Πώς να διορθώσετε το σφάλμα DirecTV 771, 40

Το κόστος μιας συνδρομής καλωδιακής υπηρεσίας και η ποιότητα της υπηρεσίας είναι ένας πολύ καλός λόγος για να εγκαταλείψετε μια υπηρεσία υπέρ ή μια υπηρεσία ροής πολυμέσων όπως το Hulu, το HBO Max και το Netflix.

Οι καλωδιακές υπηρεσίες μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από πολλές υπηρεσίες ροής μαζί, αλλά πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να τις χρησιμοποιούν, συχνά επειδή οι υπηρεσίες ροής περιορίζουν το περιεχόμενο γεωγραφικά.

Σφάλμα DirecTV 771, 40

DirectTV

Το DirecTV είναι μια καλωδιακή υπηρεσία της AT&T και δεν είναι φθηνό. Λειτουργεί με ένα μέσο κουτί καλωδίου ή δέκτη και κοστίζει μεταξύ $65 και $85. Ο αριθμός των καναλιών που λαμβάνετε ποικίλλει και οι πιο ακριβές συνδρομές θα σας προσφέρουν επίσης HBO Max.

  Καρφιτσώστε αναρτήσεις, κανάλια, βίντεο και αρχεία

Διορθώστε το σφάλμα DirecTV 771, 40

Οι καλωδιακές υπηρεσίες είναι εξίσου επιρρεπείς σε λάθη και προβλήματα με τις υπηρεσίες ροής. Μια καλωδιακή υπηρεσία ουσιαστικά παραδίδει περιεχόμενο μέσω ενσύρματης σύνδεσης και αυτή η σύνδεση μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Το πρόβλημα μπορεί να είναι με την υπηρεσία ή με το υλικό που χρησιμοποιείται για τη λήψη του σήματος.

Το σφάλμα DirecTV error 771, 40 σημαίνει ότι ο δέκτης σας δεν μπορεί να συνδεθεί ή αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επικοινωνία με το δορυφορικό σας πιάτο. Το πρόβλημα μπορεί να έγκειται στον δέκτη, στον προσαρμογέα SWiM ή στο ίδιο το δορυφορικό πιάτο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την προεπισκόπηση μικρογραφιών SVG στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε το σφάλμα DirecTV 771, 40.

1. Προσαρμογέας SWiM κύκλου ισχύος

Ο προσαρμογέας SWiM είναι βασικά αυτός που συνδέει τον δορυφόρο με τον δέκτη. Είναι ένα ουσιαστικό μέρος της σύνδεσης.

Αποσυνδέστε τον προσαρμογέα SWiM από την πηγή ρεύματος.
Περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα.
Συνδέστε ξανά τον προσαρμογέα.

2. Ελέγξτε για εμπόδια σήματος

Ο δορυφόρος λαμβάνει το σήμα που μεταδίδεται στον δέκτη και στην τηλεόρασή σας. Εάν υπάρχει κάτι που το εμποδίζει, θα λάβετε το σφάλμα DirecTV 771, 40.

Βεβαιωθείτε ότι ο δορυφόρος σας δεν έχει μπλοκαριστεί από τίποτα και ότι δεν έχει αλλάξει κατεύθυνση. Να είστε προσεκτικοί όταν το επιθεωρείτε και εάν υποψιάζεστε ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο να φτάσετε στον δορυφόρο, ζητήστε τεχνική υποστήριξη από την AT&T.

  Πώς να προσαρμόσετε μια διάταξη φυλλαδίου PowerPoint

3. Ελέγξτε τον δέκτη

Βεβαιωθείτε ότι ο δέκτης δεν έχει χαλαρά καλώδια. Επιθεωρήστε το πίσω μέρος και (αποσυνδέστε το πρώτα από το ρεύμα) και βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν τοποθετηθεί και βιδωθεί σωστά.

4. Κακές καιρικές συνθήκες

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν το σήμα στο δορυφορικό πιάτο σας. Σε αυτή την περίπτωση, λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν εκτός από το να περιμένουμε να βελτιωθεί ο καιρός.

Εάν ζείτε κάπου που έχει χιόνι το χειμώνα, είναι πιθανό να έχει συσσωρευτεί χιόνι και να έχει παγώσει στο πιάτο. Θα πρέπει να καθαριστεί. Καλέστε την υποστήριξη της AT&T και θα στείλουν έναν τεχνικό να κάνει τη δουλειά.

συμπέρασμα

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών. Η AT&T συνιστά να το κάνετε, καθώς αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα με το δορυφορικό πιάτο, το οποίο δεν πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε μόνοι σας.