Τι πρέπει να βάλω στη βάση επιβίωσής μου στο Minecraft

Το Minecraft Survival Base είναι το σπίτι που δημιουργείτε για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη εντός του παιχνιδιού. Σκεφτείτε το ως έδρα για τον χαρακτήρα σας στο παιχνίδι. Όποτε χρειάζεστε κάτι, αυτή η βάση είναι όπου θα πάτε. Ως εκ τούτου, θα γίνει το σημείο εκ νέου αναπαραγωγής σας.

Minecraft Survival Base

Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες εντός του παιχνιδιού για το τι πρέπει να υπάρχει σε μια βάση επιβίωσης Minecraft, αλλά καθώς παίζετε το παιχνίδι, μαθαίνετε τι χρειάζεστε. Οι πρώτες βάσεις σας μπορεί να μην είναι οι καλύτερες και μπορεί να μετακομίσετε σύντομα για να φτιάξετε κάτι που είναι πιο κατάλληλο.

Τούτου λεχθέντος, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα όταν φτιάχνετε τη βάση σας.

Τοποθεσία

Επιλέξτε μια καλή τοποθεσία. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να βρίσκεστε κοντά σε μια πηγή νερού, αν και μπορείτε πάντα να πάρετε άπειρο νερό στο Minecraft. Είναι καλή ιδέα να χτίσετε κοντά σε ένα χωριό ή να χτίσετε κοντά σε μια σπηλιά που είναι πλούσια σε πόρους και έχει πισίνες λάβας. Θα διευκολύνει την απόκτηση πόρων. Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να δημιουργήσετε ένα τούνελ από τη βάση σας μέχρι τη σπηλιά για ευκολότερη πρόσβαση.

  Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λήψη της έκδοσης Java Minecraft (Δοκιμαστική)

Πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν σπηλιές που δημιουργούνται από το παιχνίδι για να κάνουν τη βάση τους.

Ανθεκτικό στις εκρήξεις

Η βάση σας πρέπει να είναι ανθεκτική στις εκρήξεις. Είναι καλύτερο για να προστατεύετε τα πάντα από αναρριχητικά φυτά. Εξερευνήστε σχέδια και θα βρείτε πολλά που φαίνονται καλά αλλά είναι και στιβαρά.

Αποφύγετε να κάνετε τα πάντα από ξύλο.

Αποθηκευτικούς χώρους

Η βάση επιβίωσής σας είναι όπου θα αποθηκεύετε αντικείμενα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε. Βασικά, πρέπει να δημιουργήσετε ένα καλά οργανωμένο δωμάτιο που θα γεμίσει με σεντούκια. Φροντίστε να το σχεδιάσετε έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα σημάδι για κάθε στήθος. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ο καθένας για διαφορετικό είδος αντικειμένου, π.χ. αποθήκη τροφίμων, αποθήκη για πανοπλίες, αποθήκη για βασικά μεταλλεύματα κ.λπ.

Ενα υπνοδωμάτιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το κρεβάτι σας σε ένα δωμάτιο. Θα πρέπει να πάτε για ύπνο τουλάχιστον μία φορά, ώστε το respawn point σας να οριστεί στη νέα σας βάση.

Αίθουσα φίλτρων

Δημιουργήστε ένα ειδικό δωμάτιο για φίλτρα. Μπορείτε να μετακινήσετε σεντούκια με είδη φίλτρου σε αυτό το δωμάτιο. Θα είναι ευκολότερο να παρασκευαστεί εάν τα συστατικά βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο.

  Πώς να δαμάσεις μια αλεπού στο Minecraft

Δωμάτιο γοητείας

Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό δωμάτιο γοητείας. Γεμίστε το με ράφια για να αποκτήσετε το μέγιστο επίπεδο μαγείας. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να φτιάξετε όλα αυτά τα ράφια, αλλά θα πρέπει ωστόσο να δημιουργήσετε το δωμάτιο έχοντας κατά νου τον τελικό στόχο.

Αίθουσα χειροτεχνίας

Μια αίθουσα χειροτεχνίας έχει βασικά το τραπέζι χειροτεχνίας. Μπορεί να καταλήξετε να τοποθετείτε τραπέζια χειροτεχνίας σε πολλά διαφορετικά δωμάτια και χώρους έξω από τη βάση σας. Αυτό είναι επίσης ένα κατάλληλο μέρος για να τοποθετήσετε τον φούρνο.

Μία φάρμα

Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αγρόκτημα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μέσα στη βάση, αλλά θα πρέπει να είναι περιφραγμένο και καλά φωτισμένο για να μην το καταστρέψουν οι όχλοι. Ίσως αξίζει να δημιουργήσετε ένα Iron Golem για να διατηρήσετε το αγρόκτημα ασφαλές.

Μια άπειρη πηγή νερού

Μια άπειρη πηγή νερού είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείτε να δημιουργήσετε στο Minecraft και είναι απίστευτα χρήσιμο. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε πολλά από αυτά σε όλη τη βάση σας. Σε περίπτωση που αδειάσετε κατά λάθος μια πηγή, εξακολουθείτε να έχετε την άλλη.

  Πώς να φτιάξετε πέτρινα τούβλα στο Minecraft

Ένας αχυρώνας

Το Minecraft δεν έχει πραγματικούς αχυρώνες. Αυτή θα είναι μια εξωτερική δομή που θα φτιάξετε για να περιέχει ζώα. Εάν επιλέξετε να μην κρατήσετε ζώα στο Minecraft, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το δωμάτιο.

Μια πύλη Nether

Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια κάτω πύλη κοντά στη βάση σας, αλλά μην δημιουργήσετε μια μέσα σε αυτήν. Για να κάνετε το ταξίδι από τη βάση σας στην πύλη ευκολότερο και ασφαλέστερο, δημιουργήστε ένα τούνελ προς την πύλη.

Ένας πύργος

Αυτό είναι εξαιρετικό για όταν θέλετε να ρίξετε μια ματιά τριγύρω. Μπορείτε να το κατασκευάσετε έτσι ώστε να σας επιτρέπει να σκοτώνετε σκελετούς και Endermen πιο εύκολα.

παγίδες

Μπορείτε να στήσετε παγίδες γύρω από τη βάση σας για διάφορους όχλους. Θα διατηρήσουν τη βάση σας ασφαλή και θα σας βοηθήσουν να συλλέγετε παθητικά πόρους. Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά σεμινάρια που μπορείτε να δείτε για να δημιουργήσετε παγίδες.

συμπέρασμα

Οι βάσεις επιβίωσης του Minecraft μπορεί να είναι εξαιρετικά περίτεχνες. Οι παίκτες τείνουν να τα χτίζουν συνεχώς. Εάν κατασκευάζετε την πρώτη σας βάση, είναι καλό να ξεκινήσετε με κατόψεις, π.χ., να τοποθετήσετε το πρώτο επίπεδο των μπλοκ και μετά να χτίσετε. Μια καλή βάση είναι αυτή που μπορείτε να επεκτείνετε, δηλαδή να προσθέσετε περισσότερα δωμάτια. Αναζητήστε ένα σημείο που είναι εύκολο να επεκταθεί και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.