Πώς να μεταβείτε στο The Groove Mini Player στα Windows 10







Η εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση στα Windows 10 έχει μια τακτοποιημένη μίνι προβολή. Η μίνι προβολή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο σε μικρότερο παράθυρο. Αυτό το μικρότερο παράθυρο είναι καρφιτσωμένο στην κορυφή όλων των άλλων παραθύρων. Μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή/παύση του βίντεο προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Το mini player ήταν μέρος της ενημέρωσης δημιουργών. Αναμενόταν ότι η Microsoft θα προσθέσει υποστήριξη για αυτό σε άλλες εφαρμογές. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Groove είναι η πρώτη από τις εφαρμογές που αποκτούν λειτουργία μίνι. Όλοι οι χρήστες στο σταθερό κανάλι των Windows 10 μπορούν πλέον να μεταβούν στο Groove mini player.

  Πώς να διώξετε τους ανθρώπους από το δίκτυό σας Wi-Fi

Μίνι παίκτης Groove

Ανοίξτε το Groove και παίξτε ένα κομμάτι ή μια λίστα αναπαραγωγής. Μεταβείτε στην προβολή Αναπαραγωγή τώρα πατώντας στη γραμμή αναζήτησης στο κάτω μέρος. Το κουμπί mini player βρίσκεται δίπλα στο κουμπί πλήρους οθόνης. Κάντε κλικ σε αυτό για να μεταβείτε στο μίνι πρόγραμμα αναπαραγωγής Groove.

Το mini player σας δείχνει το εξώφυλλο του άλμπουμ όταν το αφήνετε ήσυχο. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το μικρότερο μέγεθος στο οποίο μπορείτε να το μειώσετε. Για να αλλάξετε το μέγεθος του Groove mini player, κάντε κλικ και σύρετε την εξωτερική του άκρη. Μπορείτε να κάνετε το παράθυρο του mini player ελαφρώς μεγαλύτερο, αλλά θα είναι πάντα ένα τετράγωνο ώστε να εμφανίζεται σωστά το εξώφυλλο του άλμπουμ. Μπορείτε να σύρετε το Groove mini player και να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης σας.

  Τρόπος χρήσης της συνάρτησης XLOOKUP στο Microsoft Excel

Όταν τοποθετείτε το ποντίκι σας πάνω από το mini player Groove, εμφανίζονται τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής/παύσης και επόμενο/προηγούμενο. Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης στο κάτω μέρος του παραθύρου. Δεν σας δείχνει το χρόνο διαδρομής και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πηδήξετε μπροστά ή πίσω σε μια πίστα. Το κουμπί κάτω δεξιά στο Groove mini player σάς επιτρέπει να βγείτε από τη λειτουργία mini player και να επιστρέψετε στην κανονική λειτουργία.

Το Groove δεν θυμάται σε ποια πλευρά της οθόνης μετακινήσατε το mini player. Όταν μεταβαίνετε στο mini player, προσαρτάται πάντα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θυμάται το μέγεθος που έχετε ορίσει για τη μίνι συσκευή αναπαραγωγής, οπότε αν τη μειώσετε σε όσο μικρότερο γίνεται, θα θυμάται ότι την επόμενη φορά που θα μεταβείτε σε αυτήν.

  Πώς να προσθέσετε μια ημερομηνία λήξης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook (και σε τι χρησιμεύουν)

Έκδοση εφαρμογής Groove

Εάν δεν βλέπετε το κουμπί για εναλλαγή στη συσκευή αναπαραγωγής, ελέγξτε τον αριθμό έκδοσης της εφαρμογής. Η έκδοση με αυτήν τη νέα ενημέρωση είναι 10.17054.1541.1.0. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ελέγξετε το Windows Store για να δείτε εάν θα ενημερώσει την εφαρμογή. Επίσης, ελέγξτε τις ενημερώσεις των Windows για να δείτε εάν οι αθροιστικές ενημερώσεις Ιουλίου έχουν εγκατασταθεί ή όχι. Είναι πιθανό η νέα έκδοση να συνοδεύεται από αυτές τις ενημερώσεις.