Πώς να μετατρέψετε ένα GIF σε βίντεο

Γενικά, οι άνθρωποι χρειάζονται έναν τρόπο να μετατρέψουν βίντεο σε GIF ή να εγγράψουν GIF αντί να χρειάζεται να μετατρέψουν τα βίντεο στη μορφή. Δεν υπάρχει έλλειψη εργαλείων που μπορούν να μετατρέψουν ένα βίντεο σε GIF, αλλά η εύρεση μιας φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής που μπορεί να μετατρέψει ένα GIF σε βίντεο δεν είναι εύκολη. Εάν θέλετε να μετατρέψετε ένα GIF σε βίντεο, για οποιονδήποτε λόγο, έχουμε δύο προτάσεις εφαρμογών για να δοκιμάσετε.

GIF σε βίντεο

Το VirtualDub είναι μια αρκετά παλιά εφαρμογή. ενημερώθηκε τελευταία φορά το 2014, ωστόσο θα διαπιστώσετε ότι εξακολουθεί να λειτουργεί εξαιρετικά. Η εφαρμογή είναι φιλοξενείται στο SourceForge από όπου πρέπει να το κατεβάσετε. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια στα Windows 10 1809.

  Πώς να εξαγάγετε μια ακίνητη εικόνα από μια ζωντανή φωτογραφία στο iPhone

Χρειάζεστε το GIF που σκοπεύετε να μετατρέψετε σε ετοιμότητα. Εξαγάγετε το συμπιεσμένο αρχείο που κατεβάσατε από το SourceForge και εκτελέστε το αρχείο VirtualDub.exe μέσα σε αυτό.

Μεταβείτε στο Αρχείο> Άνοιγμα αρχείου βίντεο. Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού Files of type και επιλέξτε GIF από αυτό. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε το αρχείο GIF στο παράθυρο διαλόγου Άνοιγμα.

Μόλις ανοίξετε το αρχείο, μπορείτε να το μετατρέψετε σε βίντεο. Μεταβείτε στο Αρχείο>Αποθήκευση ως AVI. Αυτό θα μετατρέψει το GIF σε AVI που είναι μορφή βίντεο.

Το AVI δεν είναι ακριβώς τόσο δημοφιλές όσο η μορφή MP4, αλλά το αρχείο AVI θα παίζει στις περισσότερες συσκευές. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν θέλετε το αρχείο να είναι σε μορφή AVI, μπορείτε να βρείτε έναν διαδικτυακό μετατροπέα που μπορεί να το μετατρέψει σε MP4. Θέλετε να πάτε για έναν μετατροπέα βίντεο καλής ποιότητας εάν το ίδιο το GIF είναι σε καλή ποιότητα.

  Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή άλλου φορητού υπολογιστή στο φορητό σας υπολογιστή;

Εάν το VirtualDub δεν κάνει το κόλπο για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις αγαπημένες μου εφαρμογές εγγραφής GIF. Screen2GIF.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει ένα GIF σε βίντεο, επειδή μπορεί να εγγράψει και να αποθηκεύσει και στις δύο μορφές. Κατεβάστε και εκτελέστε την εφαρμογή. Στην καρτέλα Αρχείο, κάντε κλικ στην επιλογή Φόρτωση και επιλέξτε το GIF που θέλετε να μετατρέψετε. Μόλις ανοίξει το GIF, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση ως στην ίδια καρτέλα.

Επιλέξτε Βίντεο από τον πίνακα στα δεξιά. Δώστε ένα όνομα στο αρχείο εξόδου και επιλέξτε τον κατάλογο εξόδου. Η εφαρμογή θα το αποθηκεύσει. Αυτή η εφαρμογή την αποθηκεύει επίσης ως αρχείο AVI, ωστόσο, εάν εγκαταστήσετε το FFMPEG και το προσθέσετε στις μεταβλητές περιβάλλοντος διαδρομής, θα μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε άλλες μορφές.

  Πώς να λάβετε έναν έλεγχο ιστορικού (Τέσσερις εύκολοι τρόποι)

Αυτές είναι δύο καλές εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν εφαρμογές ιστού που μπορούν να μετατρέψουν ένα GIF σε βίντεο, οπότε αν δεν σας αρέσουν οι δύο παραπάνω εφαρμογές, οι εφαρμογές Ιστού θα κάνουν το κόλπο.