Πώς να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού και το PIN της Sprint

Η Sprint ήταν μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών με έδρα την Αμερική. Το 2020, συγχωνεύθηκε με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους δικτύου κινητής τηλεφωνίας T-Mobile στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αναρωτιέστε να ελέγξετε το υπόλοιπο του λογαριασμού Sprint; Είστε στο σωστό σημείο. Επίσης, σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε ορισμένα κοινά προβλήματα που σχετίζονται με τους λογαριασμούς Sprint, όπως τον τρόπο εύρεσης του αριθμού λογαριασμού Sprint και τον τρόπο εύρεσης του PIN λογαριασμού Sprint.

Πώς να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού και το PIN της Sprint

Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού Sprint στον λογαριασμό σας Sprint. Ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε στον λογαριασμό σας βήμα προς βήμα.

  Η πρωτότυπη σειρά στο Netflix από οπουδήποτε;

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον λογαριασμό μου Sprint;

Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Sprint μέσω του ιστότοπού τους αφού συνδεθεί με την T-Mobile.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Sprint στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Υποβολή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Πόσα ψηφία είναι ο αριθμός λογαριασμού Sprint;

Ο αριθμός λογαριασμού Sprint είναι 9 ψηφία. Μπορείτε να το βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία οποιουδήποτε λογαριασμού ή τιμολογίου από τη Sprint.

Πώς να εντοπίσετε τον αριθμό λογαριασμού σας στο Sprint;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να εντοπίσετε τον αριθμό λογαριασμού σας στον ιστότοπο της Sprint:

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Sprint και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το δικό σας Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης.

2. Από τον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο Προβολή του λογαριασμού μου.

3. Εντοπίστε τον αριθμό λογαριασμού Sprint από την επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να δείτε τον αριθμό επαγγελματικού λογαριασμού Sprint;

Εάν είστε χρήστης επιχειρηματικού σχεδίου, μπορείτε να καλέσετε *2 από το τηλέφωνό σας Sprint, το οποίο διαθέτει το επιχειρηματικό σχέδιο ή μπορείτε να καλέσετε το 800-927-2199 για να λάβετε τον αριθμό του λογαριασμού σας. Για περαιτέρω βοήθεια, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας Sprint.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Raspberry Pi ως διακομιστή μεσολάβησης (με Privoxy)

Πώς μπορώ να βρω τον αριθμό λογαριασμού μου στην εφαρμογή Sprint;

Αν αναρωτιέστε πώς να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού Sprint, ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού σας είναι να δείτε οποιονδήποτε από τους προηγούμενους πιο πρόσφατους λογαριασμούς σας στην ενότητα Χρέωση στην εφαρμογή Sprint. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία των λογαριασμών σας.

Πόσα ψηφία είναι ο αριθμός PIN του Sprint;

Το Sprint παρέχει στους χρήστες να επιλέξουν ένα Pin από 6 έως 10 ψηφία. Εξαρτάται απόλυτα από τον χρήστη. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε pin μεταξύ 6 και 10 ψηφίων.

Τι είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού μου; Πώς μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο του λογαριασμού μου στο Sprint;

Αφού μάθετε πώς να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού Sprint, μπορείτε να ρωτήσετε πώς να ελέγξετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να ελέγξετε το υπόλοιπο του λογαριασμού Sprint.

  • Για να ελέγξετε το υπόλοιπο των λεπτών σας στο Sprint, πληκτρολογήστε *4 από το τηλέφωνό σας Sprint.
  • Για να ελέγξετε το πλήρες υπόλοιπο του λογαριασμού σας, πληκτρολογήστε *2 για να μάθετε το πλήρες υπόλοιπο του λογαριασμού σας.

Πώς μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο USSD μου;

Το USSD είναι ένας κωδικός που συνδέεται με τον διακομιστή τηλεπικοινωνιών και τον διακομιστή της τράπεζάς σας. Ένας χρήστης μπορεί εύκολα να ελέγξει το υπόλοιπο του τηλεφώνου του πληκτρολογώντας *99# κωδικό USSD. Είναι γενικά ένας 5ψήφιος κωδικός, αλλά μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το LinkedIn

Πόσο είναι το My Sprint Bill;

Για να δείτε τον λογαριασμό σας Sprint, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω εύκολα βήματα:

1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο Sprint Login στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο Προβολή του λογαριασμού μου από τη σελίδα του πίνακα ελέγχου.

3. Θα δείτε τον λογαριασμό του λογαριασμού σας Sprint στην οθόνη σας.

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην εξυπηρέτηση πελατών Sprint;

Ναι, μπορείτε πλέον εύκολα να στείλετε μήνυμα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Sprint. Απλώς πρέπει να στείλετε την ερώτησή σας μέσω μηνυμάτων κειμένου στο 2273 για να λάβετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Βεβαιωθείτε ότι στέλνετε τα ερωτήματα από το τηλέφωνό σας Sprint.

Είναι το Sprint Now T-Mobile Multiline;

Ναι, η Sprint συγχωνεύτηκε στην πολυγραμμή T-Mobile το έτος 2020. Και τώρα, μπορείτε επίσης να αποκαλέσετε την Sprint πολυγραμμή T-Mobile.

Μπορούν οι πελάτες της Sprint να μεταβούν στην T-Mobile;

Ναι, οι κατάλληλοι πελάτες Sprint μπορούν εύκολα να μεταβούν στο δίκτυο της T-Mobile. Το πρόγραμμα, η τιμή και ο κύκλος χρέωσης θα παραμείνουν τα ίδια. Αλλά ως χρήστης, θα εκτελείτε στο δίκτυο της T-Mobile. Απλά πρέπει να κάνετε μια αλλαγή SIM. Μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα βοήθειας Sprint για το ίδιο.

Μπορώ να βάλω την κάρτα SIM της T-Mobile σε ένα τηλέφωνο Sprint;

Ναι, αλλά το τηλέφωνό σας Sprint θα πρέπει να είναι συμβατό με το δίκτυο T-Mobile, διαφορετικά θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας ως κανονικό τηλέφωνο χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο.

Πόσο είναι ο μέσος λογαριασμός Sprint για ένα άτομο ανά μήνα;

Βασικά εξαρτάται από το σχέδιό σας, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα Sprint Unlimited Basic, θα κόστιζε περίπου 60 $ ανά μήνα. Εάν πρόκειται για το πρόγραμμα Sprint Unlimited Plus, τότε θα σας κοστίσει περίπου 70 $ ανά άτομο.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει πώς να βρίσκετε τον αριθμό λογαριασμού Sprint και το PIN λογαριασμού Sprint. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.