Πώς να δημιουργήσετε μόνοι σας Viral AI Spiral Art

Μια ακριβής περιγραφή🚶 που καλύπτει τα εργαλεία και τη διαδικασία για τη δημιουργία σπειροειδούς τέχνης AI.

Κάθε φορά που διευθετούμε τις προσδοκίες για τη δημιουργία εικόνων AI, κάποιος έρχεται με ένα ακόμη εργαλείο ή μια συγκεκριμένη προτροπή, δημιουργώντας τέχνη AI που μοιάζει επικίνδυνα ανθρώπινη.

Η διαδικασία είναι συνώνυμη με τα κρεμμύδια🧅: κάθε αποκάλυψη αποκαλύπτει ακόμη ένα στρώμα πιθανότητας.

Αυτή τη φορά, η σπειροειδής τέχνη της τεχνητής νοημοσύνης κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε αξιοζήλευτη τέχνη σπιράλ τεχνητής νοημοσύνης με ιούς με μια ματιά σε εύχρηστα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης!

Psst, αν θέλετε μια sneak-peak, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα!

Προϊόν Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικάGetimgΔημιουργός τέχνης AI με πολλαπλές γεννήτριες, δωρεάν συνδρομή.KreaΑπλή γεννήτρια τέχνης τεχνητής νοημοσύνης, δωρεάν με τροποποιήσεις μοτίβων.QuickQRΕργαλείο Fusion Art, επιλογή μοτίβου, Smart Prompt, Ευαισθησία παραμέτρων βάρους.ΣπείρεςΑπλή γεννήτρια σπιράλ τέχνης, χωρίς πληρωμένα σχέδια, πολλαπλές αναγεννήσεις.ΜεσοταξίδιΔιάσημο εργαλείο μετατροπής κειμένου σε εικόνα, κινηματογραφικές απεικονίσεις, προτροπές λέξεων-κλειδιών για σπείρες.

Τι είναι το AI Spiral Art;

Πιστώσεις εικόνας: Κελάδημα

Αυτό το είδος τέχνης είναι μια οπτική ψευδαίσθηση με τμήματα που αναμειγνύονται με τη μορφή μιας σπείρας. Υπάρχουν πολλά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία θα παρουσιάσω σύντομα μαζί με αυτήν την κοινή προτροπή:

sunrise on the beach. coconut trees and a distant glacier in the background. hyper-detailed. smooth lighting.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες γεννήτριες AI, δεν υπάρχει σταθερή φόρμουλα για την τελειότητα. Μπορεί κανείς να δοκιμάσει διάφορες λέξεις-κλειδιά για να δει τι λειτουργεί.

  Πώς να βρείτε την πηγή ενός βίντεο στον Ιστό

Πριν προχωρήσετε, σημειώστε ότι πρόκειται για δημιουργίες τεχνητής νοημοσύνης, με αποτέλεσμα τα πράγματα να φαίνονται παράταιρα. Σε περαιτέρω ενότητες, θα χρησιμοποιήσω μερικά εργαλεία και θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα.

Getimg

Getimg είναι ένας γεμάτος δύναμη δημιουργός τέχνης τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει πρόσβαση σε πολλαπλές γεννήτριες εικόνας από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Αυτό προσφέρει inpainting, outpainting, επεξεργασία AI και πολλά άλλα. Επιπλέον, λαμβάνετε 100 μονάδες (1 πίστωση ~ 1 εικόνα) το μήνα στη δωρεάν συνδρομή για πάντα.

Η διαδικασία δημιουργίας σπειροειδούς τέχνης είναι αρκετά απλή και ξεκινά με την εγγραφή (εργασία κοινωνικής σύνδεσης).

Η διεπαφή είναι απλή και χρειάζεται να προσαρμόσετε μερικές παραμέτρους για να προχωρήσετε.

  • Μοντέλο: Αυτό το πεδίο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους αρχάριους, καθώς υπάρχουν πολλά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Προτείνω να το αφήσετε ως έχει και να το αλλάξετε (αν χρειάζεται) μετά τη δημιουργία των πρώτων εικόνων.
  • Προτροπή: Εδώ περιγράφετε την εικόνα. Κάποιος μπορεί επίσης να πάει με μια τυχαία προτροπή που παρέχεται από την ίδια την Getimg και να κάνει αλλαγές εάν είναι απαραίτητο.
  • Αρνητικό μήνυμα: Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε τη σπατάλη πίστωσης και να λάβετε τις επιθυμητές εικόνες από την αρχή.
  • Εικόνα: Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς υπαγορεύει το σπειροειδές μοτίβο (ή οτιδήποτε άλλο) θέλουμε να προβάλουμε στις τελικές εικόνες.
  • ControlNet: Αυτή η παράμετρος ελέγχει το στυλ εξόδου. Η Getimg προτείνει τη χρήση του QR Code Monster v2 για τη δημιουργία σπειροειδών έργων τέχνης.
  • ControlNet Strength: Υποδεικνύει το μέγεθος της επίδρασης που έχει η παράμετρος ControlNet στις εικόνες.

Υπάρχουν μερικές ακόμη επιλογές για να τροποποιήσετε, αλλά αυτές είναι οι ελάχιστες που πρέπει να προσαρμόσετε. Θα κρατήσω άλλους ανέγγιχτους και θα σας δείξω κάποια αποτελέσματα.

  Χρησιμοποιήστε συνταγές για να δημιουργήσετε τυχαίους κωδικούς πρόσβασης που δεν χρειάζεται να θυμάστε [Paid]

Η μόνη διαφορά στις εισόδους για τις παραπάνω εικόνες ήταν το ControlNet Strength (1,21 και 0,9 για τα αριστερά και τα δεξιά, αντίστοιχα).

Krea (Μοτίβα)

Το Krea είναι μια πολύ πιο απλή γεννήτρια τέχνης AI. Υπάρχουν λιγότερα πράγματα για να τροποποιήσετε και τα μοτίβα είναι ήδη εκεί, αν και μπορείτε να ανεβάσετε οποιοδήποτε προσαρμοσμένο. Αρχικά, είναι ελαφρώς διαφορετικό στο ότι θα μπορούσατε να εκπαιδεύσετε το μοντέλο AI σας. Επιπλέον, ξεκινάτε δωρεάν. Ωστόσο, είχε μια λίστα αναμονής όταν προσπάθησα, οπότε τη χρησιμοποίησα Μοτίβα αντι αυτου.

Εξάλλου, δεν χρειάζεται εγγραφή για να το δοκιμάσετε!🥳

Έχω χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον την προεπιλεγμένη διαμόρφωση, αποκλείοντας το Pattern Strength (το άλλαξα σε 0,9 από 0,8) στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

Εκτός από αυτό, έχω εισαγάγει το ίδιο μοτίβο και προτροπή. Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, υπάρχει ένας κόσμος διαφοράς στην τελική έξοδο.

QuickQR

QuickQR διαθέτει ένα μίνι εργαλείο, το Fusion Art, το οποίο καθιστά εύκολη τη δημιουργία και την προσαρμογή σπειροειδούς τέχνης AI.

Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας από τα διαθέσιμα μοτίβα ή ανεβάζοντας ένα.

Η διεπαφή σάς επιτρέπει να ορίσετε την αναλογία διαστάσεων. Εξάλλου, η Έξυπνη προτροπή χρησιμοποιεί αυτόματα εισηγμένο κείμενο ως προτροπή.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Θέση για να τοποθετήσετε επιλεκτικά το μοτίβο και όχι στο κέντρο, όπως έχουμε δει με τις περισσότερες σπειροειδείς γεννήτριες AI.

Είναι ενδιαφέρον ότι η παράμετρος Βάρος της φαίνεται πολύ πιο ευαίσθητη, και ακόμη και ένα μέτριο 0,8 από το εύρος του μηδέν έως το τρία έκανε εικόνες με έντονα σπειροειδή. Ρυθμίζοντας το Βάρος στο 0,7 χτυπήστε το γλυκό σημείο.

  Γιατί το Ping μου είναι τόσο υψηλό; Πώς να αποκτήσετε το καλύτερο ποσοστό ping

Το QuickQR είναι ένα εργαλείο freemium που προσφέρει δοκιμαστικές μονάδες και ένα μπόνους εάν εγγραφείτε στον διακομιστή Discord του.

Σπείρες

Σπείρες είναι, μακράν, η πιο απλή από τις παρτίδες. Από προεπιλογή δημιουργεί σπειροειδή τέχνη και το μόνο που έχει να κάνει ένας χρήστης είναι να εισάγει προτροπές.

Ωστόσο, η πολύ απλότητά του δρα εναντίον του, αφού έχετε ελάχιστο έλεγχο στην έξοδο και το σπειροειδές μοτίβο.

Από την πιο φωτεινή πλευρά, δεν υπάρχουν πληρωμένα σχέδια και μπορεί κανείς να αναγεννήσει πολλές φορές για να αποκτήσει την επιθυμητή σπειροειδή τέχνη χωρίς εγγραφή.

Μεσοταξίδι

Midjouney είναι ένα από τα πιο διάσημα εργαλεία μετατροπής κειμένου σε εικόνα που έχουμε δοκιμάσει εκτενώς εδώ στο grtechpc.org. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το premium εργαλείο και να μεταβείτε στον διακομιστή Discord για να δημιουργήσετε. Εδώ είναι το Οδηγός γρήγορης εκκίνησης στη μέση του ταξιδιού.

Προσωπικά μου αρέσουν οι κινηματογραφικές του απεικονίσεις. Τούτου λεχθέντος, είναι λιγότερο γνωστό για τη δημιουργία σπειροειδούς τέχνης. Ανεξάρτητα, θα προσπαθούσα να δω πώς ανταποκρίνεται σε άλλους.

Η πιο εύκολη επιλογή είναι να προσθέσω τις λέξεις-κλειδιά (σπιράλ τέχνη, οπτική ψευδαίσθηση) στην ίδια την προτροπή, καθώς δεν μπορώ να βρω τίποτα για να ανεβάσω τα μοτίβα.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Πραγματικά μια οπτική απόλαυση!

Η επιλογή μου!

Το QuickQR ήταν το αγαπημένο μου στη λίστα. Αν και στερείται ελεύθερου επιπέδου, η ευελιξία στην απόκτηση μιας τέλειας σπειροειδούς τέχνης είναι απαράμιλλη. Εξάλλου, το Getimg είναι άλλο ένα καλό με δωρεάν πρόγραμμα για αρχάριους.

Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε όλα (εκτός από το Midjourney) τα εργαλεία που αναφέρονται χωρίς να πληρώσετε εκ των προτέρων.

ΥΓ: Εάν η τέχνη της τεχνητής νοημοσύνης σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, ακολουθεί μια μάχη που μπορείτε να δείτε: MidJourney εναντίον Stable Diffusion εναντίον Bing Image Creator.