Πώς να διορθώσετε το σφάλμα υποστήριξης C14A Snapchat

Όταν το Snapchat εκτελείται στον κωδικό σφάλματος υποστήριξης C14A, μπορείτε να κλειδωθείτε έξω από τον λογαριασμό σας. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί ξαφνικά κατά την κανονική χρήση. για παράδειγμα, όταν δημοσιεύετε ένα Snap ή στέλνετε ένα μήνυμα, διακόπτοντας την απόλαυσή σας στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από το σφάλμα και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat.

1. Κάντε κάποια γενική αντιμετώπιση προβλημάτων

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε εφαρμογή που δεν συμπεριφέρεται σωστά, θα πρέπει πρώτα να την κλείσετε και στη συνέχεια να την επανεκκινήσετε ή να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα. Κάνοντας αυτό μπορεί να διορθωθεί οποιοδήποτε μικρό σφάλμα που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει η εφαρμογή ή το τηλέφωνο, προκαλώντας την εμφάνιση του σφάλματος. Εάν αυτό δεν το διορθώσει, θα πρέπει να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το Snapchat με μη αυτόματο τρόπο σε περίπτωση που οι προγραμματιστές έχουν διορθώσει το σφάλμα πίσω από αυτό το σφάλμα.

  Πώς να αποθηκεύσετε αυτόματα τις ιστορίες Snapchat

Εάν δεν πρόκειται για σφάλματα και δυσλειτουργίες, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την επίλυση προβλημάτων με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, καθώς αυτά θα μπορούσαν επίσης να είναι ο λόγος που αντιμετωπίζετε το σφάλμα. Επίσης, ελέγξτε Downdetector για να βεβαιωθείτε ότι οι υπηρεσίες του Snapchat λειτουργούν και δεν λειτουργούν αυτήν τη στιγμή. Εάν είναι, περιμένετε μέχρι το Snapchat να επαναφέρει τις υπηρεσίες του.

2. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Snapchat

Μπορείτε να διαγράψετε μια κατεστραμμένη κρυφή μνήμη στις ρυθμίσεις του Snapchat για να δείτε εάν αυτό θα απαλλαγεί από το σφάλμα. Απλώς ξεκινήστε το Snapchat, πατήστε το εικονίδιο της εικόνας του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις—το εικονίδιο με το γρανάζι—στην επάνω δεξιά γωνία.

Στο iOS, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Στοιχεία ελέγχου απορρήτου και πατήστε Διαγραφή δεδομένων. Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στο κάτω μέρος της οθόνης και όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο, επιβεβαιώστε την απόφασή σας πατώντας Διαγραφή.

  Πώς να ζητήσετε από ένα κορίτσι για το Snapchat της

Εάν χρησιμοποιείτε Android, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ενέργειες λογαριασμού στη σελίδα ρυθμίσεων και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιβεβαιώστε την ενέργειά σας πατώντας Συνέχεια.

Τώρα, ελέγξτε αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το σφάλμα υποστήριξης C14A Snapchat.

3. Επανεγκαταστήστε το Snapchat

Εάν όλα τα παραπάνω δεν βοήθησαν, θα μπορούσε να υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ίδια την εφαρμογή Snapchat. Για να το διορθώσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το Snapchat. Μια νέα εγκατάσταση θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται η εφαρμογή για να απαλλαγεί από το πρόβλημα.

Εάν η επανεγκατάσταση του Snapchat δεν βοήθησε, τότε σκεφτείτε να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης στο Σελίδα υποστήριξης Snapchat. Στη σελίδα, θα πρέπει πρώτα να πείτε στο Snapchat τον λόγο για την υποβολή του αιτήματος επιλέγοντας τα κατάλληλα κουμπιά επιλογής. Στη συνέχεια, προς το κάτω μέρος, θα χρειαστεί να εισαγάγετε το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την περιγραφή του προβλήματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

  Τα διαγραμμένα μηνύματα Snapchat εξαφανίστηκαν για πάντα;

Τώρα, περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας ο εκπρόσωπος υποστήριξης του Snapchat. Η επικοινωνία με την υποστήριξη μπορεί επίσης να σας φανεί χρήσιμη όταν πρέπει να ανακτήσετε μια χαμένη σειρά Snapchat που συνέβη λόγω του σφάλματος C14A Snapchat Support που σας απέκλεισε από τον λογαριασμό σας.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Snapchat λόγω του σφάλματος C14A Snapchat Support. Αυτό μπορεί να εμποδίσει την απόλαυση της πλατφόρμας, ειδικά αν προσπαθείτε να αυξήσετε το Snapcore σας ή να διατηρήσετε ένα σερί.

Αντιμετωπίζοντας σφάλματα, σφάλματα και ζητήματα δικτύου, εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη και επανεγκαθιστώντας την εφαρμογή, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος C14A. Εάν όλα αυτά αποτύχουν, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στο Snapchat για βοήθεια.