Πώς να κερδίσετε χρήματα με μηδενική επένδυση ως φοιτητής; [11 Ideas 💡]

Αυτή είναι μια εποχή όπου το κυνήγι για θέσεις εργασίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας δεν είναι πλέον τάση.

Η τεχνολογία έχει αναδιαμορφώσει πλήρως την παγκόσμια οικονομία και έχει καταστεί σημαντικό για όλους να συμμετέχουν ενεργά ώστε να συμβαδίζουν με τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Στις μέρες μας, τα ρομπότ και οι μηχανές καταβάλλουν περισσότερη δουλειά από τους ανθρώπους. Αυτό είναι όταν οι άνθρωποι πρέπει να ξεπεράσουν την αποτελεσματικότητα των μηχανών για να δημιουργήσουν αντίκτυπο.

Λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού, οι μαθητές πρέπει να αγωνίζονται ακόμα και μετά την απόκτηση πτυχίου. Για αυτούς τους λόγους, οι μαθητές προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι μόνοι τους ενώ βρίσκονται στο κολέγιο. Τώρα, μπορεί να σκέφτεστε τι γίνεται με την επένδυση για την έναρξη μιας επιχείρησης. Λοιπόν, δεν χρειάζεστε επένδυση για να ξεκινήσετε κάθε επιχείρηση. Για κάποιους, χρειάζεται μόνο να καταβάλετε προσπάθειες και να αφιερώσετε τον χρόνο σας ⏱️.

Εάν είστε ένας τέτοιος μαθητής που θέλει να είναι ανεξάρτητος και να χτίσει κάτι, σίγουρα θα είχατε αναζητήσει διαφορετικές επιχειρηματικές ιδέες, ιδέες για τη δημιουργία χρημάτων και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει καθορισμένη ηλικία εργασίας. Εάν έχετε επιχειρηματικό μυαλό, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ανά πάσα στιγμή και επίσης να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας στην πορεία. Η τεχνολογία έχει διευκολύνει τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εξερευνήσουν διαφορετικά πεδία.

Έτσι, θα μιλήσουμε για μερικές από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες που μπορείτε να ξεκινήσετε κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σας ζωής. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι αυτές οι ιδέες θα απαιτούσαν μόνο λίγα ή καθόλου χρήματα για να ξεκινήσουν.

Δημιουργία Περιεχομένου

Υπάρχει τεράστια ζήτηση για φρέσκο ​​περιεχόμενο στην αγορά λόγω της αύξησης των επιχειρήσεων. Είτε πρόκειται για μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση, χρειάζονται έναν συγγραφέα περιεχομένου για να χτίσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Με τη δημιουργία περιεχομένου, μπορείτε να βοηθήσετε διαφορετικές επωνυμίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να δημιουργήσουν μια βάση πελατών ή ακόμα και να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο ιστού για τη σελίδα προορισμού τους.

Δεν χρειάζεται επένδυση εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ως δημιουργός περιεχομένου στη φοιτητική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και αφοσίωση στη συγγραφή. Οι επιχειρήσεις ανυπομονούν επίσης να προσλάβουν φοιτητές για τη δημιουργία περιεχομένου λόγω των ιδεών τους και της αφοσίωσής τους στην εργασία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ως ανεξάρτητος συγγραφέας περιεχομένου ή να γίνετε μέλος μιας εταιρείας για να προσφέρετε υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου. Με αυτό, θα μπορείτε να χειριστείτε όλα τα έξοδά σας δουλεύοντας στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ανεξάρτητων επαγγελματιών όπου μπορείτε να κάνετε αίτηση για να αποκτήσετε κάποια έργα συγγραφής περιεχομένου. Μερικά από τα συνηθισμένα για να ελέγξετε είναι το Fiverr, Upworkκαι Flexjobs. Εκτός από αυτό, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια κοινότητα LinkedIn και συνδεθείτε με ορισμένες επιχειρήσεις που χρειάζονται υπηρεσίες συγγραφής περιεχομένου.

Φροντιστήριο

Αν ψάχνετε για την πιο οικονομική ιδέα που απαιτεί μηδενική επένδυση, τότε η διδασκαλία θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μπορείτε είτε να πάτε για μεμονωμένες συνεδρίες είτε να ξεκινήσετε ομαδικά μαθήματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε φυλλάδια σε διάφορα μέρη, όπως τοπικά καταστήματα και βιβλιοθήκες για να προσελκύσετε την προσοχή των ανθρώπων στην περιοχή σας.

Σίγουρα, αρκετοί γονείς θα ήθελαν τα παιδιά τους να μάθουν κάτι από έναν τρέχοντα φοιτητή. Καθώς σπουδάζετε αυτήν τη στιγμή, οι γονείς θα μπορούσαν να πιστέψουν σε εσάς. Θα θεωρούσαν ότι γνωρίζετε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί τους να διαπρέψει στα σχολεία.

  Πώς να φτιάξετε ένα αόρατο όνομα διαφωνίας

Εκτός από φυλλάδια, μπορείτε ακόμη και να αξιοποιήσετε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για τη διαφήμιση των μαθημάτων σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν σίγουρα να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα εάν μπορείτε να το κάνετε σωστά. Μια άλλη εναλλακτική είναι η έναρξη ενός συστήματος ανταμοιβής παραπομπής για φοιτητές και άτομα που προσελκύουν περισσότερους μαθητές μέσω του μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα.

Γίνετε Social Media Influencer

Σε όλους αρέσει να περνούν χρόνο στα social media. Εάν είστε και εσείς ανάμεσά τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας στα social media και να τον διοχετεύσετε σε μια θετική δραστηριότητα. Θα κάνατε το ίδιο πράγμα εδώ, αλλά με ένα σύνολο κανόνων και στρατηγικών για να λάβετε επιστροφές.

Ως φοιτητής κολεγίου, μπορείτε να καθίσετε και να δημιουργήσετε βίντεο και περιεχόμενο για διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Πρέπει να το διοχετεύσετε σε μια συγκεκριμένη θέση και να δημιουργήσετε μια βάση θαυμαστών/κοινότητά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ή να δημιουργήσετε μια σελίδα σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως Facebook, Instagram, YouTube κ.λπ.

Είτε σας αρέσει να δημοσιεύετε ενημερωτικό περιεχόμενο, αστεία μιμίδια ή κάτι μοναδικό, μπορείτε να το ακολουθήσετε. Μόλις δημιουργήσετε έναν καλό αριθμό ακολούθων στον λογαριασμό ή τη σελίδα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να απευθυνθείτε σε επιχειρήσεις. Μπορείτε να διαφημίσετε την επωνυμία τους μπροστά στο κοινό σας για προβολή και να πληρώνεστε για το ίδιο.

Όταν έχετε μια ισχυρή βάση θαυμαστών, θα δείτε διάφορες επωνυμίες να σας πλησιάζουν για να διαφημίσουν την επωνυμία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προσωπική προπόνηση

Εάν είστε περισσότερο στην υγεία και τη φυσική κατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενδιαφέρον σας ως πηγή εισοδήματος. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προσωπικής εκπαίδευσης με τη βοήθεια των φίλων και των μαθητών σας σε ολόκληρο το κολέγιο. Μπορείτε να λάβετε πολλές παραπομπές λόγω των φίλων σας στο κολέγιό σας και όλοι αυτοί θα ενδιαφέρονται πραγματικά για τις υπηρεσίες σας.

Το πρώτο πράγμα με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε είναι νωρίς το πρωί μαθήματα γιόγκα ή κατασκηνώσεις γυμναστικής κατά τις βραδινές ώρες για φοιτητές και επαγγελματίες στην πανεπιστημιούπολη του κολεγίου σας. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ένα γραφείο γιατί μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την πανεπιστημιούπολη του κολεγίου είτε να πάτε σε ένα πάρκο εάν έχετε ομάδα. Εάν παρέχετε προσωπικές συνεδρίες, μπορείτε ακόμη και να τις παρέχετε απευθείας στο σπίτι του πελάτη.

Όταν έχετε δημιουργήσει με επιτυχία πολλούς πελάτες, μπορείτε να συνεργαστείτε απευθείας με ένα τοπικό γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε το δικό σας μέρος, γιατί εδώ μπορείτε να εργαστείτε ως προπονητής και να πάρετε μια προσφορά για όλα τα άτομα που φέρατε στο τοπικό γυμναστήριο.

Ανάπτυξη διαδικτύου

Εάν είστε φοιτητής επιστήμης υπολογιστών, θα εκτεθείτε στο θέμα της ανάπτυξης ιστοσελίδων και του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να εργαστείτε για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Μόλις αποκτήσετε κάποιες γνώσεις σχετικά με το πεδίο, μπορείτε να ξεκινήσετε με μερικά βασικά έργα όπως ο σχεδιασμός λογότυπου και η απλή ανάπτυξη σελίδων HTML. Όταν βελτιωθούν οι δεξιότητές σας, μπορείτε ακόμη και να προχωρήσετε προς τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ιστότοπου και εφαρμογών για κινητά.

Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στον κλάδο που θα προσθέσει μεγάλη αξία στο βιογραφικό σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ελεύθερου επαγγελματία και βασισμένες σε έργα στην αγορά για επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Μπορείτε να αρπάξετε μια ευκαιρία και να βοηθήσετε μια επιχείρηση να δημιουργήσει τον ιστότοπό της.

  Δημιουργήστε Screencasts στην υψηλότερη ανάλυση της οθόνης σας [OS X]

Εδώ, θα πρέπει να εργαστείτε σε τεχνικές δεξιότητες και δεξιότητες μάρκετινγκ για να βάλετε το όνομά σας ως προγραμματιστής Ιστού. Μπορείτε να πληρώνεστε με βάση το έργο που εργάζεστε από την εταιρεία και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιείτε ως εμπειρία στο χαρτοφυλάκιό σας. Αυτό είναι το καλύτερο για φοιτητές καθώς τους κάνει έτοιμους για την καριέρα τους από την αρχή.

Blogging

Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να εργαστείτε πλήρως σύμφωνα με το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο αυτής της επιχείρησης και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα κατά τη σύστασή της.

Όταν ξεκινάτε ένα blog, δεν θα αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Είναι μια μακρά διαδικασία όπου πρέπει να αφιερώσετε έγκαιρα και αφοσίωση για να τη μετατρέψετε σε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε μια πλατφόρμα blogging. Τώρα, αν θέλετε να πάτε με μηδενική επένδυση, μπορείτε να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας στο WordPress. Το WordPress παρέχει δωρεάν φιλοξενία εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο όνομα τομέα από το WordPress. Αν θέλετε να βάλετε κάποια χρήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε το blog σας σε άλλες πλατφόρμες όπως π.χ Φάντασμα, όπου θα πρέπει να αποκτήσετε όνομα τομέα και φιλοξενία.

Αργότερα, θα πρέπει να βρείτε μια προτιμώμενη θέση για το ιστολόγιό σας που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο γύρω από την επιλεγμένη θέση. Το να είστε συνεπείς με το blogging είναι πολύ σημαντικό για την οικοδόμηση του κοινού σας. Μόλις έχετε αρκετό αριθμό αναρτήσεων ιστολογίου και αναγνωστικό κοινό, μπορείτε να σκεφτείτε διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας και να κερδίσετε χρήματα.

Υπηρεσίες παράδοσης και μεταφοράς

Εάν διαθέτετε όχημα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον ελεύθερο χρόνο σας και να κερδίσετε ένα καλό χρηματικό ποσό. Μπορείτε είτε να προσφέρετε υπηρεσίες μεταφοράς στους ντόπιους της περιοχής είτε να γίνετε μέλος σε ορισμένες εταιρείες υπηρεσιών μεταφοράς όπως Uber.

Εκτός από αυτό, μπορείτε ακόμη και να προσφέρετε υπηρεσίες παράδοσης απευθυνόμενοι στις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης σας. Η παράδοση φαγητού και η υπηρεσία παράδοσης προϊόντων είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ανάπτυξη αυτής της επιχειρηματικής ιδέας. Εάν θέλετε να περιστρέφεστε γύρω από την πανεπιστημιούπολη του κολεγίου, μπορείτε ακόμη και να βοηθήσετε τους φοιτητές με υπηρεσίες παραλαβής και μεταφοράς κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια, μετακινήσεις πανεπιστημιούπολης και κοιτώνων και κάθε είδους ταξίδι στην πόλη.

Για αυτό, θα πρέπει να κάνετε μια μικρή επένδυση όπως να έχετε ένα όχημα, άδεια και ασφάλιση. Θα πρέπει επίσης να συντηρείτε το όχημα και να τροφοδοτείτε με καύσιμα.

Διόρθωση και Επιμέλεια

Υπάρχουν πολλοί εκδότες εκεί έξω στην αγορά που επιθυμούν να εκδώσουν τα βιβλία τους. Μόλις τελειώσουν με το αντίγραφό τους, θέλουν ανθρώπους που μπορούν να το διορθώσουν διεξοδικά και να επισημαίνουν τα λάθη όπου μπορούν να τα βρουν. Υπάρχει τεράστια ζήτηση για διορθωτές και επιμελητές στην αγορά που μπορούν να ελέγξουν το έργο ενδελεχώς και να το φτιάξουν.

Οι εταιρείες προσλαμβάνουν συντάκτες για να φροντίζουν το περιεχόμενο που έχουν δημιουργήσει οι συγγραφείς περιεχομένου. Μπορείτε να καθίσετε στην άνεση του σπιτιού σας και να κάνετε διαδικτυακές συναυλίες για διόρθωση και επεξεργασία περιεχομένου. Εάν έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση, μπορείτε ακόμη και να κάνετε αίτηση σε ορισμένες εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ για να εργαστείτε ως συντάκτης.

Μπορείτε είτε να επιλέξετε ανεξάρτητη εργασία εξ αποστάσεως είτε ακόμη και να αναλάβετε μερική απασχόληση στο εσωτερικό για διόρθωση και επεξεργασία περιεχομένου. Θα πληρωθείτε με βάση την εργασία που θα ολοκληρώσετε. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική παρενέργεια κατά τη διάρκεια των ημερών του κολεγίου σας.

  Συγκεκριμένη κριτική CMS: Αξίζει τον κόπο;

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Εάν γνωρίζετε καλά τις διαφορετικές τακτικές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επίσης γνωρίζετε καλά το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε σίγουρα να γίνετε διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι εταιρείες ανυπομονούν να προσλάβουν άτομα που μπορούν να χειριστούν ενεργά τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να δημιουργήσουν την κοινότητα της επωνυμίας.

Αυτό θα απαιτήσει λίγο από τον χρόνο σας, καθώς πρέπει να παρακολουθείτε τις τάσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να εργαστείτε αφοσιωμένα πάνω σε αυτές. Αλλά, αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας αρέσει να εργάζεστε ως διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης για οποιοδήποτε άτομο ή επιχείρηση.

Πρώτα, πρέπει να απεικονίσετε τις δεξιότητές σας αναπτύσσοντας τη δική σας πλατφόρμα και στη συνέχεια να απευθυνθείτε σε επιχειρήσεις και άτομα που μπορεί να χρειαστούν τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε διαφορετικούς παράγοντες επιρροής στα social media στον ίδιο τομέα για να μάθετε διαφορετικές τεχνικές για την ενίσχυση των πωλήσεων της εταιρείας. Μόλις το αποκτήσετε, θα ευδοκιμήσετε με αυτή τη δουλειά.

Κινούμενα σχέδια και Γραφιστική

Αν σας αρέσει να κάνετε σύντομα βίντεο κινουμένων σχεδίων, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το πάθος σας ως πηγή εισοδήματος. Λόγω της ψηφιοποίησης, κάθε επωνυμία θέλει κάποια κινούμενα βίντεο για μάρκετινγκ στους ιστότοπούς τους και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη μελέτη, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας για να δημιουργήσετε λογότυπα, γραφικά, βίντεο και κινούμενα σχέδια για διαφορετικές μάρκες και άτομα.

Μπορείτε να βοηθήσετε διαφορετικές επωνυμίες δημιουργώντας διαφημίσεις που μετατρέπονται με τις χαμηλού κόστους υπηρεσίες σας. Μόλις ξεκινήσετε, θα βρείτε τεράστιες δυνατότητες να μπείτε ακόμη και στον τομέα του μάρκετινγκ βίντεο. Οι επιχειρήσεις αναζητούν έμπειρους δημιουργούς που μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά και δελεαστικά βίντεο για να ανταγωνιστούν τις αντίπαλες επωνυμίες τους.

Κάθε startup αναζητά ένα επεξηγητικό βίντεο για να ενημερώσει το κοινό για το προϊόν ή την υπηρεσία της. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που δεν έχουν επεξηγητικό βίντεο στον ιστότοπό τους για την αρχή. Μόλις λάβετε μερικές συναυλίες, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές πλατφόρμες για την παροχή των υπηρεσιών σας.

Πώληση Φωτογραφίες Αρχείου

Αυτή είναι μια άλλη καταπληκτική επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε ενώ είστε στο κολέγιο. Εάν έχετε κάμερα DSLR, είναι ένα θετικό σημείο. Εάν δεν το έχετε, μπορείτε σίγουρα να πάτε με τα τηλέφωνά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μάθετε λίγα πράγματα για τη φωτογραφία για να τραβήξετε φωτογραφίες που οι άνθρωποι μπορεί να είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Δεν είναι απαραίτητο να φέρετε ένα μοντέλο και να κάνετε μια φωτογράφηση. Μπορείτε να πάτε με φυσικές φωτογραφίες ή οτιδήποτε θέλετε να τραβήξετε. Αν σας αρέσουν τα ταξίδια, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες διαφορετικών προορισμών και να τις αναρτήσετε στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στους οποίους μπορείτε να βάλετε τα στοκ βίντεο ή τις φωτογραφίες σας προς πώληση. Μερικά από τα καλύτερα για να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο είναι το Shutterstock και Adobe Stock.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν είστε αρκετά αποφασισμένοι να ξεκινήσετε με κάτι στις μέρες του κολεγίου σας, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία εδώ είναι ότι πρέπει να είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Θα πρέπει να διαχειριστείτε και τις σπουδές σας και την εργασία σας ταυτόχρονα.

Αυτές οι πλευρικές φασαρίες όχι μόνο θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των ημερών του κολεγίου σας, αλλά μπορούν ακόμη και να γίνουν η καριέρα σας. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε το κολέγιό σας με πολλές δεξιότητες, κάποιο χρηματικό ποσό και ένα σωρό πολύτιμες επαφές.

Σχετίζεται με:

5 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα με την κοινή χρήση του διαδικτύου σας.