Πώς να μεταδώσετε μια καρτέλα Safari στο Chromecast από το iPhone σας


Οι επεκτάσεις εφαρμογών στο iOS έχουν διευκολύνει τις εφαρμογές να συνομιλούν μεταξύ τους. Η κοινή χρήση συνδέσμων, το άνοιγμα αρχείων από μια εφαρμογή σε μια άλλη ή απλώς η χρήση μιας εφαρμογής μέσα σε μια εφαρμογή είναι μερικά από τα πράγματα που σας επιτρέπουν να κάνετε οι επεκτάσεις iOS. Το MomoCast είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που λειτουργεί ως επέκταση και σας επιτρέπει να μεταδώσετε μια καρτέλα Safari στο Chromecast. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής έχει διαφημίσεις τις οποίες μπορείτε να καταργήσετε με μια αγορά εντός εφαρμογής 1,99 $. Η επέκταση προορίζεται να λειτουργεί με το Safari, αλλά θα λειτουργεί και με ορισμένες άλλες εφαρμογές που την υποστηρίζουν, για παράδειγμα, μπορείτε να μεταδώσετε ένα Tweet μέσα από την επίσημη εφαρμογή Twitter στο Chromecast με το MomoCast, αλλά δεν μπορείτε να μεταδώσετε μια καρτέλα Chrome για iOS. Πρέπει να έχετε iOS 8 ή νεότερη έκδοση στο iPhone σας για να λειτουργήσει η εφαρμογή.

  Διακομιστές πολυμέσων Chromecast: Plex έναντι Emby

Κατεβάστε το MomoCast και ανοίξτε το Safari. Ανοίξτε οποιονδήποτε σύνδεσμο της επιλογής σας και πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης στο κάτω μέρος. Κάντε κύλιση μέχρι το τέλος της δεύτερης σειράς των κουμπιών ενεργειών στο μενού κοινής χρήσης και πατήστε το κουμπί “Περισσότερα”. Στην οθόνη Δραστηριότητες, αναζητήστε και ενεργοποιήστε το MomoCast.

Επιστρέψτε στο Safari και πατήστε ξανά το κουμπί Κοινή χρήση από την καρτέλα που θέλετε να κάνετε μετάδοση. Πατήστε “Μετάδοση με MomoCast” και θα μεταβεί στην οθόνη της εφαρμογής μέσα στο Safari. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της οθόνης και επιλέξτε την τηλεόραση/συσκευή στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.

  Πώς να σχεδιάσετε στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Chrome Canvas

Το MomoCast θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να κάνετε ροή βίντεο στη σελίδα ή σε ολόκληρη τη σελίδα. Εάν θέλετε να μεταδώσετε την ιστοσελίδα, πατήστε “Δείτε την ιστοσελίδα στην τηλεόραση” και θα αρχίσει να αντικατοπτρίζει την καρτέλα στο Chromecast σας. Μπορείτε να επιλέξετε ποια ανάλυση θα μεταδοθεί η καρτέλα με δύο διαθέσιμες επιλογές, 1080p και 720p.

Το MomoCast λειτουργεί εξαιρετικά καλά χωρίς καθυστέρηση. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στην ιστοσελίδα και να πλοηγηθείτε σε διαφορετικό σύνδεσμο χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αναπαραγωγή βίντεο είναι λίγο ασταθής, αλλά μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσετε μια διαφορετική εφαρμογή για αυτό.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Adobe Flash στο Google Chrome 76+

Εγκαταστήστε το MomoCast από το App Store