Πώς να κάνετε Twitter (X) ζωντανή ροή παιχνιδιών όπως ακριβώς ο Elon Musk

Ο βήμα προς βήμα οδηγός σας για παιχνίδια ζωντανής ροής στο Twitter/X.

Δεν ειμαι εκπληκτος! Αφού ανέλαβε την εφαρμογή, ο Έλον Μασκ έκανε τεράστιες αλλαγές στο Twitter (X). Από το επαληθευμένο σήμα μέχρι τη ζωντανή ροή, ήταν πάντα μέρος των συνομιλιών τεχνολογίας.

Το Twitter (X) έχει περισσότερα από 568 εκατ μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Αυτά τα νούμερα είναι αρκετά για να δικαιολογήσουν τη δημοτικότητά του.

Η πρόσφατη δυνατότητα ζωντανής ροής έχει φέρει μια έκρηξη στους χρήστες του Twitter – ειδικά στους παίκτες. Έτσι, σκέφτηκα, γιατί να μην σου πω αναλυτικά το νέο κόλπο του Έλον; Αυτό το ιστολόγιο θα διερευνήσει γιατί η ζωντανή ροή είναι σημαντική και θα σας δώσει έναν απλό οδηγό για παιχνίδια ζωντανής ροής στο X.

The Rise of Live Streaming

Η ζωντανή ροή έχει γίνει σημαντικό μέρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έχει δει ταχεία ανάπτυξη σε διάφορες πλατφόρμες τα τελευταία χρόνια. Αυτή η προηγμένη λειτουργία κυκλοφόρησε αρχικά στο Twitch, ενώ αυτή τη στιγμή, μπορείτε να παρατηρήσετε τη δημοτικότητά της στο YouTube, το Facebook, το Instagram, το TikTok και τώρα και στο Twitter/X.

Η ζωντανή ροή δεν είναι μόνο για παίκτες. Αντίθετα, είναι ένα μέσο για κάθε χρήστη να συνδεθεί με το κοινό του ή τους δημιουργούς του. Η ζωντανή ροή χρησιμοποιείται πλέον και για ψηφιακό μάρκετινγκ. Οι δημιουργοί χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα για προώθηση, διαφημίσεις και για να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

Ο βασικός λόγος πίσω από την αυξανόμενη χρήση της ζωντανής ροής είναι η συνδεσιμότητα. Επιτρέπει στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με το κοινό σε πραγματικό χρόνο μέσω likes και σχολίων. Έτσι, αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά την πρώτη επιλογή των περισσότερων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, των δημιουργών περιεχομένου, των επιχειρήσεων και άλλων.

Γιατί να κάνετε ζωντανή ροή στο Twitter/X

Ο Έλον μιλάει για παιχνίδια ζωντανής ροής στο X εδώ και πολύ καιρό. Τέλος, προσπάθησε να μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι Diablo IV στις 2 Οκτωβρίου μέσω του λογαριασμού του στο burner με το όνομα @cyb3rgam3r420. Χωρίς αμφιβολία, η νέα του ταινία δεν ήταν μόνο επιτυχημένη αλλά και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Αλλά τώρα το ερώτημα είναι: γιατί πρόσθεσε αυτό το χαρακτηριστικό; Αξίζει τον κόπο τα παιχνίδια ζωντανής ροής στο Twitter/X; Κάθε βήμα του Έλον έχει ένα δυνατό κίνητρο. Πώς θα μπορούσε να λείψει αυτή τη φορά; Ακολουθούν λοιπόν οι βασικοί λόγοι που κάνουν απαραίτητη τη ζωντανή ροή Twitter/X:

  • Δημιουργία κοινότητας: Παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, τα παιχνίδια ζωντανής ροής στο X μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αποκλειστική κοινότητα και να συνδεθείτε με άλλους παίκτες.
  • Ψυχαγωγία: Τα παιχνίδια ζωντανής ροής φέρνουν χαρά και ψυχαγωγία μέσα από παιχνίδια και τα σχόλια και τις αντιδράσεις των θεατών. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με το κοινό.
  • Επίδειξη δεξιοτήτων: Η ζωντανή ροή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να επιδείξετε τις δεξιότητές σας και να λάβετε άμεσα σχόλια από το κοινό. Μπορείτε να επισημάνετε τις τεχνικές και τις στρατηγικές σας για να προσελκύσετε θεατές και άλλους παίκτες.
  • Ζωντανή συνομιλία: Παρόλο που το X δεν έχει προσφέρει επιλογή ζωντανής συνομιλίας για όλους τους χρήστες, εξακολουθεί να είναι μια χρήσιμη λειτουργία. Μπορείτε να συνομιλήσετε ζωντανά με διαφορετικά άτομα, να μοιραστείτε εμπειρίες, να μάθετε νέα κόλπα και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής.
  • Ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων: Ο Χ έχει ήδη ανοίξει πόρτες δημιουργίας εσόδων. Τα παιχνίδια ζωντανής ροής μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τους αριθμούς στον τραπεζικό σας λογαριασμό και να προσελκύσετε χορηγίες, διαφημίσεις κ.λπ.
  • Δυνατότητα ανακάλυψης: Η ζωντανή ροή σάς βοηθά να βρείτε νέους συναδέλφους παίκτες και επίσης να εξερευνήσετε διαφορετικά παιχνίδια. Επεκτείνει το συνολικό σας δίκτυο παιχνιδιών.
  • Διατήρηση: Το X σάς επιτρέπει να ηχογραφείτε και να δημοσιεύετε τη ζωντανή ροή σας για μελλοντική χρήση. Έτσι, αυτή η δυνατότητα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις αναμνήσεις και τα επιτεύγματά σας.

Έτσι, η ζωντανή ροή είναι μια ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας, ενώ ταυτόχρονα κερδίζετε χρήματα στο Twitter/X, γι’ αυτό έχετε τον εξοπλισμό ροής στη διάθεσή σας!

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τη ζωντανή ροή

Κάθε χαρακτηριστικό έχει τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς του. Το ίδιο ισχύει και για τη ζωντανή ροή στο Twitter. Έχουμε ήδη συζητήσει τη σημασία του στο παρελθόν. Λοιπόν, ας δούμε τώρα μερικούς από τους περιορισμούς του.

  • Η ζωντανή ροή Twitter/X είναι διαθέσιμη μόνο για επαληθευμένους χρήστες.
  • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων, όπως το OBS ή το streamlab για να βγείτε ζωντανά.
  • Μπορείτε να δείτε συνομιλίες μόνο σε κινητό.
  • Οποιοσδήποτε χρήστης X μπορεί να δει τη ζωντανή ροή σας μέχρι να προστατευτεί ο λογαριασμός σας.

Ωστόσο, η ζωντανή ροή Twitter/X είναι νέα στην πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε πολλές βελτιώσεις τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Το καλύτερο λογισμικό εγγραφής παιχνιδιών για την καταγραφή του παιχνιδιού

Πώς να κάνετε ζωντανή ροή στο Twitter/X

Καθώς αυτή η δυνατότητα είναι ανώριμο, δεν μπορείτε να κάνετε ζωντανή ροή απευθείας από την εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να ρυθμίσετε λογισμικό τρίτων για ζωντανή ροή. Υπάρχουν πολλά λογισμικά ζωντανής ροής διαθέσιμα στην αγορά.

Ωστόσο, θα πρότεινα το OBS εδώ. Αυτό το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και επίσης δωρεάν. Επιπλέον, σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε. Λοιπόν, ακολουθούν γρήγορες οδηγίες για ζωντανή ροή στο Twitter.

Βήμα 1 – Επίσκεψη Media Studio.

Βήμα 2 – Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Βήμα 3 – Κάντε κλικ στο «Παραγωγός» στην επάνω καρτέλα.

Βήμα 4 – Επιλέξτε «Πηγές» και κάντε κλικ στο «Δημιουργία πηγών».

Βήμα 5 – Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες στο αναδυόμενο παράθυρο.

Βήμα 6 – Εισαγάγετε το όνομα της πηγής (π.χ. ροή grtechpc.org – OBS), επιλέξτε τον τύπο πηγής (κατά προτίμηση RTMP) και επιλέξτε την περιοχή.

Βήμα 7 – Κάντε κλικ στο «Δημιουργία» για να δημιουργήσετε λεπτομέρειες πηγής.

Μόλις τελειώσετε, θα δείτε τις λεπτομέρειες της πηγής.

Βήμα 8 – Δώστε προσοχή στη διεύθυνση URL RTMPS και αντιγράψτε το κλειδί ροής.

Βήμα 9 – Τώρα μεταβείτε στο OBS και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.

Βήμα 10 – Επιλέξτε «Ροή» στην αριστερή πλευρά.

Βήμα 11 – Κάντε κλικ στο «Προσαρμογή» και επιλέξτε Twitter από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο.

Βήμα 12 – Επιλέξτε την περιοχή σας από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο του διακομιστή.

Βήμα 13 – Συμπληρώστε το κλειδί ροής που αντιγράψατε πριν.

Βήμα 14 – Τώρα επιστρέψτε στο Media Studio

Βήμα 15 – Επιλέξτε «Μεταδόσεις» και πατήστε το κουμπί «Δημιουργία εκπομπής».

Βήμα 16 – Εισαγάγετε το όνομα της εκπομπής (π.χ. Η ζωντανή ροή μου).

Βήμα 17 – Επιλέξτε την κατηγορία της εκπομπής σας.

Βήμα 18 – Τώρα, επιλέξτε την πηγή που δημιουργήσατε στο OBS. Εδώ είναι, grtechpc.org stream – OBS.

Βήμα 19 – Στις «Σύνθετες ρυθμίσεις», ενεργοποιήστε την «Εμφάνιση συνομιλίας σε πλήρη οθόνη» για προβολή συνομιλιών.

Βήμα 20 – Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο «Δημιουργία εκπομπής».

Βήμα 21 – Μεταβείτε στο λογισμικό OBS και επιλέξτε «Έναρξη ροής».

Βήμα 22 – Επιστρέψτε στο Media Studio, όπου η ζωντανή ροή σας θα εμφανιστεί στο επάνω μέρος της οθόνης.

Βήμα 23 – Κάντε κλικ στο «Tweet» και θα είστε ζωντανοί στο Twitter μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτά τα βήματα μπορεί να φαίνονται μεγάλα, αλλά μπορείτε να είστε ζωντανά στο Twitter μέσα σε μόλις 2 λεπτά.

συμπέρασμα

Αναμφίβολα ο Elon Musk έφερε αλλαγές στο X προς το καλύτερο, και η ζωντανή ροή είναι μία από αυτές. Αυτή η νέα ιδέα έχει δημιουργήσει την περιέργεια μεταξύ των χρηστών.

Έτσι, σε αυτό το ιστολόγιο, παρείχα έναν εύκολο και γρήγορο οδηγό για ζωντανές ροές στο Twitter/X.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρυθμίσετε πρώτα το OBS και την κάμερα web. Αργότερα, μπορείτε εύκολα να κάνετε ζωντανή ροή στο Twitter ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται στο ιστολόγιο.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό για τη δημιουργία μιας βασικής ρύθμισης ροής!

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για όλα τα tweets από έναν λογαριασμό Twitter