Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat

Πώς ξέρετε αν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat; Το να είσαι μπλοκαρισμένος σημαίνει ότι μια φιλία έχει πρόβλημα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ωστόσο, είναι κατανοητό αν ανησυχείτε ότι σας έχουν μπλοκάρει και ότι αυτό σημαίνει ότι έχετε πέσει έξω.

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο Snapchat; Δεν ειδοποιούνται, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Αλλά μπορούν να πουν ότι έχουν μπλοκαριστεί; Αν νομίζετε ότι έχετε μπλοκαριστεί, πώς μπορείτε να το μάθετε σίγουρα; Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Snapchat.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αποκλεισμού και κατάργησης στο Snapchat;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του αποκλεισμού και της κατάργησης (μερικές φορές αποκαλείται “χωρίς προσθήκη”) στο Snapchat; Το πρώτο είναι περισσότερο «καμένη γη» από το να μην είσαι φίλος, δηλαδή μπορεί να αντιστραφεί, αλλά τις περισσότερες φορές είναι μόνιμο. Το μπλοκάρισμα διακόπτει φυσικά όλες τις συνδέσεις, ενώ η αφαίρεση όχι.

Εάν έχετε αφαιρεθεί μόνο από το Snapchat, δεν θα μπορείτε να δείτε ιστορίες εκτός εάν έχουν οριστεί σε Όλοι. Εάν είστε αποκλεισμένοι, ωστόσο, δεν θα εμφανιστεί τίποτα ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το καταλάβετε πραγματικά από το μενού Discover. Μπορεί να έχετε ακόμη και σίγαση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δουν την ιστορία σας, αλλά παραμένετε φίλοι.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας διέγραψε στο Snapchat

Ο ευκολότερος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν έχετε διαγραφεί ή αποκλειστεί είναι μέσω της λειτουργίας Chat. Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το άτομο που αναφέρεται στη συνομιλία σας, δεν έχετε αποκλειστεί. Μπορεί να σας έχουν διαγράψει, αλλά δεν τους έχετε αφαιρέσει. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο εάν έχετε μιλήσει μαζί τους μέσω της λειτουργίας πρόσφατα.

Θα μπορούσατε επίσης να τους στείλετε ένα στιγμιότυπο. απλά κάντε το όπως θα κάνατε συνήθως. Δώστε του λίγα λεπτά και αν γράφει “Σε εκκρεμότητα” και εμφανίζει ένα γκρι εικονίδιο, μπορεί να έχετε διαγραφεί. Ή ίσως ο ένας ή και οι δύο από εσάς να μην έχετε αρκετά καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Inside Snapchat για να βρείτε και να ακούσετε τραγούδια

Η άλλη επιλογή σας είναι να κάνετε κλικ στο προφίλ της επαφής. Εάν μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία τους στο Snapchat, δεν έχετε διαγραφεί.

Διαφορετικά, θα πρέπει να μάθετε περαιτέρω πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat…

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Snapchat

Δεν θα ειδοποιηθείτε όταν κάποιος σας αποκλείσει στο Snapchat, επομένως πρέπει να αναζητήσετε άλλα σημάδια. Μην ανησυχείτε: τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πραγματικά απλά. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ελέγξετε αν κάποιος σας έχει αποκλείσει.

1. Μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες συνομιλίες;

Αυτή είναι η απλούστερη μέθοδος, αλλά δεν σας δίνει απαραίτητα οριστική απάντηση, ειδικά αν αισθάνεστε παρανοϊκοί. Και δεδομένου ότι ρωτάτε αυτήν τη στιγμή: “Είμαι αποκλεισμένος στο Snapchat;”, οι πιθανότητες είναι ότι μάλλον έχετε αυτοσυνειδησία.

Εάν είχατε μια πρόσφατη συνομιλία με το άτομο που πιστεύετε ότι μπορεί να σας έχει μπλοκάρει, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το νήμα. Μεταβείτε στην οθόνη Συνομιλία και κάντε κλικ στο σχετικό νήμα—αν είναι ακόμα διαθέσιμο. Εάν δεν είναι, η συνομιλία έγινε είτε πριν από πολύ καιρό είτε είναι σημάδι ότι έχετε αποκλειστεί. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο, οπότε μην χάσετε την ελπίδα σας αν φτάσετε σε αυτό το στάδιο.

Τώρα, πρέπει να αναζητήσετε επιβεβαίωση.

2. Μπορείτε να τα αναζητήσετε;

Εάν εξακολουθείτε να θυμάστε το όνομα χρήστη του ατόμου, είναι υπέροχο. Εάν όχι, μπορείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις, να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό τους όνομα για να λειτουργήσει η λειτουργία αναζήτησης.

Λοιπόν, πώς αναζητάτε φίλους στο Snapchat;

Στο επάνω αριστερό μέρος της διεπαφής, θα δείτε το δικό σας προφίλ, το οποίο μπορεί να εμφανίσει την ιστορία σας, εάν το έχετε προσθέσει τις προηγούμενες 24 ώρες. Ακριβώς δίπλα σε αυτό, υπάρχει ένα εικονίδιο μεγεθυντικού φακού. Κάντε κλικ σε αυτό και αναζητήστε την επαφή που ανησυχείτε ότι σας έχει μπλοκάρει.

Εάν δεν εμφανίζονται, είτε σας έχουν αποκλείσει είτε έχουν διαγράψει τον λογαριασμό τους. Ή έχουν αλλάξει το όνομα χρήστη τους στο Snapchat. Μπορείτε να το κάνετε μόνο μία φορά το χρόνο, αλλά είναι επίσης αρκετά εύκολο να το κάνετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος αποφυγής των ανθρώπων. Σε μια τέτοια περίπτωση, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να μιλήσετε μαζί τους αυτοπροσώπως ή σε άλλη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ή να ρωτήσετε έναν φίλο που έχετε κοινό εάν έχει αλλάξει το όνομα χρήστη του.

  Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat μετά από 30 ημέρες

3. Μπορούν άλλοι να αναζητήσουν την επαφή σας;

Το να μπλοκάρεις κάποιον σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε βρει καθόλου. Λοιπόν, πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν έχετε αποκλειστεί ή αν δεν χρησιμοποιούν πλέον το Snapchat;

Η καλύτερη επιλογή σας είναι να βρείτε κάποιον άλλο με το Snapchat και να ρωτήσετε εάν μπορεί να αναζητήσει το όνομα χρήστη αυτής της επαφής. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ίδια μέθοδο όπως παραπάνω.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό Snapchat. Αυτό φαίνεται σαν ένας υπερβολικός, ίσως και εμμονικός, τρόπος για να το ανακαλύψετε. Το άλλο άτομο μπορεί επίσης να το δει αυτό ως καταδίωξη, οπότε σκεφτείτε έντονα εάν θέλετε να κάνετε αυτό το βήμα. (Εάν σας ζητηθεί, μπορείτε να αιτιολογήσετε εάν χρειάζεται, π.χ. ξεχάσατε τα στοιχεία σύνδεσης για τον προηγούμενο λογαριασμό.)

Εάν δεν εμφανίζονται, είναι πιθανό να έχουν διαγράψει το δικό τους Snapchat. Ωστόσο, είναι άσχημα νέα αν εμφανιστούν: έχουν μπλοκάρει τον άλλο λογαριασμό σας.

Φυσικά, εάν δείτε αυτό το άτομο πρόσωπο με πρόσωπο κάποια στιγμή, θα μπορούσατε να ρωτήσετε τυχαία αν εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το Snapchat. Αλλά κινδυνεύετε να προκαλέσετε κάποια τριβή αν το κάνουν και σας έχουν μπλοκάρει.

Γιατί κάποιος σας έχει αφαιρέσει από το Snapchat;

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί, πόσο μάλλον να τεθεί, αλλά δεν είναι απαραίτητα κάτι που πρέπει να ανησυχεί. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι, αν και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ιδέα ότι μόλις έχετε απομακρυνθεί.

Πρώτον, θα μπορούσε να είχε συμβεί κατά λάθος. Μερικοί φίλοι εξαφανίζονται μεταξύ των ενημερώσεων ή όταν κάποιος αλλάζει τηλέφωνα. δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Εάν πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό, στείλτε τους ένα μήνυμα ή Snap. Βεβαιωθείτε ότι δεν φταίει η συσκευή σας.

  Πώς να επιτρέψετε την πρόσβαση στην κάμερα στο Snapchat

Εάν έχετε χάσει πολλές επαφές από το Snapchat, δοκιμάστε να προσθέσετε ξανά εκείνες στις οποίες βρίσκεστε πιο κοντά.

Ο λόγος μπορεί επίσης να είναι ότι είτε δημοσιεύετε πολύ συχνά είτε πολύ σπάνια. Ίσως τα ενδιαφέροντά σας να μην ευθυγραμμίζονται αυτήν τη στιγμή, επομένως προτιμούν να μην γεμίζουν τη ροή τους με ιστορίες στις οποίες δεν έχουν επενδύσει ιδιαίτερα.

Ίσως είναι απλώς απασχολημένοι αυτή τη στιγμή και δεν θέλουν να αποσπαστούν. Ένα διάλειμμα από το Snapchat μπορεί να είναι καλό για εσάς!

Η αφαίρεση μπορεί, τουλάχιστον, να αναιρεθεί εύκολα, οπότε αν σας έχει στενοχωρήσει, μιλήστε μαζί τους. Αλλά μην επενδύσετε πολύ συναισθηματικά – είναι μόνο το Snapchat και σίγουρα δεν σημαίνει ότι η φιλία σας έχει τελειώσει.

Γιατί κάποιος σας έχει αποκλείσει από το Snapchat;

Πιθανότατα θα γνωρίζετε την απάντηση σε αυτό ήδη από ένστικτο. Αλλά αν είστε σοβαρά μπερδεμένοι σχετικά με το γιατί συνέβη αυτό, είναι πιθανώς καλύτερο να αναρωτηθείτε αν σας ενοχλούσε. Ή εξίσου, αν έχουν ενοχλήσει και αυτό είναι απλώς χαρακτηριστικό τους.

Εάν πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο ή στο γυμνάσιο και έχουν εξετάσεις, μπορεί να θέλουν να κόψουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό ισχύει αν έχουν και συνεντεύξεις για δουλειά σύντομα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ζωή μπορεί να παρεισφρήσει σε πράγματα όπως το Snapchat. Όλα είναι θέμα προοπτικής.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Snapchat μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς NSFW, αλλά ο αριθμός των ατόμων που στέλνουν μηνύματα ενηλίκων σε άλλους χρήστες είναι στην πραγματικότητα σχετικά μικρός. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μην σοκάρεστε αν οι παραλήπτες σας μπλοκάρουν.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Snapchat με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει πιθανότητα το να σας αποκλείσετε ήταν λάθος, ειδικά αν έχετε καλές σχέσεις με το εν λόγω άτομο. Εάν έχετε άλλα στοιχεία επικοινωνίας, επικοινωνήστε εκεί—γιατί το Snapchat δεν σας επιτρέπει να μιλήσετε μαζί τους στην πλατφόρμα του.

Μια άλλη πιθανότητα είναι η επαφή σας να σας «φαντάζει». Είναι μια φρικτή προοπτική, αλλά αν είναι ο τύπος του ατόμου που το κάνει αυτό, δεν του αξίζει να είναι στη ζωή σας ούτως ή άλλως.

Είναι το Snapchat κατάλληλο για εσάς;

Είναι φυσικό να νιώθετε πληγωμένοι αν σας έχει μπλοκάρει ή σας έχει αφαιρέσει κάποιος που νόμιζες ότι ήταν καλός φίλος. Ωστόσο, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Εάν σας έχει επηρεάσει σοβαρά, αναρωτηθείτε: είναι το Snapchat κατάλληλο για εσάς;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν να κάνουν με τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία φιλιών. Έχει να κάνει με το να γνωρίζεις ανθρώπους σε καθημερινή βάση. Αλλά όπως όλα τα κοινωνικά δίκτυα, το Snapchat δεν αξίζει να εκνευρίζεσαι.