Πώς να κρύψετε το iPhone X Notch από την οθόνη σας


Το iPhone X είναι μια ισχυρή συσκευή με χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει επίσης ένα τρομερό σχεδιαστικό πρόβλημα με τη μορφή της εγκοπής. Είναι γνωστό σε αυτό το σημείο ότι η σχεδίαση χωρίς πλαίσιο απέτυχε να ενσωματώσει αισθητικά την μπροστινή κάμερα και τα ηχεία. Ως εκ τούτου, η σχεδίαση όλης της οθόνης αμαυρώνεται από μια εγκοπή που αφήνει χώρο για την κάμερα ένα ηχείο. Είναι αντιαισθητικό. Μπορείτε να αποκρύψετε την εγκοπή του iPhone X από την οθόνη σας με ένα προσεγμένο κόλπο ταπετσαρίας που η εφαρμογή Notcho iOS μπορεί να εφαρμόσει σε οποιαδήποτε εικόνα στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας.

  Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς στο Slack

Απόκρυψη του iPhone X Notch

Νότσο κρύβει την εγκοπή του iPhone X τροποποιώντας την ταπετσαρία που χρησιμοποιείτε. Σπρώχνει την ταπετσαρία προς τα κάτω και προσθέτει μια μαύρη γραμμή στο επάνω μέρος. Η εγκοπή είναι κρυμμένη μέσα σε αυτή τη μαύρη μπάρα.

Μπορείτε να εισαγάγετε μια φωτογραφία από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και η Notcho θα προσθέσει τη μαύρη γραμμή ακριβώς από πάνω της. Μόλις προστεθεί η γραμμή, αποθηκεύστε τη νέα εικόνα στο ρολό της κάμερας. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην Ταπετσαρία. Πατήστε Επιλογή νέας ταπετσαρίας και επιλέξτε την εικόνα που δημιούργησε ο Notcho. Εφαρμόστε το τόσο στην οθόνη κλειδώματος όσο και στην αρχική οθόνη για να αποκρύψετε την εγκοπή του iPhone X.

  Πώς να εισαγάγετε τις επαφές του LinkedIn ενώ διατηρείτε το email σας απόρρητο

Μια εναλλακτική μέθοδος για να κρύψετε την εγκοπή του iPhone X είναι να χρησιμοποιήσετε μια ταπετσαρία που έχει μαύρα περιθώρια ή είναι κυρίως μαύρη στο επάνω μέρος. Έχουμε μερικές ταπετσαρίες iPhone X που ταιριάζουν στο λογαριασμό.

Οι πληροφορίες που εμφανίζονται συνήθως στο επάνω μέρος ενός iPhone X, δηλαδή η κατάσταση του σήματος, το ποσοστό της μπαταρίας, οι συναγερμοί, η συνδεσιμότητα WiFi κ.λπ., θα είναι ευανάγνωστες, επομένως δεν θα θυσιαστεί καμία λειτουργικότητα χρησιμοποιώντας μια ταπετσαρία με μαύρη μπάρα στο επάνω μέρος .

Καλλυντική Αλλαγή

Αυτή είναι από όλους τους λογαριασμούς μια αισθητική αλλαγή και ισχύει μόνο για την οθόνη κλειδώματος και την αρχική οθόνη σας. Όταν ανοίγετε μια εφαρμογή, οποιαδήποτε εφαρμογή, η εγκοπή θα επανέλθει. Μπορεί να μην σας αρέσει καν η μετάβαση από την αρχική οθόνη στην οθόνη της εφαρμογής όταν η εγκοπή θα εμφανιστεί προφανώς ξανά. Ίσως κάποια στιγμή οι προγραμματιστές αποφασίσουν να προσθέσουν μια μαύρη γραμμή στην κορυφή όλων των οθονών στην εφαρμογή τους για να κρύψουν το ελάττωμα σχεδιασμού, αλλά αυτό εξαρτάται πραγματικά από αυτούς.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple TV+

Μερικοί κάτοχοι iPhone X λένε ότι έχουν ζεσταθεί με αυτή τη μικρή ιδιορρυθμία και η εγκοπή δεν τους ενοχλεί πια. Άλλοι αναζητούν μια δημιουργική λύση γύρω από το πρόβλημα και αυτό είναι τόσο απλό όσο γίνεται. Η μόνη εναλλακτική είναι οι ταπετσαρίες που ενσωματώνουν την εγκοπή μέσα στην εικόνα.