Πώς να κάνετε μάρκετινγκ συνεργατών στο Pinterest: Καρφίτσωμα για κέρδος –

Με 445 εκατομμύρια χρήστες, το Pinterest είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω. Είναι μια πολύ οπτική πλατφόρμα: μια υπηρεσία κοινής χρήσης εικόνων, πραγματικά, που σας βοηθά να καρφιτσώσετε (διαβάστε: αποθηκεύστε) εικόνες, ιδέες και έμπνευση που σας αρέσει. Είναι αυτή η γραφικοκεντρική προσέγγιση που κάνει το μάρκετινγκ θυγατρικών στο Pinterest μια εξαιρετική επιλογή.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί να επιλέξετε το Pinterest για Affiliate Marketing;

Το Pinterest είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για τους συνεργάτες του μάρκετινγκ για να το κάνουν μεγάλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι μια πλατφόρμα που προορίζεται για doom-scrolling ή για να συμβαδίζει με τις τάσεις του φόβου να χάσεις.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Pinterest για πράγματα που τους αρέσουν πραγματικά: για να αντλήσουν έμπνευση για αυτό που τους κρατά στο μυαλό τους. Είναι στο Pinterest για να δοκιμάσουν νέα πράγματα, να λάβουν ουσιαστικές προτάσεις και να αγοράσουν πράγματα που χρειάζονται.

Γι’ αυτό το affiliate marketing, αν γίνει καλά, στο Pinterest μπορεί να αποφέρει μερικά από τα καλύτερα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα στατιστικά του Pinterest, το 46% των Pinners ανακαλύπτουν ένα νέο προϊόν ή ένα νέο εμπορικό σήμα σε μια εβδομάδα. Πιάστε τους τη στιγμή της έμπνευσής τους και κάντε το ταξίδι μάρκετινγκ θυγατρικών σας επιτυχημένο!

Επιτρέπεται το Affiliate Marketing στο Pinterest;

Ναί! Το Pinterest επιτρέπει το μάρκετινγκ συνεργατών. Αυτό που απαγορεύεται εδώ είναι η χρήση κρυφών ή συντομευμένων συνδέσμων που κρύβουν τους συνδέσμους συνεργατών σας. Θεωρούνται αμφίβολα σύμφωνα με την πολιτική διαφάνειας του Pinterest και απαγορεύονται.

Μπορείτε να επιλέξετε να προωθήσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, εκτός εάν εμπίπτουν στις απαγορευμένες περιμέτρους του Pinterest. Το Pinterest δεν υποστηρίζει διακρίσεις, γυμνό, βία ή υπηρεσίες που προωθούν μοντέλα που πλουτίζουν γρήγορα, ανήθικες εταιρείες ή προϊόντα που συνοδεύονται από κρυφό κόστος.

Τώρα που ξέρετε γιατί το Pinterest είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για συνεργάτες μάρκετινγκ, ίσως ενθουσιαστείτε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι. Ελάτε μαζί μας καθώς σας οδηγούμε στα βήματα:

Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Pinterest για μάρκετινγκ θυγατρικών, θα χρειαστείτε έναν επαγγελματικό λογαριασμό. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε:

  • Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο επαγγελματικό λογαριασμό
  • Ή, μετατρέψτε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας σε επαγγελματικό

Η κατοχή ενός επαγγελματικού λογαριασμού θα σας δώσει πρόσβαση στις διαφημίσεις, το Analytics και τις πληροφορίες κοινού στην πλατφόρμα, οι οποίες θα είναι κρίσιμες μετρήσεις για να δείτε πόσοι δυνητικοί πελάτες μετατρέπουν για εσάς.

Αυτό το βήμα θα απαιτήσει κάποια έρευνα αγοράς προτού αρχίσετε να μοιράζεστε συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε τι αναζητούν οι άνθρωποι μέσω πλατφορμών όπως το Google Trends και προσπαθήστε να εντοπίσετε ένα κενό στην αγορά. Αν δείτε, υπάρχει ζήτηση για ένα συγκεκριμένο σύνολο προϊόντων που κανείς στο Pinterest δεν καλύπτει ακόμη, αυτό είναι το τέλειο μέρος για να μπείτε στην αγορά.

Επιπλέον, πρέπει να εξασφαλίσετε μια αίσθηση εξοικείωσης με το σύνολο των προϊόντων που επιλέγετε. Αυτό συμβαίνει επειδή θα βασίζεστε στην εξειδίκευση στο θέμα σας και στην ερευνητική εργασία σας για να πείσετε τους χρήστες του Pinterest να αγοράσουν ένα προϊόν έναντι ενός άλλου. Αυτό θα απαιτήσει από εσάς να ξέρετε πώς να ξεχωρίζετε το ένα από το άλλο τι USP έχει ένα εν λόγω προϊόν, μεταξύ πολλών άλλων.

  Διαχειριστής σελιδοδεικτών Chrome-όπως Pinterest με πιο έξυπνη αναζήτηση

Βελτιστοποιήστε το προφίλ σας στο Pinterest

Οι Pinners θα αναζητήσουν τις συστάσεις σας και θα βασιστούν σε αυτές όταν έχετε ένα προφίλ επαγγελματικής εμφάνισης. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να το βελτιστοποιήσετε σωστά, ειδικά αν ξεκινάτε από καινούρια:

  • Ξεκινήστε με ένα περιγραφικό βιογραφικό που καλύπτει ποιοι είστε και τι σκοπεύετε να κάνετε
  • Προσθέστε μια εικόνα προφίλ, κατά προτίμηση ένα κοντινό πλάνο ή ένα στιγμιότυπο κεφαλιού
  • Προσθέστε αντωνυμίες με τις οποίες θέλετε να αναγνωρίζεστε
  • Μπορείτε επίσης να δείτε τη διεύθυνση, τον ιστότοπο και τα στοιχεία επικοινωνίας για δημόσια προβολή

Επιλέξτε Προγράμματα μάρκετινγκ συνεργατών

Για να μπορέσετε να αρχίσετε να μοιράζεστε συνδέσμους μάρκετινγκ θυγατρικών, θα πρέπει να αποφασίσετε για τα δίκτυα συνεργατών ή τα προγράμματα στα οποία συμμετέχετε.

Η εύρεση θυγατρικών θα πρέπει να είναι μια απόφαση που βασίζεται στη θέση που επιλέγετε. Ίσως είναι καλύτερο να πάτε για έναν ιστότοπο όπως το Amazon, αλλά αυτή τη στιγμή, τα κριτήρια του Amazon είναι αρκετά αυστηρά και το να περάσετε το πόδι σας από την πόρτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο παλιά.

  • Επιλέξτε προϊόντα που οι άνθρωποι θα θέλουν να αγοράσουν
  • Εξετάστε τα ψηφιακά προϊόντα, καθώς οι προμήθειες είναι συχνά υψηλές, ξεκινώντας από 20% ή περισσότερο
  • Τα ψηφιακά προϊόντα έχουν επίσης τη δική τους σελίδα πωλήσεων, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα καθοδηγήσετε σε αυτήν τη σελίδα
  • Οι σύνδεσμοι του Amazon επιτρέπονται στις καρφίτσες Idea (οι οποίες είναι η έκδοση του Pinterest για ιστορίες 24 ωρών)
  • Για τη χρήση συνδέσμων Amazon σε τυπικές καρφίτσες εικόνας και βίντεο, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε τους κανονισμούς που βασίζονται στη χώρα

Διεκδικήστε τον Ιστότοπό σας

Αν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο προσωπικό σας ιστολόγιο ή ιστότοπο, μπορείτε να προσθέσετε έναν ιστότοπο και να τον διεκδικήσετε. Η διεκδίκηση του ιστότοπού σας θα διασφαλίσει επίσης ότι το όνομα της επωνυμίας σας αντικατοπτρίζεται σε κάθε pin που δημοσιεύετε και κάθε ιστορία που μοιράζεστε.

Οπότε, βασικά, είναι καλό για την επωνυμία και αφήστε το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους δημιουργούς/επιχειρήσεις στην πλατφόρμα.

Δημιουργήστε συναρπαστικούς πίνακες Pinterest

Όταν ένα από τα pin σας γίνει viral και φτάσει σε μεγάλο αριθμό pinner, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να επισκεφτούν το προφίλ σας στο Pinterest. Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή για εσάς, καθώς πρόκειται να καθορίσει εάν συμμετέχουν στον σύνδεσμο θυγατρικών που έχετε μοιραστεί ή όχι.

Επομένως, για να εξασφαλίσετε εξαιρετικές μετατροπές, ξεκινήστε πάντα έχοντας ένα προφίλ που δείχνει οργανωμένους και όμορφους πίνακες που σχετίζονται με τη θέση που έχετε επιλέξει. Οι πίνακές σας πρέπει να δείχνουν ότι ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε. Ως εκ τούτου, οι συστάσεις και οι προτάσεις σας είναι νόμιμες και μπορούν να είναι αξιόπιστες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικούς πίνακες που οδηγούν στις αναρτήσεις του ιστολογίου σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείξετε ότι έχετε προηγούμενη εμπειρία σε αυτό το πράγμα. Ή, μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες και να κάνετε μια συλλογή προϊόντων που θεωρούνται πραγματικά τα καλύτερα στην αγορά. Όλα αυτά διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την αξιοπιστία σας ως συνεργάτης μάρκετινγκ στο Pinterest.

Επιμέλεια περιεχομένου που είναι φιλικό προς τους συνεργάτες

Ξεκινήστε με το Google Trends για να δείτε και να εντοπίσετε τα κενά της αγοράς και να αρχίσετε να επιμελείτε σχετικό περιεχόμενο που θα προσελκύσει pinners να επισκεφτούν το προφίλ σας και να αναζητήσουν αξιόπιστες προτάσεις.

  Πώς να κάνετε έναν πίνακα ιδιωτικό στο Pinterest

Θέλετε να προσέξετε τις καρφίτσες σας; Δημιουργήστε εντυπωσιακά γραφικά και συνδυάστε τα με συναρπαστικές περιγραφές. Θυμηθείτε ότι η τυπική αναλογία διαστάσεων πρέπει να είναι 2:3 και το μέγεθος της εικόνας πρέπει να είναι 1000 x 1500 px.

Εάν έχετε βρει το προϊόν που θέλετε να διαθέσετε στην αγορά και έχετε δημιουργήσει συνδέσεις θυγατρικών, θα πρέπει να έχετε έτοιμο τον σύνδεσμο μάρκετινγκ θυγατρικών σας.

Συνεχίστε να δημιουργήσετε μια νέα καρφίτσα. Για αυτό, θα χρειαστεί να έχετε μια εκπληκτική εικόνα, ένα infographic ή ένα βίντεο έτοιμο να τραβήξει την προσοχή του κοινού σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε μια καρφίτσα και να προσθέσετε συνδέσμους στην καρφίτσα σας:

  • Κάντε κλικ στο Δημιουργία > Δημιουργία καρφίτσας
  • Προσθέστε έναν σχετικό τίτλο, προσπαθήστε να τον βελτιστοποιήσετε το Pinterest SEO για καλύτερη ορατότητα
  • Πείτε στους ανθρώπους τι είναι η καρφίτσα σας στην περιγραφή μέσα σε 100–500 χαρακτήρες
  • Προσθέστε εναλλακτικό κείμενο στην εικόνα/γραφικό σας για να το κάνετε πιο ανιχνεύσιμο στις αναζητήσεις εικόνων
  • Προσθέστε έναν σύνδεσμο προορισμού για να καθοδηγήσετε το κοινό σας στο προϊόν μάρκετινγκ θυγατρικών που θέλετε να βοηθήσετε στην πώληση
  • Μόλις τελειώσετε, δημοσιεύστε την ανάρτηση αμέσως ή προγραμματίστε την για αργότερα

Προσθήκη αποκάλυψης (ή όχι)

Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα που μπορείτε να επιλέξετε να αγνοήσετε. Ωστόσο, ως πρακτική μάρκετινγκ θυγατρικών, συνήθως συνιστάται να προσθέσετε μια αποκάλυψη στην περιγραφή της καρφίτσας, ακριβώς παρακάτω, για να δηλώσετε ότι ενδέχεται να κερδίσετε προμήθειες.

Μπορείτε να προσθέσετε κάτι σαν: Μπορεί να κερδίσουμε προμήθειες συνεργατών από την αγορά συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ποιες είναι μερικές βέλτιστες πρακτικές για το μάρκετινγκ συνεργατών στο Pinterest;

Βελτιστοποιήστε τους πίνακες Pinterest για αυξημένη ορατότητα

Σχεδόν όλοι γνωρίζουν τι είναι το SEO και πώς το SEO επηρεάζει τα αποτελέσματα αναζήτησης και το μάρκετινγκ αυτές τις μέρες. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι υπάρχει κάτι που ονομάζεται Pinterest SEO; Το καλό είναι ότι λειτουργεί παρόμοια με το κανονικό SEO.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι πίνακές σας είναι βελτιστοποιημένες για SEO και έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ανακάλυψης, ορατότητας ή αφοσίωσης, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Καθώς το Pinterest SEO είναι για να βοηθήσει το Pinterest να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενό σας, έχετε ένα όνομα πίνακα που να είναι σχετικό με τη θέση σας
  • Περιορίστε τη θέση σας και έχετε αρκετούς πίνακες Pinterest για να διατηρήσετε το περιεχόμενο συγκεκριμένο και να αποφύγετε τη σύγχυση
  • Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά και να τις χρησιμοποιήσετε για να σχηματίσετε τη ραχοκοκαλιά των ονομάτων του πίνακα του Pinterest
  • Ακολουθεί η περιγραφή. αυτή θα πρέπει να είναι μια περιγραφή πλούσια σε λέξεις-κλειδιά εντός 500 χαρακτήρων. Στην ιδανική περίπτωση, το Pinterest συνιστά να μην ξεπερνάτε τους 100 χαρακτήρες. Οσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο!
  • Καρφιτσώστε σχετικές καρφίτσες στον πίνακα για να διασφαλίσετε ότι οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν ακριβώς αυτό που αναζητούν, εκτός από την ανακάλυψη νέων πραγμάτων ταυτόχρονα

Αλληλεπιδράστε με τα Pinners για να αυξήσετε την ορατότητά σας

Η δημοσίευση συνδέσμων μάρκετινγκ θυγατρικών δεν αρκεί από μόνη της. Πρέπει να το δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να προωθήσετε τον εαυτό σας ως εμπειρογνώμονα στη θέση σας. Για να το πετύχετε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε καρφίτσες ιδεών που βοηθούν στην ενημέρωση ή την εκπαίδευση του κοινού σας.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να αλληλεπιδράτε τακτικά με το κοινό σας στην ενότητα σχολίων. Ακόμη και αλληλεπιδράστε σε άλλες καρφίτσες για να αποκτήσετε ορατότητα στο προφίλ σας και να ενθαρρύνετε περισσότερες επισκέψεις προφίλ.

Αυτά θα ενθαρρύνουν τους Pinners να εισέλθουν στα μηνύματά σας και να ζητήσουν συγκεκριμένες προτάσεις, στις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε συνδέσμους συνεργατών προσωπικά ή δημόσια.

Συνεχίστε να ελέγχετε το Analytics

Για να κάνετε μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ θυγατρικών, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια κατεύθυνση. Το Analytics μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.

  Πώς να διαγράψετε έναν πίνακα στο Pinterest

Συνεχίστε να ελέγχετε την απόδοση των καρφιτσών, των σανίδων και των πινέλων ιδεών σας. Θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τη στρατηγική περιεχομένου σας, λέγοντάς σας τι λειτουργεί για το μεγαλύτερο κοινό του Pinterest. Μπορείτε να αρχίσετε να δημοσιεύετε παρόμοιες καρφίτσες με αυτές που κάνουν καλά για να κερδίσετε περισσότερους ακόλουθους.

Μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες καρφίτσες σας ανά απόδοση και να προβάλετε δεδομένα έως και 30 ημερών για να σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στη διαδρομή περιεχομένου σας.

Προγραμματίστε τις αναρτήσεις παρτίδων για αργότερα

Η καθημερινή ανάρτηση είναι σημαντική γιατί η συνέπεια είναι το κλειδί. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να δημοσιεύετε καθημερινά: μπορεί να χάσετε την εστίαση, μπορεί να είστε απασχολημένοι ή το Διαδίκτυο μπορεί να σας αφήσει ψηλά και στεγνά.

Ανεξάρτητα από το τι σας εμποδίζει να δημοσιεύετε καθημερινά, μην το αφήσετε να είναι πρόβλημα προγραμματίζοντας τις αναρτήσεις εκ των προτέρων. Ίσως, αφιερώστε μια μέρα της εβδομάδας για να προγραμματίσετε αναρτήσεις για ολόκληρη την εβδομάδα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλες οι αναρτήσεις σας θα βγαίνουν στην ώρα τους και ότι δημιουργείτε μεγάλη δυναμική.

Αποφύγετε το απόκρυψη συνδέσμων στο Pinterest

Λοιπόν, ας απευθυνθούμε στον ελέφαντα στο δωμάτιο: τι είναι η απόκρυψη συνδέσμων; Είναι η πρακτική της συντόμευσης των συνδέσμων για την απόκρυψη των συνδέσμων θυγατρικών. Δεν ενημερώνει το κοινό σας ή το Pinterest HQ εάν κερδίζετε προμήθειες σε έναν σύνδεσμο.

Τέτοιοι σύνδεσμοι απαγορεύονται στο Pinterest. Βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε αυτόν τον κανόνα όταν κάνετε μάρκετινγκ θυγατρικών στην πλατφόρμα.

Διασταυρούμενη προώθηση

Το μάρκετινγκ συνεργατών γίνεται επιτυχία μόνο όταν έχετε δημιουργήσει αρκετή αξιοπιστία μοιράζοντας περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες σας. Για παράδειγμα, μια καλύτερη πρακτική θα ήταν να ενσωματώσετε το Pinterest στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε πίνακες ή καρφίτσες σε άλλες πλατφόρμες για να γίνετε ορατοί.

Μην προωθείτε υπηρεσίες που είναι απαγορευμένες στο Pinterest

Ως μέρος των διαφημιστικών του οδηγιών, το Pinterest προτρέπει τους δημιουργούς και τις επιχειρήσεις να είναι προσεκτικοί με τις συντακτικές πρακτικές τους.

Ένας από τους τομείς αναφέρει υπηρεσίες στις οποίες το Pinterest δεν επιτρέπει διαφημίσεις/μάρκετινγκ θυγατρικών σε:

  • Πλειστηριασμοί, δάνεια, εγγυητικά ομόλογα
  • Πρόσληψη ενάγοντος, ψεύτικη ηλεκτρονική τεχνική υποστήριξη
  • Σχέδια πλουτισμού γρήγορα, προϊόντα με κρυφό κόστος
  • Εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες εργασίας για μαθητές
  • Εταιρείες που πωλούν οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Προϊόντα/υπηρεσίες που αντικατοπτρίζονται με παραπλανητικούς τρόπους
  • Κρυπτονομίσματα, εκτός από αυτά που επιτρέπονται στην ενότητα Χρηματοοικονομικά Προϊόντα

Αποφύγετε την προώθηση προϊόντων που δεν επιτρέπονται και ακολουθήστε μια προσέγγιση που βασίζεται στην αξία. Μην δημοσιεύετε τίποτα που δεν θα κοινοποιείτε στον ιστότοπό σας, μήπως θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία σας ως αξιόπιστου μάρκετινγκ.

Επαγγελματική συμβουλή: Εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνετε επιρροή του Pinterest

Είναι ο κόσμος των influencers και το μάρκετινγκ συνεργατών σε συνδυασμό με την προσωπική επωνυμία φαίνεται να είναι το μεγάλο πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρηματικές ανταμοιβές ενώ είστε στην κορυφή του παιχνιδιού.

Επιπλέον, ως συνεργάτης του μάρκετινγκ, βασίζεστε στις τάσεις για τη δημιουργία περιεχομένου και συνεργασιών που θα σας βοηθήσουν να πουλήσετε. Το να είστε δημιουργός στο Pinterest θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στις τάσεις νωρίτερα από όλους τους άλλους.

Υπάρχουν περισσότερα πλεονεκτήματα όπως οι συνεργασίες θα είναι ευκολότερες όταν έχετε μια προσωπική επωνυμία, καθώς οι ιστότοποι θυγατρικών όπως η Amazon φαίνεται να ευνοούν τους συνεργάτες μάρκετινγκ με μια καθιερωμένη προσωπική επωνυμία. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μοναδικά υλικά πόρων από το Pinterest Academia για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη. Ο ορίζοντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλάζει και είναι καλύτερο να μένετε ενημερωμένοι!

Ενισχύστε το Affiliate Marketing σας στο Pinterest

Τώρα που ξέρετε πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε με το ταξίδι σας στο Pinterest, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια θέση, να επιλέξετε μερικά προγράμματα συνεργατών και να μοιραστείτε pins που είναι ελκυστικές και εντυπωσιακές.

Μην ξεχάσετε να βελτιστοποιήσετε τα pin σας για το Pinterest SEO. Και μην υποτιμάτε την αξία των τίτλων, των περιγραφών και των ονομάτων πινάκων που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά. Όταν προωθείτε έναν σύνδεσμο μάρκετινγκ θυγατρικών, ξεχωρίστε εξηγώντας στο κοινό σας γιατί πρέπει να επιλέξει αυτό το προϊόν/υπηρεσία από τα υπόλοιπα.

Μιλήστε για τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και να είστε ρεαλιστές και αυθεντικοί με το κοινό σας. Αυτό είναι που θα σας κάνει να πετύχετε μακροπρόθεσμα και να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη με το κοινό σας.