Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση στο TikTok για προβολή χωρίς χέρια

Αυτή η εύχρηστη λειτουργία είναι εξαιρετική εάν θέλετε το TikTok να κάνει αυτόματη κύλιση στα βίντεο για εσάς.

Είτε θέλετε να κάνετε πολλές εργασίες είτε να τρώτε σνακ ενώ παρακολουθείτε βίντεο, το TikTok διαθέτει μια εύχρηστη λειτουργία αυτόματης κύλισης. Όταν γίνει εναλλαγή, η πλατφόρμα θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία κύλισης και δεν θα χρειάζεται να σύρετε με μη αυτόματο τρόπο προς τα επάνω μετά από κάθε βίντεο.

Η λειτουργία αυτόματης κύλισης στο TikTok μπορεί να σας επιτρέψει να απολαύσετε ατελείωτα TikToks χωρίς να αλληλεπιδράτε με τη συσκευή σας. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το TikTok hands-free:

  Πόσο κερδίζουν τα κορυφαία αστέρια του TikTok;
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του TikTok. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή, μεταβείτε στο FYP σας και αρχίστε να παρακολουθείτε ένα βίντεο. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο την οθόνη για να εμφανιστούν τα στοιχεία ελέγχου βίντεο. Θα δείτε μια επιλογή με την ένδειξη Αυτόματη κύλιση στα δεξιά με ένα εικονίδιο βέλους. Πατήστε πάνω του για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση.
  • Μόλις ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση, το TikTok θα φορτώσει και θα παίξει αυτόματα το επόμενο βίντεο όταν τελειώσει το πρώτο. Ωστόσο, αυτή η αυτοματοποιημένη λειτουργία δεν θα λειτουργεί σε αναρτήσεις φωτογραφιών και θα πρέπει να περάσετε χειροκίνητα μέσα από αυτές για να συνεχίσετε την αυτόματη κύλιση.
  • Ένα βέλος με ένα εικονίδιο παύλας θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της ροής σας όταν ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση. Απλώς πατήστε αυτό το εικονίδιο για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση.
  •   Παραβιάστηκε ο λογαριασμός TikTok – Πώς να ανακτήσετε και να προστατέψετε τον λογαριασμό σας

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κύλιση με μη αυτόματο τρόπο σε ένα ή δύο βίντεο προτού εμφανιστεί αυτή η επιλογή. Επίσης, αυτά τα στοιχεία ελέγχου δεν θα εμφανιστούν εάν κρατάτε την οθόνη όταν παίζεται μια χορηγούμενη ανάρτηση.

    Αυτή η αυτοματοποιημένη κύλιση θα λειτουργήσει και όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία εικόνας σε εικόνα στο TikTok, επομένως οι δυνατότητες πολλαπλών εργασιών είναι κυριολεκτικά ατελείωτες. Ωστόσο, τα χειροκίνητα χειριστήρια εξακολουθούν να είναι ενεργοποιημένα, επομένως μπορείτε πάντα να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να παραλείψετε ή να επαναλάβετε ένα βίντεο, αντίστοιχα.

      Πού βρίσκετε το βιογραφικό στο TikTok;

    Η απόλαυση μιας συνεχούς ροής TikToks δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

    Η αυτόματη κύλιση στο TikTok αλλάζει το παιχνίδι για χρήστες που λατρεύουν την παρακολούθηση βίντεο, αλλά θεωρούν το ατελείωτο σάρωση πολύ κουραστικό. Με λίγα μόνο αγγίγματα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση, δίνοντάς σας την ελευθερία να επιλέξετε πώς θέλετε να εξερευνήσετε την εφαρμογή.