Πώς να βρείτε διαμάντια στο Minecraft 1.19 (2 Μέθοδοι)

Με απλά λόγια, η εύρεση διαμαντιών στο Minecraft δεν είναι εύκολη. Αλλά μείνετε συντονισμένοι για μερικές σημαντικές συμβουλές και επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς πήρα μερικές.

Όχι μόνο στην πραγματική ζωή, τα διαμάντια είναι σπάνια και στο Minecraft. Ταυτόχρονα, τα χρειάζεστε για να φτιάξετε πράγματα όπως διαμαντένια πανοπλία, όπλα με διαμάντια, μαγευτικό τραπέζι κ.λπ.

Κατώτατη γραμμή, τα διαμάντια είναι σημαντικά.

Ας περιορίσουμε λοιπόν αυτήν την εισαγωγή και ας μεταβούμε απευθείας σε δύο τρόπους για να τις αποκτήσουμε.

Διαμάντια σε βαθιές σπηλιές

Αμέσως, οι βαθιές σπηλιές είναι κάτι που κάθε μητέρα του Minecraft θα απαγόρευε στο παιδί της να περιπλανηθεί. 😄 Είναι επικίνδυνα και γεμάτα όχλους που περιμένουν να επιτεθούν μόλις μπεις μέσα.

Ωστόσο, αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε μερικά διαμάντια στο Minecraft, εάν βρίσκεστε ήδη σε ένα ή κοντά σε ένα βαθύ υπόγειο άνοιγμα.

  Τι πρέπει να βάλω στη βάση επιβίωσής μου στο Minecraft

Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν μπείτε.

Πρώτα, κοστούμι. Οποιαδήποτε πανοπλία θα λειτουργήσει, αλλά όσο ισχυρότερη, τόσο το καλύτερο για την επιβίωσή σας. Θα συμβούλευα σίδηρο ή υψηλότερο. Μπορείτε να ελέγξετε το Minecraft Wiki για τις συνταγές πανοπλίας.

Και παρόλο που το ονόμασα η πιο γρήγορη σκάλα προς την επιτυχία, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τύχη. Και επειδή οι μεγάλες σπηλιές είναι πολύ πιο σκοτεινές και δεν μπορείτε να δείτε κάθε γωνιά (ειδικά αν δεν υπάρχει λάβα), οι δάδες θα σας φανούν χρήσιμοι.

Στη συνέχεια, χρειάζεστε κάτι να φάτε για να αναπληρώσετε την υγεία σας μετά από επίθεση όχλου. Γιατί δεν μπορείς να ανάψεις τα πάντα για να τα αποφύγεις, και από την εμπειρία μου, τα φώτα των πυρσών δεν ήταν μεγάλες ασπίδες.

Και τέλος, σιδερένια αξίνα (ή καλύτερα) για την εξόρυξη τεμαχίων διαμαντιών, διαφορετικά θα τα εξορύξετε χωρίς να πέσει τίποτα.

Για να συνοψίσουμε, θα χρειαστείτε:

  • Πανοπλία
  • Δάδες (αρπάξτε τόσες)
  • Αρκετό φαγητό

Τέλος, δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα για να εντοπίσετε μπλοκ μεταλλεύματος διαμαντιών σε μεγάλες σπηλιές. Μπορεί να χρειαστούν ώρες αναζήτησης για να βρείτε ένα ή περισσότερα.

  Πώς να δαμάσεις μια αλεπού στο Minecraft

Είναι σημαντικό ότι εμφανίζεται σε μεγαλύτερα βάθη. Για παράδειγμα, βρήκα αυτό στην προηγούμενη εικόνα στο Y=-22.

Επαγγελματική συμβουλή: Θα ήταν εξαιρετικά εύκολο αν έχετε το φίλτρο νυχτερινής όρασης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το σπήλαιο χωρίς πυρσούς και να στοχεύσετε συγκεκριμένα μπλοκ.

Παρόλα αυτά, θα πρότεινα να ακολουθήσω τη δεύτερη μέθοδο, καθώς βρήκα ως επί το πλείστον ένα ή δύο τεμάχια μεταλλεύματος διαμαντιών στις τέσσερις επιτυχημένες εξόδους μου σε σπήλαια.

Για να βρείτε περισσότερα από αυτά με μία κίνηση, πρέπει να λερώσετε τα χέρια σας.

Σήραγγα για την εύρεση διαμαντιών

Εδώ σκάβετε κάθετα στα βάθη του Y=-59, ανεξαρτήτως βιώματος, και αρχίζετε να βαδίζετε οριζόντια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση μέχρι να βρείτε διαμάντια.

Οι παίκτες συνήθως το συνδυάζουν με εξόρυξη λωρίδων ή κλαδιών. Είναι η διαδικασία όπου μπορείτε επίσης να εξορύξετε μερικά τετράγωνα στο πλάι σε διαστήματα 2-3 μπλοκ ενώ σκάβετε μια ευθεία σήραγγα.

  Συνταγή Minecraft beacon: κατασκευή και χρήση

Δοκίμασα στην αρχή το strip mining. Ωστόσο, πήγα κατευθείαν μετά από μερικά τετράγωνα και βρήκα αυτό που έψαχνα. τσεκάρετε αυτό το βίντεο:

Το είδες! Αυτό είναι λοιπόν ένα τούνελ για την εύρεση διαμαντιών στο Minecraft.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Όπως και η προηγούμενη μέθοδος, ορισμένες προμήθειες, όπως πυρσοί, φαγητό, μια σιδερένια αξίνα και μερικά τετράγωνα για να ανεβείτε, θα σας βοηθήσουν.

Βρήκατε Diamonds στο Minecraft 1.19;

Ακόμη όχι?

Λοιπόν, συνεχίστε να προσπαθείτε και θυμηθείτε ότι γεννιούνται βαθιά κάτω από την επιφάνεια, κυρίως μέχρι το Y=-60. Πηγαίνοντας πιο κάτω θα χτυπήσει τελικά το θεμέλιο, μετά από το οποίο υπάρχει αμελητέα πιθανότητα να τα βρείτε.

Τέλος, αυτό αφορούσε την απόκτηση μεταλλευμάτων διαμαντιών που μπορείτε να μυρίσετε με οποιοδήποτε καύσιμο για να πάρετε διαμάντια. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε εννέα διαμάντια για να δημιουργήσετε ένα μπλοκ διαμαντιών, το οποίο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πίσω.

ΥΓ: Οι νύχτες του Minecraft είναι επικίνδυνες. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε έναν πιστό συνεργάτη δαμάζοντας μια αλεπού στο Minecraft για να την κάνετε λίγο πιο ασφαλή.