Πώς να απενεργοποιήσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat για τον λογαριασμό σας

Το Snapchat εισήγαγε τους snapcodes ως έναν γρήγορο τρόπο για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat. Αργότερα επέκτεινε τους snapcodes ώστε να λειτουργούν και για ιστότοπους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έχει αντιγραφεί από το Facebook Messenger. Οι Snapcodes είναι βασικά κωδικοί QR με την επωνυμία Snapchat που είναι πιο εύχρηστοι από το όνομα χρήστη σας όταν πρόκειται να σας προσθέσουν στο Snapchat. Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να προσθέσετε φίλους στο Snapchat είναι η μέθοδος Γρήγορη προσθήκη. Η Γρήγορη προσθήκη στο Snapchat μοιάζει με το Facebook που προτείνει να προσθέσετε τους φίλους των φίλων σας. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίζεστε ως προτεινόμενος φίλος σε άλλα άτομα. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat και να εμποδίσετε άλλα άτομα να σας δουν να εμφανίζεστε ως προτεινόμενος φίλος, μπορείτε.

  Πώς να προσθέσετε πληροφορίες τοποθεσίας ή φίλτρα σε μια ανάρτηση Snapchat

Γρήγορη προσθήκη στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε την εικόνα/μικρογραφία επάνω αριστερά. Εναλλάσσεται μεταξύ του avatar σας Bitmoji και της πιο πρόσφατης φωτογραφίας που δημοσιεύσατε στην ιστορία σας στο Snapchat. Στην οθόνη του προφίλ σας, πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος. Αυτό θα σας μεταφέρει στις ρυθμίσεις σας.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ποιος μπορεί και πατήστε «Δείτε με στη γρήγορη προσθήκη». Στην οθόνη Γρήγορης προσθήκης, απενεργοποιήστε την επιλογή Εμφάνιση μου στη «Γρήγορη προσθήκη».

Από αυτό το σημείο και μετά, οι φίλοι των φίλων σας δεν θα βλέπουν τον λογαριασμό σας να εμφανίζεται ως προτεινόμενος φίλος για προσθήκη στο Snapchat. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα όσα δημοσιεύετε στο Snapchat θα περιορίζονται στους φίλους σας. Αυτή η ρύθμιση δεν θα αλλάξει την ορατότητα οτιδήποτε άλλου δημοσιεύετε στο Snapchat.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

Περιορισμοί

Παρόλο που έχετε απενεργοποιήσει τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat για τον λογαριασμό σας, θα εξακολουθείτε να βλέπετε προτάσεις κάτω από τη γρήγορη προσθήκη όταν αναζητάτε νέους φίλους για προσθήκη. Αυτή η ρύθμιση που απενεργοποιήσατε ελέγχει την ορατότητα του λογαριασμού σας, αλλά δεν ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη λειτουργία. Επιπλέον, εάν έχετε μοιραστεί τον snapcode σας με κάποιον ή αν τον καταλάβει με κάποιο τρόπο, θα μπορεί να σας προσθέσει στο Snapchat σαρώνοντας τον snapcode. Δεν υπάρχει τρόπος απόκρυψης ή απενεργοποίησης της προσθήκης μέσω snapcode. Είναι κάτι που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα χαρακτηριστικά του Snapchat και στο τέλος της ημέρας, η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την προσθήκη περισσότερων φίλων.

  Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Εάν θέλετε να αποτρέψετε τους άλλους να σας προσθέτουν μέσω snapcode, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πού το μοιράζεστε. Για παράδειγμα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν δημοσιεύετε στιγμιότυπα οθόνης πουθενά και ότι οι φίλοι σας που μπορούν να δουν τον snapcode σας δεν είναι πιθανό να τον μοιραστούν με κανέναν άλλο.