Πώς να επαληθεύσετε τον λογαριασμό email Waze

Το Waze είναι ένα λογισμικό πλοήγησης GPS, μέρος της Google. Βοηθά στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τις λεπτομέρειες ταξιδιού και τις λεπτομέρειες διαδρομής που συλλέγονται από έναν χρήστη, με βάση την τοποθεσία. Το Waze εν συντομία ονομάζεται επίσης εφαρμογή κοινότητας, καθώς η εφαρμογή παρέχεται με λεπτομέρειες που συμπληρώνονται από τους χρήστες. Το Waze αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από Ισραηλινούς Προγραμματιστές, αργότερα πουλήθηκε στην Google. Αν ψάχνετε στο Διαδίκτυο για τον τρόπο επαλήθευσης email του λογαριασμού Waze, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς, εδώ θα συζητήσω πώς να επαληθεύσετε το email του λογαριασμού Waze.

Πώς να επαληθεύσετε τον λογαριασμό email Waze

Οι πληροφορίες πλοήγησης Waze αναφέρονται πολύ ενεργά σε άλλους οδηγούς, καθώς αποστέλλονται επίσης δεδομένα όπως η κυκλοφορία, τα ατυχήματα, το μπλοκάρισμα της αστυνομίας και οι καιρικές συνθήκες. Αυτά τα δεδομένα είναι πολύ χρήσιμα για άλλα προγράμματα οδήγησης. Το Waze συλλέγει αυτές τις πληροφορίες και αναλύει αυτές τις πληροφορίες και διαβιβάζει αυτά τα δεδομένα σε άλλους οδηγούς 24/7 για να βελτιώσει την εμπειρία τους. Το Waze συγκρίνει επίσης δεδομένα με βάση την καλύτερη βέλτιστη διαδρομή σε σύγκριση με δεδομένα. Το Waze κατασκευάστηκε έτσι ώστε να μαθαίνει από τον χρήστη, επομένως όσο περισσότερα του παρέχει δεδομένα ο χρήστης τόσο περισσότερα μαθαίνει και συλλέγει δεδομένα και μοιράζεται με άλλους οδηγούς.

  5 βασικές λειτουργίες του Excel που κάνουν την εργασία απείρως ευκολότερη

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο επαλήθευσης του λογαριασμού email Waze πριν από τη σύνδεση στον λογαριασμό Waze. Ας ξεκινήσουμε. Πριν συνδεθείτε στον λογαριασμό Waze, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για τον λογαριασμό Waze. Εάν δεν έχετε καταχωρήσει λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν παρόμοιες επιλογές ρυθμίσεων και μπορεί να διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Οι ακόλουθες μέθοδοι δοκιμάστηκαν στο Moto g(8) power lite – Android 10 (Stock). Το κινητό σας Android μπορεί να είναι διαφορετικό.

  Πώς να διαγράψετε μια οριζόντια γραμμή στο MS Word

1. Πατήστε στην εφαρμογή Play Store στην Αρχική οθόνη.

2. Αναζητήστε την εφαρμογή Waze.

3. Πατήστε Εγκατάσταση.

4. Ανοίξτε την εφαρμογή μετά την εγκατάσταση.

5. Το Waze θα απαιτήσει άδεια για χρήση του GPS, πατήστε το να επιτρέπεται μόνο ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε το GPS

6. Το Waze θα ζητήσει να δημιουργήσει έναν νέο λογαριασμό. Πατήστε στην επιλογή Εγγραφή με email

7. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και πατήστε Επόμενο.

Σημείωση: Εάν θέλετε ενημερώσεις, προσφορές ή οποιαδήποτε νέα ή ενημερώσεις από το Waze, πατήστε στο πλαίσιο επιλογής από το Waze.

8. Τώρα θα σταλεί ένα μήνυμα επαλήθευσης στο αναγνωριστικό της αλληλογραφίας σας που καταχωρίσατε.

9. Ανοίξτε αυτό το μήνυμα και πατήστε το κουμπί Επαλήθευση email.

10. Τέλος, ανοίξτε με την εφαρμογή Waze. Ο λογαριασμός θα εγγραφεί με επιτυχία και θα απαντήσει στον τρόπο επαλήθευσης του email σας.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι υποχρεωτική η εγγραφή;

  Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επιπλοκές στο Apple Watch σας

Απ. Δεν είναι υποχρεωτική η εγγραφή ως χρήστης, αλλά η εγγραφή για λογαριασμό Waze προσφέρει δυνατότητες όπως προσθήκη εικόνων προφίλ, προσωπικών μηνυμάτων σε άλλους οδηγούς κ.λπ.

Ε2. Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ;

Απ. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας είναι σωστά. Επίσης, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης Waze για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε ενεργή κατάσταση.

Ε3. Έχω χάσει τον κωδικό πρόσβασής μου, τι μπορώ να κάνω;

Απ. Δοκιμάστε να πατήσετε Έχασα τον κωδικό πρόσβασής μου στην εφαρμογή, ενδέχεται να λάβετε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς των διαπιστευτηρίων του λογαριασμού σας μέσω του email σας.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με τον τρόπο επαλήθευσης του λογαριασμού email του Waze είναι χρήσιμο για εσάς και μπορείτε να το ακολουθήσετε εύκολα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή/και απορίες σχετικά με το άρθρο, μη διστάσετε να σχολιάσετε το άρθρο.