Πώς να εγκαταστήσετε το Viper4android σε τηλέφωνο Android – 2024

Το Android OS είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά gadget. Αυτό συμβαίνει επειδή το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε με δική του τροποποίηση.

Αυτό προσελκύει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές και mods που μπορούν να εγκατασταθούν για να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο της συσκευής σας. Ένα από αυτά τα mod είναι το Viper4Android. Είναι το καλύτερο mod ήχου για Android που ξεπερνά τον ήχο Beats καθώς και το Dolby Atmos.

Το Viper4Android είναι επίσης πολύ καλύτερο από το DSP manager από το CyanogenMod. Αυτό το mod προσφέρει έναν εκτεταμένο ισοσταθμιστή μαζί με προγράμματα οδήγησης ήχου που αλλάζουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο το τηλέφωνό σας επεξεργάζεται και αποδίδει ήχο.

  Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις αρχείων του Google Drive στην αρχική σας οθόνη [Android]

Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες και επιλογές για να προσαρμόσετε την εμπειρία ήχου που θα ερωτευτείτε ξανά τη συσκευή σας. Έτσι, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να εγκαταστήσετε το viper4android στο Android, εδώ είναι ένας απλός οδηγός για το πώς να το κάνετε. Χωρίς να χάνουμε χρόνο, ας το πάμε.

Πώς να εγκαταστήσετε το Viper4android στο Android.

Παρακάτω δίνεται ένας απλός οδηγός βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση του viper4android στη συσκευή σας Android. Ακολουθήστε τα βήματα προσεκτικά καθώς αυτά μπορεί να βλάψουν τη συσκευή σας.

Σημείωση: Πρέπει να έχετε μια συσκευή Android με ρίζες για να συνεχίσετε με τον οδηγό. Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε root τη συσκευή σας Android,

  3 λειτουργίες Android που (μάλλον) δεν θα φτάσουν ποτέ στο iOS

Διαβάστε εδώ: – Πώς να ριζώσετε το τηλέφωνο Android

Βήματα για την εγκατάσταση του Viper4Android:

Τώρα που έχετε μια συσκευή με root ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το BusyBox από το Google Play Store από Κάνοντας κλικ εδώ.

Βήμα 2. Ανοίξτε την εφαρμογή BusyBox και εγκαταστήστε τα σενάρια BusyBox στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι παρέχετε τα δικαιώματα root.

Βήμα 3. Κατεβάστε το viper4android apk για την έκδοση Android από τους συνδέσμους που δίνονται παρακάτω.

Android έκδοση 2.3 έως 3.0 – Κατεβάστε.
Android έκδοση 4.0 έως 6.0.1 – Κατεβάστε.

Βήμα 4. Εγκαταστήστε το αρχείο apk που κατεβάσατε και ανοίξτε το.

Βήμα 5. Στο πρώτο άνοιγμα, το viper4android θα ζητήσει δικαιώματα root και θα εγκαταστήσει προγράμματα οδήγησης ήχου στη συσκευή σας. Κάντε κλικ στην ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης.

  12 Καλύτερη εφαρμογή MMS για Android

Βήμα 6. Στη συνέχεια, η συσκευή σας θα επανεκκινήσει αφού η επανεκκίνηση ανοίξει ξανά την εφαρμογή viper4android και θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις φοβερές δυνατότητες του mod.

Σημείωση:- Εάν τα προγράμματα οδήγησης viper4android αποτύχουν να εγκατασταθούν, δοκιμάστε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του SELinux σε “Επιτρεπτό” από την επιβολή. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή αλλαγής λειτουργίας SELinux.

Συμπερασματικά, αυτός είναι ένας απλός οδηγός βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση του viper4android σε συσκευή Android. Εκτελέστε αυτά τα βήματα προσεκτικά, γιατί μπορεί να καταστραφούν η συσκευή σας. Για οποιαδήποτε βοήθεια, βοήθεια ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.