Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Story

Το Instagram είναι μια πλατφόρμα για κάθε χρήστη όπου μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις, τα ταλέντα, τα έργα, τα προϊόντα, τις αναμνήσεις και τις εκδηλώσεις του με τον κόσμο. Ενώ το Instagram έχει ήδη πολλά χαρακτηριστικά, η ιστορία είναι ένα από αυτά. Η ιστορία του Instagram είναι για όσους αγαπούν τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και ήθελαν οι ακόλουθοί τους να γνωρίζουν για την ημέρα τους και τι συμβαίνει στη ζωή τους. Από προεπιλογή, οι ιστορίες δεν μένουν για πάντα σαν αναρτήσεις, αλλά εξαφανίζονται μετά από μια ορισμένη διάρκεια και κανείς δεν μπορεί να τις δει ξανά. Σε μια ιστορία Instagram, μπορείτε να επισυνάψετε οτιδήποτε, είτε είναι φωτογραφία, βίντεο ή κάποιο κείμενο με όμορφο φόντο. Εξαρτάται από εσάς τι θέλετε να μοιραστείτε. Και όχι μόνο μπορείτε να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σας στην ιστορία σας, αλλά μπορείτε επίσης να επισυνάψετε τις αναρτήσεις κάποιου άλλου που βλέπετε στο Instagram. Αν δεν γνωρίζατε ότι μια ανάρτηση κοινοποιήθηκε ως ιστορία Instagram και τώρα θέλετε να μάθετε πώς να μοιράζεστε μια ανάρτηση στην ιστορία του Instagram, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να μοιράζεστε μια ανάρτηση στην ιστορία του Instagram και θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε γιατί δεν μπορείτε να μοιραστείτε ανάρτηση σε ιστορία Instagram. Θα μάθετε επίσης γιατί οι αναρτήσεις που κοινοποιούνται ως ιστορία Instagram είναι καλύτερες από τις κανονικές αναρτήσεις.

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Story

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να μοιράζεστε μια ανάρτηση στην ιστορία του Instagram με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Μπορείτε να διαγράψετε το Facebook και να διατηρήσετε το Instagram;

Τι είναι το Instagram Story;

Η ιστορία του Instagram είναι το περιεχόμενο πολυμέσων του χρήστη που μπορεί να μοιραστεί με τον κόσμο, δεν θέλει να παραμείνει στο προφίλ του και να εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες. Η ιστορία του Instagram είναι σαν μια μέρα. όταν τελειώνει η μέρα, απλώς εξαφανίζεται και μένουν μόνο οι αναμνήσεις της. Επίσης, στην περίπτωση της ιστορίας, καθώς τελειώνει η περίοδος διάρκειας της ιστορίας, αυτή εξαφανίζεται, αφήνοντας μόνο τις αναμνήσεις. Η ιστορία σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την καθημερινή σας ιστορία με τους φίλους σας ή με οποιονδήποτε στον κόσμο σας ακολουθεί και θα ήθελε να μάθει για την ημέρα σας. Είναι αυτό που είναι μια ιστορία στο Instagram.

Ποιο είναι το νόημα της δημοσίευσης μιας ιστορίας;

Το μόνο σημείο της ανάρτησης μιας ιστορίας είναι να εκφραστείτε με όλους τους τρόπους. Είναι ένας τρόπος να μοιράζεστε τη μέρα σας με άλλους που ενδιαφέρονται να μάθουν για την ημέρα σας και να τους ενημερώσετε ότι αυτό συμβαίνει στην ημέρα σας. Για έναν ιδιωτικό λογαριασμό, μόνο οι ακόλουθοι μπορούν να δουν την ιστορία σας. Αλλά στην περίπτωση ενός δημόσιου προφίλ, επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να το δει. Καθώς οι ιστορίες εξαφανίζονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, κανείς δεν θα μπορεί να δει τις ιστορίες σας και θα εξαφανιστούν. Στις περισσότερες χώρες, η διάρκεια είναι 24 ώρες. σε άλλα, είναι 48 ώρες. Μόλις ξεκινήσετε τη μέρα σας, πρέπει να τελειώσει, και έτσι είναι οι ιστορίες: εξαφανίζονται μόλις τελειώσει η διάρκειά τους.

Πώς να κοινοποιήσετε μια ανάρτηση στο Instagram Story με τη λειτουργία που ενημερώθηκε πρόσφατα;

Για να μάθετε πώς να μοιράζεστε μια ανάρτηση στην ιστορία του Instagram με την πρόσφατα ενημερωμένη λειτουργία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Πώς να κάνετε παύση των τροχών Instagram

Σημείωση: Μπορείτε απλώς να επιλέξετε οποιαδήποτε ανάρτηση και να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή ανάρτηση από το προφίλ σας.

4. Πατήστε στο μερίδιο εικονίδιο κάτω από την ανάρτηση που επιλέξατε.

5. Πατήστε Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας.

6. Αλλάξτε το μέγεθος ή επεξεργαστείτε τη δημοσίευση από τις διαθέσιμες επιλογές επεξεργασίας και πατήστε στο επόμενο εικονίδιο βέλους από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

7Α. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής Η ιστορία σας και πατήστε την επιλογή Κοινή χρήση για να μοιραστείτε την ανάρτησή σας ως ιστορία Instagram.

7Β. Ή πατήστε την ιστορία σας κάτω από την ανάρτηση για να τη μοιραστείτε ως ιστορία.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μοιράζονται οι αναρτήσεις ως ιστορία Instagram με την πρόσφατα ενημερωμένη λειτουργία.

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση Instagram στην ιστορία σας;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μοιραστείτε μια ανάρτηση Instagram στην ιστορία σας.

Γιατί δεν μπορείτε να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Story σας; Γιατί δεν μπορώ να κοινοποιήσω δημοσιεύσεις στο Instagram Story μου;

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να μοιραστείτε ανάρτηση στην ιστορία Instagram:

  • Η ανάρτηση που επιλέξατε δεν έχει άδεια κοινής χρήσης με όλους.
  • Μπορεί να έχετε αποκλειστεί από τον χρήστη του οποίου την ανάρτηση προσπαθείτε να μοιραστείτε.
  • Μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα κατά την κοινή χρήση της ανάρτησης ή μπορεί να είναι πρόβλημα διακομιστή ή σφάλμα εφαρμογής.
  • Μπορεί να χρησιμοποιείτε την παλιά έκδοση της εφαρμογής Instagram.
  • Μπορεί επίσης να μην έχει ενημερωθεί η συσκευή σας και, ως εκ τούτου, να μην έχετε την επιλογή κοινής χρήσης ανάρτησης σε ιστορία.

Γιατί δεν μπορώ πια να μοιράζομαι τις αναρτήσεις του Instagram στο My Story;

Οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε πλέον να μοιράζεστε ανάρτηση στο story Instagram είναι:

  • Εξαρτάται από τον τύπο λογαριασμού. Εάν η ανάρτηση που θέλετε να κοινοποιήσετε προέρχεται από ένα άτομο του οποίου ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός, δεν θα δει την επιλογή post-to-story.
  • Εάν προσπαθείτε να μοιραστείτε την ανάρτησή σας στην ιστορία και η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη, πρέπει να την ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις απορρήτου.
  • Ίσως δεν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram, γι’ αυτό δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή κοινής χρήσης ανάρτησης σε ιστορία.
  • Μερικές φορές μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα δικτύου ή διακομιστή από το Instagram.
  Πώς να κάνετε αυτόματα Like σε αναρτήσεις στο Instagram

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στην ιστορία σας εάν δεν μπορείτε να τη μοιραστείτε απευθείας;

Για να μάθετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε μια ανάρτηση στην ιστορία σας, εάν δεν μπορείτε να τη μοιραστείτε απευθείας, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > επιθυμητή ανάρτηση > εικονίδιο κοινής χρήσης.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας και επεξεργαστείτε τη δημοσίευση με τον τρόπο που θέλετε για την ιστορία.

4. Πατήστε στο εικονίδιο επόμενου βέλους >Η ιστορία σας.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ανάρτηση στο Instagram για μεταφόρτωση στην ιστορία σας. Αυτός είναι ο τρόπος κοινής χρήσης μιας ανάρτησης στην ιστορία σας εάν δεν μπορείτε να τη μοιραστείτε απευθείας.

Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω το Story στο Instagram 2022;

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να ανεβάσετε ιστορίες στο Instagram το 2022:

  • Κατά τη μεταφόρτωση της ανάρτησης, ενδέχεται να μην έχετε επιλέξει την επιλογή Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας.
  • Ενδέχεται να έχουν προκύψει ορισμένα προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου στη συσκευή σας.
  • Μπορεί να είναι σφάλμα ή σφάλμα στην εφαρμογή Instagram.
  • Μερικές φορές λόγω συντήρησης στον διακομιστή το Instagram δεν λειτουργεί.
  • Το αρχείο που επιλέξατε είναι σε ακατάλληλη μορφή.

Είναι οι ιστορίες καλύτερες από τις αναρτήσεις;

Οι ιστορίες και οι αναρτήσεις είναι κάπως παρόμοιες, αλλά διαφέρουν μεταξύ τους με συγκεκριμένους τρόπους.

  • Οι ιστορίες στο Instagram διαρκούν μόνο 24 ώρες από τη στιγμή που δημοσιεύονται και η ανάρτηση παραμένει για πάντα όταν τη δημοσιεύετε.

  • Τόσο οι ιστορίες όσο και οι αναρτήσεις μπορούν να περιλαμβάνουν σχόλια, κοινοποιήσεις, επισημάνσεις “μου αρέσει” και ετικέτες, ενώ μπορούν επίσης να υποβληθούν σε επεξεργασία ή διαγραφή.

Οι ιστορίες και οι αναρτήσεις είναι σχεδόν ίδιες αλλά διαφορετικές, και δεν μπορείς απλώς να δηλώσεις ότι ένα είναι καλύτερο. Εξαρτάται από εσάς αν σας αρέσουν καλύτερα οι ιστορίες ή οι αναρτήσεις.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να μοιράζεστε μια ανάρτηση στην ιστορία του Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.