Πώς να καρφιτσώσετε ένα παράθυρο εφαρμογής σε όλες τις εικονικές επιφάνειες εργασίας στα Windows 10


Οι εικονικοί επιτραπέζιοι υπολογιστές στα Windows 10 είναι ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του λειτουργικού συστήματος, αλλά δεν εκπλήσσει ακριβώς τον ανταγωνισμό. Είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει εφαρμοστεί όσο πιο βασικά γίνεται. Το καλό είναι ότι αφού είναι Windows, θα έρθει τελικά ένας προγραμματιστής και θα φτιάξει κάτι που συμπληρώνει τις δυνατότητές του και το κάνει καταπληκτικό. Ωστόσο, η Microsoft δεν έχει τελειώσει με τη δυνατότητα. η Ενημέρωση Επετείου που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι θα κάνει κάποιες βελτιώσεις στις εικονικές επιφάνειες εργασίας. Στο build 14316, μία από τις πολλές νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες για δοκιμή είναι μια λειτουργία καρφίτσας εφαρμογής σε επιφάνεια εργασίας που σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε ένα παράθυρο εφαρμογής σε όλους τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές. Ετσι δουλευει.

  Πώς να διορθώσετε την επαναφορά των εφαρμογών να εκτελούνται στο παρασκήνιο στα Windows 10

Για να καρφιτσώσετε ένα παράθυρο εφαρμογής σε πολλούς επιτραπέζιους υπολογιστές, πρέπει να έχετε περισσότερες από μία εικονικές επιφάνειες εργασίας. Μεταβείτε στην προβολή εργασιών μέσω του κουμπιού προβολής εργασιών δίπλα στην Cortana ή απλώς πατήστε Windows + Tab. Θα δείτε όλα τα ανοιχτά παράθυρα καθώς και τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές που έχετε προσθέσει. Κάντε δεξί κλικ στο παράθυρο που θέλετε να καρφιτσώσετε σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές και επιλέξτε την επιλογή «Εμφάνιση αυτού του παραθύρου σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές» από το μενού περιβάλλοντος.

Αυτό το συγκεκριμένο παράθυρο θα εμφανίζεται πλέον σε όλους τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές. Υπάρχει επίσης μια επιλογή “Εμφάνιση παραθύρων από αυτήν την εφαρμογή σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές”, η οποία θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε όλα τα παράθυρα μιας συγκεκριμένης εφαρμογής, π.χ. Chrome σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές που έχετε ανοιχτούς.

  Πώς να συνδέσετε οποιοδήποτε ελεγκτή παιχνιδιών κονσόλας σε υπολογιστή με Windows ή Mac

Αν τα δύο φαίνονται δύσκολο να διαφοροποιηθούν, εδώ είναι ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι έχετε ανοιχτά δύο παράθυρα Chrome. Το ένα έχει όλες τις καρτέλες που σχετίζονται με την εργασία σας ανοιχτές σε αυτό και το άλλο έχει όλες τις καρτέλες αναβλητικότητας ανοιχτές σε αυτό. Εάν μεταβείτε στην Προβολή εργασιών και επιλέξετε την επιλογή “Εμφάνιση αυτού του παραθύρου σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές” για το παράθυρο του Chrome με ανοιχτές τις καρτέλες εργασίας, θα εμφανιστεί σε όλους τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές. Το παράθυρο με τις καρτέλες αναβλητικότητας δεν θα εμφανίζεται σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές.

  Πώς να επιστρέψετε στα Windows 10 1709 από το 1803

Αν αντ’ αυτού επιλέξετε “Εμφάνιση παραθύρων από αυτήν την εφαρμογή σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές”, θα εμφανιστούν και τα δύο παράθυρα με τις καρτέλες εργασίας και οι καρτέλες αναβλητικότητας σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση 14316 της προεπισκόπησης των Windows 10. Εάν εκτελείτε μια σταθερή έκδοση, δεν θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μέχρι να κυκλοφορήσει η ενημέρωση επετείου. Είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό και ελπίζουμε να είναι έτοιμο εγκαίρως για την κυκλοφορία.