Πόσο κερδίζουν τα κορυφαία αστέρια του TikTok;

Το Tik Tok συγκαταλέγεται στις 10 εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στον κόσμο τόσο για το 2018 όσο και για το 2019. Αυξάνεται και εξελίσσεται συνεχώς, όπως και η βάση των θαυμαστών του. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν υπάρχουν κέρδη που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο Tik Tok.

Η σύντομη απάντηση είναι ναι, αλλά δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απευθείας από το Tik Tok. Υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής για να αγοράσουν οι χρήστες και δώρα σε δημιουργούς περιεχομένου στο Tik Tok, οι οποίοι μπορούν αργότερα να τις μετατρέψουν σε χρήματα. Έτσι, όλοι μπορούν να κερδίσουν χρήματα στο Tik Tok, αν και μπορεί να μην είναι εύκολο.

Μάθετε πώς να κερδίσετε χρήματα στο Tik Tok και πόσα κερδίζουν τα μεγαλύτερα αστέρια σε αυτήν την πλατφόρμα.

Πώς βγάζουν χρήματα τα αστέρια στο Tik Tok;

Το Tik Tok είναι μια πολύ διασκεδαστική και διαδραστική εφαρμογή. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές τους, γεγονός που αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για μάρκετινγκ. Συνήθως, τα αστέρια της Tik Tok κάνουν cross-marketing σε όλα τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Γονικούς ελέγχους του TikTok

Για παράδειγμα, συνδέουν όλες ή όλες τις σελίδες τους στο Twitter, το Facebook, το Instagram, το YouTube και το Tik Tok μαζί. Ενώ κερδίζετε έσοδα από διαφημίσεις από το YouTube, τα πράγματα λειτουργούν πολύ διαφορετικά στο Tik Tok, όπου δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απευθείας.

Στην ουσία, δεν θα κερδίζετε χρήματα από το Tik Tok αλλά από τους χρήστες. Οι χρήστες αγοράζουν νομίσματα για δώρο σε δημιουργούς περιεχομένου, οι οποίοι μπορούν περαιτέρω να μετατρέψουν αυτούς τους πόντους δώρου σε διαμάντια και να τα εξαργυρώσουν εάν έχουν αρκετά από αυτά.

Εάν συλλέγετε αρκετά διαμάντια σε τακτική βάση, θα μπορούσατε να ονομαστείτε νόμιμα αστέρι Tik Tok. Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό PayPal για να εισπράξετε την πληρωμή. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα διαμάντια σας όποτε θέλετε, με την επιφύλαξη ορισμένων κανόνων και περιορισμών.

Πώς να εξαργυρώσετε;

Όταν ένα αστέρι του Tik Tok κάνει ζωντανή ροή στο Tik Tok, έχει πολλούς θαυμαστές να τον παρακολουθούν και να τον επευφημούν. Εάν το επιθυμούν, αυτοί οι χρήστες μπορούν να δωρίσουν στον αγαπημένο τους δημιουργό περιεχομένου μέσω αυτοκόλλητου δώρου, το οποίο είναι σαν ένα emoji που εμφανίζεται στην οθόνη του δημιουργού περιεχομένου. Μπορεί να πάρουν μια κραυγή από το αγαπημένο τους αστέρι, κάτι που μπορεί να είναι μεγάλο (ανάλογα με το ποιον ρωτάτε).

  Πώς να αλλάξετε τοποθεσία ή περιοχή στο TikTok

Μεγάλες δωρεές όπως $100 λαμβάνουν μια τεράστια γραμματοσειρά και το αστέρι και όλοι οι άλλοι μπορούν να δουν ποιος έκανε τη δωρεά. Το όνομα του προφίλ και το αυτοκόλλητο εμφανίζονται στην οθόνη όλων. Ανάλογα με τη βάση τηλεθέασης, αυτές οι δωρεές μπορεί να γίνουν αρκετά άγριες.

Μερικές φορές οι άνθρωποι διαγωνίζονται και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις προηγούμενες δωρεές απλώς για διασκέδαση. Αυτές οι δωρεές εμφανίζονται ως υπόλοιπο στο προφίλ του παραλήπτη. Το ελάχιστο ποσό εξαργύρωσης είναι $100, ενώ το μέγιστο είναι $1.000 ανά ημέρα.

Μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ ζουν πραγματικά με το Tik Tok μόνο. Ωστόσο, μπορεί να είναι πιο έξυπνο να δικτυωθείτε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φήμη σας.

Για πόσα χρήματα μιλάμε;

Το Tik Tok δεν είναι ακόμη μια σημαντική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων όπως το YouTube, το Facebook ή το Instagram. Αρχικά, ο Tik Tok είναι μόλις ενός έτους περίπου. Πριν από αυτό, ήταν μια τεράστια επιτυχία στην Ασία, γνωστή ως musical.ly.

  Πώς να αναφέρετε βίντεο, λογαριασμούς και σχόλια στο TikTok

Σήμερα, υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες Tik Tok σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι όλοι πιθανά μέλη κοινού για διασημότητες του Tik Tok. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τραγουδιστές και καλλιτέχνες που ξεκίνησαν στο Tik Tok πριν μεταβούν στο YouTube.

Δεν χρειάζεται να είσαι σπουδαίος τραγουδιστής για να κερδίσεις χρήματα στο Tik Tok, καθώς πολλοί αστέρες του Tik Tok είναι κωμικοί που κάνουν αστεία κλιπ. Μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια στο Tik Tok είναι οι Baby Ariel, Loren Gray, Kristen Hancher και Jacob Sartorius.

Η Baby Ariel έχει την υψηλότερη καθαρή αξία με περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Μπορεί να είναι η πιο επιτυχημένη Tik Toker όλων των εποχών. Ξεκίνησε μια μουσική καριέρα και πουλά επώνυμα προϊόντα μέσω του προφίλ της στα social media.

Συγκριτικά, η Kristen Hancher έχει καθαρή περιουσία περίπου 400.000 $, αλλά είναι επίσης αστέρι στο YouTube και στο Instagram. Η Λόρεν Γκρέι κοστίζει περίπου 300.000 δολάρια και κάνει επίσης προσφορές στο Instagram και στο YouTube.

Αποδίδει το Tik Tok;

Τι νομίζετε; Θα φτάσει ποτέ το Tik Tok στην κορυφή του σωρού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και άλλα παρόμοια; Αυτή η νεανική πλατφόρμα κερδίζει στην πραγματικότητα νέους χρήστες καθημερινά.

Μπορείτε να γίνετε μια αίσθηση Tik Tok μόνοι σας. Ας ακούσουμε τις σκέψεις σας, σωστά;