Πώς να δείτε το προφίλ Whisper κάποιου

Το Whisper είναι μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που αναπτύχθηκε από την WhisperText LLC (Αμερικανική εταιρεία κατασκευής λογισμικού) το 2012. Η υπηρεσία Whisper εκτελείται μόνο σε εφαρμογές για κινητά. Όταν κυκλοφόρησε το Whisper, είχε υποστήριξη μόνο για Android, αλλά μετά από μερικά χρόνια, κυκλοφόρησε και την εφαρμογή Whisper για iOS. Το Whisper είναι μια ανώνυμη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και κοινότητα όπου δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να δημιουργήσετε λογαριασμό. Αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή στο smartphone σας για να δημοσιεύσετε και να επεξεργαστείτε εικόνες και βίντεο και να συνομιλήσετε με κάποιον μακριά ή κοντά. Και όλα αυτά γίνονται ανώνυμα. Η Whisper δεν παρέχει τις υπηρεσίες της μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και παγκοσμίως. Ωστόσο, το Whisper έχει λιγότερους χρήστες από άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram και το Facebook, λόγω της ανησυχίας για το απόρρητο της εφαρμογής. Το να είσαι ανώνυμος είναι καλό, αλλά είναι επίσης κακό αν συμβεί κάποια απειλή σε κάποιον στο Whisper. Κανείς δεν θα μπορεί να προσδιορίσει ποιος ακριβώς το έκανε. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει κανένα ελάττωμα με το Whisper. Είναι η καλύτερη εφαρμογή για εσωστρεφείς, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος είστε και μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε το ταλέντο και τις ικανότητές σας μέσω αυτού του μέσου. Εάν είστε κάποιος που θέλει να εγγραφεί σε αυτήν την εφαρμογή και ανυπομονεί πώς να τη χρησιμοποιήσετε, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να προβάλετε το προφίλ κάποιου Whisper και πώς να προβάλετε προσωπικά μηνύματα στο Whisper. Επίσης, θα μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιον στο Whisper και αν μπορείτε να αναζητήσετε ονόματα χρηστών στο Whisper.

Πώς να δείτε το προφίλ Whisper κάποιου

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να προβάλετε λεπτομερώς το προφίλ Whisper κάποιου με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Εισαγωγή στο Cloud Computing για αρχάριους

Είναι η εφαρμογή Whisper μια εφαρμογή γνωριμιών; Είναι το Whisper μια εφαρμογή γνωριμιών;

Όχι, το Whisper δεν είναι μια εφαρμογή γνωριμιών. Είναι μια ανώνυμη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και κοινότητα όπου ανώνυμοι χρήστες μεταφέρουν τις σκέψεις τους με τη χρήση φωτογραφιών και βίντεο και τις μοιράζονται με άλλους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το Whisper δεν είναι ιδιαίτερα μια εφαρμογή γνωριμιών, αλλά καθώς μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν τυχαίο άγνωστο σε αυτό, μπορείτε να γνωρίσετε το άτομο. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ημερομηνία που ξεκίνησε τυχαία και κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα. Μπορεί επίσης να συμβεί κάποιοι χρήστες να βρουν τον συνεργάτη τους σε αυτό. Στο Whisper, μπορείτε να βρείτε κοινότητες όπου μπορούν να βρεθούν άτομα που υποστηρίζουν και μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις σχετικά με ορισμένα γεγονότα, εκεί μπορεί να βρείτε μια ημερομηνία.

Είναι το Whisper καλό για συνδέσμους;

Ναι, το Whisper είναι καλό για συνδέσεις. Λόγω της ανωνυμίας των χρηστών στην εφαρμογή, είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος μεμονωμένα. Αλλά υπάρχουν ορισμένες ομάδες που μπορείτε να βρείτε σε ένα Whisper που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το άτομο για σύνδεση κοντά στην τοποθεσία σας. Και αν είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε μακριά, θα μπορείτε επίσης να απομακρύνετε το άτομο από την τοποθεσία σας. Το Whisper επιτρέπει μόνο σε άτομα 17 ετών και άνω να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις και αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν την ηλικία, δεν υπάρχει πρόβλημα για εσάς.

Είναι η εφαρμογή Whisper κρυπτογραφημένη;

Ναι, η εφαρμογή Whisper είναι κρυπτογραφημένη. Αν και για να χρησιμοποιήσετε το Whisper, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ή να εγγραφείτε για λογαριασμό. Αλλά όταν το χρησιμοποιείτε, μοιράζεστε την τοποθεσία και την ηλικία σας για να συνδεθείτε με τους κοντινούς χρήστες. Όλα τα δεδομένα του χρήστη με το Whisper, όπως η τοποθεσία, τα μηνύματα, το όνομα προφίλ, οι εικόνες ή τα βίντεο, η ηλικία και το φύλο, κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται με ασφάλεια στη βάση δεδομένων του Whisper. Αλλά κάπου το 2013, συνέβη ένα γεγονός όπου τα πολλά δεδομένα χρήστη του Whispers ήταν ορατά στο διαδίκτυο. Σύντομα όμως, ο Whisper διόρθωσε το πρόβλημα και αναβάθμισε το σύστημα ασφαλείας του πριν συμβεί κάποιο κακό.

Είναι ο Whisper πραγματικά ανώνυμος;

Ναι, ο Whisper είναι πραγματικά και εντελώς ανώνυμος. Όλοι οι χρήστες που βρίσκετε στο Whisper είναι εντελώς ανώνυμοι για εσάς. Ακόμα κι αν ο φίλος σας ή κάποιος που γνωρίζετε συνδεθεί μαζί σας στο Whisper, δεν θα μπορείτε να γνωρίζετε ότι είναι αυτός μέχρι να συνομιλήσετε μαζί του. Ο λόγος για αυτό είναι όπως και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει μια επιλογή να συνδέσετε την επαφή του τηλεφώνου σας με την εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με τις επαφές σας σε τέτοιες πλατφόρμες. Αλλά σε ένα Whisper, δεν υπάρχει επιλογή να συγχρονίσετε τις επαφές σας και να συνδεθείτε με αυτούς που γνωρίζετε. Είναι ο λόγος που ο Whisper είναι ανώνυμος.

  Πώς να περιορίσετε τον χρόνο οθόνης σε ένα Xbox One

Μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Whisper;

Ναι, μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Whisper. Αν και οι χρήστες στο Whisper είναι ανώνυμοι, μπορείτε να βρείτε χρήστες κοντά στην τοποθεσία σας με βάση τα ενδιαφέροντά σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιτρέψετε την άδεια τοποθεσίας στην εφαρμογή Whisper, η οποία θα σας εμφανίζει προφίλ κοντά στην τοποθεσία σας και μπορείτε να πατήσετε σε κάθε προφίλ για να δείτε το προφίλ κάποιου ψιθυρίσματος και χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα συνομιλίας μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους, όπως και κάθε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να αναζητήσετε ονόματα χρηστών στο Whisper;

Όχι, δεν μπορείτε να αναζητήσετε ονόματα χρηστών στο Whisper επειδή το Whisper δεν αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Και καθώς δεν έχουν προσωπικά δεδομένα, δεν μπορείτε να αναζητήσετε κάποιον με βάση το όνομα χρήστη ή τον αριθμό τηλεφώνου του. Στην εφαρμογή Whisper, έχετε την επιλογή να ορίσετε το όνομα χρήστη σας, αλλά με βάση αυτό, δεν μπορείτε να αναζητήσετε άλλα προφίλ. Τα Whispers είναι η ανάρτηση που δημοσιεύετε στην εφαρμογή Whisper. Και με βάση αυτό, μπορείτε να βρείτε κάποιον. Επίσης, μπορείτε να το κάνετε ενεργοποιώντας την τοποθεσία στη συσκευή σας, η οποία στη συνέχεια θα σας δείξει προτάσεις ψιθύρους κοντά σας. Στο Whisper, μπορείτε να αναζητήσετε άλλους ψίθυρους ή αναρτήσεις και από εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή συνομιλίας για να συνδεθείτε με τον ανώνυμο χρήστη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διεύθυνση IP στο Whisper;

Όχι, δεν μπορείτε να παρακολουθείτε διευθύνσεις IP στο Whisper, καθώς είναι μια ανώνυμη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που είναι μοναδική και όχι μια εφαρμογή παρακολούθησης διευθύνσεων IP. Μπορείτε να μάθετε από πού έχει αναρτηθεί ο ψίθυρος, αλλά δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τη διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιούν το Whisper. Και αν ο χρήστης δεν έχει δώσει στο Whisper την άδεια τοποθεσίας, δεν θα μάθετε ποτέ από πού έχει αναρτηθεί ο ψίθυρος. Έτσι, ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθείτε τις διευθύνσεις IP στο Whisper.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο στα Φύλλα Google

Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιον στο Whisper;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιον στο Whisper, αλλά δεν μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς κάποιον. Μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιον με βάση την τοποθεσία του μόνο όταν δημοσιεύει κάποιο ψίθυρο. Και αν το άτομο μένει κοντά στην τοποθεσία σας και έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή “Να επιτρέπεται η κοντινή τοποθεσία”, οι ψίθυροί του θα σας προτείνονται αυτόματα κάθε φορά που το δημοσιεύουν. Κάθε ψίθυρος που έχει αναρτηθεί στο Whisper έχει το όνομα χρήστη και την τοποθεσία του ατόμου. Και με βάση αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιον στο Whisper.

Πώς βλέπετε τους ψίθυρους κάποιου;

Για να δείτε τους ψιθύρους κάποιου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Ψίθυρος εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Στην αρχική καρτέλα, πατήστε στον επιθυμητό ψίθυρο που θέλετε να προβάλετε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο μεγέθυνσης από την επάνω δεξιά γωνία του επιλεγμένου ψίθυρο.

Τώρα, θα μπορείτε να δείτε τον ψίθυρο σε πλήρη προβολή.

Έτσι βλέπεις τους ψιθύρους κάποιου. Τώρα, ας δούμε πώς να προβάλετε το προφίλ Whisper κάποιου.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Whisper;

Για να μάθετε πώς να βρείτε κάποιον στο Whisper, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Whisper στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα ΚΟΝΤΑ από την κορυφή.

3. Πατήστε στην επιλογή TURN ON για να ενεργοποιήσετε την άδεια τοποθεσίας σας.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Τοποθεσία, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τώρα, θα μπορείτε να βλέπετε ψίθυρους κοντά στην τοποθεσία σας. Πατήστε σε οποιονδήποτε από τους ψιθύρους που θέλετε.

6. Πατήστε στο εικονίδιο συνομιλίας για να συνομιλήσετε με αυτό το άτομο.

Έτσι μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Whisper.

Πώς να δείτε το προφίλ Whisper κάποιου;

Για να προβάλετε το προφίλ του whisper κάποιου, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Whisper και πατήστε στον επιθυμητό ψίθυρο.

2. Πατήστε στο εικονίδιο συνομιλίας στο κάτω μέρος του ψίθυρο.

Τώρα, θα μπορείτε να δείτε το προφίλ κάποιου Whisper και να συνομιλήσετε μαζί του.

Αυτός είναι ο τρόπος προβολής του προφίλ whisper κάποιου.

Πώς βλέπετε τα ιδιωτικά μηνύματα στο Whisper;

Για να προβάλετε προσωπικά μηνύματα στο Whisper, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Whisper και πατήστε στο εικονίδιο συνομιλίας.

2. Πατήστε στη συνομιλία που θέλετε να προβάλετε.

Έτσι βλέπετε τα προσωπικά μηνύματα στο Whisper.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βλέπετε το προφίλ κάποιου Whisper και να αναζητάτε ονόματα χρηστών στο Whisper. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.