Πώς να αφαιρέσετε ιούς ημερολογίου iPhone

Μπορεί να ανησυχείτε ότι έχετε έναν ιό του ημερολογίου iPhone ή ότι το Ημερολόγιο του iPhone σας έχει παραβιαστεί εάν αρχίσουν να εμφανίζονται περίεργες υπενθυμίσεις στην εφαρμογή Ημερολόγιο στο iPhone σας. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι έχετε μια συνδρομή στο Ημερολόγιο τρίτου μέρους που δημιουργεί ενοχλητικά ανεπιθύμητα ραντεβού. Επειδή τα προϊόντα της Apple είναι τόσο στενά συνδεδεμένα, είναι αναπόφευκτο το ανεπιθύμητο περιεχόμενο που εμφανίζεται στο ημερολόγιο του iPhone σας να εμφανίζεται και στις άλλες συσκευές σας Apple. Είστε χρήστης iPhone αναρωτιέστε πώς να αφαιρέσετε τους ιούς του Ημερολογίου iPhone; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ιούς του iPhone Calender, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το πώς να αφαιρέσετε έναν ιό από το Ημερολόγιο του iPhone μου και να διορθώσετε το σφάλμα στο Ημερολόγιο του iPhone μου. Επίσης, θα μάθετε πώς να σταματήσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο ημερολόγιό μου.

Πώς να αφαιρέσετε ιούς ημερολογίου iPhone

Θα μάθετε πώς να αφαιρέσετε τους ιούς του Ημερολογίου iPhone περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Είναι πραγματικός ο ιός του iPhone Calendar;

Όχι πραγματικά. Ορολογία όπως ιοί Ημερολογίου iPhone, ιοί Ημερολογίου iOS και κακόβουλο λογισμικό ημερολογίου εφαρμογών χρησιμοποιούνται όλα για την περιγραφή ανεπιθύμητων μηνυμάτων του Apple OS που εγκαθιστούν κρυφά ψεύτικους εγγεγραμμένους λογαριασμούς Ημερολογίου στη συσκευή ενός χρήστη. Τα iPad, οι υπολογιστές Mac και τα iPhone ενδέχεται να επηρεάζονται από συσκευές. Οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις για συμβάντα που έχουν αμφισβητούμενους ή κακόβουλους συνδέσμους ως αποτέλεσμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Στην πραγματικότητα, οι ιοί ημερολογίου iPhone δεν είναι καθόλου ιός, αλλά όταν κατακλύζεστε από ανεπιθύμητες και ενοχλητικές ειδοποιήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, σίγουρα αισθάνεστε σαν.

  Πώς να μετατρέψετε το νόμισμα στα Φύλλα Google

Διορθώνει το iOS 15.2 ζητήματα ημερολογίου;

Ναι, το iOS 15.2 διορθώνει το σφάλμα που προκαλεί συμβάντα ημερολογίου για τους χρήστες του Microsoft Exchange που εμφανίζονται τη λάθος ημέρα.

Γιατί το Ημερολόγιο μου στο iPhone είναι τόσο αργό;

Πριν λύσουμε τα προβλήματα με το Ημερολόγιο iPhone, ας καταλάβουμε πρώτα τι το κάνει να αντιδρά αργά, να καθυστερεί ή ακόμα και να μην ανταποκρίνεται. Ακολουθεί μια λίστα με τις πιο πιθανές αιτίες του προβλήματος της επιβράδυνσης της εφαρμογής Ημερολόγιο.

  • Η πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού για το iPhone σας ενδέχεται να μην έχει εφαρμοστεί σωστά.
  • Ένα πρόβλημα δικτύου μπορεί να προκαλέσει αυτό το ζήτημα.
  • Η τρέχουσα έκδοση του Ημερολογίου δεν είναι ενημερωμένη.
  • Η έκδοση του iOS 16.1 περιέχει ένα σφάλμα που επιβραδύνει το Ημερολόγιο του iPhone.
  • Μπορεί να υπάρχει συστημικό πρόβλημα με το iPhone σας.

Πώς μπορώ να σταματήσω το ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο ημερολόγιό μου;

Εάν συνεχίζετε να λαμβάνετε προσκλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το iPhone σας ενδέχεται να έχει ρυθμίσει μια συνδρομή για το προβληματικό ημερολόγιο. Ακολουθεί ένας οδηγός σχετικά με τον τρόπο διακοπής ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Ημερολόγιό μου:

1. Ανοίξτε το Ημερολόγιο εφαρμογή στη συσκευή σας iOS.

2. Πατήστε στο ανεπιθύμητο συμβάν στο οποίο μπορεί να έχετε εγγραφεί κατά λάθος.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Κατάργηση εγγραφής από αυτό το Ημερολόγιο.

4. Τέλος, πατήστε στο Unsubscribe από το αναδυόμενο παράθυρο για να διαγράψετε όλα τα συμβάντα από αυτήν τη συνδρομή.

Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις προφυλάξεις για να αποφύγετε να εγγραφείτε σε ανεπιθύμητα συμβάντα Calander στο μέλλον για να αποφύγετε τους ιούς του Ημερολογίου iPhone:

  • Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε κλικ: Αποφύγετε να ανοίγετε συνημμένα ή να κάνετε κλικ ή να πατάτε σε συνδέσμους σε μη αναγνωρισμένα μηνύματα κειμένου ή email. Επιπλέον, να είστε προσεκτικοί όταν συμπληρώνετε captcha. Εάν φτάσει μια ψευδής ειδοποίηση ημερολογίου, μην κάνετε τίποτα με τα ραντεβού εκτός από τη διαγραφή τους. Σύρετε από τα δεξιά προς τα αριστερά και επιλέξτε Διαγραφή για να απαλλαγείτε από τη συνάντηση εάν σας στάλθηκε μέσω κειμένου στην εφαρμογή Μηνύματα. Είναι καλή ιδέα να αναφέρετε ανεπιθύμητη ενέργεια στο iPhone σας εάν σας ζητηθεί να το κάνετε.

  • Μην δίνετε τη διεύθυνση email σας σε κανέναν: Σκεφτείτε δύο φορές πριν μοιραστείτε τη διεύθυνση email σας με οποιονδήποτε, επειδή μπορεί να σας στείλει προσκλήσεις ημερολογίου. Ίσως θέλετε να ρυθμίσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “καυστήρα” για σκοπούς κοινής χρήσης. Δεδομένου ότι αυτό δεν σχετίζεται με τον κύριο λογαριασμό σας, τα ανεπιθύμητα μηνύματα θα αποστέλλονται εκεί αντί να συμπληρώνονται τα κανονικά email σας.

  • Εφαρμογή VPN: Η ασφάλειά σας μπορεί να βελτιωθεί χρησιμοποιώντας ένα VPN. Οποιαδήποτε ασφαλής σύνδεση VPN φιλική προς το iPhone και το iPad κρυπτογραφεί τα δεδομένα περιήγησής σας, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να διαβάσει αυτά που στέλνετε ή λαμβάνετε στο διαδίκτυο.

Πώς να αφαιρέσετε τους ιούς του Ημερολογίου του iPhone; Πώς μπορώ να αφαιρέσω έναν ιό από το ημερολόγιο του iPhone μου;

Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα της Apple είναι συνδεδεμένα, εάν λάβετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο ημερολόγιο του iPhone σας, πιθανότατα θα εμφανιστεί και στις άλλες συσκευές σας Apple. Θα πρέπει να μπορείτε να εξαλείψετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα ημερολογίου στο iPhone, το iPad, το Mac και άλλες συσκευές σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές. Πρέπει να πραγματοποιήσετε διάφορες ενέργειες αφαίρεσης για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από κακόβουλες επιθέσεις ημερολογίου. Ίσως χρειαστεί να επαληθεύσετε και να σκουπίσετε όλες τις συσκευές σας, επειδή μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει το ίδιο Apple ID για να συνδεθείτε στο iCloud. Ακολουθεί ένας οδηγός για την αφαίρεση ενός ιού από το ημερολόγιο του iPhone μου με μερικά απλά βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο Ημερολόγιο.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Λογαριασμοί.

4. Πατήστε στο Εγγεγραμμένα ημερολόγια > λογαριασμός ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που στέλνει τα συμβάντα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στην εφαρμογή Ημερολόγιο.

5. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

6. Τέλος, πατήστε ξανά στο Delete Account από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω έναν ιό από το Ημερολόγιο του iPhone μου iOS 14;

Πολλοί χρήστες iPhone έχουν σημειώσει ότι μερικές φορές εμφανίζονται παράξενα συμβάντα στην εφαρμογή Calendar. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος να ασφαλίσετε τη συσκευή iOS 14 και να απαλλαγείτε από τους ιούς του Ημερολογίου του iPhone. Στο παρελθόν, εάν κάποιοι λογαριασμοί email παραβιάζονταν, αυτή θα μπορούσε να είναι η κύρια αιτία των ανεπιθύμητων συμβάντων που εμφανίζονται στην εφαρμογή Ημερολόγιο iOS. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να καταργήστε αυτά τα ανεπιθύμητα συμβάντα από την εφαρμογή Ημερολόγιο για να διαγράψετε τον ιό με επιτυχία.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω έναν ιό από το ημερολόγιο του iPhone 7 μου;

Ορισμένοι λογαριασμοί email έχουν προηγουμένως παραβιαστεί, κάτι που μπορεί να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο εμφανίζονται πλέον ανεπιθύμητα συμβάντα στην εφαρμογή ημερολογίου. Σταματήστε να λαμβάνετε υπενθυμίσεις στο iPhone 7 και αποκλείστε την πρόσβαση στο ημερολόγιο. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να αφαιρέσετε τους ιούς του Ημερολογίου iPhone με μερικά εύκολα βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις iPhone.

2. Πατήστε Κωδικοί πρόσβασης & Λογαριασμοί από το μενού.

3. Πατήστε στα Εγγεγραμμένα Ημερολόγια.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο ημερολόγιο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

5. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού > Διαγραφή λογαριασμού από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία διαγραφής.

Πώς μπορώ να διορθώσω τη βλάβη στο ημερολόγιο του iPhone μου;

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone έχουν πρόσβαση στο λογισμικό Calendar της Apple, το οποίο παρακολουθεί το καθημερινό τους πρόγραμμα. Ωστόσο, το ημερολόγιο του iPhone περιστασιακά αποτυγχάνει να συγχρονιστεί σωστά. Εάν το αντιμετωπίσατε, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διορθώσετε το πρόβλημα του Ημερολογίου του iPhone σας με μερικά εύκολα βήματα.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε το ημερολόγιό σας επανεκκινώντας την εφαρμογή Ημερολόγιο

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αφαιρείτε τους ιούς του Ημερολογίου iPhone και να σταματήσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο ημερολόγιό μου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.