Πώς να κάνετε αυτόματα Like σε αναρτήσεις στο Instagram

Όσο περισσότερα άτομα ακολουθείτε στο Instagram τόσο περισσότερες αναρτήσεις θα βλέπετε στη ροή σας στο Instagram. Έτσι, σε περίπτωση που ακολουθείτε πάνω από χίλια άτομα στο Instagram, πιθανότατα περνάτε από εκατοντάδες διαφορετικές φωτογραφίες κάθε μέρα.

Αν και αυτό μπορεί να κάνει το Instagramming σας πιο ενδιαφέρον, μπορεί εύκολα να σας φέρει μπούμερανγκ καθώς πιθανότατα θα χάσετε μερικές αναρτήσεις από τους καλύτερους φίλους σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε το τρομερό λάθος να μην κάνετε like σε κάθε ανάρτηση του φίλου σας, αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Αυτόματη Like στη δημοσίευση κάποιου στο Instagram

Επομένως, δεν θέλετε να καθαρίσετε τη ροή του Instagram κάνοντας unfollow ορισμένους ανθρώπους, αλλά δεν θέλετε να χάσετε ούτε τις αναρτήσεις του φίλου σας. Αν μπορούσατε να κάνετε αυτόματα like στις αναρτήσεις του φίλου σας και να μην ανησυχείτε καθόλου για αυτό, σωστά;

Λοιπόν, έχουμε καλά νέα. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό, και ορίστε πώς.

Ρύθμιση ενός Auto-Liking Bot Instagram

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το σεμινάριο περιλαμβάνει λήψεις τρίτων. Ο λόγος για αυτό έγκειται στο γεγονός ότι το Instagram δεν έχει διαθέσιμη τη δυνατότητα αυτόματης εμφάνισης. Από ό,τι φαίνεται, δεν θα συμπεριλάβουν αυτή τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον.

  Πώς να ελέγξετε ποιος μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις σας στο Instagram

Επομένως, εάν δεν εμπιστεύεστε τις ανεπίσημες λήψεις τρίτων, θα πρέπει να μεταβείτε στην εναλλακτική μέθοδο, που εξηγείται στην επόμενη ενότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ακόλουθη μέθοδος μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Github και τις μη αυτόματες εγκαταστάσεις που δεν έχουν σαφή διεπαφή χρήστη.

Με αυτό να μην υπάρχει, ας ξεκινήσουμε με την πρώτη μέθοδο.

Βασικά, θα δημιουργήσουμε ένα ρομπότ αυτόματης συμπάθειας το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε like στις φωτογραφίες αμέσως μόλις δημοσιευτούν. Το bot είναι ουσιαστικά ένα πρόγραμμα που θα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την gulzar1996 και μπορείτε να το κατεβάσετε για δωρεάν στο Github.

Αλλά πώς λειτουργεί πραγματικά αυτό το ρομπότ Instagram που αρέσει αυτόματα;

Το πρόγραμμα βασίζεται σε σενάρια που εκτελούν το Instagram API κάθε 15 λεπτά. Το API του Instagram ελέγχει για νέες αναρτήσεις από χρήστες που έχετε καθορίσει. Στην ουσία, το πρόγραμμα θα ανανεώνει το Instagram Feed σας κάθε 15 λεπτά, θα το σαρώνει και θα αναζητά συγκεκριμένα αναγνωριστικά χρήστη. Μόλις βρει ένα ταίριασμα, θα του αρέσει αυτόματα η ανάρτηση.

  Πώς να δείτε αναρτήσεις με προηγούμενα like στο Instagram

Για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες δημοσιεύσεις αρέσουν, το πρόγραμμα θα σας ειδοποιήσει στο Slack, επομένως πρέπει να έχετε επίσης λογαριασμό Slack.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε για να ρυθμίσετε τα πάντα:

  • Git κλωνοποιήστε το πρόγραμμα του gulzar1996 στον υπολογιστή σας.
  • Εγκαταστήστε το npm (Node Package Manager).
  • Δημιουργήστε ένα αρχείο .env.
  • Ρυθμίστε το accessToken, το user_id (το προφίλ στο οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα) και τη χαλαρή διεύθυνση URL.
  • Θα πρέπει να εισαγάγετε το διαμορφωμένο κανάλι Slack στο πεδίο Slack URL. Εκεί θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την εφαρμογή.

    Αφού το κάνετε αυτό, εκτελέστε την εφαρμογή ξεκινώντας το npm και η δουλειά σας τελείωσε.

    Η Εναλλακτική Μέθοδος

    Εάν δεν είστε τόσο καλοί με τέτοιου είδους εγκαταστάσεις ή απλώς δεν τις εμπιστεύεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε την εναλλακτική μέθοδο. Αν και σε αυτήν τη μέθοδο δεν αρέσει αυτόματα οι αναρτήσεις στο Instagram, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ο φίλος σας έχει δημοσιεύσει κάτι. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε ποτέ τις φωτογραφίες ή τα βίντεο του φίλου σας και θα μπορείτε να τους κάνετε like αμέσως μόλις αναρτηθούν.

      Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι στο Instagram

    Για να γίνει αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε την ενσωματωμένη δυνατότητα του Instagram, επομένως δεν απαιτούνται λήψεις. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
  • Πλοηγηθείτε στο προφίλ του φίλου σας.
  • Πατήστε στις τρεις τελείες – που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  • Πατήστε Διαχείριση ειδοποιήσεων.
  • Αφού το κάνετε αυτό, θα εμφανιστούν οι επιλογές που μπορείτε να ρυθμίσετε για αυτόν τον συγκεκριμένο χρήστη του Instagram. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Αναρτήσεις πατώντας πάνω της.

    Εάν θέλετε επίσης να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν ο συγκεκριμένος χρήστης του Instagram δημοσιεύει ένα Instagram Story, θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε την επιλογή Story.

    Για να λαμβάνετε απολύτως όλες τις ειδοποιήσεις από αυτόν τον χρήστη, πατήστε Λήψη όλων των ειδοποιήσεων.

    Έτσι, μόλις το κάνετε αυτό, θα λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που ο χρήστης του Instagram δημοσιεύει κάτι. Κάντε κλικ σε αυτήν την ειδοποίηση και θα μεταφερθείτε στην πιο πρόσφατη ανάρτηση του φίλου σας.

    Μην χάσετε ξανά μια ανάρτηση στο Instagram

    Σας δείξαμε τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μην χάσετε ξανά μια σημαντική ανάρτηση στο Instagram. Διαβάστε και τα δύο ξανά και ελέγξτε ποιο είναι το πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε.

    Να σας υπενθυμίσουμε ξανά ότι η δεύτερη μέθοδος δεν κάνει αυτόματα like σε δημοσιεύσεις από συγκεκριμένους χρήστες, αλλά σας ειδοποιεί μόνο όταν δημοσιεύουν κάτι.