Πώς να κρύψετε τα κακά tweets με τα προηγμένα φίλτρα του Twitter

Το Twitter μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκεσαι, να μοιράζεσαι ιδέες με άτομα με ομοϊδεάτες στην αντίθετη πλευρά του πλανήτη. Αλλά μπορεί επίσης να είναι γεμάτο κατάχρηση. Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι τα φίλτρα και εδώ είναι πώς λειτουργούν στο iPhone.

Το Twitter προσφέρει μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να φιλτράρετε τον θόρυβο όταν χρησιμοποιείτε την επίσημη εφαρμογή του για iPhone. Και οι δύο συμβάλλουν κατά κάποιο τρόπο στο να αποτρέψουν τους ανθρώπους από το να πηδήξουν στη ζωή σας και να μην προσφέρουν τίποτα σημαντικό – κάτι που το Twitter έχει βρεθεί στις ειδήσεις πολύ συχνά. Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να φιλτράρετε όλο τον θόρυβο, αλλά εξακολουθείτε να απολαμβάνετε όλα τα καλά που προσφέρει το Twitter, η εναλλαγή μερικών εναλλαγών μπορεί να είναι σε θέση να κάνει ακριβώς αυτό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter Spaces

Οι ρυθμίσεις που πρόκειται να καλύψουμε ισχύουν μόνο για την επίσημη εφαρμογή Twitter. Χρησιμοποιήσαμε την εφαρμογή iPhone, αλλά η διαδικασία είναι η ίδια στο Android. Το Twitter έχει κάνει μερικά σημαντικά βήματα για να κάνει την εφαρμογή του πιο εύχρηστη για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους «ισχυρούς χρήστες», αν και εξακολουθούν να στερούνται ορισμένες λειτουργίες που απολαμβάνουμε αλλού. Ωστόσο, το Twitter είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, οπότε εδώ μπορείτε να βρείτε αυτά τα υπέροχα φίλτρα.

Πώς να ενεργοποιήσετε το φίλτρο ποιότητας

Το φίλτρο ποιότητας Twitter θα φιλτράρει το “περιεχόμενο χαμηλότερης ποιότητας” από την καρτέλα Ειδοποιήσεις στην εφαρμογή Twitter. Τα tweets από άτομα που ακολουθείτε ή με τα οποία έχετε αλληλεπιδράσει θα συνεχίσουν να φτάνουν σε εσάς, αλλά αν είναι άγνωστος, δεν θα το δείτε ποτέ.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Tweet Thread του Twitter

Για να ενεργοποιήσετε το Φίλτρο ποιότητας, ανοίξτε το Twitter και πατήστε το κουδούνι στο κάτω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε τη γραμμή χρόνου Ειδοποιήσεις.

Στη συνέχεια, πατήστε το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για πρόσβαση στις ρυθμίσεις.

Στη συνέχεια, πατήστε “Ειδοποιήσεις”.

Τέλος, αλλάξτε το «Φίλτρο ποιότητας» στη θέση «Ενεργό».

Πώς να ενεργοποιήσετε τα σύνθετα φίλτρα

Εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο στα φίλτρα σας, τα Προηγμένα φίλτρα είναι εκεί που βρίσκονται. Ανοίξτε ξανά το Twitter και πατήστε το εικονίδιο του κουδουνιού στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αγγίξτε το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.

Τώρα, πατήστε «Ειδοποιήσεις».

Στη συνέχεια, πατήστε «Σύνθετα φίλτρα» για να δείτε μια λίστα με όλα τα φίλτρα που μπορούν να ενεργοποιηθούν.

  Το Spoiler Shield κρύβει spoiler από το Facebook και το Twitter σε Android, iOS

Υπάρχουν μερικά φίλτρα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και όλα προσφέρουν πιο αναλυτικό έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί να εμφανιστεί στο χρονοδιάγραμμα των Ειδοποιήσεων. Επιλέξτε με σύνεση. Αφού κάνετε τις επιλογές σας γυρίζοντας το διακόπτη στη θέση “Ενεργό”, πατήστε “Τέλος”.

Το Twitter σάς επιτρέπει να κάνετε σίγαση των ειδοποιήσεων από άτομα που δεν ακολουθείτε, που δεν σας ακολουθούν, με νέο λογαριασμό, που έχουν προεπιλεγμένη φωτογραφία προφίλ, που δεν έχουν επιβεβαιώσει το email τους ή που δεν έχουν επιβεβαιώσει τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. Συγχαρητήρια, έχετε πάρει ξανά τον έλεγχο του ποιος μπορεί να κολλήσει τη μύτη του στη μέρα σας.