Πώς να αφαιρέσετε μια προειδοποίηση σχετικά με τις Οδηγίες κοινότητας από τον λογαριασμό σας στο YouTube

Μια προειδοποίηση παραμένει στον λογαριασμό σας για πάντα, εκτός εάν το επιλύσετε με το YouTube.

Εάν παραβιάζετε τις Οδηγίες κοινότητας του YouTube, ενδέχεται να λάβετε μια προειδοποίηση στον λογαριασμό σας. Δείτε τι πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να αφαιρέσετε μια προειδοποίηση από το κανάλι σας στο YouTube.

1. Ολοκληρώστε ένα μάθημα πολιτικής εντός 90 ημερών

Όταν αντιβαίνεις τις Οδηγίες κοινότητας του YouTube, το YouTube σάς στέλνει μια προειδοποίηση και σας ενημερώνει ποια πολιτική παραβήσατε. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να σχετίζεται με θέματα απαγορευμένου περιεχομένου για τα οποία δεν μπορείτε να μιλήσετε στο YouTube.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη νέα συνομιλία εντός εφαρμογής YouTube

Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε μια αντίστοιχη πορεία για να αφαιρέσετε την προειδοποίηση. Τα εκπαιδευτικά μαθήματα του YouTube έχουν σχεδιαστεί με βάση συγκεκριμένες πολιτικές. Σας δίνουν τη δυνατότητα να προσδιορίσετε πού υπολείπεστε και να κατανοήσετε καλύτερα τι αναμένεται από εσάς. Η ολοκλήρωση του σχετικού μαθήματος θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την επανάληψη των ίδιων λαθών.

Το YouTube καταργεί την προειδοποίηση στο κανάλι σας όταν ολοκληρώσετε ένα μάθημα και μην παραβιάσετε ξανά τη συγκεκριμένη πολιτική εντός 90 ημερών. Αλλά θα λάβετε την πρώτη σας προειδοποίηση εάν την παραβιάσετε ξανά.

Οι Οδηγίες κοινότητας του YouTube και το σύστημα των τριών προειδοποιήσεων εξακολουθούν να ισχύουν. Σύμφωνα με το σύστημα προειδοποιήσεων, οι χρήστες που λαμβάνουν τρεις προειδοποιήσεις χάνουν τα κανάλια τους.

  Πώς να κερδίσετε χρήματα με ροή (YouTube/Twitch/Facebook)

2. Υποβάλετε ένσταση στην προειδοποίηση με το YouTube

Το YouTube σάς επιτρέπει να υποβάλετε ένσταση για μια προειδοποίηση εάν πιστεύετε ότι έχει εκδοθεί εσφαλμένα. Για επανεξέταση μιας προειδοποίησης, ανοίξτε το YouTube Studio, επιλέξτε την κάρτα παραβάσεων καναλιού στον Πίνακα ελέγχου και επιλέξτε Ένσταση. Εάν το YouTube απορρίψει την ένστασή σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό μάθημα για να αφαιρεθεί η προειδοποίηση.

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε το μάθημα και να υποβάλετε ένσταση για την προειδοποίηση. δεν χρειάζεται να διαλέξετε μία επιλογή. Το όλο θέμα είναι να αποφύγετε τις προειδοποιήσεις για να μειώσετε τις πιθανότητες αποκλεισμού του καναλιού σας από το YouTube. Εάν δεν λάβετε μέτρα, η προειδοποίηση εφ’ όρου ζωής θα παραμείνει στο κανάλι σας και θα λάβετε μια προειδοποίηση εάν παραβιάσετε οποιαδήποτε άλλη πολιτική.

  Πώς να μεταφέρετε λίστες αναπαραγωγής Spotify σε Apple Music, YouTube Music, Amazon Music και TIDAL

Αποφύγετε να λάβετε απεργία στο YouTube

Δεν θα θέλατε να διακοπεί η ροή σας επειδή παραβιάσατε τις πολιτικές του YouTube. Αποφύγετε απεργίες ακολουθώντας το σχετικό μάθημα όταν λάβετε προειδοποίηση και περπατώντας προσεκτικά για τους τρεις μήνες που ακολουθούν.