Πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα υποστήριξης επωνυμίας που κρατά τους πελάτες να επιστρέφουν

Το αποτελεσματικό μάρκετινγκ δίνει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ενώπιον του κοινού-στόχου και να αυξήσει τις πιθανότητες πωλήσεων.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, πολλές επιχειρήσεις έχουν κάνει επιθετικό μάρκετινγκ ακόμα κι αν οι προσφορές τους δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρες.

Έτσι, μόλις ο πελάτης αγοράσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, βρίσκει ότι η ποιότητα είναι διαφορετική από αυτή που διαφημίζεται.

Αυτός είναι ο λόγος που οι πελάτες χάνουν σταδιακά την εμπιστοσύνη τους στις μάρκες και τις υπηρεσίες.

Τι γίνεται όμως με εκείνες τις μάρκες που είναι γνήσιες όσον αφορά τις προσφορές τους καθώς και τη διαφήμιση;

Οι ερευνητές αγοράς αναζητούν τρόπους για να ξεπεράσουν αυτό το ζήτημα. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη ενός προγράμματος προώθησης της επωνυμίας, το οποίο είναι ένας οργανικός τρόπος προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών χωρίς να χάνεται η εμπιστοσύνη των πελατών.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προώθησης επωνυμίας για την επιχείρησή σας.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η Προστασία επωνυμίας;

Η υπεράσπιση της επωνυμίας είναι μια μοναδική στρατηγική μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα, όπου ένας ευχαριστημένος πελάτης προτείνει μια συγκεκριμένη επωνυμία στους φίλους και την οικογένειά του. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την προώθηση της οργανικής ανάπτυξης ενισχύοντας τη φήμη της μάρκας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών και μειώνοντας το κόστος απόκτησης πελατών.

Η υπεράσπιση της επωνυμίας περιλαμβάνει ευχαριστημένους πελάτες που επικοινωνούν θετικές κριτικές για την εταιρεία σας σε άλλους μέσω διαφορετικών μέσων όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κριτικές, ιστολόγια, φόρουμ κ.λπ. Είναι μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ που ενθαρρύνει τους πελάτες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Επιπλέον, η υπεράσπιση της επωνυμίας είναι δυνατή μόνο όταν μια επωνυμία συνεχίζει να καλλιεργεί μακροπρόθεσμα σχέσεις με τους πελάτες, ενώ υποστηρίζει την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνειά τους. Η εξαιρετική εμπειρία πελάτη είναι ένας άλλος παράγοντας που ωθεί την υπεράσπιση της επωνυμίας και ενσταλάζει την καλή πίστη σε μια επωνυμία.

Η κεντρική σφαίρα αυτού του προγράμματος είναι οι υποστηρικτές της επωνυμίας, οι οποίοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι πελάτες, υπάλληλοι ή παράγοντες επιρροής. Αυτά τα άτομα διαδίδουν την καλή λέξη για την επωνυμία και τις αξίες σας στην οικογένειά τους, στους φίλους και σε άλλα γνωστά άτομα, και στη συνέχεια σε καθένα από αυτά περαιτέρω.

Καθώς αποκτάτε περισσότερους πελάτες μέσω της υπεράσπισης της επωνυμίας, κερδίζετε επίσης περισσότερους υποστηρικτές της επωνυμίας που σας βοηθούν να δημιουργήσετε περισσότερη παρουσία στην αγορά μέσω οργανικών τρόπων από το μάρκετινγκ επί πληρωμή.

Οι θετικές κριτικές που δημιουργούνται από τους χρήστες σε διάφορες πλατφόρμες είναι πολύ πιο πολύτιμες από τις καμπάνιες επί πληρωμή, επειδή οι πρώτες συμβάλλουν στην προσέλκυση μεγαλύτερης προσοχής από τους προμηθευτές και από νέους που, σε αντάλλαγμα, σας δίνουν μεγαλύτερη έκθεση.

Ποιοι είναι οι υποστηρικτές της επωνυμίας σας;

Οι υποστηρικτές της επωνυμίας είναι τα άτομα που προτείνουν την επωνυμία σας σε όλους και βοηθούν τον οργανισμό σας να αυξήσει την απήχησή του. Λειτουργούν ως ουσιαστικό μέρος ενός οργανισμού επειδή όχι μόνο βοηθούν οργανικά στο μάρκετινγκ, αλλά υποστηρίζουν επίσης τη διαχείριση της φήμης της επωνυμίας.

Οι υποστηρικτές της επωνυμίας μιας εταιρείας μπορεί να είναι:

Οι πελάτες

Οι πελάτες λειτουργούν ως οι κορυφαίοι υποστηρικτές μιας επωνυμίας και διαδίδουν κυρίως καλά λόγια για την επωνυμία από την εξαιρετική εμπειρία που είχαν με το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Οι πελάτες μπορούν να υποστηρίξουν οργανικά το μάρκετινγκ μιας εταιρείας, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις κριτικές πελατών παρά στο μάρκετινγκ επί πληρωμή. Δεδομένου ότι αυτοί οι πελάτες δεν σχετίζονται με καμία επωνυμία, οι κριτικές που υποβάλλουν είναι αυθεντικές. Αυτό βοηθά στη δημιουργία πιθανών πελατών.

  Πώς το Web Unlocker ενισχύει το ταξίδι εξαγωγής δεδομένων σας

Υπαλλήλους

Όχι μόνο οι πελάτες αλλά και οι εργαζόμενοι θεωρούνται επίσης υποστηρικτές της επωνυμίας επειδή γνωρίζουν τα πάντα για τη μάρκα και το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε. Όταν γνωρίζουν ότι προσφέρετε ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία και διατηρείτε ένα καλό περιβάλλον γραφείου, θα τους κάνει αυτόματα γνήσιους υποστηρικτές της επωνυμίας σας.

Κατά συνέπεια, αρχίζουν να συστήνουν σε άλλους να ασχοληθούν με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή να ενταχθούν στην εταιρεία σας ως υπάλληλοι.

Influencers

Οι influencers έχουν γίνει δημοφιλείς και σημαντικές προσωπικότητες όσον αφορά την υπεράσπιση της επωνυμίας. Μπορούν να βοηθήσουν την επωνυμία σας να αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση από τις πληρωμένες καμπάνιες. Καθώς οι influencers έχουν σημαντικό αριθμό οπαδών σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το YouTube, το Facebook κ.λπ., οι απόψεις και οι σκέψεις τους για κάτι θεωρούνται πολύτιμες.

Έτσι, όταν οι επιρροές μιλούν για το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας στο κανάλι ή τη σελίδα τους, μπορεί να επηρεάσουν τις αγοραστικές αποφάσεις των ανθρώπων. Βοηθά την επωνυμία σας να συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή στην αγορά και να σημειώσει περισσότερες πωλήσεις.

Συνεργάτες

Οι επενδυτές, οι οργανισμοί και τα άτομα που σχετίζονται με την εταιρεία σας μπορούν επίσης να γίνουν υποστηρικτές της επωνυμίας σας. Όπως και οι υπάλληλοί σας, γνωρίζουν επίσης καλά την επωνυμία σας, επομένως μπορούν επίσης να επηρεάσουν τους αγοραστές.

Σημασία της Προστασίας της Επωνυμίας

Η υπεράσπιση της επωνυμίας είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις με τους εξής τρόπους:

#1. Μεγαλύτερη ορατότητα επωνυμίας

Η υπεράσπιση της επωνυμίας διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επέκταση της προβολής μιας μάρκας στην αγορά με οργανικό τρόπο. Οι υποστηρικτές της επωνυμίας βοηθούν στη διάδοση της επωνυμίας μεταξύ των καταναλωτών, αυξάνοντας έτσι την προβολή σας στην αγορά.

Ως αποτέλεσμα, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τεράστια ποσά μόνο για διαφημίσεις. Αντίθετα, μπορείτε να εστιάσετε στο πρόγραμμα προώθησης της επωνυμίας σας και να κάνετε τον πελάτη να συνεχίσει να επιστρέφει.

#2. Επίτευξη Καλύτερων Πωλήσεων

Μέσω των προγραμμάτων προώθησης της επωνυμίας, μπορείτε να δείτε καλύτερες επιδόσεις πωλήσεων λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης, φήμης και προβολής των πελατών.

Πολλές μελέτες και έρευνες έχουν δείξει ότι τα προγράμματα προώθησης της επωνυμίας έχουν βοηθήσει τους οργανισμούς να επιτύχουν καλύτερες επιδόσεις πωλήσεων και να επιτύχουν νέες συμφωνίες. Περίπου το 20% έως 50% των αποφάσεων αγοράς επηρεάζονται από το peer-to-peer μάρκετινγκ.

#3. Δημιουργία Buzz

Όταν ένας πελάτης ή μια ομάδα πελατών διαδίδει θετικές κριτικές για την επωνυμία σας μέσω διαφόρων πλατφορμών, εξαπλώνεται γρήγορα στην αγορά, δημιουργώντας buzz.

Καθώς οι γενικοί καταναλωτές εμπιστεύονται τα πραγματικά σχόλια άλλων χρηστών περισσότερο από τις εταιρικές διαφημίσεις, βοηθά την επωνυμία σας να τραβήξει την τεράστια προσοχή των πιθανών αγοραστών. Όταν οι άνθρωποι μαθαίνουν θετικά πράγματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας, ενδιαφέρονται περισσότερο, δημιουργώντας περισσότερους δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας.

#4. Αρπαγή προσοχής

Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλούν περισσότερο για την επωνυμία ή το προϊόν σας, προσελκύει επίσης την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και των ειδησεογραφικών ειδήσεων. Δεν θα δείτε μόνο την επωνυμία σας να αναφέρεται σε διάφορες αναρτήσεις στα μέσα ενημέρωσης φυσικά αλλά και σε ειδήσεις και φόρουμ.

Με αυτόν τον τρόπο, διευρύνει το κοινό της επωνυμίας και οδηγεί σε περισσότερη απόκτηση πελατών. Δεδομένου ότι σήμερα πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν τις ειδήσεις και διαβάζουν άρθρα για να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, η υποστήριξη της επωνυμίας βοηθά την επωνυμία σας να προσεγγίσει νέους πελάτες που βρίσκονται σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

#5. Περισσότερη προσέγγιση

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι οι υποστηρικτές της επωνυμίας έχουν μεγαλύτερη απήχηση από τις πληρωμένες καμπάνιες και οδηγούν φυσικά την ανάπτυξή σας. Θα μοιραστούν τις πληροφορίες της επωνυμίας σας με άτομα που γνωρίζουν εάν είναι ευχαριστημένοι με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Η από στόμα σε στόμα έχει τεράστια δύναμη διείσδυσης στην αγορά και η απήχηση αυξάνεται σταδιακά όταν μεταβιβάζεται η θετική κριτική.

  Επιλέξτε ποια συμβάντα προσθέτει αυτόματα το Outlook Online στο ημερολόγιό σας

#6. Εξανθρωπίζει το εμπορικό σήμα σας

Όταν οι υποστηρικτές της επωνυμίας σας επικοινωνούν για την επωνυμία σας σε κάποιον, ο δυνητικός πελάτης αρχίζει να θεωρεί την επωνυμία σας όχι απλώς μια εταιρεία αλλά μια ομάδα πραγματικών ανθρώπων που εργάζονται για αυτήν.

Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να ακούν εμπειρίες και θετικά σχόλια από τους υποστηρικτές της μάρκας, αυτό εξανθρωπίζει την επωνυμία σας. Το αποτέλεσμα εντείνεται όταν οι υποστηρικτές μοιράζονται πώς τους βοήθησε το προϊόν ή η υπηρεσία σας και τον τρόπο με τον οποίο η επωνυμία διατηρεί μια καλή σχέση μαζί τους και εκτιμά τα σχόλιά τους.

#7. Εξοικονομεί χρήματα και χρόνο

Σε αντίθεση με τις επί πληρωμή καμπάνιες και το μάρκετινγκ, η υπεράσπιση της επωνυμίας είναι φθηνή και λιγότερο χρονοβόρα. Δεδομένου ότι οι υποστηρικτές της επωνυμίας σας είναι αυτοί που διαδίδουν το όνομα της επωνυμίας σας, δεν απαιτεί επιπλέον χρόνο και μπορείτε να εστιάσετε σε άλλες πτυχές για να αναπτύξετε την επωνυμία σας.

Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να κάνετε σημαντική επένδυση στο μάρκετινγκ επί πληρωμή, καθώς οι υποστηρικτές σας καλύπτουν μεγάλο μέρος του μάρκετινγκ σας δωρεάν. Ωστόσο, στην αρχή, θα πρέπει να επενδύσετε κάποια χρήματα και χρόνο και χρήμα για την ανάπτυξη του προγράμματος προώθησης της επωνυμίας σας, το οποίο θα έχει κολοσσιαία ανάπτυξη καθώς προχωρά.

Άλλα πλεονεκτήματα της υπεράσπισης της επωνυμίας

  • Καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό: Η υπεράσπιση των εργαζομένων έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εταιρεία, επειδή κάθε εργαζόμενος παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της φήμης της επωνυμίας σας. Όταν έχετε μια ισχυρή βάση εργαζομένων, όχι μόνο θα προσελκύσει ποιοτικούς υποψηφίους, αλλά θα τους εμπνεύσει επίσης να μοιραστούν με τους συνομηλίκους τους την καλή θέληση της επωνυμίας σας.
  • Αυξημένη αφοσίωση: Η υπεράσπιση της επωνυμίας βοηθά την επωνυμία σας να αποκτήσει πιστούς πελάτες που θα αγόραζαν τα προϊόντα σας πιο συχνά από τους νέους πελάτες. Επιπλέον, οι πιστοί πελάτες θα έφερναν περισσότερους δυνητικούς πελάτες από ό,τι οι διαφημιστικές σας καμπάνιες.
  • Πολύτιμες πληροφορίες: Τα προγράμματα προώθησης επωνυμίας σάς βοηθούν να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τους πελάτες και τις τάσεις της αγοράς. Οι υποστηρικτές της επωνυμίας σας μπορούν να σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες και να σας βοηθήσουν να λάβετε ειλικρινή σχόλια.

Πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό πρόγραμμα υποστήριξης επωνυμίας

Τα προγράμματα προώθησης της επωνυμίας δεν αφορούν μόνο την παροχή καλών προϊόντων ή υπηρεσιών. υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι. Πρέπει να κάνετε ορισμένα βήματα για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό πρόγραμμα υπεράσπισης της επωνυμίας. Αυτά τα βήματα είναι:

Διαδώστε τα Οφέλη και Δημιουργήστε Εμπιστοσύνη

Ένα από τα ζωτικής σημασίας επιτακτικά βήματα για την οικοδόμηση ενός σταθερού προγράμματος προώθησης της επωνυμίας είναι η διάδοση των πλεονεκτημάτων που θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Θα πρέπει να εξοικειώσετε το προϊόν σας μαζί με τα πλεονεκτήματά του για τους υπαλλήλους και τα ενδιαφερόμενα μέρη σας, ώστε να μπορούν να αισθάνονται ενθαρρυμένοι να μοιραστούν τις θετικές απόψεις τους με άλλους. Όταν δημιουργείτε εμπιστοσύνη και ενθαρρύνετε τη δουλειά τους, τότε φυσικά, οι υπάλληλοί σας θα ασχοληθούν περισσότερο με την υπεράσπιση των εργαζομένων.

Προσδιορίστε ζωτικούς παράγοντες

Όταν αποφασίζετε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προώθησης επωνυμίας για την επιχείρησή σας, πρέπει να προσδιορίσετε παράγοντες που θα κάνουν τον πελάτη σας υποστηρικτές της επωνυμίας σας.

Η ποιότητα και οι υπηρεσίες είναι οι πρωταρχικοί παράγοντες που θα αναπτύξουν τη βάση του προγράμματός σας. Μαζί με αυτό, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξυπηρέτηση πελατών θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη.

Εκπαιδεύστε τους υποστηρικτές της επωνυμίας σας

Λοιπόν, είναι σχεδόν αδύνατο να εκπαιδεύσετε τους πελάτες σας για προγράμματα προώθησης επωνυμίας, αλλά σίγουρα μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας, οι οποίοι μπορούν να είναι οι υποστηρικτές σας.

Δεν γνωρίζουν όλοι σωστά πώς και τι μπορούν να μοιραστούν για να διαδώσουν καλά λόγια για την εταιρεία τους ή το προϊόν με το οποίο σχετίζονται.

Εστίαση στις Σχέσεις

Εάν ο πελάτης ή ένας υπάλληλος σας δεν αισθάνεται συνδεδεμένος με την επωνυμία ή το προϊόν, τίποτα δεν θα τους οδηγήσει να γίνουν υποστηρικτές της επωνυμίας.

Θα πρέπει να αναπτύξετε μια εξατομικευμένη σχέση με τον πελάτη και τους υπαλλήλους σας που θα τους εμπνεύσει να γίνουν υποστηρικτές της επωνυμίας.

  Μπορούν πραγματικά οι αρχές επιβολής του νόμου να εντοπίσουν κάποιον με μια διεύθυνση IP;

Σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσιεύτηκε από το SaaSquatch, οι πελάτες που παραπέμπονται είναι 18% πιο πιστοί, ξοδεύουν περισσότερα χρήματα και έχουν μεγαλύτερη αξία διάρκειας ζωής από τους κανονικούς πελάτες.

Εμπνεύστε και εκπλήξτε τους πελάτες σας

Για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό πρόγραμμα υπεράσπισης της επωνυμίας, μπορείτε να εκπλήξετε τους πελάτες σας με συναρπαστικά οφέλη και εντυπωσιακή εξυπηρέτηση πελατών, που θα τους ενθαρρύνουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Από τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναγνωρίστε τους πελάτες σας και εκτιμήστε τους με μια έκπληξη που θα τους εμπνεύσει να δημιουργήσουν έναν δεσμό με την επωνυμία σας.

Ενθαρρύνετε τους υποστηρικτές της επωνυμίας σας

Η ενθάρρυνση των υποστηρικτών της επωνυμίας σας θα βοηθήσει πολύ. Όταν οι πελάτες σας παρέχουν σχόλια ή επαίνους για την επωνυμία σας, θα πρέπει να τα κοινοποιείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επωνυμίας σας, κάνοντάς τους να τείνουν περισσότερο προς την επωνυμία.

Προσφέρετε μηνύματα και ειδικές προσφορές στους υποστηρικτές που έχουν προκαλέσει μεγαλύτερη αφοσίωση στην επωνυμία από άλλους. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε μηνιαίο περιεχόμενο και να ανταμείψετε τους υποστηρικτές σας με μοναδικά βραβεία.

Παρακολουθήστε τον συνολικό αντίκτυπο

Όταν έχετε σημειώσει πρόοδο στο πρόγραμμα προώθησης της επωνυμίας σας, θα πρέπει να παρακολουθείτε και να εξετάζετε το συνολικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά αναλυτικά εργαλεία και άλλα προγράμματα για να μετρήσετε τη συνολική επίδραση. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα θετικά και τα αρνητικά σας σημεία για βελτίωση.

Πώς να μετρήσετε το πρόγραμμα προώθησης της επωνυμίας σας

Έτσι, έχετε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προώθησης επωνυμίας και το εκτελείτε. Αλλά πώς θα ξέρετε ότι λειτουργεί;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ζωτικής σημασίας να μετρήσετε τον αντίκτυπο του προγράμματος προώθησης της επωνυμίας σας. Εκτός από την κατανόηση της απόδοσης του προγράμματός σας, θα σας βοηθήσει επίσης να αποφασίσετε τις επόμενες κινήσεις για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Ακολουθούν ορισμένοι βασικοί παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε το πρόγραμμα προώθησης της επωνυμίας σας:

#1. Συνολικοί συνήγοροι επωνυμίας που αποκτήθηκαν

Δεν είναι μυστικό όσο περισσότερους υποστηρικτές της επωνυμίας έχετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η απήχηση στην αγορά. Ο συνολικός αριθμός των υποστηρικτών σας λέει για τη δημοτικότητα του προϊόντος σας στην αγορά και πόσο καλό είναι το προϊόν ή οι υπηρεσίες σας.

#2. Ενέργειες των Συνηγόρων

Όταν πρόκειται για τη μέτρηση του αντίκτυπου του προγράμματος υπεράσπισης της επωνυμίας σας, ο αριθμός των ενεργειών που αναλαμβάνονται από τους υποστηρικτές χρησιμεύει ως κρίσιμη μέτρηση.

Ο συνολικός αριθμός των ενεργειών που έχουν πραγματοποιήσει οι συνήγοροι σας δίνει μια ευρύτερη εικόνα της δέσμευσης των συνηγόρων σας. Εάν οι συνολικές ενέργειες που έγιναν είναι πιο σημαντικές από τον αριθμό των υποστηρικτών, τότε είναι ένα τεράστιο επίτευγμα.

#3. Περιεχόμενα Κοινή χρήση

Οι υποστηρικτές της επωνυμίας υποστηρίζουν πρωτίστως την επωνυμία σας μοιράζοντας τις απόψεις τους σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων με τη μορφή περιεχομένου όπως αναρτήσεις, ιστολόγια, βίντεο, podcast κ.λπ. Έτσι, για να μετρήσετε την υπεράσπιση και την ανάπτυξη της επωνυμίας, ρίξτε μια ματιά στα είδη περιεχομένου της επωνυμίας σας οι συνήγοροι μοιράζονται.

Επιπλέον, πρέπει να παρακολουθείτε τα κανάλια ή τις πλατφόρμες όπου διαδίδουν την καλή λέξη για την επωνυμία σας. Θα σας βοηθήσει να μετρήσετε τι σκέφτεται το κοινό για την επωνυμία σας εξετάζοντας τον αριθμό των likes και των shares και διαβάζοντας τα σχόλια.

#4. Συναλλαγματική ισοτιμία

Το ποσοστό μετατροπής χρησιμεύει ως ένα από τα κρίσιμα κριτήρια για τη μέτρηση της υπεράσπισης της επωνυμίας, επειδή είναι ο απώτερος στόχος της καμπάνιας σας. Ένα υψηλό ποσοστό μετατροπών υποδηλώνει ότι γίνεστε δημοφιλείς στους νέους καταναλωτές και ότι το μήνυμα της επωνυμίας σας φτάνει στο σωστό κοινό.

Εκτός από τα παραπάνω, όταν δημιουργείτε ένα πρόγραμμα προώθησης επωνυμίας, βεβαιωθείτε ότι παράγετε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε οι πελάτες σας να συνεχίσουν να τα αγαπούν και να αγοράζουν από εσάς. Πρέπει επίσης να διατηρήσετε μια εξαιρετική εταιρική κουλτούρα και περιβάλλον που μπορεί να εντυπωσιάσει όλους εντός και εκτός του οργανισμού.

συμπέρασμα

Η υπεράσπιση της επωνυμίας παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, επειδή είναι αυθεντική και μπορεί να δημιουργήσει μια εξαιρετική παρουσία στην αγορά οργανικά. Αυτή η μοναδική στρατηγική προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως καλύτερη προσέγγιση χρηστών και προβολή, υψηλότερες πωλήσεις, αφοσίωση στην επωνυμία και πολλά άλλα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές μάρκες και οργανισμοί εφαρμόζουν προγράμματα προώθησης της επωνυμίας για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και την παρουσία τους στην αγορά και να κερδίσουν περισσότερα κέρδη.

Έτσι, εάν το κάνετε σωστά, ένα σταθερό πρόγραμμα προώθησης της επωνυμίας μπορεί να ανοίξει το δρόμο για το προϊόν, την υπηρεσία και τον οργανισμό σας να είναι επιτυχημένα. Αυτός ο οδηγός περιέχει όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα προώθησης της επωνυμίας στον οργανισμό σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες καμπάνιες Viral marketing για να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.