Πώς να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω διεύθυνσης email

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες στο διαδίκτυο όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο και να επικοινωνήσουν εύκολα. Όχι μόνο υπάρχουν εφαρμογές για να συνδεθούν οι άνθρωποι με τους φίλους και την οικογένειά τους, αλλά υπάρχουν και ειδικές εφαρμογές για την προβολή του επαγγελματικού σας δικτύου επίσης. Μια τέτοια εφαρμογή είναι το LinkedIn που είναι ο μεγαλύτερος κόμβος για επαγγελματικά δίκτυα στο διαδίκτυο. Το LinkedIn σάς βοηθά να δικτυωθείτε με άτομα και οργανισμούς στον κλάδο σας. Επαγγελματικά, οι άνθρωποι μπορούν να ενημερώσουν το προφίλ τους στο LinkedIn και να προσθέσουν επίσης την προηγούμενη εμπειρία τους. Μαζί με αυτό, είναι επίσης μια εξαιρετική πλατφόρμα για να βρείτε θέσεις εργασίας στον σχετικό τομέα. Συνολικά, είναι ένα τέλειο μέρος για να συνδεθούν όλες οι εργαζόμενες μάζες και οι οργανισμοί. Μπορείτε ακόμη να βρείτε άτομα στο LinkedIn με διαφορετικά μέσα. Εάν προσπαθείτε να μάθετε πώς να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω διεύθυνσης email, τότε έχετε φτάσει στην τέλεια σελίδα. Στον σημερινό οδηγό, θα σας διαφωτίσουμε σχετικά με διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βρείτε άτομα στο LinkedIn, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αναζήτησης των συνδέσεων κάποιου στο LinkedIn, του τρόπου εύρεσης κάποιου στο LinkedIn μέσω αριθμού τηλεφώνου και του τρόπου αναζήτησης ανώνυμων ατόμων στο LinkedIn. Έτσι, χωρίς να καθυστερήσουμε περαιτέρω, ας ξεκινήσουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την εύρεση ατόμων στο LinkedIn.

Πώς να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω διεύθυνσης email

Είτε προσπαθείτε να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω της διεύθυνσης email ή του αριθμού τηλεφώνου του, είτε προσπαθείτε να βρείτε τις συνδέσεις κάποιου είτε αναζητάτε κάποιον ανώνυμα, υπάρχει πάντα μια κρυφή ατζέντα πίσω από αυτό. Ας δούμε μερικούς από τους εξέχοντες λόγους για τους οποίους θα χρειαστεί να βρείτε κάποιον σε αυτήν την επαγγελματική πλατφόρμα:

  • Ο πρώτος λόγος μπορεί να είναι ότι είστε νέος στο LinkedIn και βρίσκετε τον τρόπο να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά.
  • Ο επόμενος λόγος μπορεί να είναι η παρακολούθηση των ανταγωνιστών. Σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης ή μιας εταιρείας ή είστε υπεύθυνος προσλήψεων, μπορείτε να βρείτε την ανάγκη να μάθετε πώς να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω διεύθυνσης email για να ελέγξετε τις συνδέσεις άλλων ατόμων και να μάθετε περισσότερα για αυτούς.
  • Ένα άτομο μπορεί επίσης να αναζητήσει κάποιον ανώνυμα απλώς για να ελέγξει το βιογραφικό του για να βοηθήσει να γράψει το δικό του.
  • Ένας άλλος λόγος πίσω από την ανωνυμία μπορεί να είναι η ενημέρωση που χρειάζεται το προφίλ σας. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν δεν θέλετε να βλέπουν άλλοι το προφίλ σας μέχρι να ενημερωθεί σωστά, μπορείτε να προσπαθήσετε να μεταβείτε ανώνυμα.
  • Επίσης, εάν προσπαθείτε να βρείτε πιθανούς πελάτες ή εργοδότες στο LinkedIn, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους αναζητήσετε στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους.
  5 καλύτερα εργαλεία για τη μεταφορά φωτογραφιών από το iPhone στον υπολογιστή

Η εύρεση κάποιου στο LinkedIn είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολη από ό,τι φαίνεται. Το μόνο που απαιτείται για να γίνει αυτό είναι να έχετε έναν λογαριασμό Microsoft Outlook και έναν λογαριασμό LinkedIn. Και οι δύο αυτοί λογαριασμοί πρέπει να έχουν την ίδια διεύθυνση email. Τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε με τα παρακάτω βήματα για να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω διεύθυνσης email:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας σας και συνδεθείτε στο δικό σας Αποψη λογαριασμό σε αυτό.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο ατόμων από την αριστερή πλαϊνή γραμμή.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο + Προσθήκη επαφής.

4. Μετά από αυτό, πληκτρολογήστε το Όνομα και το Επώνυμο της επαφής.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή + Προσθήκη περισσότερων.

6. Επιλέξτε τη διεύθυνση Email από το μενού και συμπληρώστε τη.

7. Αφού δημιουργηθεί η επαφή, κάντε κλικ πάνω της και επιλέξτε την επιλογή LinkedIn.

8. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Microsoft Outlook στο LinkedIn.

9. Μόλις τελειώσετε, στο Outlook, θα μπορείτε να δείτε το προφίλ LinkedIn της διεύθυνσης email που προσπαθούσατε να βρείτε. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο προφίλ και να το δείτε στο LinkedIn.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον οδηγό μας για τον 9 καλύτερο δωρεάν οδηγό αντίστροφης αναζήτησης email που μπορεί να σας βοηθήσει εναλλακτικά να βρείτε τις πληροφορίες ενός ατόμου με τη βοήθεια της διεύθυνσης email του.

Πώς να αναζητήσετε τις συνδέσεις κάποιου στο LinkedIn

Τώρα που γνωρίζετε πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω διεύθυνσης email, ήρθε η ώρα να εξοικειωθείτε με τον τέλειο τρόπο αναζήτησης των συνδέσεων ενός ατόμου στην πλατφόρμα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να συστηθείτε σε κάποιον που θέλετε να γνωρίσετε, είτε είναι εργοδότης είτε εργαζόμενος.

  11 εφαρμογές για να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με φίλους από απόσταση

1. Το πρώτο βήμα για να το κάνετε αυτό είναι να συνδεθείτε στο δικό σας Σελίδα προφίλ LinkedIn στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης.

3. Εισαγάγετε το όνομα του ατόμου του οποίου τις συνδέσεις θέλετε να εξετάσετε.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο προφίλ του ατόμου.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή συνδέσεις κάτω από το όνομά τους.

6. Μπορείτε να κάνετε κλικ στη σύνδεση με την οποία θέλετε να συνδεθείτε.

7. Εάν το άτομο έχει ανοιχτό προφίλ, θα μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία του. Σε περίπτωση που δεν είναι, μπορείτε να τους στείλετε ένα αίτημα σύνδεσης.

Ως εκ τούτου, αυτός είναι ο τρόπος αναζήτησης των συνδέσεων κάποιου στο LinkedIn.

Πώς να βρείτε κάποιον στο LinkedIn με αριθμό τηλεφώνου

Ενώ μερικοί άνθρωποι, ειδικά οι εργοδότες προτιμούν να προσθέτουν τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας στο προφίλ τους στο LinkedIn, άλλοι αποφεύγουν να το κάνουν. Ειδικά τα προφίλ που είναι ιδιωτικά, είναι δύσκολο να βρεθούν με έναν απλό αριθμό τηλεφώνου. Οι επαφές και τα προσωπικά στοιχεία των συνδέσεών σας στο LinkedIn είναι συνήθως ορατά στην ενότητα εισαγωγής στο προφίλ τους, μόνο εάν επιλέξουν να κοινοποιήσουν αυτές τις λεπτομέρειες. Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας ή να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να βρείτε κάποιον στο LinkedIn, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο My Network στο επάνω μέρος.

2. Τώρα, επιλέξτε Επαφές από το αριστερό πλαίσιο.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη περισσότερων επαφών.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Continue.

5. Επιλέξτε την επιλογή Εισαγωγή επαφών.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK στο αναδυόμενο παράθυρο Απαιτείται άδεια.

7. Επιτρέψτε στο LinkedIn να συγχρονίζει επαφές από τις Ρυθμίσεις του προφίλ σας.

8. Τώρα, μπορείτε είτε να προσκαλέσετε επαφές είτε να προσθέσετε συνδέσεις με τη βοήθεια του αποθηκευμένου αριθμού τηλεφώνου στη συσκευή σας.

  Πώς να δημιουργήσετε τύπους υπό όρους στο Adobe Acrobat

Πώς να αναζητήσετε ανώνυμα κάποιον στο LinkedIn

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε κάποιον ανώνυμα στο LinkedIn. Είναι ένα από τα πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας που σας επιτρέπει να προβάλλετε τα προφίλ των ανθρώπων ενώ είστε μια ανώνυμη ταυτότητα. Παρόλο που αυτό θα ειδοποιήσει το άλλο άτομο ότι κάποιος είδε το προφίλ του, αλλά δεν θα αποκαλύψει την ταυτότητά σας.

1. Αρχικά, κάντε κλικ στην επιλογή Me στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Visibility από τον πλαϊνό πίνακα.

4. Κάντε κλικ στις επιλογές προβολής προφίλ σε αυτό.

5. Τώρα, επιλέξτε Ιδιωτική λειτουργία από τις επιλογές που εμφανίζονται.

Αυτή η επιλογή θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τα προφίλ των ατόμων ενώ είστε ανώνυμοι. Επίσης, δεν θα μπορείτε να δείτε μόνοι σας ποιος έχει δει το προφίλ σας αφού επιλέξετε αυτήν την επιλογή.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω email;

Απ. Για να βρείτε κάποιον στο LinkedIn με τη βοήθεια της διεύθυνσης email του, πρέπει να έχετε λογαριασμό Microsoft Outlook και προφίλ LinkedIn.

Ε2. Μπορώ να βρω το email κάποιου στο LinkedIn;

Απ. Ναι, μπορείτε να βρείτε το email κάποιου στο LinkedIn με την προϋπόθεση ότι είναι η σύνδεσή σας και έχουν εμφανίσει τα προσωπικά του στοιχεία στο προφίλ του.

Ε3. Μπορώ να βρω κάποιον στο LinkedIn χωρίς να το ξέρει;

Απ. Ναι, μπορείτε να βρείτε κάποιον στο LinkedIn χωρίς να το γνωρίζει ως ανώνυμος χρήστης. Μπορείτε να ανατρέξετε στον παραπάνω οδηγό για να μάθετε τα λεπτομερή βήματα για να το κάνετε.

Q4. Μπορούν άλλα άτομα να δουν τον αριθμό τηλεφώνου μου στο LinkedIn;

Απ. Τα άλλα άτομα στο LinkedIn δεν μπορούν να δουν τον αριθμό τηλεφώνου σας έως ότου τον προσθέσετε στην ενότητα Πληροφορίες επικοινωνίας του προφίλ σας.

Q5. Μπορεί κάποιος να δει αν τους κάνω αναζήτηση στο LinkedIn;

Απ. Ναι, ένας χρήστης του LinkedIn μπορεί να δει αν έχετε δει το προφίλ του στην πλατφόρμα.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας για το πώς να βρείτε κάποιον στο LinkedIn μέσω διεύθυνσης email σας βοήθησε να καθοδηγήσετε όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βρείτε ένα άτομο στο LinkedIn. Εκτός από αυτό, εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις, μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω.