Πώς να ζητήσετε από ένα κορίτσι για το Snapchat της

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Snapchat είναι ότι οι εικόνες και τα μηνύματα είναι προσβάσιμα μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα πριν δεν είναι πλέον ορατά από τους δέκτες τους. Η εφαρμογή έχει αλλάξει από την αρχική της εστίαση στην κοινή χρήση εικόνων από ομοτίμους, ώστε να περιλαμβάνει πλέον ιστορίες χρηστών, οι οποίες περιλαμβάνουν ιστορικές πληροφορίες 24 ωρών, καθώς και το Discover, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εμφανίζουν σύντομης μορφής, που υποστηρίζονται από διαφημίσεις περιεχόμενο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν εικόνες σε μια ενότητα που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και ονομάζεται μόνο τα μάτια μου. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, αν και σε περιορισμένη χωρητικότητα, με ελπίδες να επεκταθεί η εφαρμογή της στο μέλλον. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να έχετε τα χέρια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν αναζητάτε μια κυρία. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε περισσότερα για αυτήν και να ξεκινήσετε συζητήσεις ανάλογα με το τι ανακαλύπτετε. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να ζητάτε από ένα κορίτσι το Snapchat και να πείτε σε ένα κορίτσι ότι σας αρέσει στο Snapchat. Επίσης, θα μάθετε πώς να ζητάτε κάποιον στο Snapchat και να Snap ένα κορίτσι πρώτα.

Πώς να ζητήσετε από ένα κορίτσι για το Snapchat της

Θα μάθετε πώς να ζητάτε από ένα κορίτσι για το Snapchat και το Snap a girl πρώτα σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Ποια είναι η χρήση του Snap;

Smartphone με Android ή iOS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο λογισμικό πολυμέσων Snapchat. Ακολουθούν ορισμένες βασικές χρήσεις του Snapchat:

  • Σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε Snaps στις επαφές σας, που είναι είτε εικόνες είτε βίντεο.
  • Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια λειτουργία συνομιλίας που είναι συγκρίσιμη με εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp.
  • Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα Snap, ένα emoji ή μια εικόνα από το Camera Roll στο νήμα συνομιλίας.
  • Διαθέτει επίσης πρόσθετες λειτουργίες, όπως φακούς, αναμνήσεις και ομαδικές συνομιλίες.
  • Η κύρια διάκριση είναι ότι, όπως και τα Snaps, οι συνομιλίες εξαφανίζονται μετά την προβολή τους.
  • Ένα μόνο πάτημα στο μήνυμα μπορεί επίσης να το αποθηκεύσει, ενώ ένα δεύτερο πάτημα θα διαγράψει τη συνομιλία για οποιονδήποτε συμμετέχοντα στη συνομιλία.
  • Η οθόνη συνομιλίας θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε συνομιλίες.
  • Επιπλέον, οι εκδόσεις το χρησιμοποιούν για τη διάδοση ορισμένων πληροφοριών, όπως μικρά κομμάτια και ιστορίες με έντονη οπτική συνιστώσα. Ως αποτέλεσμα, είναι μια χρήσιμη μέθοδος για να παραμείνετε ενημερωμένοι στις ειδήσεις, ιδιαίτερα σε αυτές που σχετίζονται με τον τομέα της ψυχαγωγίας.

Απαντούν οι άνθρωποι στα Snaps;

Ναι, τα περισσότερα άτομα απαντούν γρήγορα στα απεσταλμένα Snaps. Για να συνεχίσετε το σερί που ξεκίνησε από κάποιον που στείλατε ένα στιγμιότυπο με τα γράμματα S ή streak, μπορεί να απαντήσει και με ένα απλό S για να συνεχίσει το σερί. Η περιοδική έλλειψη απάντησης είναι εντάξει. Ωστόσο, μπορείτε να σταματήσετε να χτυπάτε άτομα εάν δεν σας ανταποκρίνονται συνεχώς.

Πώς μπορείτε να ζητήσετε κάποιον στο Snapchat;

Παρακάτω παρατίθενται μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ζητήσετε κάποιον στο Snapchat.

  • Αποστολή μιας geeky γραμμής παραλαβής: Επιλέξτε μια γραμμή όπου αναφέρεται μια ημερομηνία ή τίθεται μια ερώτηση. Δοκιμάστε τα αν θέλετε να μεταβείτε από το φλερτ στο να προτείνετε ραντεβού αντί να χρησιμοποιείτε τις τυπικές γραμμές παραλαβής, οι οποίες είναι άριστες εκκινήσεις συνομιλιών. Το Snapchat επιτρέπει μόνο έναν ορισμένο αριθμό χαρακτήρων στους υπότιτλους, ώστε να μπορείτε είτε να ξεσπάσετε τη γραμμή σας με μερικά στιγμιότυπα είτε να το σχεδιάσετε σε χαρτί και να το τραβήξετε φωτογραφία.

  • Ζητήστε της να βγείτε με ένα αστείο αστείο: Χρησιμοποιήστε ένα βίντεο για να επιδείξετε τον σαρκαστικό σας χρόνο και τη συναισθηματική παράδοση, ενώ δημιουργείτε το τέλειο λογοπαίγνιο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα βίντεο εάν θέλετε να κάνετε ένα πιο μακροσκελές λογοπαίγνιο, ώστε να μην περιορίζεστε από περιορισμούς χαρακτήρων υπότιτλων στο Snapchat.

  • Δηλώστε ξεκάθαρα την ερώτηση που έχετε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δημιουργική, πρωτότυπη μέθοδο χρησιμοποιώντας τυχαία πράγματα για να γράψετε ένα συντομότερο ερώτημα αντί να πληκτρολογήσετε, Θέλετε να βγείτε μαζί μου;

  • Χαρακτηρίστε την σε μια φωτογραφία δίπλα σας: Στο Snapchat, μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο μολυβιού. Τραβήξτε μια φωτογραφία του εαυτού σας με αρκετό χώρο για να σχεδιάσετε την πιο ακριβή εικόνα της που στέκεται δίπλα σας. Μην ανησυχείτε αν μπορείτε να σχεδιάσετε μόνο φιγούρες με ραβδιά. Θα είναι ακόμα ξεκαρδιστικό και φανταστικό. Βάλτε το όνομά της ή μόνο εσείς στο έργο τέχνης.

  • Τραβήξτε μια φωτογραφία του τι κάνετε και ζητήστε της να έρθει μαζί σας: Εάν πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι ελεύθερη, χρησιμοποιήστε αυτήν τη στρατηγική. Μπορείτε πάντα να κανονίζετε να κάνετε το χόμπι μαζί της αργότερα, εάν δεν είναι διαθέσιμη αλλά φαίνεται να ενδιαφέρεται.

  • Για να της ζητήσετε να βγει, απαντήστε στην ιστορία της: Για να διατηρήσετε μια περιστασιακή αλλά άμεση στάση, χρησιμοποιήστε αυτή τη στρατηγική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στιγμιότυπά της ως έμπνευση και είναι λίγο λιγότερο τρομακτικό από το να προσπαθήσετε να στείλετε τα προσωπικά της στιγμιότυπα αμέσως. Στην απάντησή σας, συμπεριλάβετε την ημερομηνία που θα θέλατε να συνεχίσετε και κάτι που σας άρεσε στις εικόνες.

  • Αποστολή ιδιωτικού στιγμιότυπου: Χρησιμοποιήστε ένα ιδιωτικό στιγμιότυπο για να διατηρήσετε τα πράγματα ξεκάθαρα. Επιλέξτε μια χαλαρή, αδιάθετη λήψη και κάντε μια απλή ερώτηση για να διατηρήσετε τη χαριτωμένη και την ευχαρίστησή της.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να τραβάτε πρώτα ένα κορίτσι.

Τι πρέπει να πείτε σε ένα κορίτσι στο Snapchat;

Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να πείτε σε ένα κορίτσι στο Snapchat.

  • Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω κοινών ενδιαφερόντων: Θα είναι πιο εύκολο να συζητήσετε για πράγματα που και οι δύο εκτιμάτε. Σκεφτείτε τα ενδιαφέροντά της, τις ομάδες στις οποίες ανήκει και τα όνειρά της. Οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να χρησιμεύσει ως το σημείο εκκίνησης για μια εκτενή συνομιλία Snapchat.

  • Πείτε της μια συναρπαστική ή αστεία ιστορία: Οι φωτογραφίες σας πρέπει να μεταφέρουν μια ιστορία. Θα την ενδιαφέρουν περισσότερο τα μηνύματα που μεταφέρετε αν το κάνετε αυτό.

  • Σχολιάστε τα στιγμιότυπα ή τις ιστορίες της: Απαντήστε στις ιστορίες της στο Snapchat. Σχολιάστε περιστασιακά μόνο όταν αρχίζετε να τραβάτε αρχικά. Αυξήστε τα σχόλιά σας όταν αρχίσετε να ανταλλάσσετε περισσότερα στιγμιότυπα. Όταν αφήνετε ένα σχόλιο, δεν απαιτείται να είστε περίεργοι ή ξεκαρδιστικοί.

Πώς να ζητήσετε από ένα κορίτσι για το Snapchat της;

Ας δούμε πώς μπορείτε να ζητήσετε από ένα κορίτσι το Snapchat της:

1. Κάντε ένα ευγενικό, γνήσιο αίτημα για το Snapchat ID της.

Σημείωση: Μπορεί να υπονοείτε ότι πρόκειται να ξεκινήσει ένα σερί στο Snapchat.

2. Για να στείλετε ο ένας στον άλλο στιγμιότυπα, ο απλούστερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να την ενημερώσετε ότι θέλετε να την προσθέσετε ως φίλη.

3. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε να της στείλετε μηνύματα με λιγότερες λέξεις όπως Do you use Snapchat; Αν ναι, τότε ας ανταλλάξουμε.

Να είστε σίγουροι, χαλαροί και άνετοι σε ό,τι κάνετε και αντιμετωπίστε κάθε απόρριψη με χάρη.

Πώς μπορείτε να πείτε σε ένα κορίτσι ότι σας αρέσει στο Snapchat;

Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να πείτε σε ένα κορίτσι ότι σας αρέσει στο Snapchat. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς να τραβάς πρώτα ένα κορίτσι.

Επιλογή I: Παίξτε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια στο Snapchat σας

Κάντε ένα βίντεο με το να κάνετε κάτι ευχάριστο και χρησιμοποιήστε το τραγούδι ως μουσική υπόκρουση. Ξεκινήστε τη μουσική, περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η ενότητα που θέλετε να τονίσετε και, στη συνέχεια, τραβήξτε το βίντεό σας. Μπορείτε να κάνετε μια ηχογράφηση του εαυτού σας όταν χορεύετε με τη μουσική, παίζετε με το αξιολάτρευτο κουτάβι σας ή είστε εντελώς εκτός χαρακτήρα και λίγο ανόητοι. Εκτός από το να δείξετε την αίσθηση του χιούμορ σας, ενημερώστε της ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις προτιμήσεις της.

Επιλογή II: Χρησιμοποιήστε μια στρατηγική εναλλακτικής ημέρας

Για να δημιουργήσετε μια σχέση, στέλνετε διασκεδαστικές φωτογραφίες τακτικά. Αντί να την υπερφορτώνετε, δοκιμάστε τη στρατηγική της εναλλακτικής ημέρας. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κρίνεις αν το παίζεις ψύχραιμος και δεν σε ενδιαφέρει ή αν είσαι πιεστικός επικοινωνώντας πολύ μαζί της.

Επιλογή III: Ακολουθήστε το παράδειγμά της

Σε απάντηση στα στιγμιότυπά της, ακολουθήστε το παράδειγμά της. Αν κρατά τα πράγματα χαλαρά, μην προσπαθήσετε να είστε πολύ ρομαντική ή σέξι. Όπως με κάθε μορφή επικοινωνίας, η κατανόηση των σημάτων ενός κοριτσιού είναι το κλειδί για επιτυχημένο Snapchat. Μείνε σε αυτή την περιοχή και ψάξε για διακριτικά φλερτ πιθανότητες αν κάνει χαζές παρατηρήσεις ή περιστασιακές παρατηρήσεις για σένα. Φροντίστε να την ακολουθήσετε, ωστόσο, αν αρχίσει να φέρεται ως φλερτ.

Πώς μπορείτε να φλερτάρετε με ένα κορίτσι στο Snap;

Παρακάτω παρατίθενται μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φλερτάρετε με ένα κορίτσι στο Snap.

  • Δείξτε τα ενδιαφέροντά σας: Συμπεριλάβετε στο Snap όλα τα ενδιαφέροντα που έχετε για την αγάπη σας. Η κοινή χρήση ενός ενδιαφέροντος στιγμιότυπου μεταξύ σας είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Ενσωματώστε διακριτικά τα αγαπημένα της πράγματα στα στιγμιότυπά σας. Επίσης, προσπαθήστε να συμπεριλάβετε τα αγαπημένα της πράγματα στα Snaps σας όποτε μπορείτε, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό αστείο που μοιράζεστε οι δυο σας, μια φωτογραφία του αγαπημένου της κατοικίδιου ή κάποια μουσική που της αρέσει.

  • Προσθέστε σαρκαστικούς λεζάντες: Διατηρήστε τη λεζάντα σας χιουμοριστική και φλερτ ακόμα κι αν το στιγμιότυπο σας αποκαλύπτει τη σαγηνευτική, καπνιστή πλευρά σας. Διατηρώντας τη ροή της συνομιλίας και προκαλώντας μυστήριο ενώ είστε επιφυλακτικοί.

  • Δείξτε τις δεξιότητές σας: Δείξτε την εμπειρία σας. Στείλτε στιγμιότυπα που μεταφέρουν την αίσθηση της αυτοπεποίθησής σας για τις ικανότητές σας, καθώς οι άνθρωποι έλκονται από άτομα με αυτοπεποίθηση.

  • Απαντήστε γρήγορα και κατάλληλα: Απαντήστε στα μηνύματά της στο Snapchat. Η αγάπη σας μπορεί να εξακολουθεί να είναι αμφισβητήσιμη αν σας ενδιαφέρει, παρόλο που πιστεύετε ότι τα Snaps σας είναι ερωτικά. Μου αρέσει αυτό, ή δεν φαίνεστε τόσο άθλιο (πρόσωπο που κλείνει το μάτι) είναι σύντομες, φλερτ απαντήσεις που μπορείτε να παρέχετε στα Στιγμιότυπα και τις Ιστορίες τους για να είναι ξεκάθαρες χωρίς να είναι υπερβολικές.

  • Αίτημα για εξατομικευμένα Snaps: Από τα όμορφα χαρακτηριστικά τους μέχρι το ολοκαίνουργιο γατάκι τους, μπορείτε να τους ζητήσετε να στείλουν στιγμιότυπα για να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για τη ζωή τους.

  • Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον κάνοντας ερωτήσεις: Για να ρίξετε μια ματιά στη ζωή του αγαπημένου σας, κάντε μια ερώτηση σε μια συνομιλία.

Φωτογραφία από τον Krister στο Unsplash

Πώς μπορείτε να τραβήξετε πρώτα ένα κορίτσι;

Ας δούμε ποιοι είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τραβήξετε πρώτα ένα κορίτσι.

  • Απαντήστε στην ιστορία της: Είναι πιο απλό να ξεκινήσετε μια συζήτηση με οποιοδήποτε κορίτσι απαντώντας στην ιστορία της χωρίς να φανείτε πιεστικός ή περίεργος. Αντιδρώντας στη στιγμιαία ιστορία της, μπορεί να ανακαλύψετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί τους και να εντοπίσετε κοινά ενδιαφέροντα. Είναι σύνηθες να απαντάτε σε μια στιγμιαία ιστορία και οι πιθανότητές σας να λάβετε απάντηση από αυτήν είναι καλύτερες.

  • Διατυπώστε κείμενα άξια απάντησης: Για να διεγείρετε περαιτέρω συνομιλίες, θα θέλατε να διατυπώσετε μια απάντηση που απαιτεί απάντηση.

  • Κάντε της μια ερώτηση ή ξεκινήστε με ένα αστείο: Το να κάνετε μια ερώτηση ή να μοιραστείτε μια σχετική ιστορία ή αστείο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια πραγματική συζήτηση. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να εμπλέξετε κάποιον σε γνήσια συζήτηση εάν το κάνετε αυτό.

  • Στείλτε της ένα άμεσο μήνυμα: Η άμεση επικοινωνία είναι η καλύτερη στρατηγική, αλλά μερικές φορές μπορεί να αποτύχει. Όταν γνωρίζεις το κορίτσι και σε πρόσθεσε, αυτή η κατάσταση είναι ιδανική. Είναι μόνο ένα μήνυμα, οπότε μην το σκέφτεστε πολύ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στείλτε πρώτα αυτό το SMS ή τη φωτογραφία εάν νιώθετε γενναίοι. Δοκιμάστε κάτι φρέσκο ​​για να τραβήξετε την προσοχή της. Μην πείτε απλά Γεια ή Γεια.

  • Ξεκινήστε με μια ζωντανή παρατήρηση ή ένα αστείο ή μια γραμμή παραλαβής: Οποιοδήποτε θέμα μπορεί να οδηγήσει σε μια ζωντανή και ανεπίσημη συνομιλία θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παρατήρηση που φλερτάρει, μια γλυκιά ή χιουμοριστική γραμμή παραλαβής ή ένα αστείο-κνοκ. Σίγουρα θα την κάνετε να γελάσει και θα της απαντήσετε παιχνιδιάρικα αν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτήν την πορεία δράσης.

  • Στείλτε της ένα στιγμιότυπο ενός δευτερολέπτου: Τραβήξτε μια φωτογραφία και απλώς ρυθμίστε το χρονόμετρο για ένα δευτερόλεπτο. Ένα τυχαίο ή αγαπημένο αντικείμενο, όπως κουτάβια, γάτες ή άλλα ζώα, μπορεί να είναι το τέλειο στιγμιότυπο ενός δευτερολέπτου. Εφόσον θα την ενδιέφερε αυτό που παραδώσατε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κοπέλα να το δει καλά. Αυτό είναι ένα έντεχνο τέχνασμα για να τραβήξετε την προσοχή ενός κοριτσιού σε ποιον θέλετε να μιλήσετε. Δοκιμάστε μια δημιουργική στρατηγική. Δεν υπάρχει κανένα κακό σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το άνοιγμα όταν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπίσετε μια ευκαιρία όταν δεν γνωρίζετε καλά το κορίτσι ή όταν δεν ενημερώνει συχνά την ιστορία της.

Λοιπόν, αυτοί ήταν οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να τραβάς πρώτα ένα κορίτσι. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να καταλάβετε πώς να ζητήσετε από ένα κορίτσι το Snapchat της.

Πώς μπορείτε να κάνετε Snapchat Your Crush;

Μπορείτε να κάνετε Snapchat το crush σας με:

  • Αποστολή selfies: Η λήψη των καλύτερων selfies ενθαρρύνεται. Η κοινή χρήση selfies με κάποιον μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τον γνωρίσετε, ειδικά αν σας αρέσει. Αυτό δηλώθηκε, στείλτε μια μοναδική selfie αντί για την τυπική. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε και μια λεζάντα για φλερτ για περισσότερη αποτελεσματικότητα. Θα εκνευριστούν και θα παρακινηθούν να μείνουν σε αυτά που στείλατε ως αποτέλεσμα αυτού.

  • Χρήση λειτουργιών Snapchat: Αλλάξτε τη φωνή ή την εικόνα σας με ευφάνταστους τρόπους. Μια θαμπή λήψη μπορεί να μετατραπεί σε αριστούργημα με τη μεγάλη γκάμα εργαλείων που είναι διαθέσιμα στο Snapchat. Στην αριστερή πλευρά της αρχικής οθόνης σας υπάρχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη φωνή σας, να προσθέσετε αυτοκόλλητα και να εξατομικεύσετε τα στιγμιότυπά σας.

  • Μη αποστολή συνεχών μηνυμάτων: Είναι εντάξει να στέλνετε στιγμιότυπα και μηνύματα, αλλά ο βομβαρδισμός τους με αυτά δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αστραπιαία, από ευχάριστο θα γίνει ερεθιστικό. Εάν δεν απαντήσουν, μην συνεχίσετε να τους στέλνετε ατελείωτα μηνύματα. Αφήστε χώρο για να σας αρπάξουν.

  • Δημιουργία διασκεδαστικών και συναρπαστικών στιγμιότυπων: Η συντριβή σας θα είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσει μαζί σας εάν το υλικό σας είναι πιο ελκυστικό. Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τα περισσότερα από τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές τους, αν τους αγαπάτε. Αναζητήστε στην περιοχή Discover για αντικείμενα που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ενθουσιασμό σας χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες προς όφελός σας. Πρέπει να ξέρετε τι να τραβήξετε αν θέλετε την προσοχή τους.

Πώς μπορείτε να στείλετε ένα ερωτικό στιγμιότυπο;

Στο Snapchat, τα ιδιωτικά στιγμιότυπα χρησιμοποιούνται συχνά για φλερτ, ωστόσο η μεταφόρτωση της ιστορίας σας ή τα στιγμιότυπα με κρυπτογραφημένα μηνύματα μπορεί να ζωντανέψει το φλερτ σας.

Πώς θα κάνετε ένα κορίτσι να σας αρέσει;

Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ένα κορίτσι να σας αρέσει:

  • Προσθέστε την ως φίλη: Προσθέστε την ως φίλη στο Snapchat για να σας αρέσει. Η προσθήκη μιας κοπέλας στο Snapchat είναι μια ασφαλής προσέγγιση για να αρχίσετε να τη γνωρίζετε και να την κερδίσετε εάν την αγαπάτε και θέλετε να της αρέσεις.

  • Δημοσιεύστε μια ενδιαφέρουσα ιστορία: Για να τραβήξετε την προσοχή της, δημοσιεύστε μια συναρπαστική ιστορία. Αν πιστεύει ότι είναι συναρπαστικό, θα μπορούσε να της αρέσει ή ακόμα και να της απαντήσει. Θα μάθει για την παρουσία σας και θα αρχίσει να αλληλογραφεί μαζί σας με αυτόν τον τρόπο.

  • Στείλτε τα στιγμιότυπα που ξέρετε ότι θα της αρέσουν: Θα αισθανθεί πιο άνετα γύρω σας αν της στείλετε υλικό με το οποίο μπορεί να συνδεθεί ή να εκτιμήσει. Δεν θα την ενδιαφέρει να μιλήσει μαζί σου αν της στείλεις κάτι που δεν ενδιαφέρει.

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς μπορείτε να κουμπώσετε πρώτα ένα κορίτσι.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν σας αρέσει ένα κορίτσι;

Οι παρακάτω τρόποι θα σας υποδείξουν πού μπορείτε να καταλάβετε εάν σας αρέσει ή όχι σε ένα κορίτσι:

1. Μοιράζεται εικόνες από όλα όσα κάνει στο Snapchat

Θέλει να θέλεις να είσαι μέρος της ζωής της. Μπορεί να σας μιλάει για οτιδήποτε και ό,τι κάνει για διάφορους λόγους. Τις περισσότερες φορές, όμως, σημαίνει ότι της αρέσεις.

2. Να σας κάνει snapchat ενώ βαριέται και είναι μόνη

Αν σας στείλει ένα Snapchat όπου είναι προφανές ότι βαριέται και δεν ασχολείται, θα μπορούσε να προσπαθεί να σας κάνει να της προσφέρετε να κάνει παρέα. Μερικές γυναίκες είναι απλώς πολύ απομακρυσμένες και φρουρούμενες για να σας εκλιπαρούν κατάφωρα να χαλαρώσετε. Θα μπορούσε, ωστόσο, να αφήνει υποδείξεις για να σας παρακινήσει να αναλάβετε δράση.

3. Σας προσκαλεί να κάνετε παρέα στο Snapchat

Πολλά κορίτσια μπορεί να είναι πολύ νευρικά για να σας ζητήσουν να βγείτε αμέσως. Το προτιμούν όταν κάνεις την πρώτη κίνηση. Αν και δεν είναι κάθε γυναίκα έτσι. Είναι συνήθως μια καλή ένδειξη ότι της αρέσεις αν σε Snapchat σε προσκαλεί τακτικά να βγεις μαζί της. Θα ήθελε να περνάει χρόνο μαζί σου γιατί σε σκέφτεται.

4. Στέλνει ένα Snapchat λέγοντας Καλημέρα

Όταν σου στέλνει snapchat αμέσως μόλις ξυπνήσει, μπορεί να είναι ζωτικό σημάδι ότι της αρέσεις. Μόλις ξυπνήσει, αρχίζει να σε σκέφτεται. Θέλει να μιλήσει μαζί σου. Αν έρθετε στις σκέψεις της αμέσως, αυτό είναι συνήθως μια θετική ένδειξη.

5. Τα Snapchat της έχουν φίλτρα

Προσπαθεί να σας φαίνεται ευγενική αν σας στέλνει φιλτραρισμένες φωτογραφίες και στιγμιότυπα του εαυτού της όλη την ώρα. Περιμένει να πιστέψεις ότι είναι ελκυστική επειδή νιώθει χαριτωμένη. Δώστε προσοχή στο πόσο συχνά μοιράζεται τις εικόνες της μαζί σας.

6. Προσπαθεί να φαίνεται χαριτωμένη σε κάθε Snapchat που σας στέλνει

Πειραματίζεται συνεχώς με τις γωνίες, κάνει το μακιγιάζ της και προσπαθεί να φαίνεται ελκυστική σε ό,τι σου στέλνει. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στις εικόνες ή τα βίντεό της που σας κάνει συνομιλίες. Θέλει την έγκρισή σου. Προσπαθεί να σου τραβήξει το μάτι.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να ζητάτε από ένα κορίτσι το Snapchat και το Snap a girl πρώτα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να αντιστρέψετε ένα βίντεο στο Snapchat