Πώς να δημιουργήσετε Selfies AI με τη λειτουργία Dreams του Snapchat

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Το Snapchat Dreams είναι μια δυνατότητα δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε selfies με τεχνητή νοημοσύνη μέσα από την εφαρμογή.
  • Η αναβάθμιση σε Snapchat+ παρέχει στους χρήστες που πληρώνουν ένα δωρεάν πακέτο Dreams, ενώ οι δωρεάν χρήστες πρέπει να πληρώσουν 1 $ ΗΠΑ για ένα πακέτο οκτώ Dreams.
  • Η ακρίβεια των εικόνων που δημιουργούνται από AI ποικίλλει, αλλά όσο περισσότερες φωτογραφίες παρέχετε, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα.

Το Snapchat διαθέτει μια δυνατότητα δημιουργίας AI που σας επιτρέπει να δημιουργείτε selfies με AI. Ονομάζεται Dreams, η λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συλλογή με πορτρέτα του εαυτού σας τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat Dreams για να δημιουργήσετε τις δικές σας selfies AI.

Είναι το Snapchat Dreams δωρεάν;

Εκτός από τη βελτίωση της εμπειρίας σας στο Snapchat, το Dreams είναι ένας από τους λόγους που πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε Snapchat+. Οι χρήστες επί πληρωμή του Snapchat λαμβάνουν ένα δωρεάν πακέτο για να ξεκινήσουν, ακολουθούμενο από ένα μηνιαίο πακέτο δωρεάν Dreams.

  Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο μηνιαίο πακέτο AI επιλέγεται τυχαία και μπορεί να λάβετε ξανά το ίδιο.

Οι δωρεάν χρήστες, από την άλλη πλευρά, πρέπει να πληρώσουν και δεν θα λάβουν δωρεάν πακέτα. Ένα πακέτο οκτώ Dreams κοστίζει 1$. Αυτό είναι παρά το Ιστοσελίδα Snapchat υποστηρίζοντας ότι κάθε χρήστης λαμβάνει ένα δωρεάν πακέτο. Το δοκιμάσαμε σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς και και οι δύο απαιτούσαν πληρωμή για τη δημιουργία ενός πακέτου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat Dreams για να δημιουργήσετε Selfies AI

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τη λειτουργία στο παρελθόν, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα μήνυμα για αυτήν αμέσως μετά το άνοιγμα του Snapchat. Συνήθως εμφανίζεται ως banner πάνω από τις ενεργές συνομιλίες σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Dreams, θα χρειαστεί πρώτα να ανεβάσετε ένα σύνολο selfies.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας (ή Bitmoji) στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο του οδοντωτού τροχού στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις σας.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ο λογαριασμός μου και πατήστε selfies με AI.
  • Επιλέξτε Δημιουργία selfies AI.
  • Διαβάστε πρώτα τους όρους και τις προϋποθέσεις και εάν είστε ικανοποιημένοι με αυτούς, κάντε κλικ στην επιλογή Συμφωνώ και συνεχίστε.
  • Προχωρήστε στη λήψη φωτογραφιών. Θα σου ζητήσει selfies από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
  • Μετά το στάδιο των selfies, μπορείτε να πατήσετε Προσθήκη περισσότερων φωτογραφιών για να προσθέσετε φωτογραφίες από το ρολό της κάμερας.
  • Πατήστε Τέλος και θα μεταβείτε σε μια οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα περίγραμμα που μοιάζει με άνδρα ή γυναίκα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή να παραλείψετε αυτό το μέρος εντελώς.
  •   Πώς να απενεργοποιήσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat για τον λογαριασμό σας

    Τώρα που έχετε καταχωρίσει φωτογραφίες, μπορείτε να μεταβείτε και να δημιουργήσετε τις selfies σας με τεχνητή νοημοσύνη με τα Dreams:

  • Πατήστε το εικονίδιο της κάμερας σαν να πρόκειται να κάνετε ένα Snap.
  • Σύρετε προς τα πάνω από εκεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Memories. Αν σας καλωσορίσουν με αναδρομές, απλώς σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω για να μεταβείτε στη σελίδα Αναμνήσεις.
  • Επιλέξτε την καρτέλα Dreams και επιλέξτε το λαμπερό κίτρινο κουμπί Create Dreams.
  • Παίρνετε ένα δωρεάν τυχαίο πακέτο με οκτώ φωτογραφίες. Επιλέξτε το και περιμένετε να δημιουργηθεί το πακέτο σας.
  •   Πώς να διαγράψετε οριστικά έναν λογαριασμό Snapchat

    Ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 30 λεπτά για να είναι έτοιμο το πακέτο σας και θα ειδοποιηθείτε μόλις είναι έτοιμο.

    Είναι το Snapchat Dreams καλό στη δημιουργία AI Selfies;

    Η ακρίβεια των εικόνων ποικίλλει γενικά ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε, αλλά όσο περισσότερες φωτογραφίες δίνετε για να εργαστείτε, τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσματα. Στις φωτογραφίες μας, οι εικόνες ήταν αρκετά ρεαλιστικές και πολύ καλύτερες από τις περισσότερες «εφαρμογές φίλτρου AI» εκεί έξω.

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εικόνες στο Snapchat ή να τις μοιραστείτε σε άλλες πλατφόρμες. Απλώς μεταβείτε στο Dreams in Memories, βρείτε την εικόνα που θέλετε να μοιραστείτε και πατήστε Αποστολή σε για κοινή χρήση στο Snapchat.

    Εάν θέλετε να κάνετε λήψη της εικόνας, πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι στην κάτω αριστερή γωνία και θα αλλάξει σε εικονίδιο κοινής χρήσης. Πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης και σύρετε προς τα αριστερά στο μενού για να δείτε Λήψη. Χρησιμοποιώντας αυτό θα αποθηκεύσετε την εικόνα στη συσκευή σας.

    Και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε τις δικές σας selfies AI από το Snapchat. Εάν δεν είστε λάτρης της λειτουργίας Dreams αλλά θέλετε να δημιουργήσετε μια selfie με τεχνητή νοημοσύνη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Vana για να δημιουργήσετε πορτρέτα με τεχνητή νοημοσύνη.