται μαζί τους.

Εάν είστε νέοι στον εντοπισμό αντικειμένων της Apple, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στις Συνήθεις Ερωτήσεις σχετικά με τις AirTags, που διερευνά μερικές από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις.

  Αυτά είναι τα 15 καλύτερα μαθήματα μάρκετινγκ περιεχομένου για να ευδοκιμήσετε

Τώρα που μπορείτε να μοιραστείτε ένα AirTag με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο, μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν εύκολα την τοποθεσία του αντικειμένου σας. Αυτό κάνει τη εύχρηστη συσκευή της Apple ακόμα καλύτερη.