Δωρεάν λήψη ηλεκτρονικών βιβλίων (30+ Καλύτερα) Ethical Hacking – [2024 Edition]

Η δικτύωση υπολογιστών είναι μια βασική πτυχή της σύγχρονης τεχνολογίας. Με τη μαζική ενσωμάτωση της τεχνολογίας υπολογιστών, η ανησυχία για την ασφάλεια των συσκευών και των δικτύων μας έχει γίνει ένα ζήτημα.

Γίνεται συνεχώς πολλή έρευνα για να γίνουν τα συστήματά μας πιο ασφαλή και απαλλαγμένα από τρωτά σημεία. Η έννοια του «Internet of Things» έχει γίνει πραγματικότητα μόνο λόγω της έρευνας και ανάπτυξης στις τεχνολογίες δικτύωσης υπολογιστών.

Αλλά θα ήταν τεράστια καταστροφή εάν υπάρχουν ελαττώματα στο δίκτυο ή στο σύστημα όπου οι άνθρωποι μπορούν να εισβάλουν σε ένα δίκτυο και να το αναλάβουν. Ως εκ τούτου, οι μηχανικοί σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται για το ηθικό hacking, όπου προσπαθούν να βρουν τρωτά σημεία σε ένα σύστημα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Connect για τον έλεγχο της αναπαραγωγής από απόσταση

Οι ηθικοί χάκερ δοκιμάζουν ένα σύστημα και προσπαθούν να διεισδύσουν στην ασφάλεια για να βρουν τα ελαττώματα. Είναι ένα αρκετά τεράστιο πεδίο ενδιαφέροντος. Έχουν γίνει πολλές μελέτες και έχει δημοσιευτεί πολύ ερευνητικό υλικό σχετικά με το πεδίο.

Μπορούμε εύκολα να βρούμε διάφορα ηλεκτρονικά βιβλία ηθικής πειρατείας. Είναι επωφελές για την άρση των ελαττωμάτων ασφαλείας καθώς και για τη μελέτη της συμπεριφοράς μιας συγκεκριμένης τεχνολογίας κάτω από ορισμένα είδη επιθέσεων εισβολής ή εισβολής.

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε για το ηθικό hacking, ή θέλετε να μάθετε γι ‘αυτό ή χρειάζεστε κάποιες γνώσεις σχετικά με αυτό, έχετε φτάσει στην καλύτερη ανάρτηση. Σε αυτό το άρθρο, συλλέξαμε και παραθέσαμε τα καλύτερα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία ηθικής παραβίασης που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο δωρεάν.

  11 καλύτερα εργαλεία Analytics LinkedIn για τη στρατηγική μάρκετινγκ B2B σας

Αυτά τα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία ηθικής πειρατείας είναι διαθέσιμα για λήψη. Βασίζεται σε διάφορα θέματα που είναι διασκορπισμένα σε διαφορετικές τεχνολογίες, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε αυτά που χρειάζεστε και να αυξήσετε τις γνώσεις σας στο ηθικό hacking.

Τα καλύτερα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία ηθικής πειρατείας.

Παρακάτω παρατίθενται τα καλύτερα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία Ethical Hacking που είναι διαθέσιμα μαζί με τους συνδέσμους λήψης.

Ελέγξτε επίσης: – Λήψη δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων στο Διαδίκτυο.

Συμπερασματικά, αυτά είναι τα καλύτερα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία ηθικής πειρατείας που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για το βιβλίο που διαβάσατε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή χρειάζεστε ένα άλλο ebook, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω.

  8 Λογισμικό Enterprise Survey για να μεταμορφώσει τη στρατηγική συλλογής δεδομένων σας